2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Az önce bizimkinden gelen telefonu ''AŞKIM'' diyerek açtım ve hiç yapmadığım birşey efenim derim.
Annesi çıktı telefona meğersem annesi aramış bizimkinin telefonundan
Rezil oldum gülmekten konuşamadık

hehe seninki yine iyi ben bocegim dedim konusurken agiz aliskanligiyla guldu bana

Ooo yolun açık olsun... :)
sağol canımm
valla çok değişik oluyo öyle ya bende ilk çıkmaya başladığımız zamanlarda yapmıştım aynını o günden sonra hep önce onun sesini duyaym diye beklerim gerçi artk annemn kendi diyo askitonla konuşmucan mı felan diye ama

Günaydın canlar

Regaib kandiliniz mübarek olsun... Rabbim bu gün hürmetine hasretimizi vuslata erdirsin inşallah...

Çok ama çoook mutlu olalım

Günaydın kızlaaaaar

Tabi ki tatlım hayırlısı her şeyin, dediğin gibi geç olsun güç olmasın.. Çok şükür tanışma safhası atlatılsa sorunsuz, gerisi de gelecek bir şekilde nasılsa, acele etmeye gerek yok..
Maddi sıkıntılar gerçekten çöl büyük problem.. İnsan yeni bir hayat kurarken borç harç sıkıntısı düşünmek istemiyor, mutluluğunu doyasıya yaşamak istiyor.. Hiç borçsuz da olmuyor, illa ki borçlanacağız ama kaldırabileceğimiz kadarı olmalı ki, evliliğimiz sıkıntılarla başlamasın.. Bir de insan hayallerini tamamen gerçekleştirmese de ona yakın bir şeyler yapmak istiyor.. Ve her şeyin ucu bir şekilde maddiyata bağlanıyor... Allah hepimize gönlümüzdekileri hayırlısıyla yaşamayı nasip etsin inşallah...

Hem yurt hem ev bakıyorum şimdilik internetten ama gönlüm eve kayıyor hep :) bir iki tane hoşuma giden temiz sıfır daire buldum ama kombili değil :/ kimisi çok sorun olmaz diyor ama emin olamıyorum.. Ben çok üşüyen bir insanımdır da bir de baktığım yerlerde çevre nasıldır güvenli midir bilemiyorum tabi, hiç izmirde bulunmadığım için

Ayyy maşallah sizeee.. Ben bile duygulandım okurken.. Hep böyle mutlu olun, hep destek olun birbirinize inşallah... Sen de hiç canını sıkma tatlım, hiç bir sorun olmayacak Allah'ın izniyle.. Stres de yapma kendine, düşündükçe stres yaptıkça daha çok bozuluyor adet düzeni..

hehe seninki yine iyi ben bocegim dedim konusurken agiz aliskanligiyla guldu bana

Sabah sabah güldürdünüz beni kızlar size güldüm ya her an benim de başıma gelebilir

Günaydın canlar

Regaib kandiliniz mübarek olsun... Rabbim bu gün hürmetine hasretimizi vuslata erdirsin inşallah...

Çok ama çoook mutlu olalım

günaydııın...

Amin canımmm, inşallah..hepimizin kandili mübarek olsun.. birbirimize dua edelim bu mübarek günde..

Sağol kuzum... Evet artık dusunmemeye çalışıyorum...

Hatta dün isim konusunda ufak atistik bile ben Ali Seccad diyorum o Ali Ekber

Şimdilik Ali Ekber de karar kıldık ama ben onu Ali Seccad'a çeviririm

Sağol kuzum... Evet artık dusunmemeye çalışıyorum...

Hatta dün isim konusunda ufak atistik bile ben Ali Seccad diyorum o Ali Ekber

Şimdilik Ali Ekber de karar kıldık ama ben onu Ali Seccad'a çeviririm

:)) aferin sana tatlım..

ya biz hepimiz çok komiğiz gerçekten, geçenlerde de biz atışmıştık isim konusu yüzünden

kızlar 2 hafta sonra nişanım olacak salonda ve aksam kuafrden sonra dırek eve mı gelıp solana gtmek lazım konvy halınde yoksa eve elmeden salonamı

kızlar 2 hafta sonra nişanım olacak salonda ve aksam kuafrden sonra dırek eve mı gelıp solana gtmek lazım konvy halınde yoksa eve elmeden salonamı

Nişan olduğu için kuaförden salona gitmek daha iyi olur sanırım , ama salona gitmeden önce evde yemek yemek içi eve gelinir. bence

Bazen sizede oluyor mu geçmiyor zaman sanki ileri ileri değil geriye doğru akıyor... Evlenecek insanların haberlerini aldıkça sizede oluyor mu ben daha da kötüleşiyorum bir kaç ay çıkıp nişanlanıp yaza düğün yapacak olanlar var bunları duydukça insan ister istemez ama 4 senedir bekliorum daha da beklemek zorundayım diye üzülüyor kahroluyor insan yaa bugün mübarek bir gün ama ben bugün öyle bir gündeyim :'( :'(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…