2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Öncelikle hoşgeldin Gökçeciğim, ben de 26 yaşındayım Ama topiğimizin yaş ortalaması daha genç, biz ihtiyar kalıyoruz onların yanında :)

memnun oldum tanıştığıma:) öylemi çok sevindim yaşıtız:) ee senin evlilik ne zaman kısmetse?

ne güzel sende erkenden evleniceksin yani:) hayırlısıyla hepsi olur zamanla:)

İnşallah canım, senin tam bir sene kalmış o zaman :) Ben Ankara'dayım. Çalışıyorum, hatta şu anda işyerindeyim

evet ama tahmini bi tarih benimki:) askere gidicek ve ne zaman gideceği belli değil:) ne güzel bende iş arıyorum malesef bulamıyorum

Hayırlı olsun canım, Allah tamamına erdirsin inşallah

Teşekkür ederiimm

Ebisss canım çok güzel görünüyor kurabiyeler...bende yapıyorum ama benim kurabiyeler kalıptan daha küçük kalıyor pişince sen nasıl ayarladın :44:

Teşekkür ederiimm

Ebisss canım çok güzel görünüyor kurabiyeler...bende yapıyorum ama benim kurabiyeler kalıptan daha küçük kalıyor pişince sen nasıl ayarladın :44:

Canım benimkiler de biraz büyük oldu kalıptan, şeker hamurunu kalıpla kesip merdaneyle biraz büyüttüm. Kurabiye tarifiyle alakalıdır o. Ben internetten bulduğum bir tarifle yaptım. Teşekkür ederim :)

ebisssss bayıldım kurabiyelerine masallah baslangıc böyleyse ohoooo

Edoşum teşekkür ederim :) Beğenmene çok sevindim. Nişanda olur mu diyorsun şimdi?

Ben de varım kızlarr selamlar hepinize..

Hoşgeldin Var mı nişan söz? Düğün için belli bir tarih?

Ebisim ne kadar harika o kurabiyeler öyle ve gayet başarılı Harikasın

Gökçe cim canım hoş geldin aramıza
Tarçınlı Kurabiye sende hoş geldin

envyme Canım benimm bugün en heyecanlı günün... Umarım çok hoş zamanlar geçiriyorsunuzdur.
Gelince tüm ayrıntıları bekliyorum :)
Çok ama çok mutlu olun inşallah ömür boyu
Nice yıl dönümlerine ayrıca canım

Son düzenleme:
Ben de varım kızlarr selamlar hepinize..

Hosgeldin

Valla canım bence gayet güzel olmus benimde aklıma geliyor bunlar ama kac gün bekler ? 4 gün falan beklese keske

Perimmmmmm

Günaydın kızlarrr
Ne zormuş bu evlilik hazırlıkları valla nişanlandığımdan beri hiç dinlenemedim nerdeyse

Günaydın günaydın günaydııın
Sınavlarım bittiii ve süper enerjik döndümm
Nasılsınız bakalım?
Özledim sizleri

Teşekkür ederim Gizemcim. Keşke sizler de tadına bakabilseydiniz:)

Hosgeldin

Valla canım bence gayet güzel olmus benimde aklıma geliyor bunlar ama kac gün bekler ? 4 gün falan beklese keske

Perimmmmmm

Edoşum şeker hamursuz hali çok dayanıklı, bozulma bayatlama olmuyor kesinlikle. Ama şeker hamurlu halini bilmiyorum, çünkü evdekiler güpletti hepsini :))))

Günaydın kızlarrr
Ne zormuş bu evlilik hazırlıkları valla nişanlandığımdan beri hiç dinlenemedim nerdeyse

Öncelikle hayırlı olsun Düğünü ne zaman planlıyorsunuz?

Nasılsınız bakalım?
Özledim sizleri

Nasıl geçti sınavlar tatlım?
Biz de seni özledik.

Öncelikle hayırlı olsun Düğünü ne zaman planlıyorsunuz?

Seneye bu zamanlar yaparız diye düşünüyoruz bakalım kısmet :)

Seneye bu zamanlar yaparız diye düşünüyoruz bakalım kısmet :)

Hayırlısı olsun canım, neler yaptın nişanlandıktan sonra? Nişan konusunda burda çoğumuz tecrübesiziz. Bizimle paylaşır mısın tecrübelerini?

Nasılsınız bakalım?
Özledim sizleri

Hosgeldin canım bizde seni özledik nasıl gecti sınavlar

Bi daha yaparsan 1 tane ayır canım aralarından tadı nasıl oluyor peki? nedense bana tatsız kurabiye gibi geliyor hep ama hemen bittigine göre tadıda güzel

Günaydın kızlar

Günaydın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…