Canım sağlığımız Allah korusun giderse ne yapsak geri gelmez ki... O yüzden boşver kimse kendinden önemli deil..
Varsın kuzum listede. Ağustos demiştin. Ama gün vermedin diye sanıyorum 30 ağustostan hesap etti gün verirsen düzelteyim canım.
2015 Temmuz diye mi yazayım tatlım?
Tamamdır tatlım. 1 Temmuz diye hesap ettim.
Bu arada 2015 te 18 Temmuza geliyor sanrım ramazan bayramı canım
Canım bu arada sen listeye ekleyin demedin sanırım :44: Ben 1 aydır bu listelere bakıyrum. Dediysen daha öncesini ben bilmiyorum canım.
Pembesi evet daha canlı gibi duruyor canım.
Valla canım neden olmasın ki. :44: Tabi kalmaz ne gerek var. Ayda yılda 1.
Tuğçeim sana sormadan eklemek istemedim?
Evet canım söylemedim ben, daha net bir tarihimiz yok diye, ama 2014 Ağustos olma ihtimali var.. Öyleyse ben gözüme güzel gelen bir tarih söyleyeyim , 16 Ağustos diyelim mesela
Şu an en geç evlenecek olan benim sanırım
İnşallah kısmet olsun da, geç olsun güç olmasın ne yapalım
Bende yeniyim benide ekleyin kızlar bende kısmetsee 2015 mayıs geliniyim :)
Ben geldim canlar nasılsınız ???
Ben yorgunum ya hastane,çarşı pazar derken epey yorulmuşum ya
Sizde ne var ne yok... Tarihler alınmış sanırımçok okuyamadım arkaları
Zaman geçmiyor zaman uzadıkça uzuyor sanki kavuşmak için nette 2015 gelinlerine bakayım derken bu siteyi gördüm tesadüfen :) mevsimde yaz başlar artık düğünler nasıl hevesleniyorum iç geçiriorum eminim sizdede oyledir :)
sonuçlar çıkınca bizede bildir canım..mrk ettim neden gecikmiş :)
buarada msjlarım 100 olsun die uğraşıyorum sana msj atcaktım bişi sorcaktım
aynen tatLım..ama Allah sabrını veriyor yine ,sağLıklı oLalımda o günleride gorucez inşallah..
buarada tanıtırmısın kendini
ben 4 yıldır çıkıyorum :) sevgilim askerden geleli işini kuralı 2 yıl oluyor 2 sene univ. okudum 4 yıllığı kazanıp geçiş yaptım hazırlık da okudum şu an 2.sınıfım ve 2 yıl var haliyle okulun bitmesine 23 yaşındayım:)
sonuçlar çıkınca bizede bildir canım..mrk ettim neden gecikmiş :)
buarada msjlarım 100 olsun die uğraşıyorum sana msj atcaktım bişi sorcaktım
aynen tatLım..ama Allah sabrını veriyor yine ,sağLıklı oLalımda o günleride gorucez inşallah..
buarada tanıtırmısın kendini
Selam kızlaar, ben geldim
Hayırlı olsun sedeef
Başladıysan bırakmamanı öneririm, bırakınca vücut salıyor kendini çünkü maalesef.
Kızlar şöylee bir okudum geçmişi :))
Mutella'cım canım kafana birşey takma lütfen. Üzülme. Bak her üzüntümüz sıkıntımız bedenimizden çıkıyor.
Şimdi sanırım iyisin buna sevindim işte
Bal Hatunum NasılsınAzeri gelini olacaksın demek
Kızlar TÜM ANNELERİMİZİN ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN. iNŞALLAH ANNELERİMİZLE SAĞLIKLI MUTLU NİCE SENELERE
Tuğçecim, Eda'cımm Bende hep 21 23 derdim evlilik yaşınaSanırım Allah nasip ederse 21,5-22 gibi olacak. Birde hep kumral derdim bende Gözleri için birşey dememiştim aamaa Ela-Yeşil gözlü benimde kuzum
Bende anne diyemem hep siz ya da başkalarıyla konuşurken x in annesi derim herkes öylee bakarNapım ya utanırım ben.
Envyme canımm aldın mı yatak örtüleri güzelmiş, indirimde güzel. Renk ikiside güzel gibi canım. Aldın mı sen peki daha karar aşamasında mısın?
Sedef cimm Nasılsınn
Ebisim gelmemiş galiba bugün :44: Umarım bir sorun yoktur.
Simgemmm Ahh Simgemm nasıl merak ediyorum seni...
bende sizleri tanıyabilirmiyim :)
bizde 4sene 7ay 2hafta 4gündür beraberiz canım
sözlüyüz,nişanım var haziranda kısmetse işte öyle..
20 yaşındayım,okuyorumda daha 1.yıLım.. bakalım okul-evlilik nasıl yürüyecek:44:
sağol tatlımm sninde gözün aydınOoo hayırlı olsun canım
hayırlı olsun ilk çeyizlerin, bir başladıysan gerisi çok hızlı gelir canım
sağol kuzum tesekkr ediyormSelam kızlarrrrr nasılsınız (
Bu gün spora başladım ilk gün cok güzel geçti yarın yine gidicem (
Hayırlı olsun ilk çeyizlerin canım güle güle kullanmanı dilerim, inşallah gönlünün istediği gibi bi gün bittiğinide paylaşırsın bizlerle (
tatlım mesaj yazarken üstten 2. sıradaki sağdan 5. simge var ya, 'insert image' yazan, ona tıklıyorsun, bilgisayardan resim seçmek istersen, 'from computer' kısmından dosyaları seç deyip, eklentiyi yükle diyorsun.. ya da internetten bir resim seçeceksen, internetteki görselin üzerine sağ tıklayıp 'resim url'sini kopyala' deyip, sonra yine insert image deyip, from url diyorsun bu sefer.. kopyaladığın url yi yapıştırıyorsun.. işte bu kadaar :)) bazen internetten aldıklarına geçersiz dosya tipi diyebilir, bu durumda da resmi bilgisayara kaydedip, öyle yükleyebilirsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?