Tamam canım uyu hemen sen uykusuz kalma
Ayy inşallah dügünlerimizi görelim hemde
Valla mı demek ki içimize dogmus Tugcemben 23 yasında sarısın mavi gözlü derdim Allah'ın izniyle 23 ve mavi göz cıktı sarısın cıkmadı ama olsun iyi ki cıkmadı
edamm kız benim arkadaşımın iç çamaşırı dükkanı var pijama vs de satıyorlar ordan almıştım 1 yıl önce hepsini ben biraz erken aldım tatlı seninki normal kız ben sabırsızım ya biraz biliyrsun
inşallah tatlım güzel görelim sevdiklerimizi sanada iyi uykular ve iyi dersler bende yarın nöbetçiyim ama uykum gelmiyor ya off
evet edoşum içimize doğmuş valla. bu arada laf aramızda bende sarışınları sevmem ya çok itici geliyor soğuk geliyorlar yada tanıdığım sarışınlar öylede olabilir
Çooook siniriliyim!!!!!Bir arkadaşım defalarca kere uyarmamave defalarca kere aldatılmasına rağmen yine barışmış o camışla !!!!!
Boşver canım sinirlenm sen arkadasın olarak yapman gerekeni yapmıssın gerisi arkadasına kalmıs inşallah daha cok üzülmez hakkında hayırlısı olsun
deme kız annen sevmeyecek beniAma napıyım sen böyle hızlı hareket edince ben yetişemiycem diye korkuyorumannem diyor zaten sen hep bu kk yüzünden parar harcıyorsun diye hep bol ceyizli kız yüzünden diyecegim gör sen
bugun aşkla doluyuz kız bende 3 gündğr kavgalıydım böceğimle bugun barıstık çok ağlattı beni gerçi suc benimdi ama olsun yinede 3 gün konuşmadı benimleBende o yüzden iyi ki olmamıs dedim canım neden öyle geliyor bilmiyorumgerci nasıl olursa olsun severdim ki onu ayy aşka geldim bu aksam
Çooook siniriliyim!!!!!Bir arkadaşım defalarca kere uyarmamave defalarca kere aldatılmasına rağmen yine barışmış o camışla !!!!!
Birgün tam pişman olarak gelicek..tabi inşallah bu olmaz inşallah mutlu olurkuzum beni salak yerine koyması sinirimi bozdu ya ! yine aynısı olacak ve aldatılıp gelip ağlayacak ! ooffff
deme kız annen sevmeyecek beniyetişirsin balım benden önce evleneceksin sen elin mecbur sen tamamlamasan anneciğin tamamlar ozaman dua edeceksiniz bol çeyizli kıza yani banaa
bugun aşkla doluyuz kız bende 3 gündğr kavgalıydım böceğimle bugun barıstık çok ağlattı beni gerçi suc benimdi ama olsun yinede 3 gün konuşmadı benimle
neee hosunamı gidiyor aldatılmak o arkadasının yazık ya Allah en yakın zamanda kurtarsın arkadasını bende sinirlendim bak şimdi
Erkekler hep aynı canım
Evet haklısın canım hatta ilkokulda nereden estiyse 23 yasında evlenicem ben demistim :26: o yasta ne düşünüyormusuz amabide sarısın mı olacak esmermi ne renk gözleri olacak diye düşünürdük vahh bize
ayy bebeğim ya hiç bu açıdan düşünmemiştim benim annem akrabalarım komple bütün sülale bildiği için sakıncası olmazdı olsaydı nişanlanınca herklesin önünden geç kız tek tek acısını çıkar
Birgün tam pişman olarak gelicek..tabi inşallah bu olmaz inşallah mutlu olur( imkansız gibi geliyo ama )
Oyy kuzum saka yapıyorum iyiki özendiriyorsun evlilik yaklasınca dua edicem valla iyiki varsın Tugce ve iyi ki varsın kk diye
Bu arada sen o 2. yemek takımından vazgectin dimi?
Rabbim daha büyük sorun yasatmasın canımiyi barısmanız cok güzel olmus hep mutlu olun
Tabi ki canım iyi ki varlarrrAma iyi ki varlar di mi? Allah başımızdan eksik etmesin onları
Aaa ne güzel balım ya herkesin bilmesi, biz söylemedik daha, isteme falan olduktan sonra duyururuz kısmetse inşallah.
Gezmem mi, gidip önlerinden geçip selam vereceğim bi deNasıl doldum anlatamam
Kuzum sakin ol. Kendini yıpratmana değmeyeceği belli. Dinlemiyorsa sen de uyarma boşver, yarın bir gün onla iyi olur, sen kötü olursun.
yok tatlım vazgecmedim daha ya onda karar verdim ama kahvaltı takımımı geri vermeyeceğim diğerindende pasta seti yapacağım nasıl fikir ama böylelikle hepsini almış oluyorum
aminn tatlım Allah büyük dert çözülmeyecek problem vermesin
Ama iyi ki varlar di mi? Allah başımızdan eksik etmesin onları
Aaa ne güzel balım ya herkesin bilmesi, biz söylemedik daha, isteme falan olduktan sonra duyururuz kısmetse inşallah.
Kuzum sakin ol. Kendini yıpratmana değmeyeceği belli. Dinlemiyorsa sen de uyarma boşver, yarın bir gün onla iyi olur, sen kötü olursun.
Ama iyi ki varlar di mi? Allah başımızdan eksik etmesin onları
Tabi ki canım iyi ki varlarrrAmin
Aklına koyduysan kesin o senindir kuzum
Tamam canım iyi gecelerBen kaçıyorum kızçelerim, gözüm isyan etti, akıyor yine
Gidip dinleneyim, iyi sohbetler size, iyi geceleer
evet ya napimm çok beğendim hayallerimdeki takım ama hemen almayacağım biraz bekliyorum o model çıktıysa aynı modelden başkada çıkabilir diye
Tabi ki canım iyi ki varlarrrAmin
Aklına koyduysan kesin o senindir kuzum
Tamam canım iyi geceler
En mantıklısı canım biraz bekle ne kadar demisti o takıma :44:
tatlım daha tam fiyat almadım bidahaki gidişimde alacağım etiket fiyatı 379 tl ama baya düşürüyolar herseyi mutlaka düşer onunda fiyatı
baya pahalıymıs canım 6 kisilik için
evet canım ya ama 47 parça o yüzden pahalı sanırım hem kahaltı takımı hem yemek takımı ama napyım ya bikere alcam istediğim olsun tam net fiyata göre karar vereceğim zaten taksitle alcam o yüzden sıkıntı olmaz diye düşünüyorum bakalım tam karar vermedim daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?