2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Günaydıııııııınnnn

Sonunda regl oldum valla rahatladım.. ÜZgünüm kızlar teyze olamıyorsunuz Dr.a gidiyorum kuzularım öpüyorum sizleri..

o kadar da heveslenmiştik teyze oluyoruz diye şaka bir yana inşallah önemli bir şey yoktur tatlım, olur arada böyle düzensizlikler stresten filan bir de kaç yaşındaydın sen? bir de benim de baya düzensizdi bir iki sene öncesine kadar, son iki senedir düzenli diyebilirim.. kendi kendine bir düzene oturdu.. (şuan 27 yaşındayım)

Neden aksam canım nereye gidiyorsun

Çok şükür canım

Hangi markaydı canım sanırım tacta indirim var bir alana 2. %50 diye okumustum :44:

dantela markasınındı o da canım... 336ydı etiket fiyatı ama, 240 a inmişti adam..

çok net belli olmasalar da burada, bunlardı işte: (rengine de karar verememiştim gerçi )

Nazar mı degdirdik bugün nerelerdesiniz

burdayım tatlişkom, öğlen dışarı çıkmıştım biraz, bir de arada işler yoğunlaşıyor, yazamıyorum..

ben buralrdaym valla okuldan geldm şimdi
gelirkende kahvaltılık ve tuzluk karabibrlk aldm ilk çeyizlermi almaya basladm dyebilirm

hayırlı olsun ilk çeyizlerin, bir başladıysan gerisi çok hızlı gelir canım

Selam kızlarrrrr nasılsınız (
Bu gün spora başladım ilk gün cok güzel geçti yarın yine gidicem (

Günaydıııııııınnnn

Sonunda regl oldum valla rahatladım.. ÜZgünüm kızlar teyze olamıyorsunuz Dr.a gidiyorum kuzularım öpüyorum sizleri..

Senin adına sevindim canım, düzene girer inşallah..

ben buralrdaym valla okuldan geldm şimdi
gelirkende kahvaltılık ve tuzluk karabibrlk aldm ilk çeyizlermi almaya basladm dyebilirm

Hayırlı olsun ilk çeyizlerin canım güle güle kullanmanı dilerim, inşallah gönlünün istediği gibi bi gün bittiğinide paylaşırsın bizlerle (

Bunlar cok güzelmiş canım güle güle kullan, bende bu tarzı beğeniyorum en azından bir takım olucak asil duruyor

merhaba canım :) beğenmene sevindim ama henüz almadım bunu.. hem renge karar veremedim, hem de bu hafta sonu baya masraf yaptım, kahvaltı takımı, yemek takımı, bornoz takımı.. o yüzden bu birazcık bekleyecek artık...

devamı da hep böyle gelsin inşallah canım, böyle istekli git her zaman spora benim hiç yapamadığım bir şey hevesle ilk hafta gidip sonra sıkılıyorum

Olsun canım onuda alırsın, ben olsam 1.yi tercih ederdim tabi secim senin

Ayy inşallah canım ya, kiloların gitmesi lazım yağ oranım yüksek cıktı bide sakıncalı yani.
Ablamıda heveslendirdim oda başlıcak birlikte motive oluruz (

23 yaşındayım canım valla inşallah düzelir :)))

Kuzular yarın gidip hormon tahlili vereceğim herşey çıkacak bakalım...
İnşallah temiz cıkar canım

1. daha güzel sanki canım bayada indirim yapmıs ama demek her zaman yapabilir indirim
Az önce bi sıkıldım bi sıkıldım yoktunuz

birlikte gidin, birbirinizi daha iyi motive edersiniz tabii... kaytaramazsınız hiç benim de gönlüm 1.den yana :)

23 yaşındayım canım valla inşallah düzelir :)))

düzelir inşallah tatlım, önemli bir şey çıkmaz inşallah :)

