Canimcim memnun oldum valla sorduğuna tam günümüz belli değil ama sen Haziran 2014 yazıver zahmet olmazsa :))
Telden giriyorum yorumlarınızı okuyorum sayfalar baya ilerlemiş :))
Bu gün annem izinliydi market alişverişi yaptık, yemek felan derken yoruldum valla, pek fazla pcye girme fırsatım olmadi ama takipteyim sizi :))
Aa bu arada aranızda en ufak olan benmiyim 20 yaşındayım henüz :))
Aşk iste erkenden evlilik dünyasına soktu bizide :))
Canlar yaa madem benim böyle büyük nişan olmayacak sizce kv tarafini erken getirebiliriz...benim evdesim çok utangaç iki defa söyledim tekrar gelin desem ayıp olur diyor.
Sizce nasıl erkene alabiliriz tarihî...
bende 20 yasındym yorumları okurken diyodum cok mu acele ettm acaba dye ama iyi yne yanlz değilmsm
Valla inanirmisin bende öyle hissetmiştim canim ne güzel yaşıtmısız :))
evet canm valla sevndm bide 2015 gelini olsn dha cok ortk yanımız olcakmısmısdaneyse cok beklemek ii olmuyo :)
sen neler yapıyosn tatlm okuyo musn
Sedefim hoşgeldin :) kv kayinvalide demek canlar
Canım ben Çocuk Gelişimi ve Eğitimi okudum, anaokulu öğretmeniyim bir süre çalıştım ama suan malesef işsizim iş ariyorum
Ayrıca açıköğretimden de üni. eğitimime devam ediyorum canım.
Şuan işsiz oldugumdan dolayı bunalımlardayım ama nasip kısmet, artık kendi alanımı geçtim farklı sektörlerde calışabilirim ama iş bulamıyorum ne hikmetse kısmetim mi kapandı ne (
Böyle işte canım sıkıcı geçiyor zamanım şimdilik yakın zamanda bulurum inşallah..
Sen neler yapıyosun canım iş okul ?
Hoşbuldum Ebrucumm , nasılsın (
İyim tatlım işten çıktım eve gidiyorum otobüsteyim :) sen nasılsin bakalım...
Evin uzakmı canım, nerde oturuyosun yol baya yorar insanı,
İyim canım bende evdeyim oturuyorum canım sıkıldı
Beylikdüzü canım bir buçuk saat
Anliyorum canım zor, Allah kolaylık versin :44:
Amin canım :) bende yeni iş ariyorum ya
kızlarrr yeni arkadaşlarımız gelmiş merhabalarnasılsınız bakalım sevdiceğimle görüştük bugün yarında görümcemle görüşeceğim inşallah keyifler nasıl.. Hayat çok güzel yaaaaaa
Hayırlısı olsun canım Allahım gönlüne göre versin, iş bulmak cok zor bende bi süredir iş ariyorum bulamadım hala evde bunalımlardayım
canımmm
en başta kk dan kocaman bir eksi aldılar..
kızlar ben kaçıyorum, okula gidiyorum, öpüldünüz bebişler... belki yoldayken cepten takılırım yine
bi de bana çok çok çok dua edin olur muu? çok karmaşığım, netleşsin artık şu durumlar...
Canım Haziran Başı gibide olabilir mi aslındaİ?Canlar yaa madem benim böyle büyük nişan olmayacak sizce kv tarafini erken getirebiliriz...benim evdesim çok utangaç iki defa söyledim tekrar gelin desem ayıp olur diyor.
Sizce nasıl erkene alabiliriz tarihî...
Canimcim memnun oldum valla sorduğuna tam günümüz belli değil ama sen Haziran 2014 yazıver zahmet olmazsa :))
Telden giriyorum yorumlarınızı okuyorum sayfalar baya ilerlemiş :))
Bu gün annem izinliydi market alişverişi yaptık, yemek felan derken yoruldum valla, pek fazla pcye girme fırsatım olmadi ama takipteyim sizi :))
Aa bu arada aranızda en ufak olan benmiyim 20 yaşındayım henüz :))
Aşk iste erkenden evlilik dünyasına soktu bizide :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?