- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
Hoşbulduk ocakta nişan var canım sözlüyüz .)
sizin ?
hoşgeldin tatlımBen geldim arkadaşlar , bizde 9 Ağustos 2014 de evleniyoruz :) beni de ekleyin listenize :)
afiyet olsun tatlım ohh ben yolladığım için yemedim tadı nasıldı bariSağol canım yedik bitti bile zaten
Edacım teşekkür ederim ilgin için
Ben de söz kesilince el öperken söylemeyi düşünüyorum ama çok utanırım
Gerçi teyzesine falan teyze diyorum ama, kendisine hala 'siz'
evet canım ya benim 2015 yazında olcak daha 2 yıl var of offbende 1 yıl beklemek zorundayım işte..
napalım bukadar zaman durmuşuz Allahım biraz daha sabır verir inşallah.. zor ama sonunu düşününce sakinleşiyo insan sanki
hoş geldin canım..ne güzel tarihiniz belirli
evet tatlım yaşıtız zaten hemen herkes aynı yaşlarda burdaDur canım market indirimlerini bekliyoruz suandasizin balkon son günlerde dolmustur eminim ama sen dayanamazsın bari corap falan al oda ceyiz
Ne güzek yasıtmısız
Hic sorma canım ya bende 2 gündür farkına varıyorum annemler köye gitti ve ben en cok annemi özledim hic böyle olmamıstım :26: ve dedigin gibi ömür geciyor bak yine bir hafta bitti
Hosgeldin canım aramızasöz nişan varmı
Ne güzel canımbiz henüz sevgiliyiz
aynen valla,gerçi bizim kısmetse ailelerimize yakın yerde olucak evimiz, yürüyerek 5dk falan ama aynı evde olmak gibisi yokki..burdaki rahatlık asla olmaz artık..Hic sorma canım ya bende 2 gündür farkına varıyorum annemler köye gitti ve ben en cok annemi özledim hic böyle olmamıstım :26: ve dedigin gibi ömür geciyor bak yine bir hafta bitti
Hoşbulduk ocakta nişan var canım sözlüyüz .)
sizin ?
Dimi onlara demek kolay geliyor bide herkese teyze amca dedigimiz için sorun yok ama anne ve baba bunlar cok özel :18:
Ne güzel canımbiz henüz sevgiliyiz
hoşgeldin tatlımhayırlısı olsun ne güzel tarih belirlenmiş darısı başımızaa
afiyet olsun tatlım ohh ben yolladığım için yemedim tadı nasıldı barikadına rezil olmıym bide
evet canım ya benim 2015 yazında olcak daha 2 yıl var of off
evet tatlım yaşıtız zaten hemen herkes aynı yaşlarda burdakız valla doldu adım atcak yer yok nerdeyse birazını abimin dolabının üstüne kaldırdım bavullara soktumm ne yaptığımıda bilmiyorum zaten alcak bişey blamayınca çorap patik başlayacağım galiba şimdilik eksikler var onlarıda alayım böceğime pijama falan alcam bulursam
Arkadaşlar mesajların altta yer alan geri sayım aracını naısl yaptınız ?
Profiline girip hakkımda kısmından yapıyorsun canım. Ben benimkini Ticker Factory diye bi siteden yaptım.
Aynen canım ya, hele babasına hiç baba diyebileceğimi sanmıyorum, o benim için hep amca kalacak gibi
Annesi hep kızım der bana da kızı olmadığı için, ben ona anne diyebilecek miyim bakalım
Bizim evler yakın, kargoyla gitti, sevdiceğim de çaktırmamış hiç, anne baksana bi kargo geldi ne sipariş ettin demiş, endişelenmiş kadınceğizKocaman kutu, bomba mıdır nedir diye
Tadı çok iyiydi kuzum hele kurabiyeler
Bu arada ben de 21
hoşgeldin tatlımhayırlısı olsun ne güzel tarih belirlenmiş darısı başımızaa
afiyet olsun tatlım ohh ben yolladığım için yemedim tadı nasıldı barikadına rezil olmıym bide
evet canım ya benim 2015 yazında olcak daha 2 yıl var of off
evet tatlım yaşıtız zaten hemen herkes aynı yaşlarda burdakız valla doldu adım atcak yer yok nerdeyse birazını abimin dolabının üstüne kaldırdım bavullara soktumm ne yaptığımıda bilmiyorum zaten alcak bişey blamayınca çorap patik başlayacağım galiba şimdilik eksikler var onlarıda alayım böceğime pijama falan alcam bulursam
ne zaman sözünüz belli mi?
aynen valla,gerçi bizim kısmetse ailelerimize yakın yerde olucak evimiz, yürüyerek 5dk falan ama aynı evde olmak gibisi yokki..burdaki rahatlık asla olmaz artık..
ama işte Allahın güzel takdiri,bizde yuva kurucaz inşallah..