1. daha güzel sanki canım bayada indirim yapmıs ama demek her zaman yapabilir indirim
Az önce bi sıkıldım bi sıkıldım yoktunuz

evet güzel indirim yaptı :) bornozu da baya uyguna aldım sanırım, 200 e indi onu da..
benim de 1. daha ağır basıyor..
bu arada sizlere de danışayım bir konuda.. annemin yıllar önce yaptırdığı danteller var,daha dikilmemiş.. modelleri çok güzel ama, eski usul olarak 2 yastık 2 de karyola eteği şeklinde yapılmış.. ben de diyorum ki, acaba o etek dantellerini birini pikeye birini nevresime şeklinde nevresimli pike takımı mı yaptırsak ki? ne dersiniz güzel olur mu ki acep?

sağol canım iyi dedin de nasıl resim eklendiği konusunda hiç bi fikrim yok

tatlım mesaj yazarken üstten 2. sıradaki sağdan 5. simge var ya, 'insert image' yazan, ona tıklıyorsun, bilgisayardan resim seçmek istersen, 'from computer' kısmından dosyaları seç deyip, eklentiyi yükle diyorsun.. ya da internetten bir resim seçeceksen, internetteki görselin üzerine sağ tıklayıp 'resim url'sini kopyala' deyip, sonra yine insert image deyip, from url diyorsun bu sefer.. kopyaladığın url yi yapıştırıyorsun.. işte bu kadaar :)) bazen internetten aldıklarına geçersiz dosya tipi diyebilir, bu durumda da resmi bilgisayara kaydedip, öyle yükleyebilirsin..

Son düzenleme:
Topiğimize Tuğçemde gelmiş, hoş gelmiş nasıl mutlu oldummm .

Kızlar nasılsınızzzzzzz
geçmişi okuyamadım. 2 gün çok yoğunum quizler vb.
O yüzden bir geliyor bir giderim. K.bakmayın nolur. Çarşamba geri geleceğime emin olabilirsiniz

Son düzenleme:
Selam kızlaar, ben geldim

Kuzular yarın gidip hormon tahlili vereceğim herşey çıkacak bakalım...

Canım aynı sıkıntı bende de var, sürekli düzensizlik yaşıyorum. Bi tek bu ay tam gününde oldu. Acaba bende mi test yaptırmalıyım

Hayırlı olsun sedeef
Başladıysan bırakmamanı öneririm, bırakınca vücut salıyor kendini çünkü maalesef.

İyidir kuzu sen nasılsın?
Kolay gelsin

Kızlar şöylee bir okudum geçmişi :))

Mutella'cım canım kafana birşey takma lütfen. Üzülme. Bak her üzüntümüz sıkıntımız bedenimizden çıkıyor.
Şimdi sanırım iyisin buna sevindim işte

Bal Hatunum Nasılsın Azeri gelini olacaksın demek

Kızlar TÜM ANNELERİMİZİN ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN. iNŞALLAH ANNELERİMİZLE SAĞLIKLI MUTLU NİCE SENELERE

Tuğçecim, Eda'cımm Bende hep 21 23 derdim evlilik yaşına Sanırım Allah nasip ederse 21,5-22 gibi olacak. Birde hep kumral derdim bende Gözleri için birşey dememiştim aamaa Ela-Yeşil gözlü benimde kuzum

Bende anne diyemem hep siz ya da başkalarıyla konuşurken x in annesi derim herkes öylee bakar Napım ya utanırım ben.

Envyme canımm aldın mı yatak örtüleri güzelmiş, indirimde güzel. Renk ikiside güzel gibi canım. Aldın mı sen peki daha karar aşamasında mısın?

Sedef cimm Nasılsınn

Ebisim gelmemiş galiba bugün :44: Umarım bir sorun yoktur.

Simgemmm Ahh Simgemm nasıl merak ediyorum seni...

Kızlar bu arada Listeye Eklenmek İsteyenler! Bana mesaj ile atın günü vs. Görmediğimde, Mesaj aralarında kayboluyor yoksa.

Kızlar bu arada Listeye Eklenmek İsteyenler! Bana mesaj ile atın günü vs. Görmediğimde, Mesaj aralarında kayboluyor yoksa.

