2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Ben geldim arkadaşlar , bizde 9 Ağustos 2014 de evleniyoruz :) beni de ekleyin listenize :)
hoşgeldin tatlım hayırlısı olsun ne güzel tarih belirlenmiş darısı başımızaa

afiyet olsun tatlım ohh ben yolladığım için yemedim tadı nasıldı bari kadına rezil olmıym bide
evet canım ya benim 2015 yazında olcak daha 2 yıl var of off
evet tatlım yaşıtız zaten hemen herkes aynı yaşlarda burda kız valla doldu adım atcak yer yok nerdeyse birazını abimin dolabının üstüne kaldırdım bavullara soktumm ne yaptığımıda bilmiyorum zaten alcak bişey blamayınca çorap patik başlayacağım galiba şimdilik eksikler var onlarıda alayım böceğime pijama falan alcam bulursam

Hic sorma canım ya bende 2 gündür farkına varıyorum annemler köye gitti ve ben en cok annemi özledim hic böyle olmamıstım :26: ve dedigin gibi ömür geciyor bak yine bir hafta bitti
aynen valla,gerçi bizim kısmetse ailelerimize yakın yerde olucak evimiz, yürüyerek 5dk falan ama aynı evde olmak gibisi yokki..burdaki rahatlık asla olmaz artık..
ama işte Allahın güzel takdiri,bizde yuva kurucaz inşallah..

Hoşbulduk ocakta nişan var canım sözlüyüz .)

sizin ?

ne güzel canım.. :)
inşallah tatlılıkta geçinmek nasip eder Rabbim
bizde işte nişan gününü bekliyoruz artık ama düğün 2014 te kısmetse

Dimi onlara demek kolay geliyor bide herkese teyze amca dedigimiz için sorun yok ama anne ve baba bunlar cok özel :18:

Ne güzel canım biz henüz sevgiliyiz

Aynen canım ya, hele babasına hiç baba diyebileceğimi sanmıyorum, o benim için hep amca kalacak gibi
Annesi hep kızım der bana da kızı olmadığı için, ben ona anne diyebilecek miyim bakalım

Bizim evler yakın, kargoyla gitti, sevdiceğim de çaktırmamış hiç, anne baksana bi kargo geldi ne sipariş ettin demiş, endişelenmiş kadınceğiz Kocaman kutu, bomba mıdır nedir diye
Tadı çok iyiydi kuzum hele kurabiyeler

Bu arada ben de 21

iyi bari afiyet olsun balım tekrar ne güzel yakınmış eviniz sevdiceğinle hep görüsürsünüz keske benimde böceğim yakın otursa buluşmalarımızın haricinde hep görürdüm boğardım onu buluşmaktan

Abinin odasında he sıra eksik bitmez gerci canım ama sen baya baya bitirdin maşallah kendinede al bol bol

ne zaman sözünüz belli mi?

İnşallah seneye canım bizim hepsi 2-3 ay içinde olacak öyle planlıyoruz bakalım kısmet

Yok canım ya rahat oluruz kendi evimiz kendi yuvamız sorumluluk olacak tabi ama olsun bizim daha oda belli degil hersey ev ararken belli olacak kira durumları ve iş yerine yakınlıgı önemli :44: ama büyük ihtimal bu kadar yakın olamayız :26:
İnşallah canım ayy düşünmekte cok güzel

Annem 23 yıldır gelin hala dogru düzgün anne diyemez cok nadir
Ayy yazık kadına ama büyük süpriz olmustur
Ne güzel hepimiz aynı yasta sayılırzz demekki evlilik yası yine düştü

Evet canım çok şükür yakınız Bir yandan iyi bir yandan kötü yakın olmak. Bi kere sürekli ay o komşu mu gördü, bilmem komşunun akrabası mı gördü, yok onun gelinin eltisi mi gördü, aman büfedeki adam gördü babama söyleyecek Çıldırıyorum artık Yarimle 3 buçuk senedir toplasan 10 kere elele gezmedim ben
Bi nişanlanayım var ya, el ele kol kola herkese nispet yapa yapa gezeceğim

Annem 23 yıldır gelin hala dogru düzgün anne diyemez cok nadir
Ayy yazık kadına ama büyük süpriz olmustur
Ne güzel hepimiz aynı yasta sayılırzz demekki evlilik yası yine düştü

Çok sevinmiş ya, ama tabi benim fikrim olduğunu hemen bilmiş, çünkü oğlu dümdüz bir adamdır
Benim de 2 sene var kısmet olursa zaten. ortalama 22-23 falan ki bence bir bayan için ideal yaş diye düşünüyorum.

eet edoş valla abimin odasınıda işgal etmeye başladım kendime aldım birazcık ama 2 tane kışlık uzun kollu 2 tane mevsimlik uzun kollu 4-5 tane şortlu 2-3 tane kaprili takım aldım yeter diye düşünüyorum geceliklerimde var birsürü böceğime alcam ona sadece röpteşambr takımı aldım 5 li takım günlükler yok henüz bulursam alcam.

Erkekler hep aynı canım
Evet haklısın canım hatta ilkokulda nereden estiyse 23 yasında evlenicem ben demistim :26: o yasta ne düşünüyormusuz ama bide sarısın mı olacak esmermi ne renk gözleri olacak diye düşünürdük vahh bize

ayy bebeğim ya hiç bu açıdan düşünmemiştim benim annem akrabalarım komple bütün sülale bildiği için sakıncası olmazdı olsaydı nişanlanınca herklesin önünden geç kız tek tek acısını çıkar

Maşallah diyorum Tugcemmm Maşallah benim daha bir kışlık bir tane sadece alt yine kıslık ve 1 adette öyle takım var ayy utandım

kızlar sohbete doyum olmuyo ama yarın okul beni bekler
uyuyaLımda Allahın izniyle 1 gün daha bitsin inşallah
rüyanızda yarinizi görün inşallah

kız bende hep 24-25 derdim birde hep kumral yeşil gözlü olcak derdim bilmişim ya canım böceğim kumral yeşil gözlü

Tamam canım uyu hemen sen uykusuz kalma
Ayy inşallah dügünlerimizi görelim hemde

kız bende hep 24-25 derdim birde hep kumral yeşil gözlü olcak derdim bilmişim ya canım böceğim kumral yeşil gözlü

Valla mı demek ki içimize dogmus Tugcem ben 23 yasında sarısın mavi gözlü derdim Allah'ın izniyle 23 ve mavi göz cıktı sarısın cıkmadı ama olsun iyi ki cıkmadı

Maşallah diyorum Tugcemmm Maşallah benim daha bir kışlık bir tane sadece alt yine kıslık ve 1 adette öyle takım var ayy utandım
edamm kız benim arkadaşımın iç çamaşırı dükkanı var pijama vs de satıyorlar ordan almıştım 1 yıl önce hepsini ben biraz erken aldım tatlı seninki normal kız ben sabırsızım ya biraz biliyrsun
inşallah tatlım güzel görelim sevdiklerimizi sanada iyi uykular ve iyi dersler bende yarın nöbetçiyim ama uykum gelmiyor ya off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…