- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
hosgeldin canımHuhuuu benimle kaynaşmak isteyen yok mu :44:
Yok düşünmüyorum canım
İyi akşamlar herkese kaynaşalım mııııı
hosgeldin canımnasılsın bakalım bugün
Huhuuu benimle kaynaşmak isteyen yok mu :44:
iyi akşamlarr hoşgeldinn
Hoşbulduuummm 20 yaşımdayım ben 21 olmama da 2 ay kaldı
Ama özene bezene giydim bugün alacağım yerde, gizli gizli çektim falan izin vermiyor kadın diye
Eve geldi telefonu taktım pc ye, bi baktım hata verdi, hoop gitti herşey
Sadece o da değil sevdiceğimle fotolarımız da düzenli aralıklarla siliniyor böyleNazar mı büyü mi neyse bu yaa
kendini tanıtırmısın canım eüer tanıttıysan geçmişe bakamdım kusura bakma :44:
Meslek neydi canım senin ?
Haklısın canım iyi yönleri var çok fazla ama kötü yanıda bir o kadar fazla..diyorum sigortam olsaydı bunca senedir emekliligim yaklasırdıhenüz 1 yıllık ssk var malesef
Sağlıklı nice güzel yaşların olsundüğün ne zaman söz varmı kaç yıldır berabersin anlat bakalım azıcık
Tabiii ki canım 20 yaşımdayım, hukuk okuyorum, uzatmalı ve bol problemli bir ilişkim var
Hayatım karman çorman
ben sna yazdım ama görmedin dişi kartal
benim hayatımda biri bile yok:) yaş 23 ,karşıma çıkıcak , tanışıcan tanımaya çalışıcan ,olursa da evliliğie hazırlık felan benim yaş 28 olurç.
Tabiii ki canım 20 yaşımdayım, hukuk okuyorum, uzatmalı ve bol problemli bir ilişkim var
Hayatım karman çorman
benim hayatımda biri bile yok:) yaş 23 ,karşıma çıkıcak , tanışıcan tanımaya çalışıcan ,olursa da evliliğie hazırlık felan benim yaş 28 olurç.
herkesin hayatında sıkıntılar dertler hep var malesefki ama bu durumumuza şükür.
Güzel meslek küçükken hep avukat olmak istedim ama nasipdüzelir inşallah canım problem ne uzaklık mı? 4 sene olmuş ama birlikteliğiniz
Ya canım biriyle karşılaşır 6 ayda bile evlenebilirsin hiç dert etme.. :)
ahh ahh böyle diyenler heeeppp önden önden gitti yaaa december sen istisna olamazsınn
Ben de avukat olacağım inşallah canım.. Ağustosta 4.5 yıl olacak ilişki ama ben duygularımdan emin değilim
Uzaklık problemi yok memleketler aynı, üni şehirlerimiz de aynı
Son olarak secvgilimin SÜREKLİ msjlarıma gec cevap vermesinden dolayı isyan bayrağını çektim
Ben de avukat olacağım inşallah canım.. Ağustosta 4.5 yıl olacak ilişki ama ben duygularımdan emin değilim
Uzaklık problemi yok memleketler aynı, üni şehirlerimiz de aynı
Son olarak secvgilimin SÜREKLİ msjlarıma gec cevap vermesinden dolayı isyan bayrağını çektim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?