2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

ben sana destek olurum merak etme tatlım benim bu arada 471 gün kalmış offf çok az geldi birden ya. nasıl hazırlanıcaz biz

:)) evet ev çekip çevirme konusunda hiç sıkıntım olmayacak dediğin gibi, baya alışkınım.. sevdiceğim de benden uzaklarda o yüzden onun bir yardımı olamayacak.. asıl düşündüğüm şu aslında, ev tutarsam, ev eşya vs bir sürü masraf olacak ve 1 sene sonra evlenince ben bu eşyaları ne yapacağım masraf boşa gidecek.. beyaz eşyalarımızı sıfır alıp da acaba şimdiden evlenince de kullansak mı diyoruz bazen, bazen de diyorum hiç uğraşmasam yurtta mı idare etsem bir yıl... ama bir yıl sonra da , evlenince de sdc 1 yıl kalacağız izmirde, toplam 2 yıl geçireceğim ben orada, en azından şimdilik görünen bu.. ya da şunu da düşünüyorum, şimdi tutsam evi yerleşsem, evlenince de 1 sene daha o evde idare etsek diyorum ama bu kez de annem olur mu öyle şey yeni gelin evi olur mu öyle diyor, kafam allak bullak yani.. çok karışık yazmış olabilirim bu arada ne yapsam bilemiyorum işte bu yüzden..

tatlım bence yurtta idare etmelisin. ev tutmaya kalksan buzdolabı yok olmaz çamaşır makinesi yok olmaz. e mutfak eşyası olması lazım oturacak yer olmasa olmaz yatak olmasa olmaz. bence yurt senin kurtarıcın bu duurmda. e seneye evlenirken de burda kurarsınız evinizi mis gibi içine sinerekten

ben sana destek olurum merak etme tatlım benim bu arada 471 gün kalmış offf çok az geldi birden ya. nasıl hazırlanıcaz biz

sağol canımmm evet o açıdan daha mantıklı, ama işte diğer saydığım şeyler de var, evlenince de sdc 1 yıl daha orada olacağız, 1 yıl için de düzgün yeni eşyalarımı oraya alıp da, sonra taşınırken mahvetmek istemiyorum..
neyse bir şekilde hallolacak artık, gelip görmeden bir şey yapamayacağım zaten...

Canım stüdyo daireler de hesaplı olur sanki, hem eşyaları da olur içinde.

Ben geldim :))) sabah kahvaltısını askimla yaptık... Mutluyuz yani

Mutellacim gecmis olsun bende ayni durumdan muzdarip haldeyim...

Edacim evet azeri gelini olacağım inşallah

Herkeslere kocamaaaaan mutluluk canlar

Ne güzel yahu maşallah size
Sağol canım sana da geçmiş olsun.

masallah canım ne güzell

Kızlarr günaydınnnnn

Canım ya danetlden hic anlamam biliyormusun sadece örerim amacını bilmiyorum

Demek içimize dogmus kuzum ne kadar güzel
Owww şafaklar azalması mutlu oldum valla
benide eklermisin tabloya bende yeniyim :) kısmetse haziran 2015 :)

ben okul bitince 7 senedir okuyor olacağım için heyacanlanırdım hem düğün heyecanı hem mezniyet kalp dayanır inşallah :)

Canım stüdyo daireler de hesaplı olur sanki, hem eşyaları da olur içinde.

bulsam keşke öyle bir yer.. inşallah bulurum :)

sağol tatlımm..sana da kocamaaan mutlulukkklar... hep böyle çook mutlu olun inşallah

Kızlarr günaydınnnnn

Canım ya danetlden hic anlamam biliyormusun sadece örerim amacını bilmiyorum

örüp bir de anlamıyorsun..ne ayııppp..cık cık cık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…