2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Seninle daha tanısmadık ama aynı durumdayım canım sizden baska birşey demiyorum bende bugün aradım numaram kayıtlı olmadıgı halde hemen sesimi tanıdı kızım dedi ben ise yine SİZ

aynen ya o hep kızım,canım hatta babası bile kızım dedi ağzından kaçırdı daha doğrusu
benim şahsen çok hoşuma gidiyo,biliyorum onlarrında çok hoşuna gider anne baba demem ama gelde söyle
benim azda kaldı nişandan sonra demem grk artık, ayyy panikledim şimdi :18:

sende varmı nişan falan

oleyyy artık her dondurmada aklına gelicemmm afiyet olsun balım çok sık dondurma ye hep aklına geliyim annem köyden geliyo şuan gezdi gezdi yolda canım gece 1 gibi gelirler mutlaka söylicem bende annenin ellerinden öpüyorum sende söyle ama beni nasıl anlatıcaksın bilmiyorum sende adımı dondurmacı kız falan koy bari bu arada sen benim topige bakmadın görmedin yeni cicileriii

Benimde çok hosuma gidiyo bende biliyorum sevinirler ama işte hatta gecen annesi telefonda bak babanda öpüyomus seni dedi ayy bi utandım babam babam babam bide kendi annem ve babamın yanında nasıl söylerim onu düşünmeye basladım şimdiden :26:
ayy sen sözlüsün birde artık demen gerek canım valla ben söz yüzügüm takıldıktan sonramı eller öpülüyo işte o zaman öpiyim annem gibi bişey söyleyerek acılıs yaparım diyorum yoksa hic diyemem :26:
bizim daha yok canım Allah izin verirse seneye istiyoruz bizim 2-3 ay içinde isteme,söz,nişan, evlilik hepsi olucak sanırım tabi 2014 yılının sonlarına dogru planlarımız böyle ama inşallah Rabbim utandırmaz bizi

oyy tatlım söyledim dondurmacı eda dedim oda selam söylüyo teşekkür etti hemen bakıyorum bebeğim görmedimmm

bende açılışı öyle yapmayı düşünüyorum, nişanda yüzükler takıldıktan sonra el öperken demeyi düşünüyorum bakalım ..
dedim dedim, demediim kalıyo yine
hakkaten kendi ailemin yanında nasıl derim acaba :44:

ne güzel canım hepsi bir arada olucak, daha iyi öyle bence.. Allahım tüm sevenlerin gönlüne göre verir inşallah herşeyi..Allahım bizi birbirimize bağışlasın inşallahh

bende artık yılllaaaardır beklemekten usandım..
zaten sözün üstünden 1 yıl geçti, nişandan sonrada 1 yıl beklicez kısmetse.. ondan öncemizdede 5 senemiz geçti
siz nezamandır birliktesiniz canım (fazla soru sordum ama en mrk ettiğim şey bu benim )

Son düzenleme:

En güzeli canım birde telefonda demek kolaymıs öyle diyorlar ama sen yüzükler takılınca söyle
Aslında evet güzel ama 6 ay gibi bir süreye yaymak daha güzel sanırım daha rahat olur hersey..bu sekilde bizim isteme olunca tarih almamız hatta neredeyse ev bakmamız gerekir aman olsunda hayırlısıyla kosturmaya razıyım
Sizin baya olmus canım ama az kaldı mutlu sona inşallah
En taze biziz sanırım 8 ay oldu canım

inan bana taze taze olması çok çok daha iyi..
nekadar uzatıyosun okadar sorunlar çıkıyo ama halimize şükür.. seviyorum ya bak içim kıpır kıpır oldu şimdi

nekadar uzatıyosun okadar sorunlar çıkıyo ama halimize şükür.. seviyorum ya bak içim kıpır kıpır oldu şimdi

Ne güzel canım bak 5 sene sonra aynı heyecan var içinde ve inşallah hep devam eder ayıp olmazsa bende yasını merak ettim canım

Ne güzel canım bak 5 sene sonra aynı heyecan var içinde ve inşallah hep devam eder ayıp olmazsa bende yasını merak ettim canım

20
yani 20ye azıcık kaldı :)
küçüğüm demi daha sen kaçsın :44:

Son düzenleme:
as canım tamam canım yine sanki önümüzdeki ay evleniyormusuzda son eksikleri tamamlıyormusuz gibi geldi
aynen edacım ya yakında bişey alamayınca sinirim bozulcak hissediyorumm

ayy tatlım bende aslında hiç uzatmak istemiyorum senin düşündüğün gibi ama sanırım 1 yıl kadar uzayacak inşallah hayırlısıyla atlatırız o günleri

he sevindim şimdi :119:
oof of öyle işte şaka maka derken ömür geçiyo kısmetse yuvadan uçup gidicez

Sağol canım yedik bitti bile zaten

Edacım teşekkür ederim ilgin için

Ben de söz kesilince el öperken söylemeyi düşünüyorum ama çok utanırım
Gerçi teyzesine falan teyze diyorum ama, kendisine hala 'siz'

ayy tatlım bende aslında hiç uzatmak istemiyorum senin düşündüğün gibi ama sanırım 1 yıl kadar uzayacak inşallah hayırlısıyla atlatırız o günleri
bende 1 yıl beklemek zorundayım işte..
napalım bukadar zaman durmuşuz Allahım biraz daha sabır verir inşallah.. zor ama sonunu düşününce sakinleşiyo insan sanki

Ben geldim arkadaşlar , bizde 9 Ağustos 2014 de evleniyoruz :) beni de ekleyin listenize :)
hoş geldin canım..ne güzel tarihiniz belirli

Dur canım market indirimlerini bekliyoruz suanda sizin balkon son günlerde dolmustur eminim ama sen dayanamazsın bari corap falan al oda ceyiz

Ne güzek yasıtmısız

he sevindim şimdi :119:
oof of öyle işte şaka maka derken ömür geçiyo kısmetse yuvadan uçup gidicez
Hic sorma canım ya bende 2 gündür farkına varıyorum annemler köye gitti ve ben en cok annemi özledim hic böyle olmamıstım :26: ve dedigin gibi ömür geciyor bak yine bir hafta bitti

Ben geldim arkadaşlar , bizde 9 Ağustos 2014 de evleniyoruz :) beni de ekleyin listenize :)

Hosgeldin canım aramıza söz nişan varmı

Hoşbulduk canım sizlerin tarihi belli değlmi ? çok şükür tahmini tarihimiz belli bir mani çıkmazsa inş.

Hoşbulduk ocakta nişan var canım sözlüyüz .)

sizin ?

Dimi onlara demek kolay geliyor bide herkese teyze amca dedigimiz için sorun yok ama anne ve baba bunlar cok özel :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…