2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Canım ne zaman yapılıyor bu test, özel bir zamanı vardır muhakkak...
Amin canımm Rabbim herkese en hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah, maşallah kız isimleri bile hazır
şimdiden havaya girdik ha

Adetin 3.günü canım...lütfen git ihmal etme tatlım.

Evet teyzesi hazır tabi

bende nişan zamanı getiriliyo diye biliyorumda sen şimdi deyince frklı bişey mi diye düşündüm canım Hayırlı olsun diyeyim o zaman

Sağol canimm darisi basına :))

Mutlaka bakıcam canim teşekkür ederim :))
İyi uykular canimcim kendine iyi bak :)

Sağol canimm darisi basına :))

Mutlaka bakıcam canim teşekkür ederim :))
İyi uykular canimcim kendine iyi bak :)

Sedefcim geçen de sordum araya kaynadı, seni tanımadım ben
Yani tanıttığın mesaja denk gelemedim, rica etsem sen de biraz bahseder misin kendinden?

Ya utanıyorum bu konuları konuşurken biraz ama ağrılarım dün başladı, bugün tam anlamıyla hasta oldum, bugünü 1 sayayım di mi ben

Tatlım kanama ilk hangi gunse o ilk gün olur :) artık alıştım utangaçlik geçti

Geçti canim dün tam 20 gün gecikme ile adet oldum o da tarlusaldan sonra yani...yarın hormon tahlili vereceğim. Gynelle yada yazz24+4 düşünym sence hangisini alayım

20 gün sorun değil canım ya bazen oyle olabiliyor kişide ama sürekli olab birşeyse hapı al ama değilse alma derim.diğeri yasmin sanırım ginerayı tavsiye ederim ama yasmin alma. ginera kullanan arkadaslarım oldu duzene girdi adetleri hatta onlar 2 atda bir falan oluyorlardı :)

Sedefcim geçen de sordum araya kaynadı, seni tanımadım ben
Yani tanıttığın mesaja denk gelemedim, rica etsem sen de biraz bahseder misin kendinden?

Canım yazmaya üşendim bu sayfada var :))

http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-evleneceklerin-sohbet-alani/464819-2014-2015-gelini-olacak-olanlar-sohbete-buyrun-dilerim-yalniz-degilimdir-778.html#post30191800

Bende seni tanımak isterim :))

Son düzenleme:
Canım yazmaya üşendim bu sayfada var :))

http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-...lerim-yalniz-degilimdir-778.html#post30191800

Bende seni tanımak isterim :))

Ben de sana link atayım bari
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-...lerim-yalniz-degilimdir-842.html#post30348578

Günaydın bu arada sevgili ziyaretçilerimiz ve konumuzun müdavim üyeleri (az önce 9 ziyaretçi vardı )
Bugün kpss 2013 başvurusu için son gün, bal hatunum yari gibi yarim çok istedi ve ısrarla girmemi istiyor. Ben de bi kaç arkadaşımı ayarttım başvuruya gideceğiz birazdan
Sizleri seviyorum, yağmurlara dikkat edin

Son düzenleme:
günaydın kızlaarr... nasılsınız bakalım bugün?
ebisssimden hala ses yok :/
perim senin hastane işleri ne oldu, neydi son durum? yazdın da görmedim mi yoksa özür dilerim öyleyse, kusura bakma bazen kaçırıyorum yazılanları..
bal-hatun, senin durumunda olup da ilaç kullanan çok arkadaşım var, bir yan etkisi oluyor mu bilmiyorum ama, arkadaşlarımdan biri için mesela kullanırken düzene giriyordu, bırakınca tekrar ediyordu düzensizlik.. iyice bir tahlillerini filan yaptır gerçekten kullanman gerekiyorsa kullan canım.. inşallah da olumsuz bir etkisi olmaz tatlım..
sedefcim, yemek değil, sadece ikram olacak anladığım kadarıyla.. 2 çeşit salata yaparsınız, börek, sarma, kurabiye (1 tuzlu,1 tatlı), elmalı turta oolabilir, görüntüsü hoş.. yeter bu kadar da zaten.. tatlınız olur bir de, ooo çok bile.. :)

Peki böyle, ben geldim bana test yap diyince yapıver doktor yoksa önceden falan mı gitmek gerekiyor devlet hastanelerine?

