sonuçlar çıkınca bizede bildir canım..mrk ettim neden gecikmiş :)
buarada msjlarım 100 olsun die uğraşıyorum sana msj atcaktım bişi sorcaktım
aynen tatLım..ama Allah sabrını veriyor yine ,sağLıklı oLalımda o günleride gorucez inşallah..
buarada tanıtırmısın kendini
yürü canım ya sorun değil :) bende bunu istedim ama farklı illerdeyiz o yüzden mümkün değil aynı şehirde olsak olabilirdi :) bende 3 aydır sözlüyüm bekliyorum işte 2015i hem mezuniyet heyecanı yaşayacağım hem düğün kısmetse kalp dayanır mı ki:)
dayanır dayanır :)
sevdiceğin yanında oLsunda herşey çabuk geçer bence..ztn biliyosun ya planlandığı gibi gitmiyo hiç birşey bakmışın daha erken oLmuş..
(bi yandan kendimede moral veriyorum çaktırma)
kızlaar çok suskunsunuz bu akşam,yada benimmi fazla konuşasım tuttu
Şu an en geç evlenecek olan benim sanırım
İnşallah kısmet olsun da, geç olsun güç olmasın ne yapalım
Merhaba kızlar
Bu topiği yeni fark ettim bilsem önceden uğrardım
aynı durumdayım sizlerle 2015 hatta belki 2016 ya bile sarkabilir benim muradıma ermem
1 senem var okulun bitmesine ama askerlik iş vs. derkeeen vakit uzuyor tabi :)
Dilerim zaman su gibi aksın geçsin herkes muradına ersin
benmde aynı canım 2015 de hazirandn sonra olck nasipse ama ben ramazandan sonra olsun istiyorum artk beklemişken biraz dha bekleyelm.ağustosa denk gelio galiba
kuzum
Zaman geçmiyor zaman uzadıkça uzuyor sanki kavuşmak için nette 2015 gelinlerine bakayım derken bu siteyi gördüm tesadüfen :) mevsimde yaz başlar artık düğünler nasıl hevesleniyorum iç geçiriorum eminim sizdede oyledir :)
hoş geldin canım..Allah kavuştursun inşaLLah,dediğin gibi su gibi geçer inşaLLahMerhaba kızlar
Bu topiği yeni fark ettim bilsem önceden uğrardım
aynı durumdayım sizlerle 2015 hatta belki 2016 ya bile sarkabilir benim muradıma ermem
1 senem var okulun bitmesine ama askerlik iş vs. derkeeen vakit uzuyor tabi :)
Dilerim zaman su gibi aksın geçsin herkes muradına ersin
öyle canım geç oLsun güç oLmasın :)evet ya çok suskunlar ben 3 4 gündür sessiz seyirciydim herkes daha aktifdi uğursuz geldim galiba :) yok canım erkene alınması mümkün değil geç olmasında 4 sene öyle boyle geçti 2 yılda geçer allah nasip ederse :)) Kendine moral vermene gerek yok cnm en güzelini yapmışsın sen :)
bana da öyle geliyor.2015 gelinlernden olcm nasipse ama bu siteyi keşfettiğimden beri dha kolay geliyo artk beklemek burda gercekten birlikte beklediğimizi hissediyorum
kızlarr sizede tekrardan tesekkür edeyim :*
inşallah su gibi akar hepimizin isteği bu canım :) sen tanıt bakalım kendini biraz:)
yürü canım ya sorun değil :) bende bunu istedim ama farklı illerdeyiz o yüzden mümkün değil aynı şehirde olsak olabilirdi :) bende 3 aydır sözlüyüm bekliyorum işte 2015i hem mezuniyet heyecanı yaşayacağım hem düğün kısmetse kalp dayanır mı ki:)
Kızlar size bir sorum var... Facebook gerekli mi sizce ???
Ben Buket22 yaşındayım İstanbul'da yaşıyorum üniversite 3.sınıftayım .Erkek arkadaşım da aynı şekilde.4 yıla yakın birlikteyiz.
Benim seneye Haziran'da okulum bitecek hayırlısıyla ama onun uzayacak azcık daha ve sonra askerlik derken zaman uzayıp gidiyor :)
Annelerin tanışması dışında resmiyet de yok henüz. Bir ara anneler söz yapsak mı dediler sonra okul dolayısıyla vazgeçtiler.Öyle bekliyoruz bakalım
bende kısmetse 29 mayıs 2015 de mezun oluom ama hiç beklemeyi düşünmüyorum ramazanı ya mesela 6 haziranda yada 10 haziranda olabilir düğün benim düşüncem bu yönde:)
bence hiç değil..kavgalarımız hep ordan çıkıyodu,
aşırı ara bozuyo ,yani bende öyleydi kapattım ooh rahatım
benimde 3 yıllık bi ilişkim var gectiğimiz ağustostan beri nişanlıym 2. sınıftaym.ve aynı sekilde bizde farklı illerdeyz o yüzden mecbur okuln bitmesni bekliorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?