2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

bende 20 yasındym yorumları okurken diyodum cok mu acele ettm acaba dye ama iyi yne yanlz değilmsm

Valla inanirmisin bende öyle hissetmiştim canim ne güzel yaşıtmısız :))

evet canm valla sevndm bide 2015 gelini olsn dha cok ortk yanımız olcakmısmısda neyse cok beklemek ii olmuyo :)
sen neler yapıyosn tatlm okuyo musn

evet canm valla sevndm bide 2015 gelini olsn dha cok ortk yanımız olcakmısmısda neyse cok beklemek ii olmuyo :)
sen neler yapıyosn tatlm okuyo musn

Canım ben Çocuk Gelişimi ve Eğitimi okudum, anaokulu öğretmeniyim bir süre çalıştım ama suan malesef işsizim iş ariyorum
Ayrıca açıköğretimden de üni. eğitimime devam ediyorum canım.
Şuan işsiz oldugumdan dolayı bunalımlardayım ama nasip kısmet, artık kendi alanımı geçtim farklı sektörlerde calışabilirim ama iş bulamıyorum ne hikmetse kısmetim mi kapandı ne (
Böyle işte canım sıkıcı geçiyor zamanım şimdilik yakın zamanda bulurum inşallah..

Sen neler yapıyosun canım iş okul ?

Son düzenleme:

hayırlısı olsun canım güzel bi bölüm okumussn inşallah en kısa zamanda bi iş bulursun hayırlısıyla :)
bnde ziraat mühendsliği okuyorum Aydnda.
sen nerelisn canm :)

kızlarrr yeni arkadaşlarımız gelmiş merhabalar nasılsınız bakalım sevdiceğimle görüştük bugün yarında görümcemle görüşeceğim inşallah keyifler nasıl.. Hayat çok güzel yaaaaaa

Aşk böcüğü seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ,gezdin dolaştın aşkınla hayat tabi ki güzel olur

Dualarım seninle canım. İnşallah herşey gönlündeki gibi olur Gönlündeki en hayırlısı olur Aminnn.

Canlar yaa madem benim böyle büyük nişan olmayacak sizce kv tarafini erken getirebiliriz...benim evdesim çok utangaç iki defa söyledim tekrar gelin desem ayıp olur diyor.

Sizce nasıl erkene alabiliriz tarihî...
Canım Haziran Başı gibide olabilir mi aslındaİ?

Canım benim bende 20 yaşındayım çok sevindim tanıştığıma
Hatta ben Aralık doğumluyum 2015 düşünüyoruz bizde Allah'ın izniyle.
Siz kaç yıldır birliktesiniz canım. Sözlü mü nişanlı mıydın canım.
Ne çok soru sordum ama

Listeye eklendin say canım hemen ekliyorum

Kızlarrrr İyi akşamlar Ben Geldimm

Sevdiğimle bir çay içelim dedik 1 buçuk saat görmek bile nefes aldırdı bana
Seviyorumm ben bu adamı

Yeni işe başlıcak hayırlısıyla bizimki. Dua edin bizim içinde olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…