2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Deme kız öyle bir gelsin sevdigin cıkaracaksınız inşallah acısını Kac gün izin
Ya hemde fena bir kriz napıyım böyle blogları gezinirken kurulan sofraları gördükce geliyor kriz sende 2 tane al bak sonra hep almak isteyeceksin

Allahtan aynı mahallede oturuyoruz görüşme problemimiz olmayacak 10 günlüğüne geliyor kuzu. Napalım idare edicez mecbur

Yahu bende diyorum bu ceyiz hazırlayan hatunlar niye bu kadar cok peçete alıyorrrr. peçete mi yiyecekler peçete koleksiyoncuları siziiiiii

Ayy ne güzel yakın oturmak daha dogrusu güzel mi 10 gün ohh ne güzel
Ooo az yemek bol pecete..bayılıyorum sofrada sık bir görüntüye benim daha 8 tane falan sanırım pecete yolun basındayım burada arkadaslarda 50 tane falan var

Güzel olmaz mı canım, hemen kaçabiliyorum dışarı
50 mi benim daha öğreneceğim çook şeeey var buralardaa

Ne güzell nerede yasıyordun sen canım?
Tabi ya içinde zaten genelde 20 adet var 2 misafir gelse biter paket :44:

Kocaeli canım.
Bittikçe alınır diye düşündüm , ben bakıyorum çeyiz topiclerine kızlar cidden paket paket almışlar alınıyor demek ki dur ben de ablama alayım bari

Kocaeli canım.
Bittikçe alınır diye düşündüm , ben bakıyorum çeyiz topiclerine kızlar cidden paket paket almışlar alınıyor demek ki dur ben de ablama alayım bari

Alınır tabi ama istedigin deseni bulamayabilirsin al canım ablacıgınında pecetesi olsun

kızlar nasılsınız ya sınavlara calısmaktan nete bile giremiyorum :/ bitsede rahatlasam artk

herrrkeze seLaamm
keyifler nasıL bakalım

Merhaba öncelikle günaydın. Ben meryem 19 yasındayım. Ön muhasebe yapıyorum. Bır sevdıgım var asker. Sizinle tanıstıma memnun oldum.

hoş geLdin tatLım.. yaşıtmışız sevindim
küçük hissediyodum kendimi

Valla mı o zaman nazar degmesin bize Ahh ahh 2014 bi gelsede hep yan yana olsak dimi kızlar

ben şimdi hergün görüşüyorum,hatta iş-okul gereği sabahtan akşama kdr beraberiz ama evlenince daha az görücem
nekadar şanssızım ( halime şükür yinede)
herkez gider mersine,ben giderim tersine

Son düzenleme:
Ben geldim kiii
Nasılsınız kızlarrr
Ama kimsecikler yuk
Edaa sevdiğiyle hasret gidermiş

Envyne üzülme cnm hayırlısıyla herşey olur belki daha iyileri daha güzelleri olucak umudunuzu sakın kesmeyin. Bi kapı kapanır ötekisi açılır unutma bunu

Yeni gelincikler gelmiş hoşgelmiş

Bu aralar pek bi mutluyumm hayırdır inşallah ama bu yaz çok çok güzel geçicek gibi bi his var içimdeee

Hede olsa sevgili olarak geçireceğimiz son yaz değil mi kızlarrrrr

ben şimdi hergün görüşüyorum,hatta iş-okul gereği sabahtan akşama kdr beraberiz ama evlenince daha az görücem

MAşallah canım hergün görmek güzel bişi olsa gerek

Bizim aramızda yol oldugu için ayda 2-3 anca oluyo, geçen sene haftada 2 oluyodu ne güzel
Ama olsun birazcık özlemiş oluyoruz seneye gene birlikteyiz
8 senelik ilişkiyi eskitmemiş oluyoruz arada özlemler iyi gidiyo

Olsun aynı yuvayı paylasmak bambaska olmalıı
Tersinede gitmis sayılmazsın yani

Hep mutlu ol canım benim sen ne kadar güzel
Dimi ya anammm zaman geldi

Geçiyo valla mayıs bitti bile

Kışın zaten günler kısa hemen geçivericek,

Sonrası zaten bir telaşlar bir telaşlar Rabbim bize o tatlı telaşları göstersin inşallah
Bu arada mayıs ne zaman bitti ben hic birsey anlamadım cidden cok cabuk gect masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…