2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Allah kolaylık versin canım.
Bende bugün hurç aldım baya 4 Yorgan Tipi 4 Kazak Hurcu.
Çeyiz alışverişi rahatlatıyor insanı :)

Canım ben Katip olmak istiyorum Allah nasip ederse.
Yedekteyim, dua ederek bekliyorum...

Amin canım gördüm yazmışsın topiciğine
aynen öyle bir kahvaltılık takımı alsam aslında çok iyi olacak ama vborçlarım varkende alamıyorum ya sıkılıyorum böyle oluncada.

AMİN İNŞALLAH OLUR CANIM BENDE BİR ARA ONU ARAŞTIRYORDUM ASLINDA ...

Ya hafıza kartım kendi kendini sildi çok sinirliyim

Hadi ya Çok üzüldüm gerçekten Geri getirilemez mi acaba.
Bu arada nnasılsın cnm?

Canım acele etme dicem ama bende tam 3 yıl önce aldım kahvaltı takımını.
20 TL Taksit yapmıştım ayda Bitti, önden de ödedim. Şuan fiyatı 280 mi ne.
Birde diyorum ki Şuan ki aklım olsa sanırım almazdım Kahvaltı takımını.
Alacağın Günlük yemek Takımında da Kahvaltı Takımı var çünkü.
Yada Paşabahçenin renkli tabakları oluyor veya düz onlarla da hoş bir takım yapılabilir canım
220 TL Ona verdim evet ama 220 Tl le ne eşyalar alınır.
Eğer çeyiz yaparken sıkışacağını hissedersen, son zamana bırak derim.
Eğer bütçe yeterli miktarda olursa alırsın cnm
Ama dersen içimde kalmasın al tabi.
Bende zorlanıyorum aslında zorlanacağım Ekim gibi ama napayım çeyize dayanamıyor insan.
Canım ben çıkayım, moral bozukluğu var biraz yürüyüş yapayım,
Müsait olduğun her zman gelsene bak çok mutlu oldum inan ki ben
Tekrar görüşmek üzere canım Öpüyoum Çok

Mutella'm görüşürüz canım, öpüyorum senide

Son düzenleme:

Kötüyüm
Neden hep başıma geliyor bu yaa. Elbisemin fotoğrafını çekmiştim, alana kadar gösteremiycem anlaşılan yaa

Kötüyüm
Neden hep başıma geliyor bu yaa. Elbisemin fotoğrafını çekmiştim, alana kadar gösteremiycem anlaşılan yaa

Kıyamam sana üzülme, daha çok üzülürüm
Eminim ki çook güzel olacaksın zaten canım.
Hem fotonu giymiş haliyle çeker koyarsın mutlu oluruz

Kıyamam sana üzülme, daha çok üzülürüm
Eminim ki çook güzel olacaksın zaten canım.
Hem fotonu giymiş haliyle çeker koyarsın mutlu oluruz

Ama özene bezene giydim bugün alacağım yerde, gizli gizli çektim falan izin vermiyor kadın diye
Eve geldi telefonu taktım pc ye, bi baktım hata verdi, hoop gitti herşey
Sadece o da değil sevdiceğimle fotolarımız da düzenli aralıklarla siliniyor böyle Nazar mı büyü mi neyse bu yaa

hakkımızda hayırlısı olsun inşallah perimm benimde gönlümde ne var hiç bilmiyorum bir yanım memur olmak istiyor evlilik süreci kısalır diye diğer yanım hemşireliğe devam diyor ama genede yaptım tercih bakalım

kafama koydum canım bunu bak resimdeki işte cıvıl cıvıl

yeni başladım canım zaten , büyük parçalar bitsin istiyorum açıkcası ,bir yandan altın alıyorum işte.
Aileme yük olmak istemiyorum beyaz eşya,yatak odasına varana kadar kendim almak istiyorum ,evlendiğimde aileme borç yapmak istemiyorum açıkcası.

