- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
veee huzurLu soonn
kızlaar herşey okadar güzel geçtiki çok şükür Allahıma çok şükür hiç sorun çıkmadı.
anlatayım biraz
şimdi işte sabah 6 dan sonra gittim saçımı yaptırmaya,düğün falan olduğu için bbenim saati erkendi.
Eve geldim bekle bekle saat geçmedi hiç.. sonra 11 gibi aileler çıktı evden daha erken orda olmaları gerekti,sonra ben ve kuzen sevdiceği bekledik işte saatin 12 olmasını bekledik.
Sevdicek geldi vee heyecan aşırıı başladı bende.
Sonra işte girdik salona,dansımızı ettik..
vee o ana geldık yüzükler parmağımıza inşallah ömür boyu çıkmaması şartıyla takıldı
çok çook farklı bi duygu Rabbim isteyen herkeze yaşatsın inşallah
sonra bohçalar falan verildi işte,takılar takıldı..
sonra yemek yendi ve bitene kadar oynadık
3 kere dans şarkısı çaldı, dön dön bitmek bilmedi ya nekadarda uzun geliyor ozaman şarkı
ve öyle işte artık çok şükür Rabbime nişanlıyım
Kızlar çok farklı bi duygu çok anlatılamaz,inşallah herkez görür ömründe böyle bir anı
Evet benimm :))
Nasılsın canımm :)
Tesettürlü müsün canım, o zaman haklısın daha farklı olduğu için şimdiden bak canım sen :)
Gözünde canlandır yani :)
Tutku Ömür Boyu Mutluluklar Dilerim ,
veee huzurLu soonn
kızlaar herşey okadar güzel geçtiki çok şükür Allahıma çok şükür hiç sorun çıkmadı.
anlatayım biraz
şimdi işte sabah 6 dan sonra gittim saçımı yaptırmaya,düğün falan olduğu için bbenim saati erkendi.
Eve geldim bekle bekle saat geçmedi hiç.. sonra 11 gibi aileler çıktı evden daha erken orda olmaları gerekti,sonra ben ve kuzen sevdiceği bekledik işte saatin 12 olmasını bekledik.
vee o ana geldık yüzükler parmağımıza inşallah ömür boyu çıkmaması şartıyla takıldı
3 kere dans şarkısı çaldı, dön dön bitmek bilmedi ya nekadarda uzun geliyor ozaman şarkı
Kızlar çok farklı bi duygu çok anlatılamaz,inşallah herkez görür ömründe böyle bir anı
Canım çok mutlu ol inşallahayy ne güzel valla sen anlatırken bende heyecanlandım bide birsey sorucam kücükken cok merak ederdim aklımdayken sorayım gelin damat dans ederken ne konusur ?
evet Pericim tesettürlüyüm, dediğin gibi çok zor ama ben bir gün beğendiklerimden bile sonra sıkılıyorum var bende bir tuhaflık yani
Ayy ne de heyecanlı bizim nişanlı kızımızGüzel geçmesine çok sevindim canım, Allah çıkarttırmasın yüzüklerinizi de.
Edanın sorusunu ben de merak ediyorum
Evet benimm :))
Nasılsın canımm :)
veee huzurLu soonn
anlatayım biraz
evet Pericim tesettürlüyüm, dediğin gibi çok zor ama ben bir gün beğendiklerimden bile sonra sıkılıyorum var bende bir tuhaflık yani
iyiyim canım sen nasılsın ? düğün ne zaman sizin
çook sağoLun kızlar
sevdicekte dans ederken bana şöyle dedi: 'bak işte dans ederken ne konuşuyolar diye sorup duruyodun,bunları konuşuolar' diyo
şimdi yanlış anlaşılmasın ama daha çok insanları çekiştiriyosun sanki o bakıyo,bu bunu yaptı bak gibi
hıı birde sonuna doğru şarkı bitmek bilmiyor ah bi bitse diye konuşuluyor
tek sorunum ayaklarım çok çok ağırdı, topuklular çok yüksekti, tecrübe oldu şimdi kısmetse kına-düğünde asla okadar yüksek giymem
İnsan o gecenin güzeli olmaya çalıştığı için her an fikir değişiyor :)
İyiyim bende canım sıcaklarda evde sıkıcı gidiyor valla :)
Bizim düğün Allah'ım nasip ederse en son bizim kararımız 2015 Ocak'tı, annemlede konuşmuştumm.
Tabi zaman ne gösterir bilmiyoruz
Bizde söz falan daha yok canımOkul devam ediyor benim btsin seneeye inşallah.
Sanıyorum seneye herşey belli olur :)
Perim bu aralar ben sözümüz olsun istemeye basladım bi elbise begendim deelbise için söz mü olur gerci aslında begendimde sayılmaz zaten tek hayalim o elbise söz için siyah dantelli olan varya fakir kol deniyordu sanırım öyleee o günler gelecek mi Perim
Perim hoş geldin iyi akşamlar
Naslsın canım
Ahh canım gelecekk gelecekk
Kavuşacağız...
Anladığım kadarıyla süper bir elbise... Eğer resmi varsa elinde ekle canım.
İnşallah gönlüne göre olur.
Hep diyorduk seninle arası uzun olmasın sonlara doğru olsun diye ama cıks insan istiyor, dayanamıyor...
Eda'm sorma yaa başıma birde ablam çıktıYarış yapıyoruz.
Diyorum Ben 2014 Aralıkt evleneyim sen 2015 Ocak.
Yada ben evleneyim 2 hafta tadayım sen evlen
Bu mesajı algılayamayan bi tek ben miyim
Oynatmaya az kaldı
Ahh canım gelecekk gelecekk
Kavuşacağız...
Anladığım kadarıyla süper bir elbise... Eğer resmi varsa elinde ekle canım.
İnşallah gönlüne göre olur.
Hep diyorduk seninle arası uzun olmasın sonlara doğru olsun diye ama cıks insan istiyor, dayanamıyor...
Eda'm sorma yaa başıma birde ablam çıktıYarış yapıyoruz.
Diyorum Ben 2014 Aralıkt evleneyim sen 2015 Ocak.
Yada ben evleneyim 2 hafta tadayım sen evlen
Hayalperisine dedim cnmBu mesajı algılayamayan bi tek ben miyim
Oynatmaya az kaldı
Eki Görüntüle 745049
Nasılsın canım
Aslında tam olarak bu degil canım danteli falan daha kibar duranlar varya çok görmüşsündür bunlardançok istiyorum inşallah giymek nasip olur kac yıldır istiyorum hemde hic degismedi fikrim ilk kimse giymezken arkadasım sözünde giymisti hayran hayran bakmıstım resimlerineee
Evet kuzum ya ben istiyorum artık ama bir yanım yime hepsi peş peşe daha iyi diyor :44: aslında tek korkum ya babamı ikna etmek zaman alırsa diye erken olsun istiyorum :44:
Deme ya bekar mı oda o hemen evlensem 2014 beklemesin ya yada bahar gelini olsun o
Oyyy annenin işi çok zor 2 kız cıkacak evden
Perrim azzzz kaldı inşallah çok azzz ayy şimdi baktım haziran bitmisss
önce ablalar evlenmez mıydı :-D
hoşgeldinnnnnnnnnnnn sefa getirdinnnn
selam kızlaaarrrrrr
tutkucum ALLAH daim etsin isteyen herkese nasip etsin inşallah
Zaman geçmiyor gibi ama bir yandanda hızlı mı akıyor ne kızlar yaaa haziranda bitti oldu
iyiyiz canım ya..
ah keşke bende çalışsamda vaktim kalmasa buralara girmeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?