2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Film degilde eski dizi var yarım elma şuan int izliyorum hosuma gidiyor eskileri izlemek

ben film izlerken ders çalışacağım he imkansızın ötesinde imkansız dersi kenara koyar uzanır izlerim yada soruları yanlış çözerim su dünyası.. 3 idiots şiddetle 3 idiotsu tavsiye ediyorum..

Film degilde eski dizi var yarım elma şuan int izliyorum hosuma gidiyor eskileri izlemek

Eski dizileri bende çook seveerim canım.

ben film izlerken ders çalışacağım he imkansızın ötesinde imkansız dersi kenara koyar uzanır izlerim yada soruları yanlış çözerim su dünyası.. 3 idiots şiddetle 3 idiotsu tavsiye ediyorum..

Ben sessiz ortamda yapamam.
Çok teşekkür ederim cnaım tavsiyeler içinde sağolasın

Son düzenleme:

sağol tatlımm... çok beğendi valla
evet canım, o minik çiçeklerin de kalıbı var.. ilk kurabiye denememde ellerimle yapmıştım gülleri ama saatlerimi almıştı delirmiştimmm... sonra bu kalıplardan aldım..
ben de internetten aldım tatlım, ankara da pasta dünyası diye bir yer varmış ostim'de ama hiç yolum düşmediği için gitmedim oraya...
bu arada nişan için yaparsam ben de şeker hamurunu hazır alırım herhalde o kadar zahmete girmem çok yorucu oluyor, yoruculuktan da ziyade çok vakit alıyor...

evet ya evdekiler yemiyor bizim de, renkli renkli oyuncak gibi diyorlar
kalıpla yapıyoruz tatlım, çok kolay oluyormuş valla kalıplarla.. diğer türlü işkenceee...

bak bu kalıplar çiçekler için...

Ben de bu kalıpları internette gördüm, ama nasıl kullanılacağını bilmiyordum. Olmazsa sipariş veriyim de bir denerim. Denemelerim hızla sürecek zaten:) Olmazsa bir gün Eminönü gezisi yapalım. Ankara'dan atlayıp gidelim. Edoşum bizi gezdirirsin değil mi?

Kızlar şeker hamurundan kurabiye için çok uygun fiyatlı bir yer buldum isteyene önerebilirim :)

Hayırlı Olsun canmm
Nasıl nasıll anlat bakalım

Nasıl oldu anlat bakalım havalarda uçuyorsundur şimdi

Kızlar çok fenayım kendime gelemedim yaa

Bugün resmi tatil olunca izinliydi, günler öncesinden sakın plan yapma o gün dedi ama hiç anlamadım ben
Yemeğe gidelim dedi, gittik ama bu ceketini falan çıkarıyo terliyo falan yolda, meğer ceketinin cebindeymiş kutu hiç farketmedim
Çok güzel bi yere gittik şehri yukardan gören bi yere, normalde de gideriz arada o yüzden şüphelenmedim. Muhabbet ediyoruz işte, hadi ev beğen dedi çok küçük görünüyorlar burdan göremiyorum dedim. İlk yemmiş bu ben anlamadım Bi kaç tane daha yem atmış da şu an hatırlamıyorum
En son 'uykum geldi kendi evimiz olsa da gitsek' dedi. Ben de takıldım, 'onun için önümüzde bir sürü zaman ve yapılması gereken onlarca iş var. Uğraştırıcı bi süreç, hem senin de yapman gerekenler var' dedim. Hmm dedi, mesela bu sürece giriş yapsak dedi, nasıl dedim, cebinden yüzüğü çıkardı ben şok
Yapma yapma dediğimi hatırlıyorum ama buz gibi oldum nasıl titriyorum
Bekliyordum ama bugün o an hiç beklemiyordum, sonra yüzük parmağımda kendime geldim
Gözlerim falan doldu sırıtıyorum salak salak

Canımmm ne güzel duygular diymi
Gerçekten güzel bir anda olmuş. Güzel giriş yapmış enişte bey :)
Mutluluğunuz daim olsun İnşallah

Canımmm ne güzel duygular diymi
Gerçekten güzel bir anda olmuş. Güzel giriş yapmış enişte bey :)
Mutluluğunuz daim olsun İnşallah

Yaa şu an bile o kadar duyguluyum ki, o an sadece gülüyorduk. Sarıldık falan
Ne güzeldi Şaşırmaktan anın tadını çıkaramadım resmen
Aminn canım hepimizin inşallah

Yaa şu an bile o kadar duyguluyum ki, o an sadece gülüyorduk. Sarıldık falan
Ne güzeldi Şaşırmaktan anın tadını çıkaramadım resmen
Aminn canım hepimizin inşallah

Garip bir duygu gerçekten.
Onca yıl birlikte ol bu günün bekle sonrada o anı yaşayama çünkü beklenmedik bir anda beklediğinden güzel de gelince :))
Bende şok geçirmiştim :))
Az kaldıı azz kavuşmaya

Ayy ağlayacağım duygu patlamasından şimdi
Hayırlısıyla inşallah canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…