Kızlar çok fenayım kendime gelemedim yaa
Bugün resmi tatil olunca izinliydi, günler öncesinden sakın plan yapma o gün dedi ama hiç anlamadım ben
Yemeğe gidelim dedi, gittik ama bu ceketini falan çıkarıyo terliyo falan yolda, meğer ceketinin cebindeymiş kutu hiç farketmedim
Çok güzel bi yere gittik şehri yukardan gören bi yere, normalde de gideriz arada o yüzden şüphelenmedim. Muhabbet ediyoruz işte, hadi ev beğen dedi çok küçük görünüyorlar burdan göremiyorum dedim. İlk yemmiş bu ben anlamadım Bi kaç tane daha yem atmış da şu an hatırlamıyorum
En son 'uykum geldi kendi evimiz olsa da gitsek' dedi. Ben de takıldım, 'onun için önümüzde bir sürü zaman ve yapılması gereken onlarca iş var. Uğraştırıcı bi süreç, hem senin de yapman gerekenler var' dedim. Hmm dedi, mesela bu sürece giriş yapsak dedi, nasıl dedim, cebinden yüzüğü çıkardı ben şok
Yapma yapma dediğimi hatırlıyorum ama buz gibi oldum nasıl titriyorum
Bekliyordum ama bugün o an hiç beklemiyordum, sonra yüzük parmağımda kendime geldim
Gözlerim falan doldu sırıtıyorum salak salak
Gerisi de gelir yakında inşaallah
hayırlısı olsun tatlım bizimde yıldönümümüzdeydi. bende üç defa evet demişim ama hatırlamayıp bende bakıyordum böyle
En az 1 senesi var gerisinin gelmesi için
Ziraa 4 ay sonra asker yolu gözleyeceğim kısmet olursa
Ben evet dedim mi hatırlamıyorum yaa
Yıldönümü olsa kesin anlardımzaten 5 gün sonra doğum günüm, o gün bekliyordum ondan bugün hiç beklemiyordum, çok büyük süpriz oldu
İnşallah hayırlı olur canım yaa
Kendimi düşünüyorum da askere gitseydi diye içim burkuluyor ağlamaklı oluyorumAllahtan yapmış askerliğini benden önce
inan onda hiç anlamıyorsun. zaten yıldönümü özel birşey yapıyorsun. lak diye karşına çıkıyor hönkkkkondan sonra suratım böyle urladan eve gidene kadar Allah herkese nasibiyle yaşatsın böyle anları
Beni yalnız bırakmayın sakınBi de o gittikten 4 gün sonra kısmet olursa abim evlenecek, gülsem mi ağlasam mı
Aminn canım, ne güzeldi ama
Bugün resmi tatil olunca izinliydi, günler öncesinden sakın plan yapma o gün dedi ama hiç anlamadım ben
Yemeğe gidelim dedi, gittik ama bu ceketini falan çıkarıyo terliyo falan yolda, meğer ceketinin cebindeymiş kutu hiç farketmedim
Çok güzel bi yere gittik şehri yukardan gören bi yere, normalde de gideriz arada o yüzden şüphelenmedim. Muhabbet ediyoruz işte, hadi ev beğen dedi çok küçük görünüyorlar burdan göremiyorum dedim. İlk yemmiş bu ben anlamadım Bi kaç tane daha yem atmış da şu an hatırlamıyorum
En son 'uykum geldi kendi evimiz olsa da gitsek' dedi. Ben de takıldım, 'onun için önümüzde bir sürü zaman ve yapılması gereken onlarca iş var. Uğraştırıcı bi süreç, hem senin de yapman gerekenler var' dedim. Hmm dedi, mesela bu sürece giriş yapsak dedi, nasıl dedim, cebinden yüzüğü çıkardı ben şok
Bekliyordum ama bugün o an hiç beklemiyordum, sonra yüzük parmağımda kendime geldim
hepimiz birbirimize desteğiz tatlım dertlenme sakınsenin ona destek olman lazım.
