hoş geldin canım aramızaiyiyim canım sen nasılsın ? düğün ne zaman sizin
mrb canım yeniyim burdahayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah nede güzel anlatmışsın
Tek ben degilim merak eden yani ilahi damat
Dimi ya ortada herkes sana bakıyor dön dursizin ilk calan sarkınız hangisiydi?
Hic giyemem ve benim giyme ihtimalimde yok aynı boydayız sevdigimle isteme,nişan,kına,dügün hepsi için babet giyecegim inşallah ben
selam kızlaaarrrrrr
tutkucum ALLAH daim etsin isteyen herkese nasip etsin inşallah
Zaman geçmiyor gibi ama bir yandanda hızlı mı akıyor ne kızlar yaaa haziranda bitti oldu
Hoşbulduk canımmm
Tutkucum hayırlı olsun öncelikleDarısı kazasız belasız bizlerin başına inşallah
Kızlar bende hemen gelişmeleri aktarayım memlekete tatile gittik ama inanın hiç tatil gibi olmadıneyse en azından dünya gözü ile gördük buna da şükür Diğer yandan geldik aşkıma kavuştum ama yarın sabahta o gidiyor memleketine. Ama bu ayrı geçirdiğimiz son tatil olacak. Annesi annemi arayacakmış bu hafta; hani geleceğiz adetleriniz nedir ne değildir hazırlıklı gelelim gibilerinden. Şimdiye kadar hep evde sade bir söz olsun diyordum ama sanırım vazgeçiyorum Bende şöyle güzel bir nişan merasimi istiyorum ama işin eğlence kısmında sevdiceğimle biraz ters düşüyoruz inşaallah hallederiz. İşte böyle günler geçiyor ,sizlerde ne var ne yok bakalım
tutkku nişanın nasıl geçti :)
İnsan o gecenin güzeli olmaya çalıştığı için her an fikir değişiyor :)
İyiyim bende canım sıcaklarda evde sıkıcı gidiyor valla :)
Bizim düğün Allah'ım nasip ederse en son bizim kararımız 2015 Ocak'tı, annemlede konuşmuştumm.
Tabi zaman ne gösterir bilmiyoruz
Bizde söz falan daha yok canımOkul devam ediyor benim btsin seneeye inşallah.
Sanıyorum seneye herşey belli olur :)
hoşbulduk canım sözü attık 2 ay oldu 2 seneye yakın sözlü kaldıkhoş geldin canım aramıza
çok sağoL inşallah bundan sonrasıda hayırlısıyla güzel olur :)
bilmiyorum nişanlımısın ama darısı seninde başına inşallah
Evet evet bu modeli hatırlıyorum çok güzell gerçekten.
Bende geçen düğüne gittiğimde buna benzerr aynısı değil tabi öyle birşey giydimm. Kollar yarım kol gibi. İster kolsuz yap ister yarım kol.
İçi siyah astar mı deniliyor komple öyleeydi üstüne dantel :)
Babana işe başlayınca açılsan ya da annen açıklasa. Tanış baba tanı falan deseniz. O zaman 2-3 ay alacaktır. Sonrada kış gibi söz olursa yaza düğünü yaparsınız oh :)
Evet biz peşpeşe olacak. Ama onların daha 2. yılı bizim ise 8. yıla doğru olacak önceliğimi vermem diyorum
Az kaldı azz, Haziran bitiyor, Temmuz ramazandan bitecek, Ağustos bayramdı, tatildi, sıcaktı geçecek... Kışta zaten çabuk geçiyor
hoş geldin canım aramıza
çok sağoL inşallah bundan sonrasıda hayırlısıyla güzel olur :)
bilmiyorum nişanlımısın ama darısı seninde başına inşallah
evet
ben ilk hastalıkla,sağlıktayı istemiştim canım ama onu çalmadılar cennette dans ettik demekki oymuş hayırlı olan..
sağoL perim,darısı inşallah sizinde başınızaa
çok sağoL bal hatunumdarısı inşallah seninde başına
kesinlikle tadılması gereken bir duygu bence
bende kesinlikle dışarda yap derim,evde okadar telaşa hiç gerek yok.. yedik,içtik,gittik bukadar.Temizlik derdi yok ona değer yani bence
helede kalabalıksanız evi tavsiye etmem
Hadi ya olsun canım demis say kendini kandır dedim de yine söylerim dekızlar bu arada diyodum ya nişanlanınca el öperken derim anne diye hiç heves etmeyin o an bile sıkılıyor insan.
