2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

hani resmiiiii öyleee söylemekle olmaz merak ederim ben

edoşum bulamadım istediğim gibi bişey.. daha doğrusu bakmadım bile. çünkü ilk hedefim bir havlu yapmak.. onun için havlu aldım kendime. üzerine evlendik mutluyuz tarzı bişey yazıp isimlerimiz yazacak bunu yapacağım ilk önce.. ama önce şalımı bitirmem gerekiyor sen naptın bakalım bugün. ayaklarım şişti belim ağrıdı gezmekten of atını üstüne getirdik orayı

Canım bu olaya tam anlam veremedim ama neticede o zaman isteme gibi olmus ve söz vermisler..madem sözü vermeden önce düşünselerdi cocugun işi gücü yok vs diye
Annenlerede hak ver canım tamam tabi ki yapılanlar yanlıs ama onlarda sen zorluk sıkıntı cekme isterler..mesela görümce ile yasarsınız sanırım evlenince bunu düşünebilir annen 3. bir kisiye bakacaksınız..
Ne mezunu oldugu degil calısıp calısmadıgı daha önemli aslında..
Bosver canım gitme dershaneye yapacak insan gitmesede yapar zaten..sende işe girer calısırsın aöf okursun madem
Ama sakın bi anda yanlıs bisey yapma canım yoksa en mutlu günlerin hayal olarak kalır..
Sabır et sonuna kadar sabır
Ne olursa olsun ailen baskadır

Boncukla işleyeceksin sanırım canım bende işlemiştim yıllar önce kelebek
Ohhh gez gez sen anende geldi tabi
Bende annemle ev gezmesine gittim iyice ev kızıyım artık iş bile aramıyorum şuan mayıs bası gibi aramaya baslıcam :26:

iyiyim canım sen nasılsın
Canım dün işler bir anda artınca çıkmak zorunda kaldım kusura bakma

Tatlım iyi güzel söylüyosunda geniş düşünmek lazım birşeyleri. Henüz yaşın küçük ilersini tam göremiyorsun bence bu konuda.
Kızma bana iyiliğin için söylüyorum ama maddiyat malesef ki çok önemli. Bir çok evlilik bitiyor bu sebeple.
Dışarıdan göründüğü gibi kolay olmuyor herşey ev geçindirmek hiç kolay birşey değil.
Sözlün ne iş yapıyor düzenli bir işi varmı yani. Okumamış olabilir önemli olan mesleğinin olması.
Biz senelerdir işimizi oturtup birikim yapmak için bekliyoruz. Bence evlenmeden önce mutlaka sende bir işe girip çalışmalısın ki önünde daha üniversite var.
Acele karar verme sakın olurmu sonra hayalini kurduğun o günler zehir olmasın sana.

hepinize katılıyorum bende bunların hepsini düşünüyorum tabi ki sözlüm şoför 1500 tl maaşı var evlenincede kendi arabasını alıp öyle yapıcak şoförlüğünü öyle oluncada kendi arabasıyla çalıştığı için 2500 tl felan maaşı olucak bende çalışıcam tabiki illaki geçiniriz ikimizde her yönden düşünüyoruz yaşım küçük felan ama geniş çaplı düşünüyorum annemin ablamın istememesinin en büyük nedeni para ! sanki biz çok zenginiz de kendimden çooook alt geliri olan biriyle evlenicem diyorum onunda durumu bizle aynı. he şuan neden araba almıyo derseniz altın parası felan biriktiriyo. Kız kardeşi bizle sadece 1 sene yaşıcak ondan sonra üniversitesi felan var. Yaşasa bile bişey farketmez biz evlenince sözlüm babasından kız kardeşinin gerekli tüm harcamalarını alıcak çünkü yıllardır kendi çocuğuymuş gibi o baktı kardeşine :26: ben onun aile işlerine karışmamayı tercih ediyorum kız kardeşi zaten çok tatlı sessiz sakin ama babasına karşı çok dişli çünkü ona bu yaşına kadar abisi baktı ... Eylülde bende iş arayışına giricem bakalım :26: aöfde düşünüyorum aslında adalet gibi önü açık olan ama öncelik örgün eğitim bakalım ben kafama koyarsam başarabilirim bunu biliyorum...

yok yokkk kumaş boyama bakalım nasıl olacak aman boşver araama iş falan sen eltilik yap bulaşık makinesine tatlım

Kızlaaaarrr.. Nasıl bir gündür bu yahuu Çoookk yoruldum, belim ağrıdı, ayaklarımın altı açıldı resmen. Bu hafta pazar gününü bir görebilseydik keşke

Bu arada dün elbisemi aldım :) Fuşya rengi şifon, çok içime sinen bir elbise oldu.

