baya parcası varmıs cidden canım inşallah güzelde bir indirim yaparlar canım hep aynı yerden alıyorsun sonucta
Canım ben cıkıyım gözlerim kapanıyor öpüyorum seni sende yat yarın nöbetin var..iyi uykularr
bende çıkıyorum tatlım aynen benimde gözlerim kapanır durumdaiyi uykular ruyalarımızda sevdıklerimizi görürüz inşallah
Günaydın güzellerimmmmNasılsınız bakalım?
Bi 20 sayfa kadar geriye gitmem gerekti, hızınıza yetişilmiyor yaniMaşallah güzel gelinciklere :))
Yalnız başım döndü okumaktan o kadar sayfayı, alıntı filan yapmadan toluca bir mesaj yazıyorum :)
Yeni gelen arkadaşlarımız olmuş, hoş gelmişler aramıza :)) Ne güzel zaman yaklaştıkça kalabalıklaşıyoruz
Ben de kısa bir özet geçeyim haftasonundan, cumartesi çeyizime yeni ciciler eklendi, hem de büyük parçalardan.. pek mutlu oldumkahvaltı takımımı, günlük yemek takımımı ve bornoz takımı aldım çeyizime beklerim
anneler günü için kayınvalideciğime çiçek göndermiştim çok büyük çabalar sonucu :))(çiçekçi baya abartmış yalnız, kocamaaaaaaaaan bir çiçek gitmiş :) çooook mutlu olmuş, aradı teşekkür etti,konuştuk biraz. pek tatlıyız şimdilik Allah bozmasın inşallah
İyi canım sen nasılsın :)
Evet inşallah bundan sonrada hep böyle kalabalık oluruz
Ne güzel canım hemen bakıyorum topigine
Maşallah canım Allah bozmasın
ben de iyiyim tatlım.. işteyim, buradaki son günlerimin tadını çıkarmaya çalışıyorumne zaman izmire gideceğim diye beklemedeyim, inşallah 3 haftadan önce olmaz ama
İnşallah tatlımm, inşallah :) sen ne yaptın? iş mevzularını? var mı bir gelişme?
İnşallah gönlündeki gibi olur canım iş konusu
Canım gecen cuma günü ilk görüsmeye gittim şartlar çok iyiydi ama neye göre iyiydi anlamadım bos 2 masa için 1000+yemek+ssk hafta sonu yok vs vs ama içime hic sinmedi hı hı diyip cıktım arayacaklarını düşünüyorum ama gitmem sapık gibi bir adamdıondan sonrada bakmadım henüz iş neden bilmiyorum bu sefer evde cok mutluum hic böyle olmamıstım fena alıstım eve ama calısmam lazım yoksa ceyizde bitmez
Hakkında hayırlısı olur inşallah canım, şartlar iyi gibi görünüyor ama içine sinmeyen bir yerde çalışma tabii.. ama dediğin gibi çeyizlerimizi gönlümüzce almak için de çalışmak zorundayız...
Nasıl birsey bu ceyiz hala anlamadım aldıkca insanın daha cok alası geliyor
Günaydın kızlaar
Akşama görüşürüz kısmet olursa
Neden aksam canım nereye gidiyorsunGünaydın kızlaar
Akşama görüşürüz kısmet olursa
Çok şükür canımGünaydıııııııınnnn
Sonunda regl oldum valla rahatladım.. ÜZgünüm kızlar teyze olamıyorsunuzDr.a gidiyorum kuzularım öpüyorum sizleri..
Hangi markaydı canım sanırım tacta indirim var bir alana 2. %50 diye okumustum :44:aynen öyle canım, hiç doyulmuyor.. her gördüğümü alasım geliyor.. cmt günü bir de pike takımı alacaktım ama annem dur artık dedi :) bir öde bunları , sonra alırsın.. durdurmasa onu da alacaktım :)
günaydın canım.. inşalalh
Neden aksam canım nereye gidiyorsun
Çok şükür canım
Hangi markaydı canım sanırım tacta indirim var bir alana 2. %50 diye okumustum :44:
Benim bey memur ya balım, öğlen yemeğini birlikte yiyelim diye süpriz yapacağım
Ordan da okula geçerim sanırım. O yüzden akşam yani
Nazar mı degdirdikbugün nerelerdesiniz
ben buralrdaym valla okuldan geldm şimdi
gelirkende kahvaltılık ve tuzluk karabibrlk aldm ilk çeyizlermi almaya basladm dyebilirm
ben buralrdaym valla okuldan geldm şimdi
gelirkende kahvaltılık ve tuzluk karabibrlk aldm ilk çeyizlermi almaya basladm dyebilirm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?