bu akşam çok sessizZz burası ,tırstım ha :18:
Resmen aktarları eve taşıdım yaÇok teşekkür ederim canımmm Artık sık sık rahatsız ederim seni...
TV izlemeyeli kim bilir kaç zaman oldu
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Az önce bizimkinden gelen telefonu ''AŞKIM'' diyerek açtım ve hiç yapmadığım birşey efenim derim.
Annesi çıktı telefona meğersem annesi aramış bizimkinin telefonundan
Rezil oldum gülmekten konuşamadık
sağol canımmOoo yolun açık olsun... :)
valla çok değişik oluyo öyle ya bende ilk çıkmaya başladığımız zamanlarda yapmıştım aynını o günden sonra hep önce onun sesini duyaym diye beklerimKızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Az önce bizimkinden gelen telefonu ''AŞKIM'' diyerek açtım ve hiç yapmadığım birşey efenim derim.
Geliyor musun canım ?
Gerçekten burada yurt olaylarını bilmiyorum canım ama duyarsan araştırmamı istediğin birşey olur sakın çekinme söyle.
Gerekirse bizzat giderim konuşurum.
Peki hangi kuruma geliceksin. Aynı yerde oluyormuşuz hehe :))
Canım hayırlısı geç olsun ama güç olmasın.
Bak bize 2016 ya bile şutlanabilirim.
Herşey maddi olarak karman çorman. Bu karışıklığın içinde de evlilik ben istemiorum.
Toparlanılsın istiyorum. Hayırlısı.
Daha iyi olur hem ocak gibi olması. Nişanlılık süresi azalır. İstemeyle nişanı aynı gün yapın canım daha güzel olur aslında.
Bir daha gel git. En önemlisi ailelerin tanışması oldu aslında. En azından birbirlerini sevdiler. Anlaştılar.
Gerisi çorap söküğü gibi gelir. İnşallah herşey çok güzel olucak canım
Selam kızlar
Benim bitanem, ben bebeğim olmaz diye üzüldüğüm için gitmiş bebek kıyafeti almışsüpriz yapmış...
"Şimdiden aldım ki oğlumuzun varlığından şüphe etme annesi... O şimdi cennette ve bize geleceği günü bekliyor az kaldı " yazmış... Ve beni tüm gün bebek mağazalarnda gezdirdi...
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hehe seninki yine iyi ben bocegim dedim konusurken agiz aliskanligiyla guldu bana
sağol canımm
valla çok değişik oluyo öyle ya bende ilk çıkmaya başladığımız zamanlarda yapmıştım aynını o günden sonra hep önce onun sesini duyaym diye beklerimgerçi artk annemn kendi diyo askitonla konuşmucan mı felan diye ama
Günaydın canlar
Regaib kandiliniz mübarek olsun... Rabbim bu gün hürmetine hasretimizi vuslata erdirsin inşallah...
Çok ama çoook mutlu olalım
Günaydın kızlaaaaar :16
Ayyy maşallah sizeee.. Ben bile duygulandım okurken.. Hep böyle mutlu olun, hep destek olun birbirinize inşallah... Sen de hiç canını sıkma tatlım, hiç bir sorun olmayacak Allah'ın izniyle.. Stres de yapma kendine, düşünup stres yaptıkça daha çok bozuluyor adet düzeni...
Sağol kuzum... Evet artık dusunmemeye çalışıyorum...
Hatta dün isim konusunda ufak atistik bileben Ali Seccad diyorum o Ali Ekber
Şimdilik Ali Ekber de karar kıldık ama ben onu Ali Seccad'a çeviririm
:)) aferin sana tatlım..
ya biz hepimiz çok komiğiz gerçekten, geçenlerde de biz atışmıştık isim konusu yüzünden
Günaydın canlar
Regaib kandiliniz mübarek olsun... Rabbim bu gün hürmetine hasretimizi vuslata erdirsin inşallah...
Çok ama çoook mutlu olalım
kızlar 2 hafta sonra nişanım olacak salonda ve aksam kuafrden sonra dırek eve mı gelıp solana gtmek lazım konvy halınde yoksa eve elmeden salonamı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?