2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Hoşgeldin canımmm (
Dikkat et kendine uykunu almaya calıs, Allah korusun hastalanırsın ki hiç istemem canım.
İyim canım ne oldun 2 hafta sonra bohca gelicek o gün yemek için neler hazırlasam diye düşünüyorum bi fikrin varmı canım (
İdare ediyoruz be canım napıcaz :))

ayy hayallerıniz gerçek oLur inşallah
evet canım Allah büyük..ne kötü durumda kadınlar gordüm yinede hamile kaldılar..duanızı eksik etmeyin yeter inşallah Rabbim yardımcınız olur

Yaa benim de sürekli düzensiz
Hayatta en çok istediğim şey ilk olarak yarimle evlenmek ikincisi de anne olmak
Ben de ertelemeden gitsem hiç fena olmayacak anlaşılan, sana da geçmiş olsun kuzum çıkmaz inşallah bişey

Hoş buldukk canımmm
Bugün zaten hastane yollarında bir dolu yağmura yakalandım kiii :84::83:
Eve gelir gelmez duş alıp bitki çayı içmeye başladım :)Baharı yaşamak istiyorum bennn :84: :84:

Canım yemek olarak hep klasikleşti ama Bir çeşit börek, yaprak sarması ya da Rus salatası,
Bazıları Pide yaptırıyorlar direk.
Aklıma şuan bu kadar geldi tatlım. Yorgunluktan. Ama düşünüp yazacağım mutlaka olur muu
Aman iyi olun daha doğrusu huzurlu olunda nasıl olursa olsun.

ayy hayallerıniz gerçek oLur inşallah
evet canım Allah büyük..ne kötü durumda kadınlar gordüm yinede hamile kaldılar..duanızı eksik etmeyin yeter inşallah Rabbim yardımcınız olur

Amin kuzucum inşallah rabbim hepimizin hayallerini gerçek kılsın...

Canımm sakın ihmal etme git... Allah korusun ya... Bende çok istiyorum anne olmayı çocuklarımızın ismi bile hazır Kız olursa " Zeynep Sitare" erkek olursa "Ali Seccad" Rabbim kimseyi evlat kokusuna hasret etmesin... bebiş haberlerimizi de paylaşırız inşallah

bende adet düzensizliğinden iki üç ay kullandım doğum kontrol hapı ama sonra bıraktım canım bi zararı oldugunu duymadm bn ama hergün hergn takip etmekte sıkıntı oluyo tbi :/ bnce bi süre kullan

perimmm malesef benm ki 2014 değil canım 2015 burda yanlıs görünüyo ama belki kısmet o tarihedr

sitare ve seccad hiç duymadgm isimler valla canım anlamları ne :) zeynep ismini bnde cok seviyorum ama malesef sevdiğimn kuzenleri hep bu ismi koymus o yüzden farklı bişey düşünmemz gerekicek

ay inşallah..
düşünsenize evlenmişiz,yavrularımız oLmuş..
seninki kaç aylık oldu fln,bugün anne dedi,bugun baba dedi ayy
Alllahım o günleri görmeyi nasip et bize nolurr

OOoo hayırlı olsun sedefcim... Darısı başımıza

selam canımm bohça getirme olayı nasıl bişey acaba benm daha ondan haberim yok

ŞAFAK TABLOMUZ

NİCK -TAHMİNİ DÜĞÜN TARİHİ -KALAN GÜN SAYISI

*Ammavelakin* 30 Mayıs 2015/745
*bal_hatun* Haziran 2014/382
*Cesurcvcv* 1 Haziran 2014/382
*cleopatracat* 22 Haziran 2014/403
*Ebisssss* 23 Ağustos 2014/ 465
*Ecm* 10 Mayıs 2014/ 360

*Edaa91* 15 Eylül 2014/ 488

*Edatuccar * 15 Haziran 2014/ 396

*Edss* 1 Ağustos 2014/ 443

*Envyme* 16 Ağustos 2014/ 458

*ErreS* 14 Eylül 2014/ 487

*Gülin-89* 10 Haziran 2015/ 756

*Harmonyy* 29 Haziran 2015/ 775

*hayalperisiii* Mayıs 2015/ 715

*Karamelli_kek* 7 Haziran 2014/388
*Lajoie* Mayıs 2013/
*Mutella* Temmuz 2015/ 777
*Opra* Haziran 2013/
*Perim35* 25 Nisan 2015/ 710

