2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

gözünüz aydın şimdi stresli ama güzel günler sizi bekliyor

off hiç sorma bekliyoduk ama ani oldu hem sevinç hem hüzün bi arada.ailem istanbulda ben izmire gidicem herkesten uzakta olucam Allahtan akrabalarımız var orada

evet aileden uzak olmak zor gerçekten . atama olunca mecbur gidiyo insan . Allahtan akrabalarınız varmış izmir de güzel bir şehir . dengeyi kurarsınız bir şekilde her şey yoluna girer

ah canım ya
insanın içi gidene okadar yanmıyoda şu boşa geçen zamana çok yanıyo.
Vardır bundada bir hayır,Rabbim daha kötüsü olmadan kurtardı belki seni(bilmiyorum hata kimse ama).
Yüzün hep gülsün inşallah

Hadi ya olsun canım demis say kendini kandır dedim de yine söylerim de
O kadar zormu ya:18:

yok okadarda değiil diyesim geliyor ama çok zor
içimden geliyor ama birde ağzımdan çıksa ..
anne de bakiim kızım a-n-n-e,
baba de bakiim kızım b-a-b-a

Tutkucum Allah tamamına erdirsin, çok mutlu ol inşallah.. Hayırlı olsun...

canım benim çok sağoL.. darısı tüm kızların başına inşallah
ohh çok şükür sevindim güzel geçmesine Allah tamamına erdirsin darısı bekleyenlerin başına

sağoL tatlım
gerçekten darısı inşallah bekleyenlerin başına..kesinlikle yaşanması gereken bişey kesinlikle:78:

kızlar yüzükleri bari paylaşayım.. başka foto koymak istemiyorum nete.Sorun çıkıyor sonra illa.
Fazla belli olmuyor ama yüzük önemli diil benim için,yeterki huzurlu olalım inşallah

Şu 3 ay sonraki eylül mü buu Amanın, çok az kalmış, hemen başlaman lazım canımcım. Ama ne güzel işte, bir an önce kavuşacaksın sevdiğine, Allah tamamına edrdirsin inşallah.

günaydın bebişleerrr
nasıLsınız bakiiim

Tutkucum, o yüzükler hiç çıkmasın o parmaklardan inşallah, mutluluklar dilerim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…