Evet canım denk gelemiyoruz.
Yorgunluktan kendimi bilmiyorum artık. Sürekli 4-5 saat uyku bana yetmiyor, tüm gün ders çalışma yorgunluğunu almıyor.
Öyle sallanıyorum. Geliyorum arada okuyorum ama yazacak takatim bile olmuyor.
Sen nasılsın canım kayınvaldenle aran nasıl :))
Sağol kuzum peki ablan evli mi hamile kalabildi mi???
Sağol kuzum peki ablan evli mi hamile kalabildi mi???
Biliyor zaten bitanem... Hatta sabah beraber gittik duydu doktoru... Ona kalırsa hiçbir sorun olmauacak ve bizim önce ikiz bebeğimiz olacakinşallah diyorum... Bu arada bi arkadaşımın ablası da pcos ve çikolata kisti vardı ama hemencik hamile kalmış... Aslında Rabbim verdikten sonra herşey bahane... Dua edelim kızlar.
Adet düzensizliği kuzum... yumurtalıklar da minik kistler oluyor... Doğum kontrol hapı veriyor dr. ama ben istemiyorumYarın hormon değerlerine bakılacak... ona göre hap diyor ama bilemiyorum ya ... acaba evlenene kadar kullansam mı ki ???:26:
Hoşgeldin canımmm (
Dikkat et kendine uykunu almaya calıs, Allah korusun hastalanırsın ki hiç istemem canım.
İyim canım ne oldun 2 hafta sonra bohca gelicek o gün yemek için neler hazırlasam diye düşünüyorum bi fikrin varmı canım (
İdare ediyoruz be canım napıcaz :))
ayyhayallerıniz gerçek oLur inşallah
evet canım Allah büyük..ne kötü durumda kadınlar gordüm yinede hamile kaldılar..duanızı eksik etmeyin yeter inşallah Rabbim yardımcınız olur
Yaa benim de sürekli düzensiz
Hayatta en çok istediğim şey ilk olarak yarimle evlenmek ikincisi de anne olmak
Ben de ertelemeden gitsem hiç fena olmayacak anlaşılan, sana da geçmiş olsun kuzum çıkmaz inşallah bişey
bende adet düzensizliğinden iki üç ay kullandım doğum kontrol hapı ama sonra bıraktım canım bi zararı oldugunu duymadm bn ama hergün hergn takip etmekte sıkıntı oluyo tbi :/ bnce bi süre kullanAdet düzensizliği kuzum... yumurtalıklar da minik kistler oluyor... Doğum kontrol hapı veriyor dr. ama ben istemiyorumYarın hormon değerlerine bakılacak... ona göre hap diyor ama bilemiyorum ya ... acaba evlenene kadar kullansam mı ki ???:26:
perimmm malesef benm ki 2014 değil canım 2015 burda yanlıs görünüyo ama belki kısmet o tarihedr*Ebisssss* 23 Ağustos 2014/ 465*cleopatracat* 22 Haziran 2014/403ŞAFAK TABLOMUZ
NİCK -TAHMİNİ DÜĞÜN TARİHİ -KALAN GÜN SAYISI
*Cesurcvcv* 1 Haziran 2014/382*Ammavelakin* 30 Mayıs 2015/745*bal_hatun* Haziran 2014/382
*Ecm* 10 Mayıs 2014/ 360
*Edaa91* 15 Eylül 2014/ 488
*Edatuccar * 15 Haziran 2014/ 396
*Edss* 1 Ağustos 2014/ 443
*Envyme* 16 Ağustos 2014/ 458
*ErreS* 14 Eylül 2014/ 487
*Gülin-89* 10 Haziran 2015/ 756
*Harmonyy* 29 Haziran 2015/ 775
*hayalperisiii* Mayıs 2015/ 715
*Karamelli_kek* 7 Haziran 2014/388
*Lajoie* Mayıs 2013/
*Mutella* Temmuz 2015/ 777
*Opra* Haziran 2013/
*Perim35* 25 Nisan 2015/ 710
*Sedef1* Haziran 2014/ 411
*Sedefonur* 23 Temmuz 2015/ 799
*Seliminzeynebi* 15 Eylül 2015/ 853
*SimgeD* 26 Nisan 2015/ 711
*Şura260511* 27 Ağustos 2014/ 469
*walker* 9 Ağustos 2014/451
*_umutlu* 1 Haziran 2014/382
*64_Sevdigim_20* 9 Ağustos 2014/ 451
*19DisiKartaL03* 20 Eylül 2014/ 493
sitare ve seccad hiç duymadgm isimler valla canım anlamları ne :) zeynep ismini bnde cok seviyorum ama malesef sevdiğimn kuzenleri hep bu ismi koymus o yüzden farklı bişey düşünmemz gerekicekAmin kuzucum inşallah rabbim hepimizin hayallerini gerçek kılsın...
Canımm sakın ihmal etme git... Allah korusun ya... Bende çok istiyorum anne olmayı çocuklarımızın ismi bile hazırKız olursa " Zeynep Sitare" erkek olursa "Ali Seccad" Rabbim kimseyi evlat kokusuna hasret etmesin... bebiş haberlerimizi de paylaşırız inşallah
Amin kuzucum inşallah rabbim hepimizin hayallerini gerçek kılsın...
