Merhaba,
siteyi uzun zamandır takip ediyordum fakat dün üye oldum :)
Kısmet olursa bende Mayıs 2014 gelini olacağım önümüzdeki hafta aile arasında nişanımız olacak inşallah. umarım evlenecek tüm gelincikler herşeylerini sorunsuz çorap söküğü gibi halleder hayalini kurduğu mutlu huzurlu yuvasına kavuşur.. sevgiler :)
merhaba, hoşgeldin :)))
amin canımm.. siz de çoook mutlu olursunuz inşallah.. nişanınız da ş,imdiden hayırlı olsun...
Selam kızlar, krizleri atlarıp geldim
Merhaba,
siteyi uzun zamandır takip ediyordum fakat dün üye oldum :)
Kısmet olursa bende Mayıs 2014 gelini olacağım önümüzdeki hafta aile arasında nişanımız olacak inşallah. umarım evlenecek tüm gelincikler herşeylerini sorunsuz çorap söküğü gibi halleder hayalini kurduğu mutlu huzurlu yuvasına kavuşur.. sevgiler :)
Kızlar hormon sonuçlarımı aldım sonunda :18: ama hiç birşey anlamadım... Ayrıca gribim gittikçe artıyor :2:
Kızlarrrrrrr ben geldim nasılsınız
Bi kaç sayfa önceye baktım yeni arkadaşlar gelmiş hoşgeldiniz kızlarrr (
Bal hatunum cok geçmiş olsun dikkat et kendine
Bir kac gündür kayıplardaydım fırsat bulamadım valla kızlar, spor ev işleri felan.
Bu gün 2. iş görüşmem vardı olur inşallah dua edin benim için (
ayy kızlar bu hafta sonu bohcam geliyor onun telaşı var bide heyecan yaptım haahah
Hayırlı olsun canım...
hoş geLdin canım.. :)
tanışmıyoruz galiba ama bıraktığın gibiyiz, beklemekteyiz
Kızlar hormon sonuçlarımı aldım sonunda :18: ama hiç birşey anlamadım... Ayrıca gribim gittikçe artıyor :2:
:)) aynen mutlu günü beklemeye devam:) tanışalım o halde:) nişanlıyım yaklaşık 1 senedir 2014 yazında inş düğünümüz olacak:) 8 senedirde birlikteyiz..sen?
amin cnm inş:) maşallah size ne güzel:) Allah yardım eder cnm inş kolaylıkla evlenirsiniz:) nerde oturacaksın?Allah düğünüde görmeyi nasip etsin inşallah canım
benimde işte nişanım var haziranda kısmetse..
bende 2014 yazı düşünüyorum,büyük ihtimal haziran gibi olur..
bizde yaklaşık 5 yıldır beraberiz..
okurken evlenicem buarada inşallah ,zor olucak ama kısmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?