2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

İyi geceler canım, tatlı rüyalar.. Ben de öptüm çok

Allah kabul etsin dualarını oruçlarını

Kızlarr ben geldim yine mesajlar dolmus masallah ama ben okumaya üşendim yine affedin :26:

Canımm ya kusura bakam bugün denk gelemedik, çıkıyordum...
Bugün öğlen çıkınca hep sevdicekle konuşmak durumundaydım...
Hastanede işleri vardı. Gelemedim kk yada. Özür dilerim.

Yarın görüşelim bol bol olur mu

Artık buradayım inşallah tatlım, iyi uykular, öpüyorum seni çokça

Son düzenleme:

Olsun canım cık sen yemegi yee bende birazdan kalkıyım yumurta haslıyım kendime tok tutuyor yumurta
Gecmis olsun canım hastamı damat :44:
görüşelim canım öpüyorum iyi geceler

Sahur yapmak sünnettir bir şeyler ye canım Biz de çocuk eğitimi lhakkında konuşuyorduk

2 gündür su içtim o saatlerde sayılmaz mı canım
İyi yapıyorsunuz canım ve haklısınız şimdi cocuklar bi tuhaf :44:
Hele bizim mahallede olsanız..artık cocuk demek bile tuhaf geliyor ufacık cocukların sohbetlerini dinlerken ben utanıyorum :26:

Artık buradayım inşallah tatlım, iyi uykular, öpüyorum seni çokça

Tamam canım görüşmek üzere o zaman

Olsun canım cık sen yemegi yee bende birazdan kalkıyım yumurta haslıyım kendime tok tutuyor yumurta
Gecmis olsun canım hastamı damat :44:
görüşelim canım öpüyorum iyi geceler

Yumurtayı ah birde yiyebilsemm Bazen yiyorum bazen yanından geçemiyorum...
anca menemenle
Yapsam yer miyim ki şimdi :44: Gerçekten tok tutuyor diyorlar ama bileemedimm
Evet canım damat biraz rahatsız... O yüzden pek keyfim yok.
Öğlen bütün gün hastenedeysi...
Yazdım azcık yukarda. İftara gittik başbaşa
Yerken (ağrısı vardı zaten) ağrısı şiddetlendi,
5 10 dk dayand hemen apar topar kalktık acile gitti.
Sağ tarafında göğüs kafesiyle omuz arasında hatta omuz arkasına vuran bir ağrı. Nefes alırken batıyor falan diyor...

Sahur yapmak sünnettir bir şeyler ye canım Biz de çocuk eğitimi lhakkında konuşuyorduk

Yersin canım bende haslanmıs yumurtayı asla yiyemem diyordum sonra pul biber ve kekik katarak alıstım
Dene canım olmadı yemezsen annene dogru uzatırsın
Canım benim ya cok gecmis olsun sonuclar ne zaman belli olacak
ayy bu arada yazıp duruyorum kaldın benim yüzümden :26:

İyi bir tek ben dert etmiyormuşum günümüz çocuklarının hallerini

Olsun canımb u mesajını bekliyordum.
Akciğer filmleri, EKG iyi çıktı
2 Hastanede birşey bulamayınca Göğüs bölümüne git demişler. ama üşütmüşte olabilir.
1 bçuuk hatfa önce bile boynu tutuktu...
İnşallah iyileşecek benim bitanem

Canımmm öpüyorum seni çok ben kaçar

İyi bir tek ben dert etmiyormuşum günümüz çocuklarının hallerini

Yok yok canım tek degilsin..hep anne babalar yüzünden gecen karsı binadaki cocuk 7 yasında ve yine aynı yaslarda bir arkadasına kötü bir küfür ediyor..küfür edilen cocugun annesi küfür edenin annesine bak .. oglun ne diyor gibi birsey söyleyince kadın ne olacakmıs diyo babasına hep söylüyo düşün ya ne rahat kadın 7 yasındaki cocuk ne konusuyor kadın neredeyse gurur duyacak :44:gidip o kadını dövesim geliyo valla :44:

Ohh cok şükür canım inşallah iyi olur tez zamanda iyi bak damada tamam canım öptümmm

Bizim de yakın aile dostumuz var, 3 yaşında kız çocuğuna küfür öğretiyorlar çocuk o yaşta şerefs.z, o..pu, peze....nk diyor

Aile de çocuk küfrettikçe mutlu oluyor kahkahalar atıyor

Her yerde de buna küfür etmeyi biz öğrettik diyorlar

Ayy valla utanmıyorlar ya
Sonrada 15-16 yaslarına gelmeye baslayınca dert yanmaya baslıyorlar utanmadan ee yetistiren sensin
Canım ben cıkıyorum vakit gelmeden kurayım sofrayı öptüm

kızlar günaydın hepinize. düğün için bir yerle anlaşan var mı ya da bir araştırma yapan. biz teknede düğün yapmak istiyoruz İzmir'de Lamia Gemisi var bilen bilir dün 300 kişi için kokteyl fiyatı aldım kişi başı 55 TL fiyat verdiler ama tekneyi kiralamak için ayrıca ücret ödenmiyormuş :)) 16500 TL yapar. yemekli düğün yapılır o fiyata çok pahalı geldi. daha önce topiklerden okumuştum teknede düğün daha ucuza geliyormuş aslında gerçi daha araştırıcam ama sizin de fikrinizi alayım dedim. farklı bir düğün olsun istedik çok hoşumuza gitti bu fikir.

nasıLsınız kızlaaarr

16500 mü
çook fazla değiLmi canım ya..
teknede evet güzel olur ama bütçeye bağlı tabi imkanınız varsa güzel ama yoksa..
o paraya ben evimi güzelce düzerim valla
Yani bizim buranın fiyatlarına göre çok çok fazla..bilemedim
:44:

aynen canım ben de onu diyorum işte ya gider en güzel yerde yemekli düğün yaparsın, tabi bizim durum ona müsaade etmez zaten de :)) dün öyle fiyat verince şok oldum :) kayınpederim emekli kaptan o bize uygun fiyatlı bişey bulur gibi geliyor daha çok zaman var ama ben yine de fikir sahibi olmak istiyorum. Geçen gün de İzmir Konağı'na gidip baktık ben gündüz 13:00/16:00 arası düşünmüştüm orayı börek, çörek ve pasta, içecek olarak fiyat aldım 300 kişilik toplam 7000 TL dedi sonra ama masa-sandalye kiralamanız gerekio onlar da 6000 TL de o tutuo dedi :)) şaka gibi vazgeçtik tabi... bi de forumlardan okuduğum kadarıyla genelde tercih edilen mekanlar şöyle: Naci Usta, Şehr-i Garden, Seyirtepe (Bayraklı biraz ters), Beyaz Ev, Buca Atlı Spor ve Kemalpaşa'da Swiss KAnton var ama Kemalpaşa da çok ters. Tabi fiyat araştırması yapmak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…