oo daha çok varmış beklenır mı o kadar yaa dermişim :) zaman geçiyo canımm ya :)
ehe hayırlısı olsunda önemli değil bekleriz napalım her şey sırasıyla :97: inşallah çok çokk mutlu olursuunuz :109:
kızlar yaa :44:
ben sizce artık anne demelimiyim kayınvalideme:26:
demin telefonda konuştuk, nasıLsın kızım fln dedi iyii annee diyesim geldi ama olmadı yine iyiidir siz dedim off..
zaten anne dersem yüzüne nasıl bakıcam sonra çok utanırım
bilemedik napsak.. yarimde çok sıkılıyor
ehe hayırlısı olsunda önemli değil bekleriz napalım her şey sırasıyla :97: inşallah çok çokk mutlu olursuunuz :109:
ben diyemezdim yaa evlenene kadarda zor derim gibikendini nasıl rahat hissediyorsan öyle konuş canım içinden geldiği gibi ben şimdiden anne de anne demeyi pek doğal bulmuyorum tabi bu benim fikrim eminim kayınvalidende anlayış gösterir illa anne demeni beklemez
ama nişanıma çok az kaldı..kımsetse nişandan sonra demem gerek..o zaman alıştım alıştım.. diyemezsem artık kalır..
off.. nekadar saçma kendi annen bbaban varken başkasına anne baba demek:84:
ne bileyim o sana kızım fln derken ben siz diye geçiştiriyorum garibime gidiyor.. desem gönlü olur ama diyebilene
valla canım bende sözlüyüm ama hiç anne demiyorum nişan oluncada dememoda bana kızım yavrum diyor belki böyle deyip adım atıyor ben anne deyim diye belki ama zor yani ben demem dedğim gibi düğünden önce anne demeyi sevmiyorum samimi de bulmuyorum daha baba evindeyim ne anne babası ya ama sana kalmış tabi canım kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle davran zamanla denilir daha çok kaynaşa kaynaşa dersin ama illa nişan oldu demem gerek diye şartlandırma kendini derim ben
Aaa çok iyiymiş bu. Yani bizim maaşlar gerektiği kadar değil tabi biliyorsun ama aynı olması da çok iyi.Birçok dersane, insanı kullanıyor resmen.Zam da olur inşallahTekrar hayırlı olsun canım.
Karamelim arada olur öyle tartışmalar, tuzu biberi bunlar.
Ya geçen de biz parkta gezerken önümüzden genç kızlar geçiyordu kalabalık. Çok yakışıyorsunuz siiizzz dedilerTabi biz hem böyle hem de böyle olduk.
Allah herkese nasip etsin aşkı inşallah.
demin telefonda konuştuk, nasıLsın kızım fln dedi iyii annee diyesim geldi ama olmadı yine iyiidir siz dedim off..
Aynen öyle tatlım
Biraz trip yapsada atlattık
Pozitifliğim sağolsun
Bizede öyle kuzum bizede hep öyle dediler 8 sene boyunca hatta ne kadar benziyosunuz kardeşmisiniz diyenler bile oldu
Alıştık artık ama nazar kötü yapıyo insanı
Canım benim hoşgeldin içinden nasıl geçiyosa öyle söyle kasma kendini bırak akışına gitsin, o anne demiş bu dememiş takılma canım bırak içinden ne geliyosa öyle söyle ufak şeyler bunlar takılma boşuna canım benim
Hoşgeldin yeni gelinimiz elçingamze bende 22 yaşındayım 8. yılımızı doldurucaz ağustosta mutlu mutlu ilerliyoruz 2015 tarihimiz şimdilik
Canım bence artık söyle..annem hep der ilk zamanlar söyleyemezsen sonra hep kalır diye..valla ben sözden sonra hemen demeye ayarladım kendimi(inşallah) hatta pazar günü nerdeyse agzımdan cıkacaktı
ufak şeyler olucakta ben takılmazmıyıım.. (en ufak şeye bile takılır kalırımda:18:)
valla diebilirsem derim ama olmadı zorlamamak gerek bünyeyi
evet canım bende ondan korkuyorum..şimdi demezsem sonra artık kalır..
yüzükler takıldıktan sonra artık öpeyim anne fln desem geçiştirsem belki olur..bakalım Rabbim yardımcımız oLsun inşallah
bazıları abla falan diyolar,onları hiç düşünemiyorum nasıl ters gelicek
Aynen öyle tatlım
Biraz trip yapsada atlattık
Pozitifliğim sağolsun
Bizede öyle kuzum bizede hep öyle dediler 8 sene boyunca hatta ne kadar benziyosunuz kardeşmisiniz diyenler bile oldu
Alıştık artık ama nazar kötü yapıyo insanı
:
Hayirli sabahlar kiizlar..Gunumuz en guzel sekilde gecsin insallah..evet canlar demem grk,bende onceden derim ne varki diyodum ama mesele kapiya dayaninca farkli oluyomus
Merhaba kızlar nasılsınız?
Bal hatun ben de anlaşmanı soracaktım, olmuş neyseki, hayırlı uğurlu olsuuun
envyme gözün aydın
Balımm hayırlı olsun tatlım benim
Meb'le aynı ise koşşarı süper ötesi olmuş bu valla tatlışım
Emveycim çok sevindim kuzummm sevdicekle güzel zamanlar geçirmene yanına gelicek olmasına
Topikimizde güzel gelişmeler var kızlar maşallah Allah ağzımızın tadını bozmasın
Bugün ben sevdiceğimle atıştımSebebi belli olmayan birşeyden ötürü
Haftasonu birlikteydik yaa sevdiğim diyodu bize niye bakıyolar ki diye
Sanırım nazar değdirdiler
Ben toparladım ama benim uyuzum ağırdan satıyo kendisini
Neyse düzelirTakmıyorum çok
mrb kızlar bende nasipse 2014-2015 te evlencem inşallah öle düşünüyoruz yani. ama sevgilimle uzak sehirlerdeyiz :/
ben geLdiim kii
nasıLsınız kızlar
envyme canım gözün aydın.. inşallah hep birlikte olursunuz bundan sonra
bal hatunumm sanada hayırLısı oLsun inşallahh
yeni gelinimizde gelmiş,hoş geLdin elcin..
kısmetse çok düğün yapacağız 2014/2015 ya.. oynamaktan bi hal olucaz topic düğününde:118:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?