2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Yeni sezonlar çıktı aslında ara mevsim olduğu için bulmakta zorlanıyorsundur canım. Kesinlikle kat kat giyinme ben sözümde kısa kollu elbisenin üstüne çok ince bir ceket giymiştim onu bile attım şubat ayında düşün. Heyecandan sıcak basıyor.

Sadecee tanısma için etek falan baktın mı canım

Etek olarak evde de çok var tatlım, bakıyorum da ama etekle çok resmi oluyor.. İşe gittiğim kıyafetle olmuş olacağım benim için hiç bir özelliği olmuyor.. Sıkıntım biraz da o sanırım, işe de hep klasik giyindiğim için her şey sıradan geliyor galiba... Yoksa elbise de etek de bir dünya var evde.. Hiç giymediklerim bile bir sürü..

Evet işte ondan sıkıntım yoksa dediğim gibi evde de çok var ama hep ya kısa kolu ya sıfır kollu.. Üstüne de bir şey giyemiyorum, dediğin gibi bunalıcam.. Off offfff...

Aslında şu fakir kol dedikleri modelde üstüne birşey bakabilirsin çok var bu mevsimde onlardan eteğin üstüne şık birşey ayarlayabilirsin o model

Aslında şu fakir kol dedikleri modelde üstüne birşey bakabilirsin çok var bu mevsimde onlardan eteğin üstüne şık birşey ayarlayabilirsin o model

ben de onu düşünüyordum şuan..iş çıkışı ben bir daha gezeyim bakalım, inşallh bulurum güzel bir şey..

Günaydın canlarımmm.. :)

Dün o kadar gezdim gezdim, bakmadığım mağaza kalmadı ama hiçbir şey bulamadım istediğim gibi..
Bgn sdc fakir kol bi bluz alınan, dün bir yerde görmüştüm, beyaz önünde az bir deseni var, onu alıcam.. Eğer kollarım iyileşmezse evdeki eteklerinden biriyle onu giyeceğim .. Zaten kollarım iyileşirse sıkıntı yok, evde girebileceğim kısa kollu bir kaç alternatifim var...

günaydın kızlarrr sevdiceğim bugün coco colada şoförlüğe başlıcak ay hadi hayırlısı hattınıda değiştirdim en sonunda telefon numarasını bir sürü kız biliyodu hattını değiştir dedim değiştirdi bitanem ya
inşallah herşey çoook daha güzel olur

burdaki kızlar bilmeyebilir ben kendime kumbara yaptım çeyiz parası biriktiriyorum çelikten anahtarsız açılmıyo anahtarıda anneme verdim ve ilk paramı da koydum içine cüzdanımda kalan son paraydı 70 krş mu neydi koydum

İnşallah iyilesir canım kollarında..al al en iyisi o sekilde yap

Hayırlı olsun canım

Veeee günaydın kızlarrr

Günaydın kızlaaaarr :)

Bugün çok yoğun bir gün benim için. O sebeple giremedim sabahtan. Dün Karum'a gittik elbise bakmaya. İki elbiseye bayıldım ama fiyatlar almış başını gitmiş. Birini 575 dedi, diğerine 900

Napıcaz kızlaaarr... Bunun nişanı var, kınası var...

Envymecim Karum'da hiç ucuz dükkan kalmamış, acaip tok satıcı olmuşlar. İnsanların yüzüne bile bakmıyorlar nerdeyse. Ben de sinirlendim çıktım. Çarşamba günü Kızılay yolları göründü bana. Ordan bulmaya çalışıcam. İrfan'a seliN'e falan bakıyım diyorum. Senin var mı Ankara'da bildiğin yerler bunlardan başka?

Canım kuzeninin dügünü için bakıyordun dimi ?
Aşırı pahalılar canım valla İstanbul cok uygun o zaman..tabi ne aradıgını bilmiyorum ama kocaman afişler var abiye 100 tl falan..
Sen nasıl bişey bakıyorsun ki fiyatı o

oha herkesin elbisesini mi sen alıyon o fiyatlar ne öyle istanbul cidden çok ucuz o zaman

Valla çok abartı bir şey aramıyorum canım, orda iki elbise beğendim, giydim, bu fiyatı söylediler. Ama yarın Daha ucuz olmasını planladığım iki yere bakacağım. Bakalım bulabilecek miyim..

Canım benim de ilk aklıma gelen yerlerden biri İrfan.. Selin çok Karmaşık geliyor bana, girmiyorum o yüzden genelde.. Abiye elbiseler en çok izmir caddesinde var sanırım.. Edanın dediği gibi 100 tl ye abiyeler de çok var ama ( mesela taç 'da var izmir caddesinde) ama sen biraz daha sıradan olmayan şeyler bakıyorsun sanırım ve onlar da daha pahalı.. İstanbulda da aynı yani aslında.. Bir de Atatürk bulvarı üzerindeki mağazalara bakabilirsin, çözgü diye bir mağaza var mesela, kocabeyoğlu pasajının girişinin yanında, onun üst katında var abiyeler..bu arada orada ben bir elbise beğenmiştim, nişanlık tarzı, kabarık biraz, 590 dı etiket fiyatı.. Ama indirime açıklar en azından :) Aslında çok yerde var, mağazaların alt ya da üst katlarında genelde...
Karum gerçekten pahalı ama o bir gerçek...

merhabalar bende aranıza yeni katıldımmm :) 2015'de evlenmek istiyorumm belkide 2016 bilemem :)

Valla çok abartı bir şey aramıyorum canım, orda iki elbise beğendim, giydim, bu fiyatı söylediler. Ama yarın Daha ucuz olmasını planladığım iki yere bakacağım. Bakalım bulabilecek miyim..

Bak canım bak kendi nişanın olsa tamam ama bide o elbiseyi kac kere giyeceksin ki en fazla hadi olsun 3 :26:

merhabalar bende aranıza yeni katıldımmm :) 2015'de evlenmek istiyorumm belkide 2016 bilemem :)

Hosgeldinn hayırlısı olsun inşallah söz falan varmı

BUgün bakmayı planlıyoruz biz de canım. Önce Atatürk bulvarı, sonra da İzmir caddesi olarak planladık. İnşallah bulabilirim de...

Sen naptın elbise işini? Kolların iyileşti mi? Heyecan ne alemde? 3 gün kaldı vallaaaaaaaa

Hoşgeldin

Bak canım bak kendi nişanın olsa tamam ama bide o elbiseyi kac kere giyeceksin ki en fazla hadi olsun 3 :26:

Aynen öyle tatlım, bugün içime sinen daha uygun fiyatlı bir elbise bulmayı ümit ediyorum artık... Günaydın bu arada, nasılsın canımcım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…