Gerçekten kendimize iyi davranmak lazım, sağlık elden çabuk gidiyor
İyiyim ama artık kuzum sağol
Canım bizim zamanımız belli değil ama evlenme teklifimi aldığıma göre ve yüzüğümü taktığıma göre liseteye eklenmeyi hakettim bence, yoksa var mıyım
Yine de ortalama bi tarih düşüneyim ben. Aralıkta askere gidecek, Mayıs gibi gelse, Temmuz'da kpss olsa, Ağustos gibi tanışma isteme falan olur sanırım. Annem düğün için Temmuzu bekleyeceksiniz diyor Ben o kadar beklemek istemiyorum ama yurt dışındaki akrabalar yüzünden bekleyeceğiz sanırım Off yaa... Temmuz 2015 yaz bari kuzum sen

Daha karar veremedim tatlım, ama pembelisi ağır basıyor gibi.. Bir de, birkaç mesaj önce yazmıştım, evde annemin zamanında ördürmüş olduğu dantellerden bunlara benzer şık bir pike-nevresim takımı mı yaptırsak acaba? Eğer yaptırırsak bundan almama da gerek kalmaz sanırım, zaten kırk yılda bir kullanılacak bir şey.. Kararsızım yani :/

ŞAFAK TABLOMUZ

NİCK -TAHMİNİ DÜĞÜN TARİHİ -KALAN GÜN SAYISI

*Ammavelakin* 30 Mayıs 2015/747
*bal_hatun* Haziran 2014/384
*Cesurcvcv* 1 Haziran 2014/384
*cleopatracat* 22 Haziran 2014/405
*Ebisssss* 23 Ağustos 2014/ 467
*Ecm* 10 Mayıs 2014/ 362

*Edaa91* 15 Eylül 2014/ 490

*Edatuccar * 15 Haziran 2014/ 398

*Edss* 1 Ağustos 2014/ 445

*Envyme* 16 Ağustos 2014/ 460

*ErreS* 14 Eylül 2014/ 489

*Gülin-89* 10 Haziran 2015/ 758

*Harmonyy* 29 Haziran 2015/ 777

*Karamelli_kek* 7 Haziran 2014/390
*Lajoie* Mayıs 2013/
*Mutella* Temmuz 2015/ 779
*Opra* Haziran 2013/
*Perim35* 25 Nisan 2015/ 712

*Sedef1* Haziran 2014/ 413

*Sedefonur* 23 Temmuz 2015/ 801

*Seliminzeynebi* 15 Eylül 2015/ 855

*SimgeD* 26 Nisan 2015/ 713
*Şura260511* 27 Ağustos 2014/ 471
*walker* 9 Ağustos 2014/453
*_umutlu* 1 Haziran 2014/384
*64_Sevdigim_20* 9 Ağustos 2014/ 453

*19DisiKartaL03* 20 Eylül 2014/ 495

Son düzenleme:
Canlar bu arada şunu ekliyeyim. Gün vermeyenler bize neden gün hesabı yaptı demesinler Mesela bal hatunum senin haziran ya sır 1 haziran diye hesapladım.
Hesaplanmış görünsün istedim. Düzeltmek isteyen yazsın lütfen

Normalde listemizi Simge yapıyor ancak 1 buçuk aydır kendide yok
O yüzden yapayım moralimiz düzelsin eddim

Son düzenleme:
Canım sağlığımız Allah korusun giderse ne yapsak geri gelmez ki... O yüzden boşver kimse kendinden önemli deil..
Varsın kuzum listede. Ağustos demiştin. Ama gün vermedin diye sanıyorum 30 ağustostan hesap etti gün verirsen düzelteyim canım.
2015 Temmuz diye mi yazayım tatlım?

Canım bu arada sen listeye ekleyin demedin sanırım :44: Ben 1 aydır bu listelere bakıyrum. Dediysen daha öncesini ben bilmiyorum canım.
Pembesi evet daha canlı gibi duruyor canım.
Valla canım neden olmasın ki. :44: Tabi kalmaz ne gerek var. Ayda yılda 1.

Tuğçeim sana sormadan eklemek istemedim?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…