Teşekkür ederim canıııımmm :) evet tadı çok güzeldi :) arası çilekli, üstü de eritilmiş çikolata kaplıydı :))
Bence çok güzel görünüyor canım.
Eminim tadı da bir harikaydı :)
SuraaaNasılsın canım
Yok tatlım hazır değil, Ebissscim hangi tarifle yaptı bilmiyorum da ben marshmellowdan yaptım.. Hani var ya haribonun pofuduk pofuduk, onlardan.. A 101 de satılıyor.. Ben de ilk denememi kurabiyeyle yapmıştım 1-2 ay önce, vardı burda da fotosu.. Bu da ilk pasta denememdi :)
2 paket marshmellow aldım, pembelerle beyazları ayırdım önce.. Beyazları benmari usulü erittim cam bi kâsede, eriyince içine önce 1-2 yemek kaşığı su katıp karıştırdım, sonra yavaş yavaş pudra şekeri katarak karıştırdım.. Biraz koyulaşmaya başlayınca yoğrulabilecek kıvama gelince bir tepsiye aldım, pudra şekeri ekleyerek yoğurdum .. Sdc beyazlar Yarım kiloya yakın pudra şekeri aldı.. Yoğurma işlemi bitince streç filme margarin sürüp hamura sardım.. Bi gece bekledi.. Ertesi gün yoğurup yumuşatıp, şekil verdim... Yoğururken açarken de yapışmasın diye nişasta kullandım...şeker hamuru kısmı işte bu kadaarr :))
İyiyim gizemcim sen nasılsın bakalım. nasıl geçti yıldönümünüz. ne aldın neler yaptınız. bir ay sonrada bizim ki var
Ozamannnnn gelsin marshmellowlar gelsin şeker hamurlarıellerine sağlık tatlım. ee nezaman söz
Hoş geldin canımmm :)
Yıl dönümleri arka arkaya valla :)
Yıl dönümü güzeldi canım dün kutladık sayılır bu yıl başbaşa takıldık :)
bizde öyle yapacağız ama onun öncesinde haftaya Alinin doğum günü vargüzel bir kutlama olsun istedim ama düşün düşün bulamıyorum ya :26:
Ohh ohh ohh Ellerine sağlık canım
İyiyim gizemcim sen nasılsın bakalım. nasıl geçti yıldönümünüz. ne aldın neler yaptınız. bir ay sonrada bizim ki var
Ozamannnnn gelsin marshmellowlar gelsin şeker hamurlarıellerine sağlık tatlım. ee nezaman söz
Ahh canım yaa diğer ayda bizimkinin doğum günüBirde bu hafta birkaç aksilik çıktı.
Kafedeydik çıktık durağa Bornovaya gidelim .Trafik berbattı. Bende beynim yorgungu bu haftadan dolayı.
Bekledik yarım saat otobüs gelmeyince kafeye geri döndük.
Sonra gene çıktık İnciraltına gidelim dedik yok gene otobüs yokkBize gene sinir bastı geri kafeye.
Sonra dolandık öyle :)
Kii diğer ay ne yaparım nasıl yaparım hiç birşey bilmiyorum :26:
Sizin yıl dönümü kaç mayıs?
Sabah işe gitmeden Güzel kahvaltı hazırlayarak uyandırmayı düşünüyorum
İnşallah uygulayabilirim.
bizim 26 mayıs tatlım en sevdiğimiz güne pazara geliyor. bende canlı müzikli bir restaurant bulayım dedim aman yok olanda cep yakıyor. e şimdi istanbuldayım cumartesi dönücem akşam 6da. o akşamda ne yapsak bilemiyorum. e söz için giysin diye güzel gömlek kravat alacaktım benimki gidip dün kendine bir gömlek almışoda yattı yani.. sonra şeker hamuru yapmış ya bizim kızlar bende dedim 2 tane çok özel bir kurabiye yapayım. özellikle iki tane. güzel olursa devamı nişanda diyeceğim. sonra tiyatroya gidelim gibi düşündüm. aman ondada uğur mumcuyu aradım kaç baba kaç diye bir oyun var dedi beğenmedim. napacağımı şaşırdım ya.. :26:
İnsan ne yapacağını bilemiyor.
