2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

çalışıyor mu sevgilin ?

benimde en sinir olduğum şeydir geç cevap yazılması ama bu duurmda bu kadar da büyütülecek bişey göremedim ben açıkçası. anlaşabiliyor musnuz? o önemli olan

Yooo çalışmıyor güya üniversite okuyor sürekli evdedir, nasıl, niye bu kadar meşgul olabiliyor anlamıyorum

Bu geç msj verme meselesi beni 4 yılda bezdirdi artık. Bir de ona okulu uzattığı için kızgınım

Evlenmek, çocuk sahibi olmak istiyorum ama sevgilime artık aşık değilim

Bu msj meselesini takıntılı hale getirdim açıkçası. Ya evde boş boş otururken ne diye saatlerce telefonuna bakmaz ki?

Okula gitmiyor, bir işte çalışmıyor

4.5 yıl oldu ve sanırım ben bıktım ilişkimizden

Daha erken değil mi canım herşey yaşında güzel oluyor . erken sorumluluk yıpratıyor insanı.
zamanı gelice zaten herşey oluyor.

geç cevap verilmesi bir insanı bu kadar soğuturmu ki :44: açıkçası bende mesaj atarım cevap 2 saatte bile geldiği oluyor hiç aldırmıyorum aldırmamak gerek artık belirli bir noktaya gelinmiş bizimde 4 yılı geçti bunkar sorun edilmemeli canım aslında pek

Daha erken değil mi canım herşey yaşında güzel oluyor . erken sorumluluk yıpratıyor insanı.
zamanı gelice zaten herşey oluyor.

Ne için erken canım anlayamadım

Aldırmamazlık edeyim dedim.. Baktım bu sefer hiç konuşmuyoruz. 24 saat msjıma cvp atmadığı oluyor. Bi ara 3 gün bekledim cvp atmasını

sadece msj meselesi diil

Geç msj atma, saç, hiç okula gitmemesi, hiç okula gitmediği için okulu uzatması, oyun bağımlısı olması..

Bi de ailesini sevmiyorum nefret ediyorum ailesinden

Son düzenleme:
Bir de saç uzatma problemimiz var.. Uzun saçlı halini beğenmiyorum. 1 aydır görüşmüyoruz çünkü ben onu görmek istemiyorum

ooo siizn sorunlar baya derin canım. 4 buçuk yılı beraber devirmişsiniz öyle yada böyle iyi düşün canım yalnış kararlar verme. Önününzde daha uzun yıllar var sevgilinin okulu ve askerliği senin okulun inşallah herşey istediğin gibi olur zaman ne gösterir bilinmez

oo sorunlar baya varmış cidden :18: canım iyi düşün doğru karar ver bu kişi ile daha fazla yürütebilirmisin yürütemezmisin. Eğer ısrarla yürütemem düzelmez diyorsan daha fazla ilerlemeden fikrini sevdiğine belirtebilirsin zaman uzadıkça yaşanmışlıklarda artar insan daha çok üzülür.

Bağımlılık mı diiyim alışkanlık mı ?
Yaşanmışlar, anılar, ilkler..

Bitiremiyorum ilişkiyi, cesaretim yok

bence artık aşkdan çok bağımlılığa dönmüş bu biraz canım çünkü insanın sevdiğinin olumsuz özellikleri sevdiğine bu kadar batar duruma gelmez tatlım :18::44:

Saçını kestirse belki benim duygularımda iyileşme olur :44:

Doğru diyorsun canım da işte ayrılmayı çok denedim ama yapamadım

İyi akşamlaaar

Meribi iyi akşamlarr

bence artık aşkdan çok bağımlılığa dönmüş bu biraz canım çünkü insanın sevdiğinin olumsuz özellikleri sevdiğine bu kadar batar duruma gelmez tatlım :18::44:

İşte her şey gözüme battığı için ben artık aşık değilim diyebiliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…