Maşallah size
Allah ayırmasın, mutluluğunuz bozulmasın inşallah...
Olur valla atlayıp gelin canlarım ama su var ben Eminönünde hic birsey bulamıyorumamaaa pastacıların yerini biliyorum
Demek bu kalıplar bunun içinmiş ben normal kurabiye kalıbı gibi düşünmüştümvalla tebrik ediyorum becerikli hanımlar sizi
Eminönünde kahveci Mehemt efendinini ilerisinde pasta malzemeleri satan yerler var. Ben daha önce de ordan bir şeyler almıştım. Envymem sen hiç gittin mi bilmiyorum ama oraya girince kendini kaybediyorsun. Neler var neler...
teşekkür ederiz şekerimm.. :)) tamam atlar geliriz ilk fırsatta o zamanzaten çoook özledim istanbulu...
Eminönüne çok gittim ama, pasta malzemeleri satan yerlere bakmadım hiç canımm.. ama eminim bir sürü şey vardır oralarda.. gideriz bir gün)
Lalalllaaaaaa biz bugün aşkımla çok eğlendik kiii :) Bana süpriz yapıp çiçek almış hehehehEki Görüntüle 694546
neler yaptınız bakalım. bizde cumartesi çok eğleneceğiz inşallah
Zaten hergün birlikteyiz ama resmi tatil sebebi ile 3 gündür görüşemiyorduk. Ben de bugün izinliydim. Buluşmaya karar verdik. 12 de dedi ama sonra mesaj atmış aşkım ben gecikeceğim diye. Tabi ben içimden sayıp döküyorumSonra arkamı bi döndüm elinde çiçeklerle sırıtıyor Önce biraz gezindik,sonra dondurma yedik. Ablası ile nişan işlerini konuşmuşlar eniştesi yapılacakları anlatmış onları aktardı bana Böyle işte. İnşaallah Cumartesi sizin içinde çoooook güzel geçer cancağızım
bal hatun canım cicegin cok güzel
suram nasılsın canımm
evettt sabah basldıgım diyeti 5 dk önce sonlandırdım en iyiisi kendi yaptıgım ve eski diyetisyenimin verdigi diyetlermiş..normalde ben diyet yaparken hep mutlu olurdum..ama bu 5 günde 5 kiloooohh bozdum sonuc mutluyum salata yedim 2-3 kasıkta makarna ama bu bile ziyafet gibi geldi
maşallah sizee...Allah hiç ayırmasın ellerinizi :))
Canım benim nazar degmesin
Hep mutlu olursunuz inşallah
benimkide yapmıştı bir gün. gitmiş bir saat öteden almış çiçeği gelene kadar adamlar sormuş aaa nerden aldın aaaa kız çok şanslı bilmem neay çok heyecanlıyım kızlar yaaaa çok özledim
Edoşum boz boz amannnn boşver o pis diyetleribende başlıyorum pzt günü gel birlikte yapalım. ama pzt başlayan salı bitenlerden olmayacak heeeeee varmısın edoşcum
Varımmmhemde kesinlikle varım yavas yavas vermek en güzeliymiş
Pazartessi yeni diyetimize baslıyoruz o vakit
teşekkür ederiz şekerimm.. :)) tamam atlar geliriz ilk fırsatta o zamanzaten çoook özledim istanbulu...
Eminönüne çok gittim ama, pasta malzemeleri satan yerlere bakmadım hiç canımm.. ama eminim bir sürü şey vardır oralarda.. gideriz bir gün)
Gelin gelin
ayyy kızlarr diyet yapıyım dedim kk da gördüm 5 günde 5 kilo..ve hic bir diyette bu kadar kötü olmamıstım ben cok mutsuzum ama bırakmam sunun surasında 4.5 gün kaldı
Ben de İstanbul'u çok özledim. Aslen İstanbulluyuz zaten. Her sene bir iki kere mutlaka gitmeye çalışıyorum. Beraber altını üstüne getirsek ne güzel olur vallaa
çok da güzel olurr
kızlar ya ben hiç mutlu değilim...aileler tanıştı filan, ben çok daha mutlu olacağımı sanıyordum ama acayip bir gerginlik, sıkıntı, mutsuzluk var üzerimde.. hiçbir şeye hevesim, heyecanım kalmadı evlenmek filan istemiyormuşum ben galiba kabus gibi geliyor şuan evlilik düşüncesi... :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?