- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
Şu 3 ay sonraki eylül mü buuAmanın, çok az kalmış, hemen başlaman lazım canımcım. Ama ne güzel işte, bir an önce kavuşacaksın sevdiğine, Allah tamamına edrdirsin inşallah.
Tutkucum, o yüzükler hiç çıkmasın o parmaklardan inşallah, mutluluklar dilerim...
Selammm şekerlerimm
Tutkucum ALLAH daim etsin cnm
Kızlaaaarrr duanıza muhtacımm kpss tercihlerimi verdim umudum yok ama kısmet nasip bu ösym nin işleri gelmez dersin gelir gelir dersin gelmez
ah canım ya
insanın içi gidene okadar yanmıyoda şu boşa geçen zamana çok yanıyo.
Vardır bundada bir hayır,Rabbim daha kötüsü olmadan kurtardı belki seni(bilmiyorum hata kimse ama).
Yüzün hep gülsün inşallah
Ama işte bizim kredi cekecek ya babası borcsuz evlenelim diye..abisinin dügünden kalan kredi 2014 temmuzda bitiyorsevdigimde diyoki bu sefer biz istemeye geliriz böyle olacagını anlatırız..sonra kurallar degisir birsey olur ( her ihtimali düşünüyor) bekledigimiz miktarı alamazsak babamıza yalancı cıkmıs olacagız borcsuz derken borc ödeyerek evlenmis oluruz diyo..elimizde para olsun o zaman güvenle gelicem diyo :44: bende babamın ikna olması 1 sene sürerse görürüz o zaman diyorum :26:
Bu sürecte seneye nisan-mayıs gibi istense yine iyi ama babam ya söyleyince hemen gelsinler derse :44: öyle diyen baba olur mu yoksa hele bu sürecte kesin bekler mi babam dersin :44: ( babam iyi kalpli genelde benim dedigim olacak diye görünen ama aslında cok duygusal kıyamayan biridir )
Canım bence 2014 Aralıknasılsa ödenecek o borc
O hal olur canım ya biraz ısrar edince tamam siz ödeyeceksiniz nasılsa öyle diyorsanız güveniyorsanız evlenin derler bence
Ayy bende seneye evlenicem diyorum annem sadece babana söyliyim ben diyo :44:söylede şu stresim bitsin diyecegim artıkAmin canım orası öylee
Evet ya yeni bir gün yeni bir ayy
Not : ne dertliyim beee aslında kendi derdimi kendim yaaratıyorum galiba
slm kızlar uzun süredir yoktum kaynımın düğünü vs baya yoğunduk.nişanlımın kadrosu oldu sonunda ve eylül ekim gibi düğünümüz olucak inş:)) bana yardımcı olun çok az zamanım var daha gelinliğime bile karar veremedim:/
İnşallah canım ne zaman askerlik ?
bu arada ben yatıyorum artık sabah cevap yazarım canım öpüyorum
günaydın bebişleerrr
nasıLsınız bakiiim
Olur canım herşey. Umutsuzluğa kapılma. Herşey çok güzel olacak.
Hem krediyi kafana takma. 2014 Mayısta falan çekseler bile 3 ay ertelemeli başlasalar ödemeye gene rahat rahat yetişir cnm.
2014 Eylülde bile olsa ne güzel olur :)
Hem istemede biz şu zaman olsun isteriz şu zaman bize müsait karşılıklı konuşuluyormuş ...
Söylerse haber et bizede
Ne güzel yaa çok sevindim canım sizin adınıza.
Allah'ım mutluluğunuzu daim etsin
1 sene beklerken son 3 ay diyorsun mutluluk verici
Meraba canim. Sevgilim aslinda 2014 mezunu olmaliydi ama okulu uzatmis bazen 1 donem uzattim diyo bazen 2 donem uzattim diyo
Yani aslinda askerlige daha var. 2015 te askere gider heralde
Gunaydinnn
İnşallah canım ya
Ama nasıl olacak ki o canım mayıs ayında aynı bankada mevcut kredi üzerine o şekilde şekilir mi :44:
Evet evetzaten içimde hep mayıs vardı o olmuyor şimdide 21 eylül var :26: bakalım seneye görücez hayırlısıyla inşallah
Neyse yaaa zaman cabuk geciyor kiiii
Hic merak etme canım :26:
Çevremde de var cnm 1 bankada 2 kredisi olan.
O kredi Temmuzda bitecek ya devam ederken, bitmeden önce Mayıs ayı gibi 2. kredi çekilse bile 3 ay erteleme yaptırılabiliyor.
3 Ayda Ağustosta başlar böylece sıkıntı olmaz :)
Zaman gerçekten çabuk geçiyor...
Geçsin geçsin de evlenelimm :123:
İnşallah canım bu dedigin olur çok çok mutlu olurum valla
Tabi ya ama evlendikten sonra yavas gecse olur mu
İnşallah canım ya
Ama nasıl olacak ki o canım mayıs ayında aynı bankada mevcut kredi üzerine o şekilde şekilir mi :44:
Evet evetzaten içimde hep mayıs vardı o olmuyor şimdide 21 eylül var :26: bakalım seneye görücez hayırlısıyla inşallah
Neyse yaaa zaman cabuk geciyor kiiii
Hic merak etme canım :26:
Askere gitmeden düşünüyormusun söz-nişan falan canım
december hoş geldin topiğe canım
Hayalperisiii ni görüyorum aşağıdaNasılsın cnm
Selam fıstık :)
Ayyy hadi bakalım Allah işini rast getire :)
December hoş geldin topiğe canım
Hayalperisiii ni görüyorum aşağıdaNasılsın cnm
hoşbuldum canım nasılsın?
İnşallah canım gönlüne göre olsun herşeyiyiyim canım tercih dönemi işte ve her tercih döneminde bende bir hayaller ya olursa falan diye
İyiyim canım sıcaklarla boğuşuyoruz,
Sen nasılsın nasıl gidiyor hayat
İnşallah canım gönlüne göre olsun herşey
Bende yapmadım tercih,
Sen söyleyince düşündüm de yapmak aklımada gelmedi.
Sanırım seneye bulaşacağım bu işlere.
Gönlümdeki iş için uğraşıyorum bu sene.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?