2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Merhaba,

siteyi uzun zamandır takip ediyordum fakat dün üye oldum :)
Kısmet olursa bende Mayıs 2014 gelini olacağım önümüzdeki hafta aile arasında nişanımız olacak inşallah. umarım evlenecek tüm gelincikler herşeylerini sorunsuz çorap söküğü gibi halleder hayalini kurduğu mutlu huzurlu yuvasına kavuşur.. sevgiler :)

merhaba, hoşgeldin :)))
amin canımm.. siz de çoook mutlu olursunuz inşallah.. nişanınız da ş,imdiden hayırlı olsun...

merhaba, hoşgeldin :)))
amin canımm.. siz de çoook mutlu olursunuz inşallah.. nişanınız da ş,imdiden hayırlı olsun...

hoşbulduuuum
güzel dilekler için teşekkür ederim.
herkes için hayırlısını diliyorum

Selam kızlar, krizleri atlarıp geldim

Sevindim canım senin adına:)

Hoşgeldin canım aramıza. Nişan maceralarını paylaşırsın artık bizimle..

Kızlarrrrrrr ben geldim nasılsınız
Bi kaç sayfa önceye baktım yeni arkadaşlar gelmiş hoşgeldiniz kızlarrr (

Bal hatunum cok geçmiş olsun dikkat et kendine

Bir kac gündür kayıplardaydım fırsat bulamadım valla kızlar, spor ev işleri felan.
Bu gün 2. iş görüşmem vardı olur inşallah dua edin benim için (

ayy kızlar bu hafta sonu bohcam geliyor onun telaşı var bide heyecan yaptım haahah

Kızlar hormon sonuçlarımı aldım sonunda :18: ama hiç birşey anlamadım... Ayrıca gribim gittikçe artıyor :2:

Kızlar hormon sonuçlarımı aldım sonunda :18: ama hiç birşey anlamadım... Ayrıca gribim gittikçe artıyor :2:

Doktora göster canımcım inşallah bi sorun yoktur, ayrıca doktora gitmişken rapor al hasta hasta calısma ilaç verir iyi gelir belki canım dikkat er kendine..

Hayırlı olsun canım...

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldinizz bal hatun geçmiş olsun sonuçlarını görebilme imkanım olsa yardımcı olabilirdim :)

seLam kızlarr nasıLsınızz

yeni gelenler hoş geLmişş,uğuruyla geLmişlerdir inşaLLah..

slm kızlar ben geldim:) ne var ne yok?:) uzun süredir giremedim haftasonu nişanlım geldi şileye gezmeye gittik arkadaşlarla:) finallerim var malum derslere yoğunlaştım birde:) geçmişi azda olsa okudum yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza:)

hoş geLdin canım.. :)
tanışmıyoruz galiba ama bıraktığın gibiyiz, beklemekteyiz

hoş geLdin canım.. :)
tanışmıyoruz galiba ama bıraktığın gibiyiz, beklemekteyiz

:)) aynen mutlu günü beklemeye devam:) tanışalım o halde:) nişanlıyım yaklaşık 1 senedir 2014 yazında inş düğünümüz olacak:) 8 senedirde birlikteyiz..sen?

balhatun çok geçmiş olsun cnm.biraz olsun içini rahatlatmak amacıyla;bendede uzun süredir adet düzensizliği var hiçbişey çıkmıyor hormon sonuçlarımda stresten olabiliyormuş.35 günü geçiyor benimkide.bende kendi haline bıraktım yani anlayacağın.yinede kontrollerini ihmal etme Allah korusun polikistik over olabiliyor.

:)) aynen mutlu günü beklemeye devam:) tanışalım o halde:) nişanlıyım yaklaşık 1 senedir 2014 yazında inş düğünümüz olacak:) 8 senedirde birlikteyiz..sen?

Allah düğünüde görmeyi nasip etsin inşallah canım

benimde işte nişanım var haziranda kısmetse..
bende 2014 yazı düşünüyorum,büyük ihtimal haziran gibi olur..
bizde yaklaşık 5 yıldır beraberiz..
okurken evlenicem buarada inşallah ,zor olucak ama kısmet

amin cnm inş:) maşallah size ne güzel:) Allah yardım eder cnm inş kolaylıkla evlenirsiniz:) nerde oturacaksın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…