Uykusu gelenlere iyi geceleer, Tatlı uykular, üstünüzü örtün emi çocuğum
Kimler burda bakalım?
Amin kuzucum inşallah rabbim hepimizin hayallerini gerçek kılsın...
Canımm sakın ihmal etme git... Allah korusun ya... Bende çok istiyorum anne olmayı çocuklarımızın ismi bile hazırKız olursa " Zeynep Sitare" erkek olursa "Ali Seccad" Rabbim kimseyi evlat kokusuna hasret etmesin... bebiş haberlerimizi de paylaşırız inşallah
Canım ne zaman yapılıyor bu test, özel bir zamanı vardır muhakkak...
Amin canımm Rabbim herkese en hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah, maşallah kız isimleri bile hazır
şimdiden havaya girdik ha
Adetin 3.günü canım...lütfen git ihmal etme tatlım.
Evet teyzesi hazır tabi
bende nişan zamanı getiriliyo diye biliyorumda sen şimdi deyince frklı bişey mi diye düşündüm canım Hayırlı olsun diyeyim o zaman
Huzur kesinlikle canım.
Ben aklıma geldikçe yazacağım merak etme.
Mercimek köftesi de oalbilir bak.
Bu arada ben Refika'nın mutfağına bayılıyorum o kadına yaa.
Çok güzel ve pratik tarifleri var. Mucize lezzetler bak derim netten canım mutlaka
Canlarım ben çıkıyorum Allah rahatlık versin hepinize, tatlı tatlı rüyalar.
Kocaman öpüldünüzzz
Yarın görüşmek üzereee
Sağol canimm darisi basına :))
Mutlaka bakıcam canim teşekkür ederim :))
İyi uykular canimcim kendine iyi bak :)
Ya utanıyorum bu konuları konuşurken biraz ama ağrılarım dün başladı, bugün tam anlamıyla hasta oldum, bugünü 1 sayayım di mi ben
Tatlım kanama ilk hangi gunse o ilk gün olur :) artık alıştım utangaçlik geçti
Geçti canim dün tam 20 gün gecikme ile adet oldum o da tarlusaldan sonra yani...yarın hormon tahlili vereceğim. Gynelle yada yazz24+4 düşünym sence hangisini alayım
Sedefcim geçen de sordum araya kaynadı, seni tanımadım ben
Yani tanıttığın mesaja denk gelemedim, rica etsem sen de biraz bahseder misin kendinden?
Canım yazmaya üşendim bu sayfada var :))
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-...lerim-yalniz-degilimdir-778.html#post30191800
Bende seni tanımak isterim :))
Peki böyle, ben geldim bana test yap diyince yapıver doktor yoksa önceden falan mı gitmek gerekiyor devlet hastanelerine?
günaydın kızlaarr...nasılsınız bakalım bugün?
ebisssimden hala ses yok :/
perim senin hastane işleri ne oldu, neydi son durum? yazdın da görmedim mi yoksaözür dilerim öyleyse, kusura bakma bazen kaçırıyorum yazılanları..
bal-hatun, senin durumunda olup da ilaç kullanan çok arkadaşım var, bir yan etkisi oluyor mu bilmiyorum ama, arkadaşlarımdan biri için mesela kullanırken düzene giriyordu, bırakınca tekrar ediyordu düzensizlik.. iyice bir tahlillerini filan yaptır gerçekten kullanman gerekiyorsa kullan canım.. inşallah da olumsuz bir etkisi olmaz tatlım..
sedefcim, yemek değil, sadece ikram olacak anladığım kadarıyla.. 2 çeşit salata yaparsınız, börek, sarma, kurabiye (1 tuzlu,1 tatlı), elmalı turta oolabilir, görüntüsü hoş.. yeter bu kadar da zaten.. tatlınız olur bir de, ooo çok bile.. :)
Kızlar iyi akşamlar
Kendime gelmeye çalışarak geçmiş sayfaları teker teker okudum
Sonunda bittiGelelim alıntılara;
Canım mesajını gördüm ama görmemiş olabilirdim lütfen bu durumda olanlar özel mesaj olarak atın lütfen rica ediyorum.
