2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

kızlar çook çok sağoLun..
geçmişi üstten üstten bi okudum ama tek tek alıntı yapamadım kusuruma bakmayın

canım benim arkadaşında olmuştu.. pilini çıkartıp,dinlendir biraz..hafıza kartınıda çıkart.. sonra tak olması gerek..
onunda aynen öyle hatta tüm resimleri kaybolmuştu sadece şarkılar kalmıştı..
bi dene denemediysen

Meslek neydi canım senin ?
Haklısın canım iyi yönleri var çok fazla ama kötü yanıda bir o kadar fazla..diyorum sigortam olsaydı bunca senedir emekliligim yaklasırdı henüz 1 yıllık ssk var malesef

canım işyerine ofis elemanı olarak başladım 7 aydır felan sözleşme finansal yöentimd epartmanında çalışmaktayım canım. şu anda işyerinde çalışmaktayım maalesef.

çok şükür ssk li işi seçtim , senin kötü yanın o olmuş keşke sigortalı işte çalışsaymışsın .

ama canını sıkma bizim gelinin 1 aydır ssk sı var, abim desen o keza. yaşı 31 o yüzden üzülme açıkçası.

ben sna yazdım ama görmedin dişi kartal

Son düzenleme:
Tabiii ki canım 20 yaşımdayım, hukuk okuyorum, uzatmalı ve bol problemli bir ilişkim var

Hayatım karman çorman

benim hayatımda biri bile yok:) yaş 23 ,karşıma çıkıcak , tanışıcan tanımaya çalışıcan ,olursa da evliliğie hazırlık felan benim yaş 28 olurç.

herkesin hayatında sıkıntılar dertler hep var malesefki ama bu durumumuza şükür.

Son düzenleme:

ahh ahh böyle diyenler heeeppp önden önden gitti yaaa december sen istisna olamazsınn

Güzel meslek küçükken hep avukat olmak istedim ama nasip düzelir inşallah canım problem ne uzaklık mı? 4 sene olmuş ama birlikteliğiniz

Ben de avukat olacağım inşallah canım.. Ağustosta 4.5 yıl olacak ilişki ama ben duygularımdan emin değilim

Uzaklık problemi yok memleketler aynı, üni şehirlerimiz de aynı

Son olarak secvgilimin SÜREKLİ msjlarıma gec cevap vermesinden dolayı isyan bayrağını çektim

çalışıyor mu sevgilin ?

benimde en sinir olduğum şeydir geç cevap yazılması ama bu duurmda bu kadar da büyütülecek bişey göremedim ben açıkçası. anlaşabiliyor musnuz? o önemli olan

ahh erkeklerrrr bu sorunu hemen hemen tüüümm kızlar yaşıyor bak ne güzel memleket aynı üniv. aynı bırak geç cevap versin hep yanındaymış zaten birde 4 bucuk yıl olmuş artık konuşacak bişide kalmıyor bazen saçmalıyor insan sırf konu açılsın diye :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…