2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Bal hatunum Eğer kullanacaksan sakın yanlış günde! alma.
Ben aldım da neler çektim... (Doktorun hatasından ötürü. Ama düzeltti bir ara gerçekten 1 ay kullanmış olsamda)
O günden sonra kullanmayı bıraktım.

Kuzenim yıllarca kullandı ve şimdi sarışın mavi gözlü tatlı mı tatlı bir bebişi var

Son düzenleme:

Kuzum ınan kafayı yemek üzereyim... Her kafadan ses geliyor. Kimi diyor hap alma otlarla geçer... Civanpercemi,testere dışlı aslanpencesi,hayit tohumu falan kullanacağım. Geçen ay bi on gün falan içtim aslında iyi geldi civanpercemi.bugün de hayit tohumuna başlayacagm.bakalım...

Hayırlısı o zaman canımm..
Ama hap alanlar kesinlikel çocuğu olmuyor gibi düşünmemen için kuzenimin örneğini verdim.
Bende kullandım. O an doktorun yanlış günde başla demesiyle zorluk çektim aylarca.
Zaten kendi başına alma sakın. Doktora danış alacağın zamanda.
Gerek görmezse vermiyor. Ben gittim enson verir diye düşündüm vermedi mesala.
Hem mevsim geçişi şu sıra...
Bitkiler iyi gelirse valal bizede öner olur mu tatlım.
Birde Adaçayını kesinlikle öneriyorum.
Ben 1 hafta öncesiden başladım mı çok çok gecikme olmuyor.
Bir dene bakalım.
Birde sürekli onu düşününce hiç olmuyor ... Psikolojikte yapıyoruz.

Son düzenleme:

en iyisi aslında bitkisel tedaviler.. eskiden doktor mu görmüş ilaç mı bilmiş dedelerimiz, ninelerimiz.. bizden sağlıklılar maşallah bir de öyle dene bakalım kuzum..

ne yapayım tatlım ya, biliyorsun izmire geliyorum 1 ay kadar sonra.. internetten ev, yurt filan bir şeyler bakıyorum.. uygun bir şeyler olsun istiyorum ki biraz para biriktirebileyim düğüne kadar..

tabi ki sorabilirsin canım bir sakıncası yok elbette, ama henüz belli bir şey yok.. haziran ortası gibi biz erkek tarafını bir ziyarete gideceğiz inşallah.. ondan sonra da ağustos gibi (ya da ekime de kalabilir, halalarımın hepsi biz o tarihte gelemeyiz diyorlar :/ ) isteme nişan aynı zamnda olacak gibi görünüyor.. bir akşam isteme, ertesi gün nişan şeklinde.. ya da ayrı nişan yapmazsak, isteme söz aynı akşam olur.. her şey belirsiz şimdilik, sadece böyle düşünceler var kuzum..
bir de aryık çok düşünmek planlamak istemiyorum.. ben en ince ayrıntısına kadar hayal ediyorum her şeyi, sonra hayallerimdeki gibi olmuyor, sonu hüsran... o yüzden biraz akışına bıraktım..

Ayy inşallah canım ya...ablamda kullandı bi süre şimdi çok tatlı bi oğlu var :)

Geliyor musun canım ?
Gerçekten burada yurt olaylarını bilmiyorum canım ama duyarsan araştırmamı istediğin birşey olur sakın çekinme söyle.
Gerekirse bizzat giderim konuşurum.
Peki hangi kuruma geliceksin. Aynı yerde oluyormuşuz hehe :))

Canım hayırlısı geç olsun ama güç olmasın.
Bak bize 2016 ya bile şutlanabilirim.
Herşey maddi olarak karman çorman. Bu karışıklığın içinde de evlilik ben istemiorum.
Toparlanılsın istiyorum. Hayırlısı.
Daha iyi olur hem ocak gibi olması. Nişanlılık süresi azalır. İstemeyle nişanı aynı gün yapın canım daha güzel olur aslında.
Bir daha gel git. En önemlisi ailelerin tanışması oldu aslında. En azından birbirlerini sevdiler. Anlaştılar.
Gerisi çorap söküğü gibi gelir. İnşallah herşey çok güzel olucak canım

nasılsınız canlar :)

Selam canımm Benden iyiylik sen nasılsın neler yapıyorsun bakalım

Selam kızlar

Benim bitanem, ben bebeğim olmaz diye üzüldüğüm için gitmiş bebek kıyafeti almış süpriz yapmış...

