çalışıyor mu sevgilin ?
benimde en sinir olduğum şeydir geç cevap yazılması ama bu duurmda bu kadar da büyütülecek bişey göremedim ben açıkçası. anlaşabiliyor musnuz? o önemli olan
ahh erkeklerrrrbu sorunu hemen hemen tüüümm kızlar yaşıyor bak ne güzel memleket aynı üniv. aynı bırak geç cevap versin hep yanındaymış zaten birde 4 bucuk yıl olmuş artık konuşacak bişide kalmıyor bazen saçmalıyor insan sırf konu açılsın diye :18:
Yooo çalışmıyor güya üniversite okuyorsürekli evdedir, nasıl, niye bu kadar meşgul olabiliyor anlamıyorum
Bu geç msj verme meselesi beni 4 yılda bezdirdi artık. Bir de ona okulu uzattığı için kızgınım
Evlenmek, çocuk sahibi olmak istiyorum ama sevgilime artık aşık değilim
Yooo çalışmıyor güya üniversite okuyorsürekli evdedir, nasıl, niye bu kadar meşgul olabiliyor anlamıyorum
Bu geç msj verme meselesi beni 4 yılda bezdirdi artık. Bir de ona okulu uzattığı için kızgınım
Evlenmek, çocuk sahibi olmak istiyorum ama sevgilime artık aşık değilim
Daha erken değil mi canım herşey yaşında güzel oluyor . erken sorumluluk yıpratıyor insanı.
zamanı gelice zaten herşey oluyor.
geç cevap verilmesi bir insanı bu kadar soğuturmu ki :44: açıkçası bende mesaj atarım cevap 2 saatte bile geldiği oluyor hiç aldırmıyorum aldırmamak gerek artık belirli bir noktaya gelinmiş bizimde 4 yılı geçti bunkar sorun edilmemeli canım aslında pek
[ı]bir de saç uzatma problemimiz var.. Uzun saçlı halini beğenmiyorum. 1 aydır görüşmüyoruz çünkü ben onu görmek istemiyorum[/ı]
Bir de saç uzatma problemimiz var.. Uzun saçlı halini beğenmiyorum. 1 aydır görüşmüyoruz çünkü ben onu görmek istemiyorum
bence bu ilişkiyi kafanda bitirmişsin fakat dile getiremiyorsun gibi geldi bana..
Ne için erken canım anlayamadım
Aldırmamazlık edeyim dedim.. Baktım bu sefer hiç konuşmuyoruz. 24 saatmsjıma cvp atmadığı oluyor. Bi ara 3 gün bekledim cvp atmasını
sadece msj meselesi diil
Geç msj atma, saç, hiç okula gitmemesi, hiç okula gitmediği için okulu uzatması, oyun bağımlısı olması..
Bi de ailesini sevmiyorum nefret ediyorum ailesinden
Bağımlılık mı diiyim alışkanlık mı ?
Yaşanmışlar, anılar, ilkler..
Bitiremiyorum ilişkiyi, cesaretim yok
ooo siizn sorunlar baya derin canım. 4 buçuk yılı beraber devirmişsiniz öyle yada böyle iyi düşün canım yalnış kararlar verme. Önününzde daha uzun yıllar var sevgilinin okulu ve askerliği senin okulun inşallah herşey istediğin gibi olur zaman ne gösterir bilinmez
Saçını kestirse belki benim duygularımda iyileşme olur :44:
iyi akşamlar mutella hoşgeldin
oo sorunlar baya varmış cidden :18: canım iyi düşün doğru karar ver bu kişi ile daha fazla yürütebilirmisin yürütemezmisin. Eğer ısrarla yürütemem düzelmez diyorsan daha fazla ilerlemeden fikrini sevdiğine belirtebilirsin zaman uzadıkça yaşanmışlıklarda artar insan daha çok üzülür.
İyi akşamlaaar
bence artık aşkdan çok bağımlılığa dönmüş bu biraz canım çünkü insanın sevdiğinin olumsuz özellikleri sevdiğine bu kadar batar duruma gelmez tatlım :18::44:
olduğu gibi kabul et canım yaa belki sıkılır oda uzun saçdan bir hevesini alsın bakalım üzülme sende
Hoşbuldum canım, nasılsınız?
Edacım? Perim? lütfen yazar mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?