Ki söz,nişan,kınada hediyelikler felan planladığım için hepsi bitsin istiyorıum

İnşallah canım yaaa zaten emekli üzerinden cekiliyor parada maastan kesiliyor ödemede sıkıntı olmuyor yani..inşallah sorunsuz cekeriz çok sagol

İnşallah canım yaaa zaten emekli üzerinden cekiliyor parada maastan kesiliyor ödemede sıkıntı olmuyor yani..inşallah sorunsuz cekeriz çok sagol

O zaman hiç dert etme canım. Çok rahat bir şekilde çıkar kredi. ama faizlere dikkat edin şu anda Akbank 'ın kredileri uygun diyorlar.

Ben abim için 25 bin tl çektim ev alacaklar diye , garantiden çektim maaş müşterisi olduğum için fakat faizi baya fazla, onlara dikkat edin.

Seneye cekilecek canım kredi ama ziraatda sanırım maas o yüzden oradan cekilir sanırım :44: daha önce 2 defa en fazla 10 bin cekilmis canım normalde bir emekli en fazla ne kadar cekebilir dersin :44:cok sordum ama sanırım baya bilgilisin canım masallah
İnşallah sizin kredi kolaylıkla ödenirde biter canım evde hayırlı olsun

Hımm o zaman farklı canım ,Ne için çekileceğini bilmiyorum ama misal ev almak istiyorsunuz ve ev 140 bin tl banka sana 140 bin vermiyor, yarı yarıya felan ancak veriyor. o da evde çalışan kişinin/kişilerin maaşına bağlı..

Bir emekliye ne kadar verirler bilemiyorum tam tatlım , ama aldığı maaşa göre değişir bu.

olur mu öyle şey sor tabii ,ben elimden geldiğince cevaplarım..

Çalışıyor muşun sen canım?

inşallah canım inşallah saol darısı hepşimizin başına kirada oturmak çok zor bu devirde maalesef..

Yok canım ev için degil sanırım ihtiyac kredisi gibi birsey oluyor biz zaten 20-25 gibi çekmek istiyoruz Allah izin verirse e bankada kredi verirse
Ben 3 aydır calısmıyorum canım eve cok alıstım işte aramıyorum dogru düzgün :26:
Amin canım bilmezmiyim biz hala kiradayız

Sende çalışmış olsan hiç sıkıntı olmazdı diye düşünüyorum açıkçası. umarım çıkar canım..
10-15 bin çekebilirsiniz diye tahmin ediyorum ama 20-25 zor gibi , senin de canını sıkıyorum böyle konuşarak, Allahtan umut kesilmez canım belki de çıkar.
Uzun süredir çalıştıysan ev şu an rahat geliyordur ama bir noktadan sonra sıkılabiirsin:)

Allah yardımcınız olsun canım..

Onada şükür deriz canım napıcaksın 0 la baslamaktansa
7 yıl kadar uzun canım yasım 22 bu arada ondan öncede 7 yasından beri okuldan gelince hemen toptancıya takı yap..bluzlara boncuk işle böyle gecti bu ara çok tatil yaptım ama birazda siz bana bakın dedim evdekilere

Aynen aynen ne olsa kardır:)

ooo maşallah canım biraz evde otur o zaman :)

benim 4 senem oldu . ama bu sene son 3 ayda yorulduğum kadar hiç yorulmadım açıkçası.stres ,yorgunluk,sıkıntı hepsi bir arada açıkçası.

benimde yaşım 23 :) hayata erken atılmak bir yandan güzel olsa da bir yandan da kötü çabuk yıpranıyorsun.

İyi akşamlar merhaba hoş geldin canım allah kavuştursun..

Meslek neydi canım senin ?
Haklısın canım iyi yönleri var çok fazla ama kötü yanıda bir o kadar fazla..diyorum sigortam olsaydı bunca senedir emekliligim yaklasırdı henüz 1 yıllık ssk var malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…