2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Önümde böyle bir örnek olması içimi rahatlattı açıkçası teşekkür ederim yorumun için.
Benim en büyük sorunum değişmeyeceğinden korkmam belkide bilmiyorum onuda ancak zaman gösterir.
Bir kaç gün zaman istedim ondan düşünmek için, gerçi boş durmuyor eve, iş yerime çiçek falan yolluyor
Kafamı toparlayamıyorum kimle konuşsam çok zor bir karar diyor.
Bakalım hayırlısı neyse o olsun dualarınızı eksik etmeyin benden

selamlar kızlar, günaydınlar

dün ne çok uyazışmışsınız bakamadım hepsine maalesef

ohh iyi işte canım o bile bişiy keşke bizde şu ramazan boyunca en azından 1 saat erken çıksak 6da çıkıyoruz çok geç deil gerçi ama bazen dakkalar geçmek bilmiyor

bende bgn biraz değişiğim midem fln kötü inşallah hayırlısıyla geçiririm zamanı

bende öyle 6da çıkıyorum sen ne iş yapıyorsun bide yanlız mı yaşıyorsun

kesinlikle katılıyorum ya öğle arası olmasın 2 hatta 3 e bile razıyım ya Ramazanda hele işyerinde geçmek bilmiyor zaman insan ayaklarını uzatıp yatıp dinlenmek istiyor

kızlar merhaba bende 14 haziran 2014te evleniyorum ramazan tam olarak hangi günlere geliyoki gerçi biz hesapladık ama yanlış olmasın

selam canım merhaba,

benmde kısmet olursa 14 haziranda düğünüm var

bizde baktık tarihlere kısmet olursa çift düğün yapacagız şehirlerimiz uzak oldugu için Ramazan başlangıcı 28Haziran diye biliyorum

henüz anlaşma yapmadık ama ben geçen gün bikaç yerle görüştüm fakat biz normal bi düğün düşünüyoruz
2 yerde düğün yapcaz kısmet olursa
biri 600 kişi yemeksiz 6500TL diğer şehirde 600 kişilik yemeksiz 5250TL fiyat verdi
kara kara düşünüyoruz anlıcagın bunlar bile bize çok geldi

izmirde yaşıyorum bende ama hiç duymadım o gemiyi neresinde? bence biraz fazla değil mi 55TL kişi başı gerçi ben izmir fiyatlarını bilmiyorum ama sordugum yerlerde yemekli fiyatları kişi başı 30-35TL civarıydı
inşallah gönlünüze göre biyer bulursunuz sizin nezaamndı düğün?

selam canım merhaba,

benmde kısmet olursa 14 haziranda düğünüm var

bizde baktık tarihlere kısmet olursa çift düğün yapacagız şehirlerimiz uzak oldugu için Ramazan başlangıcı 28Haziran diye biliyorum

henüz anlaşma yapmadık ama ben geçen gün bikaç yerle görüştüm fakat biz normal bi düğün düşünüyoruz
2 yerde düğün yapcaz kısmet olursa
biri 600 kişi yemeksiz 6500TL diğer şehirde 600 kişilik yemeksiz 5250TL fiyat verdi
kara kara düşünüyoruz anlıcagın bunlar bile bize çok geldi

izmirde yaşıyorum bende ama hiç duymadım o gemiyi neresinde? bence biraz fazla değil mi 55TL kişi başı gerçi ben izmir fiyatlarını bilmiyorum ama sordugum yerlerde yemekli fiyatları kişi başı 30-35TL civarıydı
inşallah gönlünüze göre bir yer bulursunuz sizin ne zaamndı düğün?[/QUOTE]

Geçen sene bildiğim kadarıyla alsancak tarafında duruyordu ama dün internetten baktım bostanlıda duruyormuş. fiyatı zaten çok fazla biz tutamayız tutsalar bile istemem günah o paraya evime eşya alırım ben fikir olsun diye yazdım ama teknede olmasını çok istiyoruz umarım öyle bir şey denk gelir hem teknede olunca dışardan catering firmasıyla anlaşmak daha kolaymış gibi gelio tabi bilemiorum

Erken çıkmak bencede çok güzel olurdu akşamdan hiçbirşey anlamıyorum ben iftara kadar birşey yaptım yaptım iftardan sonra uyuyorum oldugum yerde6 da çıkıyorum canım bende bugün benimde midemde bir yanma var birde grip gibi birşeyim sanki azıcık burnumu çektim başıma agrı çöktü gene:2::96:
günaydınn kızlarrr

Günaydın canım

günaydınn kızlarrr

günaydın canım

anladım canım araştır bakalım belki başka tekne bulursun bostanlıda var biçok tekne restaurant belki onlarda yapıyordur
catring şirketleriyle anlaşabilirsin ama onlarda çok istemezler mi:26:

bide bu kişi başı 55TL nin içine neler dahildi?

