- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
İyiyim canım sen nasılsınnAynen öyle tatlım, bugün içime sinen daha uygun fiyatlı bir elbise bulmayı ümit ediyorum artık... Günaydın bu arada, nasılsın canımcım?
İyiyim canım sen nasılsınn
İyi olmaya çalışıyorum canım, Ankara çok rüzgarlı bugün, başım çok ağrıyor, rüzgarda kaldım biraz. Hemen sinüsler ağrımaya başladı sanırım. Çok yoğun bir gün yine. Koşturmacayla geçecek... Şu elbise işi de aklımda. Bugün pesimistim galiba ben. Moralim düşük,hava kapalı ya...
İstanbulda rüzgarlı biraz..Bu hafta sana yogun basladı sanırım yogun bitecek..he burda hava güzel görünüyor ama rüzgar olsa bile..
Çok takma canım ne zamandı dügün? bulursun bi elbise nasıl bi model istiyorsun ki
Günaydın kızlarrrrizmirde serin havaya sahip ama moral bozmak yok ebis herşey güzel olacak bugün annem ben ablam gezmelere gideceğiz bi kemeraltı yapalım dedik edoşum kumaş falan bakıcaz lalalalalala
Aynen canım, yarın hele inanılmaz yoğunluk olacak
Aslında belirlediğim bir model yok ama sıradan ya da görülmüş bir model olmasın istiyorum. Mercan rengi olabilir, lacivert ya da mor olabilir. Elbiseyi giyip bakmam lazım yani...
Günaydın kızlarrrrizmirde serin havaya sahip ama moral bozmak yok ebis herşey güzel olacak bugün annem ben ablam gezmelere gideceğiz bi kemeraltı yapalım dedik edoşum kumaş falan bakıcaz lalalalalala
Hosgeldin surammohh ohh gezin bakalım o kumaslardan ne güzel seyler cıkacak sonucları merak ediyorum
Allah kolaylık versin canım
Anladım sanırımda o modeller baya pahalı
Günaydın sura:)
Aynen, bakıcaz bakalım..
akşam söylerim bakalım bişeyşler alırsamannem dün seramik fırın kaplarından almış bembeyaz çok beğendim ya
hosgeldin canım
selam kızlar :) Güldüğüme bakmayın moralim yerlerdeMeğer benim sözlümden başka kimsem yokmuş
canım benim kıyamam ben sana ne olduu
daha ne olsun sözlümü istemedikleri yetmezmiş gibi ablam ve annem beni sildiler. ki çok haksızlardıben onu sevdim diye abna yapmadıklarını bırakmadılar saatlerce ağladım şuan hiçbiriyle konuşmuyorum ben çok şey istemiyorum ki rahat bıraksınlar seneye evlenim yuvamı kurim ama yok onlar beni bi kaç sene daha bekletip ondan vazgeçmemi bekliyolar ama avuçlarını yalarlar o benim ilk aşkım bana değer veren tek insan her zaman yanımda olan beni her halimle seven tek insna bi gözyaşım için canını verecek tek insan başıma bişey gelse ailemden önce ilk o gelir dün bana bu evden gitte biz de rahatlayalım dediler kimliğe göre reşit olsam bi dk durmam bana sanki analık ablalık yapmışlarda beni silmişler gitte rahatlıyalım bida yüzümüzü göreme diyolar
sözlümde dün ağladığımı anladı zor zaptetdim telefonda gelip beni alıcaktı onun ailemden tek isteği beni ağlatmamalarıydı ama her seferinde beni canım çıkana kadar ağlattılar
Canım merak ettigim ilk şey sözlünle kendi aranızda söz mü yoksa aileler arasında normal bir söz mü..hani normalse istenmissin onlarda vermisler madem neden verdiler ki seni..
Şuna inan sürekli benim ailemde aynı şeyi söylüyor..gitsende kurtulsak vs seyler yıllardır hatta..
Ama çok şükür sevdigim hep sakinlestirir benden cok tanımasada ailemi korur..
Bende anneme sevdigimi ilk söyledigimde cıldırdı mezhep konusunda demedigini bırakmadı..ama pes etmedim etmemde..Şimdi çok şükür son 1 aydır falan ailemle iyi oldu aramız hatta annem fazlasıyla sevdigimi kabul etti çok şükür..
Aklına böyle seyler getirme ne olursa olsun ailenin yanında kalman en güzeli..
Hayallerini düşün gelinlikle cıkmalısın sen o evden..
Şimdi böyle diyorlar ama bi anlık kızgınlıktır bunlar evlenince sen onları onlarda seni özlerler..
Az daha sabır canım..
Sanırım cogu evde olan seyler bunlar..
BUgün bakmayı planlıyoruz biz de canım. Önce Atatürk bulvarı, sonra da İzmir caddesi olarak planladık. İnşallah bulabilirim de...
Sen naptın elbise işini? Kolların iyileşti mi? Heyecan ne alemde? 3 gün kaldı vallaaaaaaaa
Hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?