canımmm... tebrik ederimmm
hep böyle çok çok çooook mutlu olursun inşallah, devamı da hep böyle güzel gelsin :)) çok sevindim adına
sağol tatlımm... çok beğendi valla
evet canım, o minik çiçeklerin de kalıbı var.. ilk kurabiye denememde ellerimle yapmıştım gülleri ama saatlerimi almıştı delirmiştimmm...sonra bu kalıplardan aldım..
ben de internetten aldım tatlım, ankara da pasta dünyası diye bir yer varmış ostim'de ama hiç yolum düşmediği için gitmedim oraya...
bu arada nişan için yaparsam ben de şeker hamurunu hazır alırım herhalde o kadar zahmete girmem çok yorucu oluyor, yoruculuktan da ziyade çok vakit alıyor...
evet ya evdekiler yemiyor bizim de, renkli renkli oyuncak gibi diyorlar
kalıpla yapıyoruz tatlım, çok kolay oluyormuş valla kalıplarla.. diğer türlü işkenceee...
bak bu kalıplar çiçekler için...
Eki Görüntüle 693352
Ben de bu kalıpları internette gördüm, ama nasıl kullanılacağını bilmiyordum. Olmazsa sipariş veriyim de bir denerim. Denemelerim hızla sürecek zaten:) Olmazsa bir gün Eminönü gezisi yapalım. Ankara'dan atlayıp gidelim. Edoşum bizi gezdirirsin değil mi?
Kızlar şeker hamurundan kurabiye için çok uygun fiyatlı bir yer buldum isteyene önerebilirim :)
Canım çooookk sevindim. Allah tamamına erdirsinBeni yalnız bırakmayın sakınBi de o gittikten 4 gün sonra kısmet olursa abim evlenecek, gülsem mi ağlasam mı
Aminn canım, ne güzeldi ama
Olur valla atlayıp gelin canlarım ama su var ben Eminönünde hic birsey bulamıyorumamaaa pastacıların yerini biliyorum
Demek bu kalıplar bunun içinmiş ben normal kurabiye kalıbı gibi düşünmüştümvalla tebrik ediyorum becerikli hanımlar sizi
Canım çooookk sevindim. Allah tamamına erdirsinİnsan neye uğradığını şaşırıyor hakkaten. Benimki de sürpriz yapmıştı
ilk günler yüzük çok tuhaf geliyor. Ben iş yerinde mail yazarken elime bakaıp dalıp gidiyordumAma zamanla alışıyorsuni sanki parmağının bir parçasıymış gibi oluyor...
Hepimiz birbirimize destek oluyoruz burda. Beraber bekliyoruz sevdiceklerimizi, merak etme sen.
Aminn Ebrucum
Aynen valla hala gerçekmiş gibi gelmiyor banaBi de yüzüğü takamıyorum şu an babam görebilir diye Ama her fırsatta kutuyu açıp bakıyorum iç geçiriyorum falan Bi de biraz büyük gibi, küçüğüyle değiştirsem mi bilemedim. Sol yüzük parmağıma büyük, sağa takacağım ben bunu di mi? Ona da büyük ama biraz, yani kolay girip çıkıyor, düşmez herhelde.
İyi ki varsınız
Mutella tebrik ederim canım. Çok sevindim adına.
O yüzüğe sürekli bakmak gerçekten çok güzel bir duygu bende sürekli elime bakıyordum
Sağa takacaksın canımcım, evlendikten sonra sola geçecek inşallahAldığı yere beraber gidin, değiştirme yapmazlar belki ama, yüzük ölçünü alırlar, ona göre küçültüp bir gün sonra teslim ediyorlar. Benimki de öyle olmuştu. Gerçi şimdi onun üzerine 5 kilo verdim ben, yine bol geliyor sağ elime. Ama sola takıyorum tam oluyor O yüzden küçülttürmüyorum.
Şu an sağda ama evlendikten sonra alyansla birlikte sola geçecek di mi?
O zaman küçülmesi lazımŞu an da alyans değil ama sevdiceğimin aldığı bi yüzükle, solda durabiliyor. Yani yüzüğün arkasına takınca düşme ihtimali kalmıyor. Aslında fotoğrafını çekmiştim ama
Mutella tebrik ederim canım. Çok sevindim adına.
O yüzüğe sürekli bakmak gerçekten çok güzel bir duygu bende sürekli elime bakıyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?