Günaydın kuzular bu sabah tahlili verdim 10 gün sonra alınacak sonuç... mutellam dr a git şikayetini soyle o gerekeni yapar .

Burdayım tatlım burdayım :))) Teşekkür ederim sorduğun için Bir problem yok, işlerin koşturmacası, kuzenin düğünü, sevdiceğin gelmesi falan, hayata kapıldım :)

Günaydın kızlarrr
Bal hatunum banada cok kücükken vermisti doktor dogum kontrol hapını ama annem kutuyu görünce hemen çöpe atmıstı içemezsin diye sonra kendiliginden düzeldi yasım kücük oldugundandı belkide yada doktor korkusundan arada bir yine oluyor 2-3 gün ama
Ebisimm geldimi sevdigin dügün bu hafta sonuydu dimi

İyiyim kuzum benim sen nasılsınn

Burdayım tatlım burdayım :))) Teşekkür ederim sorduğun için Bir problem yok, işlerin koşturmacası, kuzenin düğünü, sevdiceğin gelmesi falan, hayata kapıldım :)

hoş geldin tatlımm.. kapıl bakalım bu haftalık gelecek hafta normal hayata döneceksin nasılsa, bu hafta gez,eğlen,coş

Evet edacım, düğün bu hafta sonu, benim izin alıp alamadığım hala belli değil. Sevdicek bugün geldi ama daha görüşemedik, akşam kavuşacağız inşallahhh Senden naber?

hoş geldin tatlımm.. kapıl bakalım bu haftalık gelecek hafta normal hayata döneceksin nasılsa, bu hafta gez,eğlen,coş

Yaaaaa Dönmesem normal hayata olmaz mı envymem, gitmese sevdicek hiç (( Napalım bu da yeter bize, 5 gün burda nasılsa... Gerçi koşturmacayla geçecek ama olsun artık...

İnşallah alabilirsin canım bende şimdi cıkıcaktım canım bluzların önüne boncuk işliyorum ben kücüklügümden beri şimdi yine aldım cıkıyım onu yapıyım

keşke bebişimmmm... napalım buna da şükür, az kaldı, hiiiiç gitmeyeceği günlereee.....

İnşallah alabilirsin canım bende şimdi cıkıcaktım canım bluzların önüne boncuk işliyorum ben kücüklügümden beri şimdi yine aldım cıkıyım onu yapıyım

becerikli hatun

Canımınn içii
Ben yazmadım kuzum. Zaten dün gittim daha sonuçlar için.
Bu romatizma için hep derlerdi teste çıkmaz. Bir çıkar bir çıkmazz.
Geçen haftaki salı gününde çıkan değerleri aşan teslerim 24 saat içinde değişmiş.
Bu sefer sınırdasın hasta adayısın diyor doktorcuğum.
EMG falan istedi. İstemedim 2 yıl önce çektirdim kollarına elektrik dalgalar mı şoklar mı ne veriyorlar.
Çektirmedim eve geldim.
Bitkisel gitçem bundan sonra canım.
Yine yılda 1 2 giderim testleri tekrarlatıcam mutlaka.
Bitkisel olarak zencefil nane ve kekiği çok öneriyorlar tv de falan.
Onları karıştırıp 2:) içeceğim. Bakalım İnşallah iyi gelir.
Sen neler yapıyorsun canım, nasılsın... Siz isteme ya da nişan tarihi falan konuştunuz mu canım hiç (Bu arada sordum ama sakıncası yok diymi :26:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…