ne güzel canım.. :)
inşallah tatlılıkta geçinmek nasip eder Rabbim
bizde işte nişan gününü bekliyoruz artık ama düğün 2014 te kısmetse
Aynen canım ya, hele babasına hiç baba diyebileceğimi sanmıyorum, o benim için hep amca kalacak gibi
Annesi hep kızım der bana da kızı olmadığı için, ben ona anne diyebilecek miyim bakalım
Bizim evler yakın, kargoyla gitti, sevdiceğim de çaktırmamış hiç, anne baksana bi kargo geldi ne sipariş ettin demiş, endişelenmiş kadınceğizKocaman kutu, bomba mıdır nedir diye
Tadı çok iyiydi kuzum hele kurabiyeler
Bu arada ben de 21
iyi bari afiyet olsun balım tekrar ne güzel yakınmış eviniz sevdiceğinle hep görüsürsünüz keske benimde böceğim yakın otursa buluşmalarımızın haricinde hep görürdümboğardım onu buluşmaktan
Annem 23 yıldır gelin hala dogru düzgün anne diyemez cok nadir
Ayy yazık kadınaama büyük süpriz olmustur
Ne güzel hepimiz aynı yasta sayılırzzdemekki evlilik yası yine düştü
Abinin odasında he sıraeksik bitmez gerci canım ama sen baya baya bitirdin maşallah kendinede al bol bol
İnşallah seneye canım bizim hepsi 2-3 ay içinde olacak öyle planlıyoruz bakalım kısmet
Yok canım ya rahat oluruz kendi evimiz kendi yuvamız sorumluluk olacak tabi ama olsunbizim daha oda belli degil hersey ev ararken belli olacak kira durumları ve iş yerine yakınlıgı önemli :44: ama büyük ihtimal bu kadar yakın olamayız :26:
İnşallah canım ayy düşünmekte cok güzel
Annem 23 yıldır gelin hala dogru düzgün anne diyemez cok nadir
Ayy yazık kadınaama büyük süpriz olmustur
Ne güzel hepimiz aynı yasta sayılırzzdemekki evlilik yası yine düştü
Evet canım çok şükür yakınızBir yandan iyi bir yandan kötü yakın olmak. Bi kere sürekli ay o komşu mu gördü, bilmem komşunun akrabası mı gördü, yok onun gelinin eltisi mi gördü, aman büfedeki adam gördü babama söyleyecek Çıldırıyorum artık Yarimle 3 buçuk senedir toplasan 10 kere elele gezmedim ben
Bi nişanlanayım var ya, el ele kol kola herkese nispet yapa yapa gezeceğim
Çok sevinmiş ya, ama tabi benim fikrim olduğunu hemen bilmiş, çünkü oğlu dümdüz bir adamdır
Benim de 2 sene var kısmet olursa zaten. ortalama 22-23 falan ki bence bir bayan için ideal yaş diye düşünüyorum.
Evet canım çok şükür yakınızBir yandan iyi bir yandan kötü yakın olmak. Bi kere sürekli ay o komşu mu gördü, bilmem komşunun akrabası mı gördü, yok onun gelinin eltisi mi gördü, aman büfedeki adam gördü babama söyleyecek Çıldırıyorum artık Yarimle 3 buçuk senedir toplasan 10 kere elele gezmedim ben
Bi nişanlanayım var ya, el ele kol kola herkese nispet yapa yapa gezeceğim
Çok sevinmiş ya, ama tabi benim fikrim olduğunu hemen bilmiş, çünkü oğlu dümdüz bir adamdır
Benim de 2 sene var kısmet olursa zaten. ortalama 22-23 falan ki bence bir bayan için ideal yaş diye düşünüyorum.
eet edoş valla abimin odasınıda işgal etmeye başladım kendime aldım birazcıkama 2 tane kışlık uzun kollu 2 tane mevsimlik uzun kollu 4-5 tane şortlu 2-3 tane kaprili takım aldım yeter diye düşünüyorum geceliklerimde var birsürü böceğime alcam ona sadece röpteşambr takımı aldım 5 li takım günlükler yok henüz bulursam alcam.
kız bende hep 24-25 derdim birde hep kumral yeşil gözlü olcak derdim bilmişim ya canım böceğim kumral yeşil gözlüErkekler hep aynı canım
Evet haklısın canım hatta ilkokulda nereden estiyse 23 yasında evlenicem ben demistim :26: o yasta ne düşünüyormusuz amabide sarısın mı olacak esmermi ne renk gözleri olacak diye düşünürdük vahh bize
kızlar sohbete doyum olmuyo ama yarın okul beni bekler
uyuyaLımda Allahın izniyle 1 gün daha bitsin inşallah
rüyanızda yarinizi görün inşallah
kız bende hep 24-25 derdim birde hep kumral yeşil gözlü olcak derdim bilmişim ya canım böceğim kumral yeşil gözlü
edamm kız benim arkadaşımın iç çamaşırı dükkanı var pijama vs de satıyorlar ordan almıştım 1 yıl önce hepsini ben biraz erken aldım tatlı seninki normal kız ben sabırsızım ya biraz biliyrsunMaşallah diyorum Tugcemmm Maşallahbenim daha bir kışlık bir tane sadece alt yine kıslık ve 1 adette öyle takım var ayy utandım
inşallah tatlım güzel görelim sevdiklerimizi sanada iyi uykular ve iyi dersler bende yarın nöbetçiyim ama uykum gelmiyor ya offkızlar sohbete doyum olmuyo ama yarın okul beni bekler
uyuyaLımda Allahın izniyle 1 gün daha bitsin inşallah
rüyanızda yarinizi görün inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?