Zaten okadar gürültülüydü ki anne desem bile duymazdı.. yani yine kaldı benim iş nasıl derim ya çok garip bişi of
Hoşbulduk canımmm
Tutkucum hayırlı olsun öncelikleDarısı kazasız belasız bizlerin başına inşallah
Kızlar bende hemen gelişmeleri aktarayım memlekete tatile gittik ama inanın hiç tatil gibi olmadıneyse en azından dünya gözü ile gördük buna da şükür Diğer yandan geldik aşkıma kavuştum ama yarın sabahta o gidiyor memleketine. Ama bu ayrı geçirdiğimiz son tatil olacak. Annesi annemi arayacakmış bu hafta; hani geleceğiz adetleriniz nedir ne değildir hazırlıklı gelelim gibilerinden. Şimdiye kadar hep evde sade bir söz olsun diyordum ama sanırım vazgeçiyorum Bende şöyle güzel bir nişan merasimi istiyorum ama işin eğlence kısmında sevdiceğimle biraz ters düşüyoruz inşaallah hallederiz. İşte böyle günler geçiyor ,sizlerde ne var ne yok bakalım
veee huzurLu soonn
kızlaar herşey okadar güzel geçtiki çok şükür Allahıma çok şükür hiç sorun çıkmadı.
anlatayım biraz
şimdi işte sabah 6 dan sonra gittim saçımı yaptırmaya,düğün falan olduğu için bbenim saati erkendi.
Eve geldim bekle bekle saat geçmedi hiç.. sonra 11 gibi aileler çıktı evden daha erken orda olmaları gerekti,sonra ben ve kuzen sevdiceği bekledik işte saatin 12 olmasını bekledik.
Sevdicek geldi vee heyecan aşırıı başladı bende.
Sonra işte girdik salona,dansımızı ettik..
vee o ana geldık yüzükler parmağımıza inşallah ömür boyu çıkmaması şartıyla takıldı
çok çook farklı bi duygu Rabbim isteyen herkeze yaşatsın inşallah
sonra bohçalar falan verildi işte,takılar takıldı..
sonra yemek yendi ve bitene kadar oynadık
3 kere dans şarkısı çaldı, dön dön bitmek bilmedi ya nekadarda uzun geliyor ozaman şarkı
ve öyle işte artık çok şükür Rabbime nişanlıyım
Kızlar çok farklı bi duygu çok anlatılamaz,inşallah herkez görür ömründe böyle bir anı
Eki Görüntüle 745049
Aslında tam olarak bu degil canım danteli falan daha kibar duranlar varya çok görmüşsündür bunlardançok istiyorum inşallah giymek nasip olur kac yıldır istiyorum hemde hic degismedi fikrim ilk kimse giymezken arkadasım sözünde giymisti hayran hayran bakmıstım resimlerineee
Evet kuzum ya ben istiyorum artık ama bir yanım yime hepsi peş peşe daha iyi diyor :44: aslında tek korkum ya babamı ikna etmek zaman alırsa diye erken olsun istiyorum :44:
Deme ya bekar mı oda o hemen evlensem 2014 beklemesin ya yada bahar gelini olsun o
Oyyy annenin işi çok zor 2 kız cıkacak evden
Perrim azzzz kaldı inşallah çok azzz ayy şimdi baktım haziran bitmisss
Çok haklısın canım. Herşeyin hayırlısını diliyorum...
hayırlısı olsun canım hakkınzda zaman ne gösteriri bilemeyiz zaten beklemedık anlarda beklenmedık seyler yasanıyo
Ne güzel dimi tabi bunun kadar kısa giyemem o ayrı :26:
Dün gece annemle konustuk hem canımız sıkkındı ya araya ben bu konuyuda kattım tam 03:30 da yattık :26: oda kararını ver babana söylerim istersen dedi :44:babamın daha mezhep olayından ne tepki verecegide belli degil işte tek korkum oama işte ya hemen babam gelsin istesin derse o olmaz :44: yada diyorum hadi seney söyledik bu seferde ikna etmek zaman alırsa :44: off kafam cok karısık aslında diyorumki bayramdan sonra söylesin annem sonra dedigin gibi 2-3 ay sürermi dersin tanısmayı kabul etmesi ? birde ikna olması tabi öyle olunca sevdigimle tanısması yıl sonunu bulur 3-4 ay gecincede aileler tanıssa işte herseyişn böyle olacagını bilsem söyle diyecegim ama perim yardım et
Verme canımonlar neden bekliyorlarr ?
Ayy dimi az kaldı hayırlısıyla şu zaman bi gecse bi kavussak
Hadi ya olsun canım demis say kendini kandır dedim de yine söylerim de
O kadar zormu ya:18:
Selamlarrrr
Nasılsınız canlar ?
Selam canım benden iyilik, sen nasılsın ? Nasıl giidiyor hayat?
