Sonrası zaten bir telaşlar bir telaşlarRabbim bize o tatlı telaşları göstersin inşallah
Bu arada mayıs ne zaman bitti ben hic birsey anlamadım cidden cok cabuk gect masallah
Bende anlamadım valla canım
Amin inşallah göstersinzaten telaştan zaman su gibi akıp geçicek hiç bişey anlamıycaz.
6 ay sonra 2014
2013 den bişicik anlamadım yarıladık bile.
Ne zaman girdik ne zaman mayıs oldu bitti,
Hala 2012deyim sanki
Neeee kuzum sen böyle söyleyince ne kadar az kaldıgını farkettim ayy 6 ay sonra bizim senemizzz he
Valla canım hazirana girdik falan diyordum ama böyle 6 ay kaldı diyince ne tuhaf oldum :26:
Aynen canım insan bi tuaflaşıyo, sanki seneler varmış gibi geliyo ama halbuki 6 ay kaldı 2014de girmemize.
Baharın gelmesiylede sözer nişanlar düğünler başlar, teker teker evleniveririz,
Bi bakmışız evlendik ne haldeyiz 2014/2015 gelinleri diye topik açmışız
Ayy canım inşallahBakıyorum hep 2013 gelinlerine nasıl özeniyorum masallah onlara
Sorma canım bende çok özeniyorum
Arada girip okuyorum iç çekiyorum
Onlarda beklemiş 2011den beri
2 sene hemencik geçivermiş ceyizle sözle nişanla
Bizimde hemencik geçicek ki hiç anlamıycaz bile
Çok mutlu olucaz çoookkkk
Canım ben uyuyorum
İyi geceler iyi uykular sevdiceğimizle ilgili rüyalar görelim inşallah
Bi gün daha bitti ki
Günaydın kızlaar
Günaydın kızlar
Bir güne daha başladıkk
Bugün mutlu, bugün huzurlu, sevdiceğimize kavuşmak için bir gün daha bitirdik ve yeni bi güne başladık
Bugünümüz çok güzel geçsin kiii
Günaydın kızlaar
Günaydın kızlar
Bir güne daha başladıkk
Bugün mutlu, bugün huzurlu, sevdiceğimize kavuşmak için bir gün daha bitirdik ve yeni bi güne başladık
Bugünümüz çok güzel geçsin kiii
Günaydın yeni gelinler
Günaydın güzeller, topiğimizin geri geldiğine çok sevindim. Bir sürü paylaşım var, yazık olacaktı...
Dün ne güzel sohbet etmişsiniz Eda ve Karamel, bayıldım. Okudukça umudum arttı, bu aralar biraz karamsarım da...
Envymem canımcım dur sakin ol, daha belli değil ki. Dualarımız sizinle. Hayırlısı olsun inşallah. İnşallah buraya gelir sevdiceğin. Karamsarlığa kapılma lütfen.
Günaydın canlar...
BoncukkkkkNasılsın
Günaydın kuzum Hosgeldin Nasılsın
Günaydın güzeller, topiğimizin geri geldiğine çok sevindim. Bir sürü paylaşım var, yazık olacaktı...
Dün ne güzel sohbet etmişsiniz Eda ve Karamel, bayıldım. Okudukça umudum arttı, bu aralar biraz karamsarım da...
Envymem canımcım dur sakin ol, daha belli değil ki. Dualarımız sizinle. Hayırlısı olsun inşallah. İnşallah buraya gelir sevdiceğin. Karamsarlığa kapılma lütfen.
Envyne üzülme cnm hayırlısıyla herşey olur belki daha iyileri daha güzelleri olucak umudunuzu sakın kesmeyin. Bi kapı kapanır ötekisi açılır unutma bunu
topic gelmişkuzum mesajına cevap veremedim, mesaj kutun doluydu
çok iyiyim fıstığım, sen nsılsın bakalım, görüştün mü enişteyle
günaydın canlarımm....
edoşum, ebisim, karamelim, sağolun desteğiniz için.. doğru daha belli değil, sabretmemiz lazım birazcık daha ama çok geriliyoruz böyle işte, ister istemez bir karamsarlık oluyor.. ama bir yandan da içimden bir ses olacak diyor.. inşallah olur hayırlısıyla...
Günaydın kizopolarr..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?