Öncelikle hoşgeldin Gökçeciğim, ben de 26 yaşındayımAma topiğimizin yaş ortalaması daha genç, biz ihtiyar kalıyoruz onların yanında :)
Tanıtalım bakalım22 yaşındayım. Sevdiğim askerliğini benden önce yapmış sağolsun bizim söz nişan yok daha nasipse 2014 yılında birden bitireceğiz söz nişan düğün hepsi bir senede
çok güzel olmuş ebisim. ah bir hafta önceden yapılabilseler yorulsanda atar azcık yorgunluğunu insan. ama düşünsene ya 4 5 kişi yaptığını. bence yapılabilir aslında. tabi o caymayacak 4 5 kişiyi bulup yapmak istediğin modeli öğretmek lazım
Ebiss cok guzel olmus kurabiuelerin diyette olmasam banada ogret derdimBu arada gunaydiiiiin :)
memnun oldum tanıştığıma:) öylemi çok sevindim yaşıtız:) ee senin evlilik ne zaman kısmetse?
inş bizimde nisan mayıs gibi olucak.şu anda çalışmıyorum iş arıyorum.istanbuldayım.sen?Teşekkür ederim :)
Benim evlilik de 2014 Ağustos olacak inşallah canım. Nerde yaşıyorsun? Çalışıyor musun?
inş bizimde nisan mayıs gibi olucak.şu anda çalışmıyorum iş arıyorum.istanbuldayım.sen?
İnşallah canım, senin tam bir sene kalmış o zaman :) Ben Ankara'dayım. Çalışıyorum, hatta şu anda işyerindeyim
Hayırlı olsun canım, Allah tamamına erdirsin inşallah
Teşekkür ederiimm
Ebisss canım çok güzel görünüyor kurabiyeler...bende yapıyorum ama benim kurabiyeler kalıptan daha küçük kalıyor pişince sen nasıl ayarladın :44:
ebisssss bayıldım kurabiyelerine masallah baslangıc böyleyse ohoooo
Ben de varım kızlarrselamlar hepinize..
Ben de varım kızlarrselamlar hepinize..
Canım benimkiler de biraz büyük oldu kalıptan, şeker hamurunu kalıpla kesip merdaneyle biraz büyüttüm. Kurabiye tarifiyle alakalıdır o. Ben internetten bulduğum bir tarifle yaptım. Teşekkür ederim :)
Edoşum teşekkür ederim :) Beğenmene çok sevindim. Nişanda olur mu diyorsun şimdi?
HoşgeldinVar mı nişan söz? Düğün için belli bir tarih?
Ebisim ne kadar harika o kurabiyeler öyle ve gayet başarılıHarikasın
Gökçe cim canım hoş geldin aramıza
Tarçınlı Kurabiye sende hoş geldin
envyme Canım benimm bugün en heyecanlı günün... Umarım çok hoş zamanlar geçiriyorsunuzdur.
Gelince tüm ayrıntıları bekliyorum :)
Çok ama çok mutlu olun inşallah ömür boyu
Nice yıl dönümlerine ayrıca canım
Ebisim ne kadar harika o kurabiyeler öyle ve gayet başarılıHarikasın
Gökçe cim canım hoş geldin aramıza
Tarçınlı Kurabiye sende hoş geldin
envyme Canım benimm bugün en heyecanlı günün... Umarım çok hoş zamanlar geçiriyorsunuzdur.
Gelince tüm ayrıntıları bekliyorum :)
Çok ama çok mutlu olun inşallah ömür boyu
Nice yıl dönümlerine ayrıca canım
Hosgeldin
Valla canım bence gayet güzel olmus benimde aklıma geliyor bunlar ama kac gün bekler ? 4 gün falan beklese keske
Perimmmmmm
Günaydın kızlarrr
Ne zormuş bu evlilik hazırlıkları valla nişanlandığımdan beri hiç dinlenemedim nerdeyse
Günaydın günaydın günaydııın
Sınavlarım bittiii ve süper enerjik döndümm
Nasılsınız bakalım?
Özledim sizleri
Seneye bu zamanlar yaparız diye düşünüyoruz bakalım kısmet :)
Günaydın günaydın günaydııın
Sınavlarım bittiii ve süper enerjik döndümm
Nasılsınız bakalım?
Özledim sizleri
Teşekkür ederim Gizemcim. Keşke sizler de tadına bakabilseydiniz:)
Edoşum şeker hamursuz hali çok dayanıklı, bozulma bayatlama olmuyor kesinlikle. Ama şeker hamurlu halini bilmiyorum, çünkü evdekiler güpletti hepsini :))))
Öncelikle hayırlı olsunDüğünü ne zaman planlıyorsunuz?
Nasıl geçti sınavlar tatlım?
Biz de seni özledik.
Günaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?