2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

teşekkür ederiz şekerimm.. :)) tamam atlar geliriz ilk fırsatta o zaman zaten çoook özledim istanbulu...

Eminönünde kahveci Mehemt efendinini ilerisinde pasta malzemeleri satan yerler var. Ben daha önce de ordan bir şeyler almıştım. Envymem sen hiç gittin mi bilmiyorum ama oraya girince kendini kaybediyorsun. Neler var neler...

Eminönüne çok gittim ama, pasta malzemeleri satan yerlere bakmadım hiç canımm.. ama eminim bir sürü şey vardır oralarda.. gideriz bir gün )

Gelin gelin
ayyy kızlarr diyet yapıyım dedim kk da gördüm 5 günde 5 kilo..ve hic bir diyette bu kadar kötü olmamıstım ben cok mutsuzum ama bırakmam sunun surasında 4.5 gün kaldı

Lalalllaaaaaa biz bugün aşkımla çok eğlendik kiii :) Bana süpriz yapıp çiçek almış heheheh

neler yaptınız bakalım. bizde cumartesi çok eğleneceğiz inşallah

Zaten hergün birlikteyiz ama resmi tatil sebebi ile 3 gündür görüşemiyorduk. Ben de bugün izinliydim. Buluşmaya karar verdik. 12 de dedi ama sonra mesaj atmış aşkım ben gecikeceğim diye. Tabi ben içimden sayıp döküyorum Sonra arkamı bi döndüm elinde çiçeklerle sırıtıyor Önce biraz gezindik,sonra dondurma yedik. Ablası ile nişan işlerini konuşmuşlar eniştesi yapılacakları anlatmış onları aktardı bana Böyle işte. İnşaallah Cumartesi sizin içinde çoooook güzel geçer cancağızım

bal hatun canım cicegin cok güzel
suram nasılsın canımm
evettt sabah basldıgım diyeti 5 dk önce sonlandırdım en iyiisi kendi yaptıgım ve eski diyetisyenimin verdigi diyetlermiş..normalde ben diyet yaparken hep mutlu olurdum..ama bu 5 günde 5 kilooo ohh bozdum sonuc mutluyum salata yedim 2-3 kasıkta makarna ama bu bile ziyafet gibi geldi

benimkide yapmıştı bir gün. gitmiş bir saat öteden almış çiçeği gelene kadar adamlar sormuş aaa nerden aldın aaaa kız çok şanslı bilmem ne ay çok heyecanlıyım kızlar yaaaa çok özledim

Edoşum boz boz amannnn boşver o pis diyetleri bende başlıyorum pzt günü gel birlikte yapalım. ama pzt başlayan salı bitenlerden olmayacak heeeeee varmısın edoşcum

Varımmm hemde kesinlikle varım yavas yavas vermek en güzeliymiş
Pazartessi yeni diyetimize baslıyoruz o vakit

Varımmm hemde kesinlikle varım yavas yavas vermek en güzeliymiş
Pazartessi yeni diyetimize baslıyoruz o vakit

evetttt evetttt yavaşta vermiyorsun ki ben ilk ayda 5 kilo verdim sonra 4kilo devam ettim.. lalalallalala bir desteğim oldu

Ben de İstanbul'u çok özledim. Aslen İstanbulluyuz zaten. Her sene bir iki kere mutlaka gitmeye çalışıyorum. Beraber altını üstüne getirsek ne güzel olur vallaa

Gelin gelin
ayyy kızlarr diyet yapıyım dedim kk da gördüm 5 günde 5 kilo..ve hic bir diyette bu kadar kötü olmamıstım ben cok mutsuzum ama bırakmam sunun surasında 4.5 gün kaldı

Canım ben de gördüm o diyeti ama yapılacak gibi değil. Ben weight watchers diyeti yaptım. Puanın var günlük, yiyeceklerin de belli puanı var. O kadar yiyorsun. 1,5 ayda 5 kilo verdim. Ama şu aralar işyerindeki oda arkadaşımla birbirimizi yoldan çıkarıyoruz. Toparlanmam lazım. Bana da sahip çıkar mısınız?

Ben de İstanbul'u çok özledim. Aslen İstanbulluyuz zaten. Her sene bir iki kere mutlaka gitmeye çalışıyorum. Beraber altını üstüne getirsek ne güzel olur vallaa

çok da güzel olurr

kızlar ya ben hiç mutlu değilim... aileler tanıştı filan, ben çok daha mutlu olacağımı sanıyordum ama acayip bir gerginlik, sıkıntı, mutsuzluk var üzerimde.. hiçbir şeye hevesim, heyecanım kalmadı evlenmek filan istemiyormuşum ben galiba kabus gibi geliyor şuan evlilik düşüncesi... :2:

Envymeeemm neden öyle oldun sen? O gün hevesini kaçıran bir şey mi oldu? Ya da sonrasında ailenden birisi mi bir şey dedi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…