Valla çok şükür kuzum ama dişlerim yine yer değiştiriyor teller hepten bunalttı beni
veee huzurLu soonn
kızlaar herşey okadar güzel geçtiki çok şükür Allahıma çok şükür hiç sorun çıkmadı.
anlatayım biraz
şimdi işte sabah 6 dan sonra gittim saçımı yaptırmaya,düğün falan olduğu için bbenim saati erkendi.
Eve geldim bekle bekle saat geçmedi hiç.. sonra 11 gibi aileler çıktı evden daha erken orda olmaları gerekti,sonra ben ve kuzen sevdiceği bekledik işte saatin 12 olmasını bekledik.
Sevdicek geldi vee heyecan aşırıı başladı bende.
Sonra işte girdik salona,dansımızı ettik..
vee o ana geldık yüzükler parmağımıza inşallah ömür boyu çıkmaması şartıyla takıldı
çok çook farklı bi duygu Rabbim isteyen herkeze yaşatsın inşallah
sonra bohçalar falan verildi işte,takılar takıldı..
sonra yemek yendi ve bitene kadar oynadık
3 kere dans şarkısı çaldı, dön dön bitmek bilmedi ya nekadarda uzun geliyor ozaman şarkı
ve öyle işte artık çok şükür Rabbime nişanlıyım
Kızlar çok farklı bi duygu çok anlatılamaz,inşallah herkez görür ömründe böyle bir anı
Tutkucum Allah tamamına erdirsin, çok mutlu ol inşallah.. Hayırlı olsun...
Hatun o nasıl bir elbisedir öyle, bayıldım yaaa :)
Edoşum babaların tepkisi hiç hesapladığın gibi olmuyor genelde. Sen içinden nasıl geliyorsa öyle davran bence.
Çok haklısın canım. Herşeyin hayırlısını diliyorum...
Canım bence söyle ne kadar erken bilirse o kadar iyi derim.
Anne söylemeyi kabul ediyorsa problem yok. Zaten tanışmayı kabul eder. 3-5 ayda tanıyayım dese seneye yaz anca nişan yaparsınız.
Hem seneye yazın düğün dese baban neden kabul etmeyeceksiniz kuzum edin işte oh kavuşun :)
Benimde kafam çok karışık edam yaa. 2015 Nisanda da evlensek borç gelecek, 2014 Aralıkta da.
Borç çalışılarak ödenirde ailem işte bekleyin ama borçları azaltın der
Takmıyorum herşey inan olacağına varıyor... 2014 Aralık diyip duruyorum anneme, susuyorum. Bakalm Hayırlısı olsun, hepimizin gönlüne göre olsun İNşallah
1 Gün daha bitiyorrr
İyi akşamlar herkeseee
Nasılsınız canlarım
Günaydın kızlaar
Valla mııısevindirik oldum kiii bide aldıgım giydigim gün gelince ohh
Hele benim mezhep konusu varken..annemden büyük tepkiler hatta kendince cezalar bekliyordum ama bekledigim gibi olmadı nazar degmesin masallah kısa sürece alıstı arada ama olur mu desede görmeden içim ısındı nedense diyor
Ama işte sorun ben babamı önce evlenirsen kızım olma gibi laflar eder aradan bir kac gün gecince birbirimize bakar yumusar demistim :44:ama annem umdugumun tersi olunca ben babamdan daha cok korkmaya basladım :18:
Ama işte bizim kredi cekecek ya babası borcsuz evlenelim diye..abisinin dügünden kalan kredi 2014 temmuzda bitiyorsevdigimde diyoki bu sefer biz istemeye geliriz böyle olacagını anlatırız..sonra kurallar degisir birsey olur ( her ihtimali düşünüyor) bekledigimiz miktarı alamazsak babamıza yalancı cıkmıs olacagız borcsuz derken borc ödeyerek evlenmis oluruz diyo..elimizde para olsun o zaman güvenle gelicem diyo :44: bende babamın ikna olması 1 sene sürerse görürüz o zaman diyorum :26:
Bu sürecte seneye nisan-mayıs gibi istense yine iyi ama babam ya söyleyince hemen gelsinler derse :44: öyle diyen baba olur mu yoksa hele bu sürecte kesin bekler mi babam dersin :44: ( babam iyi kalpli genelde benim dedigim olacak diye görünen ama aslında cok duygusal kıyamayan biridir )
Canım bence 2014 Aralıknasılsa ödenecek o borc
O hal olur canım ya biraz ısrar edince tamam siz ödeyeceksiniz nasılsa öyle diyorsanız güveniyorsanız evlenin derler bence
Ayy bende seneye evlenicem diyorum annem sadece babana söyliyim ben diyo :44:söylede şu stresim bitsin diyecegim artıkAmin canım orası öylee
Evet ya yeni bir gün yeni bir ayy
Not : ne dertliyim beee aslında kendi derdimi kendim yaaratıyorum galiba
Günaydın canım
Günaydın kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?