"Şimdiden aldım ki oğlumuzun varlığından şüphe etme annesi... O şimdi cennette ve bize geleceği günü bekliyor az kaldı " yazmış... Ve beni tüm gün bebek mağazalarnda gezdirdi...

Selam canımm Benden iyiylik sen nasılsın neler yapıyorsun bakalım
bende iyiym canım yarın uygulama sınavım var ona çalışym bide nasipse yarın eve gitcm sevdicegımi görcm çok mutluyum

selam canım ne kadar güzel düşünmüş

ay maşallahhh nazar değmesin diyelim :) bu arada illa bitkisel tedavi diyorsan ben maydonoz suyu içtiğinde adet duzensizliğine birebir geldiğini duymuştum netten bir bak istersen cnm :)

ay maşallahhh nazar değmesin diyelim :) bu arada illa bitkisel tedavi diyorsan ben maydonoz suyu içtiğinde adet duzensizliğine birebir geldiğini duymuştum netten bir bak istersen cnm :)

Valla bu yanda dkh diğer yanda otlar :))) sen tipci olarak ne dersin...

Valla bu yanda dkh diğer yanda otlar :))) sen tipci olarak ne dersin...

canım ben dedim sana her adet düzensizliği olana hemen po tanısı konulur hap verilmeye çalışılır. ama bu demek değildir ki çocuğun olmaz falan her insanda mutlaka adeti düzenliyken birden değişebilir adet düzeni doğal şeylerdir. mesela düzensizlikten kastın ne? 1 2 ay olmayıp sonra mı oluosun kaç gün gecikiyoor önce onu öğrenim senden sakıncası yoksa ona göre yönlendireyim :)

önceLikle herrrrrrrkezeee selam kızlaaar :79:
nasıLsınız..

ayyy
ağlamadınmı ben hemen ağlarım,herşeye ağlarım ztn..
gözlerim doLdu gerçekten okurken
tanımasakta yarini sanırım değerini çok iyi bilmen gereken biri ,şansLısın

Son düzenleme:

Şöyle ki 4 yıl önce ünv.deyken ultrasonda sol yumurtalıkta üç tane minik kist görüldü 8 ay diena35 kullandı.Sonra baktı geçmiş bırakabilirsin dedi. 2-3 yıldır çok düzenli oluyordum 7sinden şaşmıyordu yani... Sonra bu ocakra 7sinde oldum,şubatta 19unda,martta Dr.gittim devlet hastanesindeki hikayemi aldı ve hiç muyene etmeden hemen tarlusal ve gynelle verdi.tarlusalı kullandımk martın 24ünde oldum.

Özele gittim adetin 2.günü ultrasonla baktı kist yok dedi.horman testi verdi ama orda pahalıydı (436 tl) yaptırmadım. gynelleyi de içmedm. Bu ay yine olmadım tarlusal verdi yine kulladım 13 mayısta oldum.

Durum böyle yani

Ağlamam mı :) Boynuna sarıldım ağladım... Sonra izin aldık dersaneden öğleden sonra yakın çevrede ne kadar bebe mağazası varsa gezdik bir iki kıyafet aldı deli

O benim için kabul olunmuş en makbul dua kuzum

maşaLLah size canım benim, inşaLLah hep böyle bugünki gibi güzeL günler vardır önünüzde..

o zaman ben kullanma derim canım doğal yollara başvur. Benim de düzenliydi bir ara bozuldu düzenim baya sinirim bozuldu 7sinden 7sine olurken 15i oldu 20si oldu doktora gittim sağlıkçı olunca baya ilgilendi hap vermeyecem gerek yok normal şey bu adet siklusun 35 günde bir olması doğaldır 35i bir 2 günde geçebilir sorun değil falan dedi.bazen çevresel bazen stres faktörlerinden adet gecikmesi yaşanabilir tabi. hapın bilindiği gibi yan etkisi yoktur ama sende de bana göre hap kullnmanı gerektirecek durum yok desen ki 2 3 ay olmuon falan olabilir ama şu an bence gerek yok doğal yöntemlere bak :)

Resmen aktarları eve taşıdım ya Çok teşekkür ederim canımmm Artık sık sık rahatsız ederim seni...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…