2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

İyi ebisim senden naberr bugün buralardasın ne güzel ayyy nisan tarihi azalıyor demek zaman geciyorrr

Merhaba. Eda işdeyiz işde ya senin peki

Bende evdeee oturmaklardayım..

herkezın mutlu olması ıstıyorum cunku herkez mutlu oldukca daha bir sen olur dunya... Sevdiğim kişi halamın oğlu. Oda beni seviyor ama halam baska kuzenımı ıstıyordu aıle benı sımdı kabullenmıs gıbı ama o kuzenım ve bır arkadasım benı cok suphede bırakdı. Bana hiç düşünmüyormusun askerde fikri değişir ve senı almazsa felan dediler. Halamda o kızı pek bi sever. Bılmıyorum ama onu kaybetmekden cok korkuyorum benden oncekı sevgılısı basa belaydı on ay cıkmadı aramızdan. Neler yasadım bır bılsen benım yerımde olan herkez yolları ayırırdım dedı. Cunku sevdıgım adam baskaları ıcın bana sırtını bıle dondu. Sevıyorum dıyor ama nasıl sevgı hıc bılmıyorum. Askerde sankı benı daha ıyi anladı. Ama korkuyotrum cunku eskı sevgılısı facede resım var bunlar bır ara yuzluk takmıstı parmagında o resım var kızın sevgılım o resımde değil ama bunun anlamı nedır kı? Sevgılım kuranın ustune rl bastı konusmıcam dıye acaba konusuyormudur on ayda kandırıldım sonucda...

Canım benim ya sadece Rabbim yardımcın olsun ve hakkında hayırlısı olur insallah..

Hayırlısıyla inşallah olumlu sonuclanır canım..Güzel gecmesine cok sevindim..

Valla canım bizde merak ediyoruz

amin tatlımm, inşallah...

offf çok sıkıcı cidden... nasıl yapsak da çalışsak.. akşamları zaten çalışacak halim kalmıyor..

Haftada 2 yada 3 defa evlerimiz 1.5-2 saat kadar uzaklıkta malesef hergün göremiyorum

arada 2 saatlik bi mesafe varken haftada 3 kez görüşebilmek? bravo valla sevdiğine
Rabbim ağzınızın tadını bozmasın güzelim.

Son düzenleme:
arada 2 saatlik bi mesafe varken haftada 3 kez görüşebilmek? bravo valla sevdiğine
Rabbim ağzınızın tadını bozmasın güzelim.

İstanbul trafigi olmasa o kadar sürmez ama trafik malum bende triplere giriyorum az görüşüyoruz diye duymasın barii
Amin canım
Seninde safagın bitsin kavus erkenden sevdigineee

Pecete krizim tuttu bım yada a101 e gidip almak istiyorum ama bir yandan kendimi tutuyorum

Son düzenleme:

yok kız çemkirme sakın çocuğa haftada 2-3 diyorsun baksana.. onu bulamayanlarda varr

Kuzum sağolasın, 15 gün sonra izne geliyor Allahın izniyle. sonra biraz daha sıkcaz dişimizi.

Peçete krizi mi Allah iyiliğini versin, çeyiz topiğinde bir sürü peçeten var, gördüm ! hepsini kriz anlarında aldın dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…