- 23 Ekim 2012
- 1.022
- 124
- 73
Amin tatlım inşallah hayırlısı olur.. tek sıkıntım işte ev tutma filan.. zaten yıllardır hep ayrıydım ailemden hep gurbetteydim, şu son 4-5 aydır ailemin yanında kalabildim, şimdi yine gidiyorum.. göçebe hayat başlıyor yine..
Yani tam olarak nasıl diyeceğimi bilemedim ama evlenince evini çekip çevirebilirsin, benim gibi 'ee ne olcak şimdi' diye kalakalmazsın
Ben uzun süre alışamam sanırım çünkü hiç ayrılmadım ailemden, annem arada bir bana bırakıyor işleri, kargaşa oluyor, panikliyorum falan
İnşallah kısa sürede düzenini kurarsın canım, sevdiceğin nerdeydi? O da yardımcı olur sana, hiç sıkma canını sen
ben sana destek olurum merak etme tatlım benimbu arada 471 gün kalmış offf çok az geldi birden ya. nasıl hazırlanıcaz biz
Amin tatlım inşallah hayırlısı olur.. tek sıkıntım işte ev tutma filan.. zaten yıllardır hep ayrıydım ailemden hep gurbetteydim, şu son 4-5 aydır ailemin yanında kalabildim, şimdi yine gidiyorum.. göçebe hayat başlıyor yine..
ben sana destek olurum merak etme tatlım benimbu arada 471 gün kalmış offf çok az geldi birden ya. nasıl hazırlanıcaz biz
tatlım bence yurtta idare etmelisin. ev tutmaya kalksan buzdolabı yok olmaz çamaşır makinesi yok olmaz. e mutfak eşyası olması lazım oturacak yer olmasa olmaz yatak olmasa olmaz. bence yurt senin kurtarıcın bu duurmda. e seneye evlenirken de burda kurarsınız evinizi mis gibi içine sinerekten
sağol canımmmevet o açıdan daha mantıklı, ama işte diğer saydığım şeyler de var, evlenince de sdc 1 yıl daha orada olacağız, 1 yıl için de düzgün yeni eşyalarımı oraya alıp da, sonra taşınırken mahvetmek istemiyorum..
neyse bir şekilde hallolacak artık, gelip görmeden bir şey yapamayacağım zaten...
:) günaydın canım, nasıslsın?
anlamı ''beni kıskan, bana imren'' gibi şeyler de, benim en sevdiğim parfümümün adı, gucci envyme...ondan esinlendim yani
günler hemen geçsinnnnnn .)
Ben geldim :))) sabah kahvaltısını askimla yaptık... Mutluyuz yani
Mutellacim gecmis olsun bende ayni durumdan muzdarip haldeyim...
Edacim evet azeri gelini olacağım inşallah
Herkeslere kocamaaaaan mutluluk canlar
Ne güzel yahu maşallah size
Sağol canım sana da geçmiş olsun.
benide eklermisin tabloya bende yeniyim :) kısmetse haziran 2015 :)Kızlarr günaydınnnnn
Canım ya danetlden hic anlamam biliyormusun sadece örerim amacını bilmiyorum
Demek içimize dogmus kuzum ne kadar güzel
Owww şafaklar azalması mutlu oldum valla
hayırlısı olsun canım ben hiç o açıdan düşünmemiştim sahur filan diye gerçi istesmde zor olur o yüzden ben ramazanın bitmesni bekleyeym en iyisi mi :) ınan düğünü düşünmekten mezuniyetle ilgili en ufak bi heyecanm yok benim
günler hemen geçsinnnnnn .)
evet evet hemennncecik geçsin hepimiz hayırlısıyla sevdiceklerimize kavuşalımmmm :))
Canım stüdyo daireler de hesaplı olur sanki, hem eşyaları da olur içinde.
Kızlarr günaydınnnnn
Canım ya danetlden hic anlamam biliyormusun sadece örerim amacını bilmiyorum
Kızlar Merhabaa
Saymasam mı ? acaba sayınca geçmiyor ya da hafta hafta mı saysam :) ayyyyyy geçsinnnn yaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?