iyi akşamlar kızlarrr
ewet tatlım normalde bi arkadsmla felan konusurken evlenipde napcn filan diolar mesela iice sinirim bozuluyo ama burda rahatlıyrm.bide çeyiz topiklerini takip etmeye basladm şimdi bnde yavastan ceyiz alıyorm böle dha hızlı gecio zamnAynen ya bu siteyi keşfetiğimden beri daha iyi hissediyorum kendimi dert ortagıyız hepimiz ve hepimiz birbirimizin halinden anladığı için insan dahada rahatlıyor :)
Kızlar size bir sorum var... Facebook gerekli mi sizce ???
Aaaa seninle aynıymışız biiizz sevgilin de mi okuyor yoksa o seni mi bekliyor:)
Bizde bi kapattık sonra tekrar açtık ama pişman oldum açıkçası yine kapatsam mı acaba ??? ne dersiniz...:44:
valla canım bız tekrar açsaydık akşamları napıyo,kime bakıyo die yer bitirirdim kendimi..o yüzden böyle çok rahat ,bilgisayar derdimizde yok çok şükür hiç biryere giremiyor
siz daaha iyi bilirsiniz yine ama bence güvenilir yer diil,aslında kızlar güvenilir değil:95: yuva bozmak isteyen çok biliyosun :99:
aynen bnde erkeklerin kullanmasını doğru bulmuyorum acıkcası
valla canım bız tekrar açsaydık akşamları napıyo,kime bakıyo die yer bitirirdim kendimi..o yüzden böyle çok rahat ,bilgisayar derdimizde yok çok şükür hiç biryere giremiyor
siz daaha iyi bilirsiniz yine ama bence güvenilir yer diil,aslında kızlar güvenilir değil:95: yuva bozmak isteyen çok biliyosun :99:
Ondan yana dert değilde ben görmek istemediğim kişileri görünce sinir oluyorumen iyisi kapatmak
valla canım huzurlu olmak ıstıyosan kapat bence..
ne güzel o yandan o derdiniz yok, ah keşke bizimde oLmasa
aşırı kıskancım kız görmeye dayanamıyorum artıkelimden kaza çıkcak bi gün
sevdiğimiz erkekler böyle sadece bize baksa,kimseyi takmasa.. kız geçince gözünü kaydırmasa..
fazlamı şey istedim
hazır yeri gelmişken kızlar, bakıyomu sağa sola sizinki, bi kız görse fln :96:
ay sinir oldum hemen :106:
evet cok şey istiyo olabilirsn tatlım
biz gecende kusadasına gittik gelen gecene bakıyo bakıyo sonra ben kızınca turist mi türk diye baktım ya dio
ama kötü niyetle bakmadığını aanlıyorum o yüzden bişey demiyorum bnimki biraz fazla meraklı takılıp kalıyo bazen insanlara :))
benm cıkmam lazım artk dha ders calıscmm takılıp kaldım yinesabah görüsrz nasipse ii geceler kızlarr
güzel bi güne uyanmak dileklerimle
Kuzular şööyle bir göz gezdirdim, yeni gelen arkadaşlar var, hoşgelmişler
Ben de tanıtayım kendimi kısaca, sosyoloji 3. sınıftayım, artık 4 diyebilirim hatta finallere son 2 hafta
3 buçuk senedir hayatımı güzelleştiren bi yarim var
Sözlü sayılabilirim sanırım evlenme teklifi aldığımdan dolayı
21 yaşındayım, temmuz 2015 muradımıza ereceğimiz tarih gibi görünüyor Allah nasip kısmet ederse inşallah
oo sen dha hızlısın
benm zaten haziranın ilk haftalrnda filan bitiyo canımm
okul bi bitse geri kalan iki üç ay fazla gelmez herhlde artk hazırlıklar filan derken
Kuzular şööyle bir göz gezdirdim, yeni gelen arkadaşlar var, hoşgelmişler
Ben de tanıtayım kendimi kısaca, sosyoloji 3. sınıftayım, artık 4 diyebilirim hatta finallere son 2 hafta
3 buçuk senedir hayatımı güzelleştiren bi yarim var
Sözlü sayılabilirim sanırım evlenme teklifi aldığımdan dolayı
21 yaşındayım, temmuz 2015 muradımıza ereceğimiz tarih gibi görünüyor Allah nasip kısmet ederse inşallah
ne güzel canım ya okulun bitiyo artık nerdeyse
inşallah çabuuucaak geçer zzamanda kavuşursunuz
birlikte bool bool huzurlu senelere inşaLLah canım
allah daim etsin canım yani sözlü sayılırsın tabi teklifi kapmışsın :)
İnşallah tutkucum ya. Hayırlısıyla kavuşalım da biz. Geç olsun güç olmasın diye avutuyorum kendimi artık
Bize kalsa seneye hemen yapalım okul bitince. Ama yaz olmak zorunda ve 3 ay içinde tanışma isteme söz nişan düğün hepsi olmalı, buna ne maddi durumumuz ne de bünyem dayanır. Bu sene abim evleniyor kısmet olursa ağustosta, aileme de kolay değil onca masraf. O yüzden beklememiz gerekli
Hayırlısı olsun...
hı evet canım,önceden başka düğün varsa gerçekten ağır oluyor..Allah maddi,manevi yardımcınız olur inşaLLah canım,gönlünüze göre yaparsınız inşallah herşeyi..
ya benimde abim var ama ondan önce evlenicem kısmetse, biraz üzülüyo içime dert oluyo ama bekleyememki daha fazla :44:
senin ne güzel önce abin evleniyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?