Hayırlısı olsun canım, neler yaptın nişanlandıktan sonra? Nişan konusunda burda çoğumuz tecrübesiziz. Bizimle paylaşır mısın tecrübelerini?
Nişanlım ist.da oturuyor ben çorlu da. Çorludan ev aldı ve çorluda işe başlıcak haftaya o yüzden de 1 ay da şimdilik onu yaşayacağı kadar yerleştirdik evi. Biraz birikmiş paramız vardı beyaz eşyalarımızı aldık. İlk önce ufak odayı yerleştirdik koltukk dolap ce bilg.ını masasını falan hallettik. Salon için de bir tane L koltuk alabildik. Diğer eşyaları da maaşları biriktirdikçe alıcaz artık ev eşyalarını kolayladıktan sonra düğün için tarih almayı düşünüyoruz
Merhaba tatlımen güzelini yapmışsınız ailen için zor olsa gerek ya istanbuldan çorluya kız vermek. masrafsız evleneceksiniz hayırlısıyla. en mantıklısı. hayırlısı olsun şimdiden.
Günaydın kızlar
Hosgeldin canım bizde seni özledik nasıl gecti sınavlar
Bi daha yaparsan 1 tane ayır canım aralarındantadı nasıl oluyor peki? nedense bana tatsız kurabiye gibi geliyor hep ama hemen bittigine göre tadıda güzel
Günaydın canım
Merhaba
En başından beri düşüncemiz oydu ikimizde çalışıyoruz maaşlarımızla yaşıcak kadar eşya alsak yeterli diye düşünüyoruz. Sonrasını zaten oturdukça alırız önemli olan bir an önce kavuşmak
Günaydın ecmcim:)
Yok canım, tatları pek güzel oldu. Ben biraz da tarçın koydum içine, mis gibi koktu kurabiyeciklerim:) Bir dahaki yapışımda adreslerinizi verin, size de göndriyim
Yani siz ucundan kıyısından başlamışsınız, ne güzel. Gurbete gidicem diye de üzülme bence. Çorlu İstanbul yakın yerler. Haftasonu için bile gidilir. Uzun zamandır mı berabersiniz?
Sağol canım benim ellerine saglıkhatta biz direk gelip sıcak sıcak yesek
OOoo süper olur valla, başımın üstünde yeriniz var. Hatta gelmişken yardım edersiniz, beraber yapıp yeriz :)
Ne güzel olurdu valla hatta ve hatta bozulmasalar gelmisken hepimizin nisana yapsakne cok sey istedim ben yine
1 ay sonra 7. yılımızı dolduruyoruz
Kızlar dün akşam şeker hamurlu kurabiye denemelerimin ilkini gerçekleştirmiş bulunuyorum. Bir sürü model denedim. Çok zevkli ama biraz da yorucu bir iş.. Ortaya çıkanları gördükçe mutlu oluyorsunuz amaa :))
Fotoğrafı da burda;
Eki Görüntüle 690236
Ebisim ne kadar harika o kurabiyeler öyle ve gayet başarılıHarikasın
Gökçe cim canım hoş geldin aramıza
Tarçınlı Kurabiye sende hoş geldin
envyme Canım benimm bugün en heyecanlı günün... Umarım çok hoş zamanlar geçiriyorsunuzdur.
Gelince tüm ayrıntıları bekliyorum :)
Çok ama çok mutlu olun inşallah ömür boyu
Nice yıl dönümlerine ayrıca canım
Ebisimmmm.... ne güzel olmuş kurabiyelerrr..bayıldım bayıldımmmmm nişan için de süper olur, hem bunları son gün yapmana gerek yok, bayatlamıyor bunlar, 3-4 gün öncesinden çok rahat yapabilirsin.. bir de zaten paketleyeceğin için bunları sorun yok yani hatta internette bi blogda okumuştum 1 aya kadar saklanabiliyor pişmiş paketlenmiş hali diye.. o kadar abartmaya gerek yok tabi..
yardıma geleyim ben sana istersen, tabi nişanımızın aynı tarihlere gelme ihtimali çook yüksek...
sağol gizemimm..darısı başınıza inşallah..
çok güzel geçti tanışma, aileler birdirini çok sevdi, bir gece kaldılar, çok zaman geçiremedik ama herşey çok güzeldi.. bir sürü hazırlık yaptık ama abarttık galiba çoğu yenmedi bile.. yıldönümümüz için de pasta yaptım, sadece sevgilimle ben yedik :)) bugun de sizin yıl dönümünüz..size de nice yıllar inşallah tatlım...
Ebisimmmm.... ne güzel olmuş kurabiyelerrr..bayıldım bayıldımmmmm nişan için de süper olur, hem bunları son gün yapmana gerek yok, bayatlamıyor bunlar, 3-4 gün öncesinden çok rahat yapabilirsin.. bir de zaten paketleyeceğin için bunları sorun yok yani hatta internette bi blogda okumuştum 1 aya kadar saklanabiliyor pişmiş paketlenmiş hali diye.. o kadar abartmaya gerek yok tabi..
yardıma geleyim ben sana istersen, tabi nişanımızın aynı tarihlere gelme ihtimali çook yüksek...
çok güzel geçti tanışma, aileler birdirini çok sevdi, bir gece kaldılar, çok zaman geçiremedik ama herşey çok güzeldi.. bir sürü hazırlık yaptık ama abarttık galiba çoğu yenmedi bile.. yıldönümümüz için de pasta yaptım, sadece sevgilimle ben yedik :)) bugun de sizin yıl dönümünüz..size de nice yıllar inşallah tatlım...
Perimmmmmm
Günaydın günaydın günaydııın
Sınavlarım bittiii ve süper enerjik döndümm
Nasılsınız bakalım?
Özledim sizleri
nasıl oldu kalma işi tatlım ah bakalım neler gelişecek
Envymeeemmm teşekkür ederim
İkimizin nişanı için de yaparız o zaman :)
Aminn canım en baştaa
aileler birbirlerini sevdiyse süper canım en önemlisi aslında.
Oh afiyet olsun :)
Teşekkür ederim canım 6. yıl dönümümüz...
işte pastam da buyduuuuu :)) şeker hamurum yetmiyor diye baya ince açmak zorunda kaldım, o yüzden bembeyaz olmadı pastam, alttaki çikolatanın rengi görünüyor..
Eki Görüntüle 692110
işte pastam da buyduuuuu :)) şeker hamurum yetmiyor diye baya ince açmak zorunda kaldım, o yüzden bembeyaz olmadı pastam, alttaki çikolatanın rengi görünüyor..
Çok güzel olmuş tatlım ellerine sağlık bende deneyeceğim ebis hepimizi tetikledi de bu şeker hamurunu nasıl yaptınız. hazır almadınız dimi. tarif yazın tarif
Bence çok güzel görünüyor canım.
Eminim tadı da bir harikaydı :)
SuraaaNasılsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?