Bizimki 2 yıl önce güzel bir canlı müzikli bir yere götürmüştü beni. Orayı önerirdim ancak kapattılar :S
Daha doğrusu arkadaşlarını arıyor orda buluşalım diyin diyor vs. Ablamda onların esas arkadaşı
Sonraa ben farkında bile değilim işteyim diyip kandırmıştı. Hava kararınca kalpli pastala çıkmıştı karşıma.
Baya güzel geçmişti o yıl dönümü.
Ama gün geçtikçe eskiyor muyuz ne
eskimekten de ziyade birbirimizle geçirdiğimiz her gün aynı zevki vermeye başlıyor daha özel oluyor bana göre.. ondan belki de.
Kesinlikle.
Bir ortam seçerken bile benim isteğin değil bizim isteğimiz ne.
Artık bir olduk...
Ayrı ayrı düşünülmesi imkansız. Her an aşkla dolu ayrı güzel
evet tatlım aynen öyle. artık öyle birşey olmuş ki telefonda konuşurken ses tonundan o an neler düşündüğünü bile anlıyor insan.. işte önemli olanda bu ya. arayan arkadaşına biz bunu yapıyoruz sizde gelin yapın vs. veya o ne der acaba diye düşünmek bir olmak. onun için üzülmek sevinmek. birlikte film izlemek. yemek yapmak. dağda bayırda yürümek. ki ben çok sakarım. düşünce canım yanınca yüzünde benim canımın yandığından çok acı görmekhepsi çok güzel bunların ya ama yeterki o üzülmesin hep mutlu olalım
Nasıl geçti sınavlar tatlım?
Biz de seni özledik.
Hosgeldin canım bizde seni özledik nasıl gecti sınavlar
Ahh ahh darısı başıma canımm bu hafta bitsede kurtulsammm
Maşallah diyelim tekrar canım:)
Dediklerine harfi harfine katılıyorum.
Ahh bak özledim gene
Aaa, hala devam ediyor mu?
En geç bizim üni sanıyordum ben
Biter canım biter sabır biraz daha, sonra en az 1 ay özgürsünn
bende özledim yacumartesi olsada görsem
işte pastam da buyduuuuu :)) şeker hamurum yetmiyor diye baya ince açmak zorunda kaldım, o yüzden bembeyaz olmadı pastam, alttaki çikolatanın rengi görünüyor..
Eki Görüntüle 692110
Çok güzel olmuş tatlım ellerine sağlık bende deneyeceğim ebis hepimizi tetikledi de bu şeker hamurunu nasıl yaptınız. hazır almadınız dimi. tarif yazın tarif
KeşkeeeeePazar günü bununla ilgili bir sürü video izledim. Çok zevkli bir iş aslında. Neler yapıyorlar neler :) Buna bir sardırırsam, ben ve evdekiler 100er kilo oluruz herhalde
Sen sever misin edacım böyle şeyler yapmayı?
CanımmmNasılsın
Ahh ahh darısı başıma canımm bu hafta bitsede kurtulsammm
Aminn canım en baştaa
aileler birbirlerini sevdiyse süper canım en önemlisi aslında.
Oh afiyet olsun :)
Teşekkür ederim canım 6. yıl dönümümüz...
işte pastam da buyduuuuu :)) şeker hamurum yetmiyor diye baya ince açmak zorunda kaldım, o yüzden bembeyaz olmadı pastam, alttaki çikolatanın rengi görünüyor..
Eki Görüntüle 692110
Mükemmel diyemem ama genel olarak iyiydi
Öyle bi bunalmışım ki attım kendimi sokaklara
Eve gelir gelmez de mutfağa
İnşallah denk geliriz de konuşuruz kızlar, bi yaramazlık yok umarım hiç birinizde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?