2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

mutella sende kendinden biraz bahsedermisin öncesinde tekrar sordum mu hatırlamıom ama:)

Bahsettim ya canım

bende çıkıyorum kızlar..yarın akşam devam ederiz kısmetse..
herkeze iyi gecelerr

Ben bal hatun ,23 yaşındayım tarih öğretmeniyim. Ömrüme bahar geleli 1 yıl 3 ay 4 gün ve tam 1 saat oluyor

Eylülde sözümüz var nasipse 2014 haziran veya temmuzda düğünüm var

Ben uyuyorum canlar...iyi geceler

hayırlısı olsun canım ben hiç o açıdan düşünmemiştim sahur filan diye gerçi istesmde zor olur o yüzden ben ramazanın bitmesni bekleyeym en iyisi mi :) ınan düğünü düşünmekten mezuniyetle ilgili en ufak bi heyecanm yok benim

Kızlarr günaydınnnnn

Canım ya danetlden hic anlamam biliyormusun sadece örerim amacını bilmiyorum

Demek içimize dogmus kuzum ne kadar güzel
Owww şafaklar azalması mutlu oldum valla

Karın ağrısı çekiyorum malum durumdan dolayı
Onun dışında iyiyim canım sen nasılsın?

anladım canım, geçmiş olsun.. en büyük sıkıntımız öyle olsun
ben de iyiyim tatlım, internetten ev eşya vs bakıyorum... 1 ay kadar sonra şehir değiştiriyorum ya..

anladım canım, geçmiş olsun.. en büyük sıkıntımız öyle olsun
ben de iyiyim tatlım, internetten ev eşya vs bakıyorum... 1 ay kadar sonra şehir değiştiriyorum ya..

Evet canım takip ediyorum seni, hayırlı olur inşallah kuzucum senin için

Evet canım takip ediyorum seni, hayırlı olur inşallah kuzucum senin için

Amin tatlım inşallah hayırlısı olur.. tek sıkıntım işte ev tutma filan.. zaten yıllardır hep ayrıydım ailemden hep gurbetteydim, şu son 4-5 aydır ailemin yanında kalabildim, şimdi yine gidiyorum.. göçebe hayat başlıyor yine..

Yani tam olarak nasıl diyeceğimi bilemedim ama evlenince evini çekip çevirebilirsin, benim gibi 'ee ne olcak şimdi' diye kalakalmazsın
Ben uzun süre alışamam sanırım çünkü hiç ayrılmadım ailemden, annem arada bir bana bırakıyor işleri, kargaşa oluyor, panikliyorum falan
İnşallah kısa sürede düzenini kurarsın canım, sevdiceğin nerdeydi? O da yardımcı olur sana, hiç sıkma canını sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…