Bu arada hoş geldin aramıza tatlım
Canımmmİyi akşamlar nasılsın. Söze 2 gün sonra 3 aydan düşüyorsun ne mutluu Heyecanlıı
Evet canım denk gelemiyoruz.
Yorgunluktan kendimi bilmiyorum artık. Sürekli 4-5 saat uyku bana yetmiyor, tüm gün ders çalışma yorgunluğunu almıyor.
Öyle sallanıyorum. Geliyorum arada okuyorum ama yazacak takatim bile olmuyor.
Sen nasılsın canım kayınvaldenle aran nasıl :))
Hoş geldin canım aramızaa
Herşey hayırlısıyla olur, zamanla.
Zaman hepimiz için su giibi akıp geçsin İnşallah
HeyyCaımm Nasılsınn
Sen benle neden konuşmuyorsun yaa?
Bir iki kere yazdığım yazılara da cevap vermedin. Sanki ben yokum gibi mi davranıyorsun.:44:
Yanlış birşey yapmadım değil mi
Kızlar birandan listeyi tekrar atacağım, yeni eklediğimiz arkadaşımız için.
Yalnız günleri 2 gün düşürdüm, akşam olduğu için; 15 Mayıs 2015 Teki hesaplı gün olarak düşünün olur mu
Burdayım tatlım burdayım :))) Teşekkür ederim sorduğun içinBir problem yok, işlerin koşturmacası, kuzenin düğünü, sevdiceğin gelmesi falan, hayata kapıldım :)
Günaydın kızlarrr
Bal hatunum banada cok kücükken vermisti doktor dogum kontrol hapını ama annem kutuyu görünce hemen çöpe atmıstı içemezsin diye sonra kendiliginden düzeldi yasım kücük oldugundandı belkide yada doktor korkusundanarada bir yine oluyor 2-3 gün ama
Ebisimm geldimi sevdigin dügün bu hafta sonuydu dimi
İyiyim kuzum benim sen nasılsınn
hoş geldin tatlımm.. kapıl bakalım bu haftalıkgelecek hafta normal hayata döneceksin nasılsa, bu hafta gez,eğlen,coş
Evet edacım, düğün bu hafta sonu, benim izin alıp alamadığım hala belli değil. Sevdicek bugün geldi ama daha görüşemedik, akşam kavuşacağız inşallahhhSenden naber?
YaaaaaDönmesem normal hayata olmaz mı envymem, gitmese sevdicek hiç (( Napalım bu da yeter bize, 5 gün burda nasılsa... Gerçi koşturmacayla geçecek ama olsun artık...
Evet edacım, düğün bu hafta sonu, benim izin alıp alamadığım hala belli değil. Sevdicek bugün geldi ama daha görüşemedik, akşam kavuşacağız inşallahhhSenden naber?
YaaaaaDönmesem normal hayata olmaz mı envymem, gitmese sevdicek hiç (( Napalım bu da yeter bize, 5 gün burda nasılsa... Gerçi koşturmacayla geçecek ama olsun artık...
İnşallah alabilirsin canımbende şimdi cıkıcaktım canım bluzların önüne boncuk işliyorum ben kücüklügümden beri şimdi yine aldım cıkıyım onu yapıyım
günaydın kızlaarr...nasılsınız bakalım bugün?
ebisssimden hala ses yok :/
perim senin hastane işleri ne oldu, neydi son durum? yazdın da görmedim mi yoksaözür dilerim öyleyse, kusura bakma bazen kaçırıyorum yazılanları..
bal-hatun, senin durumunda olup da ilaç kullanan çok arkadaşım var, bir yan etkisi oluyor mu bilmiyorum ama, arkadaşlarımdan biri için mesela kullanırken düzene giriyordu, bırakınca tekrar ediyordu düzensizlik.. iyice bir tahlillerini filan yaptır gerçekten kullanman gerekiyorsa kullan canım.. inşallah da olumsuz bir etkisi olmaz tatlım..
sedefcim, yemek değil, sadece ikram olacak anladığım kadarıyla.. 2 çeşit salata yaparsınız, börek, sarma, kurabiye (1 tuzlu,1 tatlı), elmalı turta oolabilir, görüntüsü hoş.. yeter bu kadar da zaten.. tatlınız olur bir de, ooo çok bile.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?