2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Sonrası zaten bir telaşlar bir telaşlar Rabbim bize o tatlı telaşları göstersin inşallah
Bu arada mayıs ne zaman bitti ben hic birsey anlamadım cidden cok cabuk gect masallah

Bende anlamadım valla canım
Amin inşallah göstersin zaten telaştan zaman su gibi akıp geçicek hiç bişey anlamıycaz.
6 ay sonra 2014
2013 den bişicik anlamadım yarıladık bile.
Ne zaman girdik ne zaman mayıs oldu bitti,
Hala 2012deyim sanki

Neeee kuzum sen böyle söyleyince ne kadar az kaldıgını farkettim ayy 6 ay sonra bizim senemizzz he
Valla canım hazirana girdik falan diyordum ama böyle 6 ay kaldı diyince ne tuhaf oldum :26:

Neeee kuzum sen böyle söyleyince ne kadar az kaldıgını farkettim ayy 6 ay sonra bizim senemizzz he
Valla canım hazirana girdik falan diyordum ama böyle 6 ay kaldı diyince ne tuhaf oldum :26:

Aynen canım insan bi tuaflaşıyo, sanki seneler varmış gibi geliyo ama halbuki 6 ay kaldı 2014de girmemize.
Baharın gelmesiylede sözer nişanlar düğünler başlar, teker teker evleniveririz,
Bi bakmışız evlendik ne haldeyiz 2014/2015 gelinleri diye topik açmışız

Ayy canım inşallah Bakıyorum hep 2013 gelinlerine nasıl özeniyorum masallah onlara

Ayy canım inşallah Bakıyorum hep 2013 gelinlerine nasıl özeniyorum masallah onlara

Sorma canım bende çok özeniyorum
Arada girip okuyorum iç çekiyorum
Onlarda beklemiş 2011den beri
2 sene hemencik geçivermiş ceyizle sözle nişanla

Bizimde hemencik geçicek ki hiç anlamıycaz bile

Çok mutlu olucaz çoookkkk

Canım ben uyuyorum
İyi geceler iyi uykular sevdiceğimizle ilgili rüyalar görelim inşallah
Bi gün daha bitti ki

Bugün agzından bal damlıyor balll
Tamam canım bende gidiyim yatıyım en iyisi görüşürüz yarın..
Evet bugünde bitti
İyi uykular..baldan tatlı rüyalarr

Günaydın kızlar

Bir güne daha başladıkk

Bugün mutlu, bugün huzurlu, sevdiceğimize kavuşmak için bir gün daha bitirdik ve yeni bi güne başladık

Bugünümüz çok güzel geçsin kiii

Günaydın kızlaar

Günaydın kızlar

Bir güne daha başladıkk

Bugün mutlu, bugün huzurlu, sevdiceğimize kavuşmak için bir gün daha bitirdik ve yeni bi güne başladık

Günaydın güzeller, topiğimizin geri geldiğine çok sevindim. Bir sürü paylaşım var, yazık olacaktı...
Dün ne güzel sohbet etmişsiniz Eda ve Karamel, bayıldım. Okudukça umudum arttı, bu aralar biraz karamsarım da...
Envymem canımcım dur sakin ol, daha belli değil ki. Dualarımız sizinle. Hayırlısı olsun inşallah. İnşallah buraya gelir sevdiceğin. Karamsarlığa kapılma lütfen.

Günaydın kızlaar

Günaydın kızlar

Bir güne daha başladıkk

Günaydın yeni gelinler

Günaydın kızlarrrr valla bu sabah bende sayenizde daha mutluyum ayy nazar degmesin bize hep böyle olalım inşallahhh
Ebisim evet ya sohbet güzeldi 6 ay diye düşünerek uyudum karamelin sayesinde geceee mutlu mutlu

günaydın canlarımm....

Envyne üzülme cnm hayırlısıyla herşey olur belki daha iyileri daha güzelleri olucak umudunuzu sakın kesmeyin. Bi kapı kapanır ötekisi açılır unutma bunu

edoşum, ebisim, karamelim, sağolun desteğiniz için.. doğru daha belli değil, sabretmemiz lazım birazcık daha ama çok geriliyoruz böyle işte, ister istemez bir karamsarlık oluyor.. ama bir yandan da içimden bir ses olacak diyor.. inşallah olur hayırlısıyla...

topic gelmiş kuzum mesajına cevap veremedim, mesaj kutun doluydu
çok iyiyim fıstığım, sen nsılsın bakalım, görüştün mü enişteyle

Aaaa öylemi hemen siliyim mesajlarıı geldi ya cok sevindirik oldum ve o üyenin mesajları silinmis acaba silmek için mi kapatıldı :44: neyse aman geri geldi ya
Bende iyiyim canım görüştüm görüştüm ama yine özledim

Kötü hisler olmasın canım benim..inşallah olur ama olumsuz sonuc alsa bile bu daha hayırlı diye bak ne zaman ne olacagını bilemeyiz insallah hersey beklediklerimizden daha güzel olurrr
Günaydın kizopolarr..:)

Günaydın canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…