- 5 Haziran 2008
- 6.597
- 12.634
- 773
slm kızlar uzun süredir yoktum kaynımın düğünü vs baya yoğunduk.nişanlımın kadrosu oldu sonunda ve eylül ekim gibi düğünümüz olucak inş:)) bana yardımcı olun çok az zamanım var daha gelinliğime bile karar veremedim:/
gözünüz aydınşimdi stresli ama güzel günler sizi bekliyor
off hiç sorma bekliyoduk ama ani oldu hem sevinç hem hüzün bi arada.ailem istanbulda ben izmire gidicem herkesten uzakta olucam Allahtan akrabalarımız var orada
evet canım sanırım biz kızlar kendimiz böyle dert yaratıyoruzinsan kafasında kırk senaryo yazıyo , ama önünde sonunda yaşanacak şeyler allah yardımcımız olsun ne diyim
hayırlısı olsun canım hakkınzda zaman ne gösteriri bilemeyiz zaten beklemedık anlarda beklenmedık seyler yasanıyo
hoşbulduk canım sözü attık 2 ay oldu 2 seneye yakın sözlü kaldık
şuan yalnızım
Hadi ya olsun canım demis say kendini kandır dedim de yine söylerim de
O kadar zormu ya:18:
Tutkucum Allah tamamına erdirsin, çok mutlu ol inşallah.. Hayırlı olsun...
ohh çok şükür sevindim güzel geçmesineAllah tamamına erdirsin darısı bekleyenlerin başına
kızlar yüzükleri bari paylaşayım.. başka foto koymak istemiyorum nete.Sorun çıkıyor sonra illa.
Fazla belli olmuyor ama yüzük önemli diil benim için,yeterki huzurlu olalım inşallah
Eki Görüntüle 746501 Eki Görüntüle 746502
tutku gözün aydın :) Allah tamıma erdırsın ınsallah
Herkese meraba
Arada sirada yaziyordum buraya, artik daimi olmak istiyorum bi topikte :)
ol canım ol hosgeldin
Hosbuldumm ya gec gordum kusura bakma
91li misinben 92 liyim
Asıl sen kusura bakma ben daha gec gördüm canım
evet canım 91ne güzel zaten cogumuz burada yasıt gibiyiz
Memnun oldum canim :)
Bende memnun canımyeni acıtıgın konuya azcık göz attım ama buraya kesin dönüs yaptıgına göre secimin belli sanırım
Heheh anladim secimim belli umarim dogru karari vermisimdir. İki saat once erkek arkadasimdan acayip gaz verici msjlar aldim ama simdi yine bozustuk
Hakkında hayırlısı olsun canım
Amin kuzum gunduz daha iyi sohbet ederiz insallah. Simdi askerlik arastirmalarina girdim de
slm kızlar uzun süredir yoktum kaynımın düğünü vs baya yoğunduk.nişanlımın kadrosu oldu sonunda ve eylül ekim gibi düğünümüz olucak inş:)) bana yardımcı olun çok az zamanım var daha gelinliğime bile karar veremedim:/
kızlar yüzükleri bari paylaşayım.. başka foto koymak istemiyorum nete.Sorun çıkıyor sonra illa.
Fazla belli olmuyor ama yüzük önemli diil benim için,yeterki huzurlu olalım inşallah
Eki Görüntüle 746501 Eki Görüntüle 746502
günaydın bebişleerrr
nasıLsınız bakiiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?