2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Evet tatlım temmuz 2015 kısmet olursa

Tamamdır tatlım. 1 Temmuz diye hesap ettim.
Bu arada 2015 te 18 Temmuza geliyor sanrım ramazan bayramı canım

Evet canım söylemedim ben, daha net bir tarihimiz yok diye, ama 2014 Ağustos olma ihtimali var.. Öyleyse ben gözüme güzel gelen bir tarih söyleyeyim , 16 Ağustos diyelim mesela

Şu an en geç evlenecek olan benim sanırım
İnşallah kısmet olsun da, geç olsun güç olmasın ne yapalım

Şu an en geç evlenecek olan benim sanırım
İnşallah kısmet olsun da, geç olsun güç olmasın ne yapalım

Canım geç olsun güç olmasın. Bizimki Eylülede kaybilir Allah biliyor.
Biz gönlümüzdekini yazdık. İnşallah hayırlısı olur.

selaaam kızlarrr
nasıLsınız bakaLım

listeye baktımda heveslendim şimdi, benim 2014 belli kısmetse ama tarih belli değil of.. haziran veya ağustos olucak ama benide nişandan sonra eklersiniz artık kısmetse diyelimde

Ben geldim canlar nasılsınız ???

Ben yorgunum ya hastane,çarşı pazar derken epey yorulmuşum ya

Sizde ne var ne yok... Tarihler alınmış sanırım çok okuyamadım arkaları

Zaman geçmiyor zaman uzadıkça uzuyor sanki kavuşmak için nette 2015 gelinlerine bakayım derken bu siteyi gördüm tesadüfen :) mevsimde yaz başlar artık düğünler nasıl hevesleniyorum iç geçiriorum eminim sizdede oyledir :)

Bende yeniyim benide ekleyin kızlar bende kısmetsee 2015 mayıs geliniyim :)

hoş geLdinn canım.. hayırLısı oLsun,Allah sağlıkla,huzurla kavuştursun inşaLLah..

ay kızlar demin evlenenlerin sohbetlerini okudumda panikledim ya..
hepsi evlenmiş,çocukları oLmuş ay hem güzel hemde korkuyorum ha :18:

Ben geldim canlar nasılsınız ???

Ben yorgunum ya hastane,çarşı pazar derken epey yorulmuşum ya

Sizde ne var ne yok... Tarihler alınmış sanırım çok okuyamadım arkaları

sonuçlar çıkınca bizede bildir canım..mrk ettim neden gecikmiş :)
buarada msjlarım 100 olsun die uğraşıyorum sana msj atcaktım bişi sorcaktım

aynen tatLım..ama Allah sabrını veriyor yine ,sağLıklı oLalımda o günleride gorucez inşallah..
buarada tanıtırmısın kendini

ben 4 yıldır çıkıyorum :) sevgilim askerden geleli işini kuralı 2 yıl oluyor 2 sene univ. okudum 4 yıllığı kazanıp geçiş yaptım hazırlık da okudum şu an 2.sınıfım ve 2 yıl var haliyle okulun bitmesine 23 yaşındayım:)

hm hayırLısı canım..ömrümüz beklemekle geçiyo valla ama buda tatLı bekleyiş sanki :106:

bende sizleri tanıyabilirmiyim :)

Selam kızlaar, ben geldim

Hayırlı olsun sedeef
Başladıysan bırakmamanı öneririm, bırakınca vücut salıyor kendini çünkü maalesef.

Teşekkür ederim canım, zaten vücut kilo alıp vermekten saldı kendini bende toparlanaym sıkılaşayım diye istedim daha cok, inşallah uzun süreli olur

İyiym canımcım sen naslsın, pek denk gelemiyoruz galiba, bu ara benimde günlerim yogun ve yorucu geçiyor (
Canımm sana başarılar dilerim umarım herşey istediğin gibi olur

bizde 4sene 7ay 2hafta 4gündür beraberiz canım
sözlüyüz,nişanım var haziranda kısmetse işte öyle..
20 yaşındayım,okuyorumda daha 1.yıLım.. bakalım okul-evlilik nasıl yürüyecek:44:

yürü canım ya sorun değil :) bende bunu istedim ama farklı illerdeyiz o yüzden mümkün değil aynı şehirde olsak olabilirdi :) bende 3 aydır sözlüyüm bekliyorum işte 2015i hem mezuniyet heyecanı yaşayacağım hem düğün kısmetse kalp dayanır mı ki:)

Ooo hayırlı olsun canım
sağol tatlımm sninde gözün aydın

hayırlı olsun ilk çeyizlerin, bir başladıysan gerisi çok hızlı gelir canım

valla banada öle geliyo canm aslında tencerelerm felan varmıs benm kardesmn sünnetinde gelenlerden ayırmıstım kendime ama o zamn biraz dha küçüktm tabi nasıldı hiç hatırlamıyorum bu hafta eve gidebilirsem gözden gecircm bi

sağol kuzum tesekkr ediyorm inşallah :)

tamam canım anladım galiba fotograf makinası aldım netten, gelince onunla resimlerini çekip yükleyeym eve gidince ordakileride çekerim olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…