2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

hayırlısı olsun tatlım bizimde yıldönümümüzdeydi. bende üç defa evet demişim ama hatırlamayıp bende bakıyordum böyle

hayırlısı olsun tatlım bizimde yıldönümümüzdeydi. bende üç defa evet demişim ama hatırlamayıp bende bakıyordum böyle

Ben evet dedim mi hatırlamıyorum yaa
Yıldönümü olsa kesin anlardım zaten 5 gün sonra doğum günüm, o gün bekliyordum ondan bugün hiç beklemiyordum, çok büyük süpriz oldu
İnşallah hayırlı olur canım yaa

inan onda hiç anlamıyorsun. zaten yıldönümü özel birşey yapıyorsun. lak diye karşına çıkıyor hönkkkk ondan sonra suratım böyle urladan eve gidene kadar Allah herkese nasibiyle yaşatsın böyle anları

Kendimi düşünüyorum da askere gitseydi diye içim burkuluyor ağlamaklı oluyorum Allahtan yapmış askerliğini benden önce

Beni yalnız bırakmayın sakın Bi de o gittikten 4 gün sonra kısmet olursa abim evlenecek, gülsem mi ağlasam mı

Aminn canım, ne güzeldi ama

canımmm... tebrik ederimmm
hep böyle çok çok çooook mutlu olursun inşallah, devamı da hep böyle güzel gelsin :)) çok sevindim adına

hepimiz birbirimize desteğiz tatlım dertlenme sakın senin ona destek olman lazım.

Off evet yaa normalde bile o bana destek olur hep, nasıl olacak hiç bilmiyorum neyse bunları düşünmek için erken daha. Daha yüzüğüme sarılıp uyuyacağım

canımmm... tebrik ederimmm
hep böyle çok çok çooook mutlu olursun inşallah, devamı da hep böyle güzel gelsin :)) çok sevindim adına

Canımm, çok teşekkür ederim
Hala gerçek olup olmadığından şüpheliyim
Aminn inşallah hepimiz çok mutlu oluruz sevdiklerimizlee Amin.

Bu arada şeker hamurlu pastaların harika görünüyor eminim tadı da müthiş olmuştur. Bu konuda benimle iletişime geçersen çok sevinirim. Çünkü bayılıyorum bunların görüntüsüne. Nasıl yapıldığını öğrenmem lazım. Bi kez kendim şeker hamuru yapmayı denemiştim haribodan. Çok kötü yapış yapış olmuştu
Maşallah sen beceriklisin ama

Olur valla atlayıp gelin canlarım ama su var ben Eminönünde hic birsey bulamıyorum amaaa pastacıların yerini biliyorum
Demek bu kalıplar bunun içinmiş ben normal kurabiye kalıbı gibi düşünmüştüm valla tebrik ediyorum becerikli hanımlar sizi

Kızlar şeker hamurundan kurabiye için çok uygun fiyatlı bir yer buldum isteyene önerebilirim :)

Neresi neresiii??

Beni yalnız bırakmayın sakın Bi de o gittikten 4 gün sonra kısmet olursa abim evlenecek, gülsem mi ağlasam mı

Aminn canım, ne güzeldi ama
Canım çooookk sevindim. Allah tamamına erdirsin İnsan neye uğradığını şaşırıyor hakkaten. Benimki de sürpriz yapmıştı
ilk günler yüzük çok tuhaf geliyor. Ben iş yerinde mail yazarken elime bakaıp dalıp gidiyordum Ama zamanla alışıyorsuni sanki parmağının bir parçasıymış gibi oluyor...
Hepimiz birbirimize destek oluyoruz burda. Beraber bekliyoruz sevdiceklerimizi, merak etme sen.

Eminönünde kahveci Mehemt efendinini ilerisinde pasta malzemeleri satan yerler var. Ben daha önce de ordan bir şeyler almıştım. Envymem sen hiç gittin mi bilmiyorum ama oraya girince kendini kaybediyorsun. Neler var neler...

Aminn Ebrucum
Aynen valla hala gerçekmiş gibi gelmiyor bana Bi de yüzüğü takamıyorum şu an babam görebilir diye Ama her fırsatta kutuyu açıp bakıyorum iç geçiriyorum falan Bi de biraz büyük gibi, küçüğüyle değiştirsem mi bilemedim. Sol yüzük parmağıma büyük, sağa takacağım ben bunu di mi? Ona da büyük ama biraz, yani kolay girip çıkıyor, düşmez herhelde.

İyi ki varsınız

Mutella tebrik ederim canım. Çok sevindim adına.
O yüzüğe sürekli bakmak gerçekten çok güzel bir duygu bende sürekli elime bakıyordum

Sağa takacaksın canımcım, evlendikten sonra sola geçecek inşallah Aldığı yere beraber gidin, değiştirme yapmazlar belki ama, yüzük ölçünü alırlar, ona göre küçültüp bir gün sonra teslim ediyorlar. Benimki de öyle olmuştu. Gerçi şimdi onun üzerine 5 kilo verdim ben, yine bol geliyor sağ elime. Ama sola takıyorum tam oluyor O yüzden küçülttürmüyorum.

O yüzüğe sürekli bakmak gerçekten çok güzel bir duygu bende sürekli elime bakıyordum

Çok teşekkür ederim tatlım
Yaa ben anlayamadım ki gerçekten ne oldu ne bitti

Şu an sağda ama evlendikten sonra alyansla birlikte sola geçecek di mi?
O zaman küçülmesi lazım Şu an da alyans değil ama sevdiceğimin aldığı bi yüzükle, solda durabiliyor. Yani yüzüğün arkasına takınca düşme ihtimali kalmıyor. Aslında fotoğrafını çekmiştim ama

O zaman o fotoğrafı görelim değil mi ama

bende öyleydim. hala da öyleyim gerçi otobüste elimle kolu tuttuğumda elime bakakalıp son anda butona basıp indiğimi biliyorum çok güzel duygular çokkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…