*Sedef1* Haziran 2014/ 411

*Sedefonur* 23 Temmuz 2015/ 799

*Seliminzeynebi* 15 Eylül 2015/ 853

*SimgeD* 26 Nisan 2015/ 711
*Şura260511* 27 Ağustos 2014/ 469
*walker* 9 Ağustos 2014/451
*_umutlu* Ağustos 2015/808
*64_Sevdigim_20* 9 Ağustos 2014/ 451

*19DisiKartaL03* 20 Eylül 2014/ 493

Son düzenleme:
Özür dilerim canım kusura bakma.
Yanlışlık yapmışım
Gerçek olması dileğiyle
birde Ağustos diymi.

Gerçekten çok yorgunum kızlar yanlışlık yaptığım varsa kusura bakmasın ltüfennn

Dikkat et kendine canımcım
Börek, sarma aklımda canım Rus salatasını düşüneyim bi ( aklına geldikce yaz sen canım :))
Öyle valla canım önemli olan huzur mutluluk, Rabbim herkese versin inşallah (

selam canımm bohça getirme olayı nasıl bişey acaba benm daha ondan haberim yok

Canımm normalde nişan zamanı getiricen bi bohca durumu, ama biz nişan yapmaktan vazgectik, biz düğüne yakın olur bohca işi diye düşünmüştük ama cok sevgili kayınvalidecim getireyim diye tutturdu, bizimde coğu şeyimiz hazır oldugundan ee madem getir dedik (
Böyle işte canım

bal hatun hap kullan derim ben yasmin verirse alma ama ginera iyidir.eğer kilon varsa oda düzensizlik yapar her adet düzensizliği için gidene doktor po tanısı koyar ama ciddi anlamda düzensizliği varsa adet siklusun 35 günü baya geçiyorsa kullanmalısın hapın soylentilerdeki gibi etkisi yok korkmadan kullanabilirsin:) bu arada ben yarı hemşire sayılırım 2 yıl okudum şu an lisansa tamamlıyorum :)

bende nişan zamanı getiriliyo diye biliyorumda sen şimdi deyince frklı bişey mi diye düşündüm canım Hayırlı olsun diyeyim o zaman

yok canım ne kusuru benimde az kaldı derslerle boğusmama finallere bi hafta kaldı şimdi ödev hazırlıyorum seni gayet ii anlıyorum

ben yatıyorum kızlar..
gözler kapanıyo :111:
herkeze iyiii geceler, iyi sohbetler gece kuşLarım benim :80:

Dikkat et kendine canımcım
Börek, sarma aklımda canım Rus salatasını düşüneyim bi ( aklına geldikce yaz sen canım :))
Öyle valla canım önemli olan huzur mutluluk, Rabbim herkese versin inşallah (

Huzur kesinlikle canım.
Ben aklıma geldikçe yazacağım merak etme.
Mercimek köftesi de oalbilir bak.
Bu arada ben Refika'nın mutfağına bayılıyorum o kadına yaa.
Çok güzel ve pratik tarifleri var. Mucize lezzetler bak derim netten canım mutlaka

yok canım ne kusuru benimde az kaldı derslerle boğusmama finallere bi hafta kaldı şimdi ödev hazırlıyorum seni gayet ii anlıyorum

Ah canım bizim 3 buçuk hafta falan var finallere ama ödevler bitirdi resmen.
2 Günde 22 sayfa yazdım. Pilotla. Az gibi görünebilir ancak benim gibi eli sürekli ağrıyan birine İşkencee

Canlarım ben çıkıyorum Allah rahatlık versin hepinize, tatlı tatlı rüyalar.
Kocaman öpüldünüzzz
Yarın görüşmek üzereee

Geçti canim dün tam 20 gün gecikme ile adet oldum o da tarlusaldan sonra yani...yarın hormon tahlili vereceğim. Gynelle yada yazz24+4 düşünym sence hangisini alayım

Uykusu gelenlere iyi geceleer, Tatlı uykular, üstünüzü örtün emi çocuğum

Kimler burda bakalım?

Sitare farsça yıldız demek, seccad da çok secde eden demek teyzesi
ay inşallah..
düşünsenize evlenmişiz,yavrularımız oLmuş..
seninki kaç aylık oldu fln,bugün anne dedi,bugun baba dedi ayy
Alllahım o günleri görmeyi nasip et bize nolurr
Ayyy aminnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…