geçer elbet bu günlerde ya bir bakmışsın kurmuşuz yuvamızı bugünleri de gülerek anarız artık :)
İnş. o günler gelsin , sonra ay ne çabuk geçti diyelim gülelim burda hep beraber
bulsam keşke öyle bir yer.. inşallah bulurum :)
sağol tatlımm..sana da kocamaaan mutlulukkklar... hep böyle çook mutlu olun inşallah
örüp bir de anlamıyorsun..ne ayııppp..cık cık cık
Kızlar Merhabaa
Teşekkür ederim canimmm
Kızlar bu arada benim çakal sevgilim kata kulleye getirdi kpssye basvurumu yaptı yaa
Oysa hiç çalışmadım ben(((
Yarından itibaren çalışmaliyim ya
en iyisini yapmış canım.. ben de düşünüyorum başvursam mı acaba diye, yarın da son gün ama..
Bakalım valla ne olacak halimiz...( gerçi bi yandan da iyi oluyor girip görürüz bi yeni sistemi...
ben geldim kızlar..
nasıLsınız :93:
ben geldim kızlar..
nasıLsınız :93:
Selam canlarımmm
Bende yeni geldim valla yogun bi gün geçirdim pek fırsat bulamadım uzak kaldım sizlerden (
Kızlarrrrr bu arada kısmetse 2 hafta sonra bohçam gelicek, cogunlukla bayan olucaz yemek için aparatif neler hazırlamalıym sizce ??
Hoşgeldin canım (
İyiyz sağol sen nasılsın
OOoo hayırlı olsun sedefcim... Darısı başımıza
Hoşgeldin canımmm
kızlar ya doktor bana yine pcos olabilir dedi moralim bozuk biraz...
Selam canlarımmm
Bende yeni geldim valla yogun bi gün geçirdim pek fırsat bulamadım uzak kaldım sizlerden (
Kızlarrrrr bu arada kısmetse 2 hafta sonra bohçam gelicek, cogunlukla bayan olucaz yemek için aparatif neler hazırlamalıym sizce ??
Hoşgeldin canım (
İyiyz sağol sen nasılsın
Hoşgeldin canımmm
kızlar ya doktor bana yine pcos olabilir dedi moralim bozuk biraz...
Sağol canımm hepinizin başına (
Cok geçmiş olsun canımm, hayırdır o nedir umarım kalıcı bişey değildir .
eh işte fazla moralim yok ama buna şükür.. :)
yardım etmek isterdim ama yemek konusunda zayıfım biraz
hadi ya :S üzüLdüm şimdi canım ya inşallah yoktur öyle bişi :18:
Adet düzensizliği kuzum... yumurtalıklar da minik kistler oluyor... Doğum kontrol hapı veriyor dr. ama ben istemiyorumYarın hormon değerlerine bakılacak... ona göre hap diyor ama bilemiyorum ya ... acaba evlenene kadar kullansam mı ki ???:26:
Valla zaten pcosluydum geçti diye sevinirken yine çıktı başıma :26: Şimdi doğum kontrol hapı kullansam mı bilemiyorum... Ablam diyor ki kullan düğüne kadar sonra hemen bebiş için uğraşırsın korunmadan... Off karasız kaldım...
Bende yeniyim benide ekleyin kızlar bende kısmetsee 2015 mayıs geliniyim :)
Ben geldim canlar nasılsınız ???
Ben yorgunum ya hastane,çarşı pazar derken epey yorulmuşum ya
Sizde ne var ne yok... Tarihler alınmış sanırımçok okuyamadım arkaları
İyiym canımcım sen naslsın, pek denk gelemiyoruz galiba, bu ara benimde günlerim yogun ve yorucu geçiyor (
Canımm sana başarılar dilerim umarım herşey istediğin gibi olur
Merhaba kızlar
Bu topiği yeni fark ettim bilsem önceden uğrardım
aynı durumdayım sizlerle 2015 hatta belki 2016 ya bile sarkabilir benim muradıma ermem
1 senem var okulun bitmesine ama askerlik iş vs. derkeeen vakit uzuyor tabi :)
Dilerim zaman su gibi aksın geçsin herkes muradına ersin
Demek içimize dogmus kuzum ne kadar güzel
Owww şafaklar azalması mutlu oldum valla
ben sana destek olurum merak etme tatlım benimbu arada 471 gün kalmış offf çok az geldi birden ya. nasıl hazırlanıcaz biz
Anladım canım cok geçmiş olsun, ablamdada vardı adet düzensizliği kist felan olusmustu ama düzenli olarak ilac kullandı sonra normale döndü. İnşallah kısa zamanda geçer canım, horman değerleride önemli canım inşallah normal cikar. Allahım şifalar versin.
bence yarinle konuş canım bu konuyu..biliyodur belki ama bi dertleşin..
bi zararı varmı acaba o doğum kontrol haplarının.. :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?