Eda benkullanıcı adımdan da belli gerci
Kızlarrr siz ne yapıyorsunuz bakalım işler gücler nasıll
Teşekkür ederim Meryemcim iyi dileklerin içinAsker yolu değil ama 5 senedir sevgili yolu bekliyorum ben de. Ama askerlik problemimiz yok çok şükür. Neden mani oluyorlar, özel değilse sorabilir miyim?
Günaydın edoşum, naber?
Aynen, kızlar paylaşılmıyor bence deDers çalışmak lazım kuzucum, benim de çalışmam lazım. Şu İş ve meslek danışmanlığı sınavı için ama kaytarıyorum kaç gündür. Kanunlar var, onlar da çok sıkıcı, okuldayken de hiç sevmezdim hukuk derslerini...
Merhaba. Eda işdeyiz işde ya senin peki
teşekkür ederim meryemcim iyi dileklerin içinAsker yolu değil ama 5 senedir sevgili yolu bekliyorum ben de. Ama askerlik problemimiz yok çok şükür. Neden mani oluyorlar, özel değilse sorabilir miyim?
Günaydın edoşum, naber?
Aynen, kızlar paylaşılmıyor bence deDers çalışmak lazım kuzucum, benim de çalışmam lazım. şu iş ve meslek danışmanlığı sınavı için ama kaytarıyorum kaç gündür. Kanunlar var, onlar da çok sıkıcı, okuldayken de hiç sevmezdim hukuk derslerini...
iyi ebisim senden naberr bugün buralardasın ne güzelAyyy nisan tarihi azalıyor demek zaman geciyorrr
Bende evdeee oturmaklardayım..
herkezın mutlu olması ıstıyorum cunku herkez mutlu oldukca daha bir sen olur dunya... Sevdiğim kişi halamın oğlu. Oda beni seviyor ama halam baska kuzenımı ıstıyordu aıle benı sımdı kabullenmıs gıbı ama o kuzenım ve bır arkadasım benı cok suphede bırakdı. Bana hiç düşünmüyormusun askerde fikri değişir ve senı almazsa felan dediler. Halamda o kızı pek bi sever. Bılmıyorum ama onu kaybetmekden cok korkuyorum benden oncekı sevgılısı basa belaydı on ay cıkmadı aramızdan. Neler yasadım bır bılsen benım yerımde olan herkez yolları ayırırdım dedı. Cunku sevdıgım adam baskaları ıcın bana sırtını bıle dondu. Sevıyorum dıyor ama nasıl sevgı hıc bılmıyorum. Askerde sankı benı daha ıyi anladı. Ama korkuyotrum cunku eskı sevgılısı facede resım var bunlar bır ara yuzluk takmıstı parmagında o resım var kızın sevgılım o resımde değil ama bunun anlamı nedır kı? Sevgılım kuranın ustune rl bastı konusmıcam dıye acaba konusuyormudur on ayda kandırıldım sonucda...
Hayırlısıyla inşallah olumlu sonuclanır canım..Güzel gecmesine cok sevindim..
Valla canım bizde merak ediyoruz
Aynen, kızlar paylaşılmıyor bence deDers çalışmak lazım kuzucum, benim de çalışmam lazım. Şu İş ve meslek danışmanlığı sınavı için ama kaytarıyorum kaç gündür. Kanunlar var, onlar da çok sıkıcı, okuldayken de hiç sevmezdim hukuk derslerini...
yerinde olmak isterdim ya iş cok sıkıcı
canım benim ya sadece rabbim yardımcın olsun ve hakkında hayırlısı olur insallah..
çok teşşekkürler..:) allah hepimize hayırlısı nasip etsin...:)
Selam kızlaar
Nasılsınızz?
Hosgeldin boncuk iyi çok şükür sen nasılsın
Hoşbuldum Edacım, vallahii süperim, 5 gün patron yok.
Ohhh daha ne olsun tabi sana kaldı orası
Gerçi olsa da bana zararı yok ama insan yine de bi huzursuz oluyor.
Sen napıyorsun bakalım, evde misin
Evdeyim canım bu aksam degisiklik olarak sevdigimle bulusucam
Haftada 2 yada 3 defane kadar sıklıkla buluşuyorsunuz ki :44:
Haftada 2 yada 3 defaevlerimiz 1.5-2 saat kadar uzaklıkta malesef hergün göremiyorum
arada 2 saatlik bi mesafe varken haftada 3 kez görüşebilmek? bravo valla sevdiğine
Rabbim ağzınızın tadını bozmasın güzelim.
İstanbul trafigi olmasa o kadar sürmez ama trafik malumbende triplere giriyorum az görüşüyoruz diye duymasın barii
Amin canım
Seninde safagın bitsin kavus erkenden sevdigineee
Pecete krizim tuttu bım yada a101 e gidip almak istiyorum ama bir yandan kendimi tutuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?