Canımm sakın ihmal etme git... Allah korusun ya... Bende çok istiyorum anne olmayı çocuklarımızın ismi bile hazırKız olursa " Zeynep Sitare" erkek olursa "Ali Seccad" Rabbim kimseyi evlat kokusuna hasret etmesin... bebiş haberlerimizi de paylaşırız inşallah
OOoo hayırlı olsun sedefcim... Darısı başımıza
Selam canlarımmm
Bende yeni geldim valla yogun bi gün geçirdim pek fırsat bulamadım uzak kaldım sizlerden (
Kızlarrrrr bu arada kısmetse 2 hafta sonra bohçam gelicek, cogunlukla bayan olucaz yemek için aparatif neler hazırlamalıym sizce ??
OOoo hayırlı olsun sedefcim... Darısı başımıza
ay inşallah..
düşünsenize evlenmişiz,yavrularımız oLmuş..
seninki kaç aylık oldu fln,bugün anne dedi,bugun baba dedi ayy
Alllahım o günleri görmeyi nasip et bize nolurr
Özür dilerim canım kusura bakma.bende adet düzensizliğinden iki üç ay kullandım doğum kontrol hapı ama sonra bıraktım canım bi zararı oldugunu duymadm bn ama hergün hergn takip etmekte sıkıntı oluyo tbi :/ bnce bi süre kullan
perimmm malesef benm ki 2014 değil canım 2015 burda yanlıs görünüyo ama belki kısmet o tarihedr
sitare ve seccad hiç duymadgm isimler valla canım anlamları ne :) zeynep ismini bnde cok seviyorum ama malesef sevdiğimn kuzenleri hep bu ismi koymus o yüzden farklı bişey düşünmemz gerekicek
Hoş buldukk canımmm
Bugün zaten hastane yollarında bir dolu yağmura yakalandım kiii:84::83:
Eve gelir gelmez duş alıp bitki çayı içmeye başladım :)Baharı yaşamak istiyorum bennn :84: :84:
Canım yemek olarak hep klasikleşti ama Bir çeşit börek, yaprak sarması ya da Rus salatası,
Bazıları Pide yaptırıyorlar direk.
Aklıma şuan bu kadar geldi tatlım. Yorgunluktan. Ama düşünüp yazacağım mutlaka olur muu
Aman iyi olun daha doğrusu huzurlu olunda nasıl olursa olsun.
selam canımm bohça getirme olayı nasıl bişey acababenm daha ondan haberim yok
Adet düzensizliği kuzum... yumurtalıklar da minik kistler oluyor... Doğum kontrol hapı veriyor dr. ama ben istemiyorumYarın hormon değerlerine bakılacak... ona göre hap diyor ama bilemiyorum ya ... acaba evlenene kadar kullansam mı ki ???:26:
bende nişan zamanı getiriliyo diye biliyorumda sen şimdi deyince frklı bişey mi diye düşündüm canım Hayırlı olsun diyeyim o zamanDikkat et kendine canımcım
Börek, sarma aklımda canım Rus salatasını düşüneyim bi (aklına geldikce yaz sen canım :))
Öyle valla canım önemli olan huzur mutluluk, Rabbim herkese versin inşallah (
Canımm normalde nişan zamanı getiricen bi bohca durumu, ama biz nişan yapmaktan vazgectik, biz düğüne yakın olur bohca işi diye düşünmüştük ama cok sevgili kayınvalidecim getireyim diye tutturdu, bizimde coğu şeyimiz hazır oldugundan ee madem getir dedik (
Böyle işte canım
yok canım ne kusuru benimde az kaldı derslerle boğusmama finallere bi hafta kaldı şimdi ödev hazırlıyorum seni gayet ii anlıyorumÖzür dilerim canım kusura bakma.
Yanlışlık yapmışım
Gerçek olması dileğiyle
birde Ağustos diymi.
Gerçekten çok yorgunum kızlar yanlışlık yaptığım varsa kusura bakmasın ltüfennn
Dikkat et kendine canımcım
Börek, sarma aklımda canım Rus salatasını düşüneyim bi (aklına geldikce yaz sen canım :))
Öyle valla canım önemli olan huzur mutluluk, Rabbim herkese versin inşallah (
yok canım ne kusuru benimde az kaldı derslerle boğusmama finallere bi hafta kaldı şimdi ödev hazırlıyorum seni gayet ii anlıyorum
bal hatun hap kullan derim ben yasmin verirse alma ama ginera iyidir.eğer kilon varsa oda düzensizlik yapar her adet düzensizliği için gidene doktor po tanısı koyar ama ciddi anlamda düzensizliği varsa adet siklusun 35 günü baya geçiyorsa kullanmalısın hapın soylentilerdeki gibi etkisi yok korkmadan kullanabilirsin:) bu arada ben yarı hemşire sayılırım 2 yıl okudum şu an lisansa tamamlıyorum :)
bende adet düzensizliğinden iki üç ay kullandım doğum kontrol hapı ama sonra bıraktım canım bi zararı oldugunu duymadm bn ama hergün hergn takip etmekte sıkıntı oluyo tbi :/ bnce bi süre kullan
perimmm malesef benm ki 2014 değil canım 2015 burda yanlıs görünüyo ama belki kısmet o tarihedr
sitare ve seccad hiç duymadgm isimler valla canım anlamları ne :) zeynep ismini bnde cok seviyorum ama malesef sevdiğimn kuzenleri hep bu ismi koymus o yüzden farklı bişey düşünmemz gerekicek
Ayyy aminnnnay inşallah..
düşünsenize evlenmişiz,yavrularımız oLmuş..
seninki kaç aylık oldu fln,bugün anne dedi,bugun baba dedi ayy
Alllahım o günleri görmeyi nasip et bize nolurr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?