Canımcııımm, demek ki aynı saatlerde Kızılay'daymışızz :) Belki de karşılaşmısızdır bile

Bence öyle daha iyi olmuş. Kapri kol bizim yaşımızdakilere biraz ağır kaçabiliyor bazen, sen hırkayla tamamlama işini çok iyi düşünmüşsün. Hazırlıklar ne durumda? Menü belli oldu mu?

Aynen öyle, bizim kızımızın güzelliği yeter, çuval giyse yakışır :)

Bal_Hatun'un nişan tarihi belli oldu Kızlar bir aksilik çıkmaz ise eğer eylül'ün ilk haftası istemeye geliyorlar , 14-15 Eylül'de nişanımız var

Yok yok canım işin olunca cık tabi

Sevgilin öyle diyor ve para vermeyebilir..Üniv okutmakta hic kolay degil..üstelik sen örgün egitim istiyorsun bu durumda normal bir maaslı işe girmen daha zor ve seninde üniv masrafın olacak etti 2 üniv adam araba almaya para bulamaz Allah korusun..Kesinlikle vazgec demiyorum sana diyememde zaten ama aileni kötü gibi görme onlar senin gelecegini düşünüyorlar..

yok yokkk kumaş boyama bakalım nasıl olacak aman boşver araama iş falan sen eltilik yap bulaşık makinesine tatlım
Hep boya sen becerikli hatun

Hayırlı olsun canım bulmana sevindim

Bal_Hatun'un nişan tarihi belli oldu Kızlar bir aksilik çıkmaz ise eğer eylül'ün ilk haftası istemeye geliyorlar , 14-15 Eylül'de nişanımız var

Hayırlı olsun canım

Nasılsınız kızlar
Şu sıra aşırı derecede yoğun günler geçiriyorum gelemedim pek.
Umarım hepiniz iyisinizdir öpüyorum kocaman

slm kızlar bende geldim aranıza:) benimde 8 senelik ilişkim var nişanlımla.inş 2014 yazında düğün düşünüyoruz:)

tanıtayım:) ismim gökçe:) geçen temmuzda nişanlandık 2014te evlenmeyi düşünüyoruz.askerlik var asker yolu gözlüycem yani:) ee sizlerin ne zaman evlilik sizde tanıtın kendinizi:)

Kızlar bu ara moralim iyi gibi kumbaram vardi ya hergun bi kac kurus atiyorum 70 krsla baslamistim buna suan tahminen 8tl felan var eylul ayina kadar hic acmicam sonra esyalarimi almaya baslicam :)
bu arada sozlum muhabbet kusu almus adini umut koydu bizim umudumuz olur insallah diyo insallah umudumuz yasar bizi yari yolda birakmaz daha 6 aylikmis :)
Eee sizler ne yapiyosunuz :)

Kızlar dün akşam şeker hamurlu kurabiye denemelerimin ilkini gerçekleştirmiş bulunuyorum. Bir sürü model denedim. Çok zevkli ama biraz da yorucu bir iş.. Ortaya çıkanları gördükçe mutlu oluyorsunuz amaa :))

Fotoğrafı da burda;

tanıtayım:) ismim gökçe:) geçen temmuzda nişanlandık 2014te evlenmeyi düşünüyoruz.askerlik var asker yolu gözlüycem yani:) ee sizlerin ne zaman evlilik sizde tanıtın kendinizi:)

Tanıtalım bakalım 22 yaşındayım. Sevdiğim askerliğini benden önce yapmış sağolsun bizim söz nişan yok daha nasipse 2014 yılında birden bitireceğiz söz nişan düğün hepsi bir senede

çok güzel olmuş ebisim. ah bir hafta önceden yapılabilseler yorulsanda atar azcık yorgunluğunu insan. ama düşünsene ya 4 5 kişi yaptığını. bence yapılabilir aslında. tabi o caymayacak 4 5 kişiyi bulup yapmak istediğin modeli öğretmek lazım

Suracım beğenmene sevindim. Ben de öyle düşündüm. Arkadaşlarıma küçük bir eğitim versem mi acaba diyorum

Ebiss cok guzel olmus kurabiuelerin diyette olmasam banada ogret derdim Bu arada gunaydiiiiin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…