Kızlar çok çabuk ilerliyorsunuz hızınıza yetişemiyorum daha tam kimseylede tanışamadım ben fransız kalıyorum hep

Tekne kiralama parası ve kişi başı kokteyl menüsü dahil 55 TL. catering şirketinde tanıdığımız var ondan çok pahalı olucanı sanmıyorum bakalım o zamana kadar daha ne fikirler değişir :) peki sizin 6000 TL'ye tuttuğunuz yer ne veriyor neler dahil?

bu arada düğünümüzü sormuşsun görmedim. daha belli değil nişanlım okuyor ocak gibi mezun olucak inşallah ondan sonra ona iş bulup tarih belirlicez heralde düğün eylüle kadar olur diye düşünüyorum.

meraba, hoş geldin öyle hissetme ben de dün konunun alakasız bir yerinden katıldım sohbete :)

Hoşbulduk canım hoşgeldin sende Bende yeni katıldım sayılırda fazla kaynaşamadık genelde bir konuda herkesle tanışır konuşurum alışık olmadıgımdan oldu sanırım canım

Hoşbulduk canım hoşgeldin sende Bende yeni katıldım sayılırda fazla kaynaşamadık genelde bir konuda herkesle tanışır konuşurum alışık olmadıgımdan oldu sanırım canım

ben de henüz yabancılık çekiyorum pek alışık değilim biraz da tuhaf geliyor ama sürekli yazanları takip ediyorum uzun zamandır daha yazmaya yeni başladım :) çünkü bu evlilik konusu beni çok sıkıyor ne zor şeymiş düğün yapmak hiç böyle düşünmemiştim ama bunu yaşamak da güzel sıkıntıları olsa da..

Kızlar çok çabuk ilerliyorsunuz hızınıza yetişemiyorum daha tam kimseylede tanışamadım ben fransız kalıyorum hep

evet canım çok çabuk ilerliyor, bende yetişemiyorum

biz tutmadık henüz canım ben sadece fiyat öğrenmek için bikaç yeri arayıp tlfda sordum ortalama fiyatlar 5500-7000 arası değişiyordu sorduğum yerlerde.

6500liralık sordugum yerde pasta,kuru pasta,içecek, orkestra, 180dk kamera ve 50 tane fotoğraf var
5250liralık sordugum yerde kampanya varmış pasta,kuru pasta,kamera,orkestra,fotoğraf,dış çekim albüm, süsleme

buarada senin koktely ve tekne kiralama diosun fotoğraf, orkestra flnda olcak onlarıda düşün çok tutuyor orkestra fotografçı pasta fln ayrı ayrı olunca çok yüksek bi rakam oluyor
biz kısmet olursa 1 ay sonra nişan yapcaz 300 kişilik yeri tuttuk 3500lira pasta ve kuru pasta ve içeçek var bide burası tanıdıktı indirimli hali yani ve onun dışında yaklaşık 1000lira fotografçı (albüm ve kamera) ayarladık yani bi nişan 5000liraya mal oldu daha hiçbişeysiz

Alışılır herhalde canım zamanla ben hangi topik geliyorsa önüme yorum yapılıcak şeyler yapıyorum birde kendimin yemek topikcigi var orda paylaşım yapıyorum önceden asker yolu bekledim kısa dönem ordaydım artık herkes hazırlık derdinde pek ugrayan yok tek başıma yazılmıyor orda Zor ama tatlı telaşlar heyecanlar sıkıntılar bunlar napalım bunlar atlatılcak geriye dönüp baktıgımızda bir gülümsemeyle kalır herşey inşallah

Evet yetişmek imkansız akşam takip edemiyorum Ramazandan dolayı iftara hazırlık biraz toparlanma yemekten sonra kendimi nereye atıyorsamDügün mekanları çok pahalı gerçekten dügün salonu istemiyorum bende kır dügünü istiyorum açık mekan onlarda dedigin rakamlarda yemeksiz bile 7000den aşagı çok nadir bulunuyor İstanbulda bakalım inşallah hepimiz gönlümüze göre yerler bulabiliriz

haklısın aslında video ve fotoğraf konusunda babamın en yakın arkadaşlarından biri yardımcı olucak saolsun nişanda bile para almadılar düğün fotoğrafların da benden dedi bu konuda şansım var galiba biraz:) bi orkestra tutmak gerekecek pastayı ve diğer tüm yiyecek içeceği de catering firmasıyla çözmek istiyorum ama tabi bakalım kısmetimizde ne olacak. bu arada biz nişanı geçen sene temmuzda yemekli yaptık öğretmenevinde 2000 TL tuttu (içkisiz) müziği de biz evde oturduk internetten bir sürü şarkı indirdik sonra nişan gecesi biri sadece bilgisayarın başında durdu ve duruma göre çaldı şarkıları hiç sorun yaşamadık. ben nişanda pasta kesmedim çok hoşlanmıyorum zaten. ama siz çok para veriyorsunuz bence biz 75 kişiye yemek verdik ya..

Canım ama 75 kişi diosun bizim sadece arkadaşlarımız o kadar bide 2 ailede baya kalabalık
ilk başta bizde yemekli yapmayı düşündük ama yemekli yapınca illaki birilerini çağırmaman gerekiyor oda benim içime sinmiyor kendimi ayrım yapar gibi hissediyorum
evet pahalıya mal oldu bizimki biraz ama bende düğün salonu istemedim o yüzden oldu

inşallah hepsi gönlümüze göre olur

inşallah buluruz canımm

canım tekne düğünü için biraz pahalı geldi bana...

biz İstanbulda 500 kişilik yemekli düğün için ancak o kadara anlaştık. biraz daha araştır istersen....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…