- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
yok kız çemkirme sakın çocuğa haftada 2-3 diyorsun baksana..onu bulamayanlarda varr
Kuzum sağolasın, 15 gün sonra izne geliyor Allahın izniyle. sonra biraz daha sıkcaz dişimizi.
Peçete krizi miAllah iyiliğini versin, çeyiz topiğinde bir sürü peçeten var, gördüm ! hepsini kriz anlarında aldın dimi
Deme kız öyle bir gelsin sevdigin cıkaracaksınız inşallah acısınıKac gün izin
Ya hemde fena bir kriznapıyım böyle blogları gezinirken kurulan sofraları gördükce geliyor kriz sende 2 tane al bak sonra hep almak isteyeceksin
Allahtan aynı mahallede oturuyoruz görüşme problemimiz olmayacak10 günlüğüne geliyor kuzu. Napalım idare edicez mecbur
Yahu bende diyorum bu ceyiz hazırlayan hatunlar niye bu kadar cok peçete alıyorrrr. peçete mi yiyeceklerpeçete koleksiyoncuları siziiiiii
Ayy ne güzel yakın oturmakdaha dogrusu güzel mi 10 gün ohh ne güzel
Ooo az yemek bol pecete..bayılıyorum sofrada sık bir görüntüyebenim daha 8 tane falan sanırım pecete yolun basındayım burada arkadaslarda 50 tane falan var
Güzel olmaz mı canım, hemen kaçabiliyorum dışarı
50 mibenim daha öğreneceğim çook şeeey var buralardaa
Ne güzellnerede yasıyordun sen canım?
Tabi ya içinde zaten genelde 20 adet var 2 misafir gelse biter paket :44:
Kocaeli canım.
Bittikçe alınır diye düşündüm , ben bakıyorum çeyiz topiclerine kızlar cidden paket paket almışlaralınıyor demek ki dur ben de ablama alayım bari
Haftada 2 yada 3 defaevlerimiz 1.5-2 saat kadar uzaklıkta malesef hergün göremiyorum
Merhaba öncelikle günaydın. Ben meryem 19 yasındayım. Ön muhasebe yapıyorum. Bır sevdıgım var asker. Sizinle tanıstıma memnun oldum.
herrrkeze seLaamm
keyifler nasıL bakalım
hoş geLdin tatLım.. yaşıtmışız sevindim
küçük hissediyodum kendimi
valla iyi görüsüyomussnuz harbiden canım masallah :)
Valla mı o zaman nazar degmesin bizeAhh ahh 2014 bi gelsede hep yan yana olsak dimi kızlar
ben şimdi hergün görüşüyorum,hatta iş-okul gereği sabahtan akşama kdr beraberiz ama evlenince daha az görücem
nekadar şanssızım( halime şükür yinede)
herkez gider mersine,ben giderim tersine
ben şimdi hergün görüşüyorum,hatta iş-okul gereği sabahtan akşama kdr beraberiz ama evlenince daha az görücem
nekadar şanssızım( halime şükür yinede)
herkez gider mersine,ben giderim tersine
Ben geldim kiii
Nasılsınız kızlarrr
Ama kimsecikler yuk
Edaa sevdiğiyle hasret gidermiş
Envyne üzülme cnm hayırlısıyla herşey olur belki daha iyileri daha güzelleri olucak umudunuzu sakın kesmeyin. Bi kapı kapanır ötekisi açılır unutma bunu
Yeni gelincikler gelmiş hoşgelmiş
Bu aralar pek bi mutluyumm hayırdır inşallah ama bu yaz çok çok güzel geçicek gibi bi his var içimdeee
Hede olsa sevgili olarak geçireceğimiz son yaz değil mi kızlarrrrr
Olsun aynı yuvayı paylasmak bambaska olmalıı
Tersinede gitmis sayılmazsın yani
Hep mutlu ol canım benim sen ne kadar güzel
Dimi yaanammm zaman geldi
Geçiyo valla mayıs bitti bile
Kışın zaten günler kısa hemen geçivericek,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?