2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Hayırlısı olsun canım, neler yaptın nişanlandıktan sonra? Nişan konusunda burda çoğumuz tecrübesiziz. Bizimle paylaşır mısın tecrübelerini?

Nişanlım ist.da oturuyor ben çorlu da. Çorludan ev aldı ve çorluda işe başlıcak haftaya o yüzden de 1 ay da şimdilik onu yaşayacağı kadar yerleştirdik evi. Biraz birikmiş paramız vardı beyaz eşyalarımızı aldık. İlk önce ufak odayı yerleştirdik koltukk dolap ce bilg.ını masasını falan hallettik. Salon için de bir tane L koltuk alabildik. Diğer eşyaları da maaşları biriktirdikçe alıcaz artık ev eşyalarını kolayladıktan sonra düğün için tarih almayı düşünüyoruz

Merhaba tatlım en güzelini yapmışsınız ailen için zor olsa gerek ya istanbuldan çorluya kız vermek. masrafsız evleneceksiniz hayırlısıyla. en mantıklısı. hayırlısı olsun şimdiden.

Merhaba tatlım en güzelini yapmışsınız ailen için zor olsa gerek ya istanbuldan çorluya kız vermek. masrafsız evleneceksiniz hayırlısıyla. en mantıklısı. hayırlısı olsun şimdiden.

Merhaba

En başından beri düşüncemiz oydu ikimizde çalışıyoruz maaşlarımızla yaşıcak kadar eşya alsak yeterli diye düşünüyoruz. Sonrasını zaten oturdukça alırız önemli olan bir an önce kavuşmak

Günaydın kızlar

Günaydın ecmcim:)

Yok canım, tatları pek güzel oldu. Ben biraz da tarçın koydum içine, mis gibi koktu kurabiyeciklerim:) Bir dahaki yapışımda adreslerinizi verin, size de göndriyim

Yani siz ucundan kıyısından başlamışsınız, ne güzel. Gurbete gidicem diye de üzülme bence. Çorlu İstanbul yakın yerler. Haftasonu için bile gidilir. Uzun zamandır mı berabersiniz?

Sağol canım benim ellerine saglık hatta biz direk gelip sıcak sıcak yesek

Ne güzel olurdu valla hatta ve hatta bozulmasalar gelmisken hepimizin nisana yapsak ne cok sey istedim ben yine

Keşkeeeee Pazar günü bununla ilgili bir sürü video izledim. Çok zevkli bir iş aslında. Neler yapıyorlar neler :) Buna bir sardırırsam, ben ve evdekiler 100er kilo oluruz herhalde

Sen sever misin edacım böyle şeyler yapmayı?

Yani siz ucundan kıyısından başlamışsınız, ne güzel. Gurbete gidicem diye de üzülme bence. Çorlu İstanbul yakın yerler. Haftasonu için bile gidilir. Uzun zamandır mı berabersiniz?[/QUOTE]

1 ay sonra 7. yılımızı dolduruyoruz

Ebisimmmm.... ne güzel olmuş kurabiyelerrr.. bayıldım bayıldımmmmm nişan için de süper olur, hem bunları son gün yapmana gerek yok, bayatlamıyor bunlar, 3-4 gün öncesinden çok rahat yapabilirsin.. bir de zaten paketleyeceğin için bunları sorun yok yani hatta internette bi blogda okumuştum 1 aya kadar saklanabiliyor pişmiş paketlenmiş hali diye.. o kadar abartmaya gerek yok tabi..
yardıma geleyim ben sana istersen, tabi nişanımızın aynı tarihlere gelme ihtimali çook yüksek...

sağol gizemimm..darısı başınıza inşallah..
çok güzel geçti tanışma, aileler birdirini çok sevdi, bir gece kaldılar, çok zaman geçiremedik ama herşey çok güzeldi.. bir sürü hazırlık yaptık ama abarttık galiba çoğu yenmedi bile.. yıldönümümüz için de pasta yaptım, sadece sevgilimle ben yedik :)) bugun de sizin yıl dönümünüz.. size de nice yıllar inşallah tatlım...

nasıl oldu kalma işi tatlım ah bakalım neler gelişecek

Envymeeemmm teşekkür ederim
İkimizin nişanı için de yaparız o zaman :)

Canımmm Nasılsın

Günaydın günaydın günaydııın
Sınavlarım bittiii ve süper enerjik döndümm
Nasılsınız bakalım?
Özledim sizleri

Ahh ahh darısı başıma canımm bu hafta bitsede kurtulsammm

Aminn canım en baştaa
aileler birbirlerini sevdiyse süper canım en önemlisi aslında.
Oh afiyet olsun :)
Teşekkür ederim canım 6. yıl dönümümüz...

Son düzenleme:
nasıl oldu kalma işi tatlım ah bakalım neler gelişecek

bizde kaldılar tatlım.. sıkıntı olmadı çok şükür.. inşallah da hep böyle gider :)

Envymeeemmm teşekkür ederim
İkimizin nişanı için de yaparız o zaman :)

yaparız tabiiii :)))

Aminn canım en baştaa
aileler birbirlerini sevdiyse süper canım en önemlisi aslında.
Oh afiyet olsun :)
Teşekkür ederim canım 6. yıl dönümümüz...

maşallah maşallah
sevdiler çok şükür kuzumm :))

işte pastam da buyduuuuu :)) şeker hamurum yetmiyor diye baya ince açmak zorunda kaldım, o yüzden bembeyaz olmadı pastam, alttaki çikolatanın rengi görünüyor..

işte pastam da buyduuuuu :)) şeker hamurum yetmiyor diye baya ince açmak zorunda kaldım, o yüzden bembeyaz olmadı pastam, alttaki çikolatanın rengi görünüyor..

Eki Görüntüle 692110

Çok güzel olmuş tatlım ellerine sağlık bende deneyeceğim ebis hepimizi tetikledi de bu şeker hamurunu nasıl yaptınız. hazır almadınız dimi. tarif yazın tarif

Bence çok güzel görünüyor canım.
Eminim tadı da bir harikaydı :)

Suraaa Nasılsın canım

Çok güzel olmuş tatlım ellerine sağlık bende deneyeceğim ebis hepimizi tetikledi de bu şeker hamurunu nasıl yaptınız. hazır almadınız dimi. tarif yazın tarif

Yok tatlım hazır değil, Ebissscim hangi tarifle yaptı bilmiyorum da ben marshmellowdan yaptım.. Hani var ya haribonun pofuduk pofuduk, onlardan.. A 101 de satılıyor.. Ben de ilk denememi kurabiyeyle yapmıştım 1-2 ay önce, vardı burda da fotosu.. Bu da ilk pasta denememdi :)
2 paket marshmellow aldım, pembelerle beyazları ayırdım önce.. Beyazları benmari usulü erittim cam bi kâsede, eriyince içine önce 1-2 yemek kaşığı su katıp karıştırdım, sonra yavaş yavaş pudra şekeri katarak karıştırdım.. Biraz koyulaşmaya başlayınca yoğrulabilecek kıvama gelince bir tepsiye aldım, pudra şekeri ekleyerek yoğurdum .. Sdc beyazlar Yarım kiloya yakın pudra şekeri aldı.. Yoğurma işlemi bitince streç filme margarin sürüp hamura sardım.. Bi gece bekledi.. Ertesi gün yoğurup yumuşatıp, şekil verdim... Yoğururken açarken de yapışmasın diye nişasta kullandım...şeker hamuru kısmı işte bu kadaarr :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…