Önümde böyle bir örnek olması içimi rahatlattı açıkçası teşekkür ederim yorumun için.yine ben yine benn..nasıLsınız kızlar
canım benim ben kendi düşüncelerimi ve yaşadıklarımı söyliyim.
Bir erkek gerçekten hata yaparsa, büyük pişmanlık duyarsa birde ağlarsa burda ayrılık olmamalı bence.
Her erkek öyle kolay kolay ağlamaz,boşa denmemiş bu laf,çok doğru bence.
Birde ailenin karşısına bile çıkıp,orda bile ağlamış.
Benim yaşadıklarım kat kat daha fazlaydı,ama yinede bir şans daha verdim iyikide vermişim.
Ha ömür boyu aklımdan çıkmayacak biliyorum ama iki tarafta severken ayrılmak istemedik.
O yüzden iyice düşün,iyice emin ol hatasından.. zaten o kadar değişecekki şimdi o.
Seviyorsan hemen pes etme canım,konuşun,dertlesin..
İnşallah doğru yolu gösterir Rabbim sana canım, yinede onu en iyi sen tanıyosun
ebişim inşallah daha güzel haberi burdada veririm yarın akşam
Tarihimiz belli olur inşallah.
Ufak ufak başladık hazırlıklara canım,babam 1 hafta sonra gidiyor o gitmeden konuşalım dedik bakalım
Amin canım cümlemizin inşallahSizin balayı yeriniz bellimi
Bende işteyim ama Ramazan sakinligi var boş boş bakınıyorum etrafa oruç bugünde açlıktan vurdu benidün diş agrım baş agrım vardı akşamda fazla birşey yemedim sahur yedim ama yetmedi sanırım acıktım çok fena Keşke tatil olsak ya ama biz ramazana özel cumartesileri 1e kadar çalışıyorduk onuda kaldırdık çalışmıycaz
ay evet hala çok var daha iftara... bir çorba yaparım, bir de köfte ve patates püresi olabilir.. bir de salata.. patlıcan salatası süper olurdu da , oyalıyor ya, zaten 6 da çıkıyorum işten..
fena çarptı hepimizi.. tatil olmasa da en azından yarım gün olsa ramazanda... öğle arası olmasın, 2 de çıkalı meselaDD
kızlar merhaba bende 14 haziran 2014te evleniyorum ramazan tam olarak hangi günlere geliyoki gerçi biz hesapladık ama yanlış olmasın
kızlar günaydın hepinize. düğün için bir yerle anlaşan var mı ya da bir araştırma yapan. biz teknede düğün yapmak istiyoruz İzmir'de Lamia Gemisi var bilen bilir dün 300 kişi için kokteyl fiyatı aldım kişi başı 55 TL fiyat verdiler ama tekneyi kiralamak için ayrıca ücret ödenmiyormuş :)) 16500 TL yapar. yemekli düğün yapılır o fiyata çok pahalı geldi. daha önce topiklerden okumuştum teknede düğün daha ucuza geliyormuş aslında gerçi daha araştırıcam ama sizin de fikrinizi alayım dedim. farklı bir düğün olsun istedik çok hoşumuza gitti bu fikir.
Erken çıkmak bencede çok güzel olurdu akşamdan hiçbirşey anlamıyorum ben iftara kadar birşey yaptım yaptım iftardan sonra uyuyorum oldugum yerdeohh iyi işte canım o bile bişiy keşke bizde şu ramazan boyunca en azından 1 saat erken çıksak 6da çıkıyoruz çok geç deil gerçi ama bazen dakkalar geçmek bilmiyor
bende bgn biraz değişiğim midem fln kötü inşallah hayırlısıyla geçiririm zamanı
günaydınn kızlarrr
günaydınn kızlarrr
Geçen sene bildiğim kadarıyla alsancak tarafında duruyordu ama dün internetten baktım bostanlıda duruyormuş. fiyatı zaten çok fazla biz tutamayız tutsalar bile istemem günah o paraya evime eşya alırım ben fikir olsun diye yazdım ama teknede olmasını çok istiyoruz umarım öyle bir şey denk gelir hem teknede olunca dışardan catering firmasıyla anlaşmak daha kolaymış gibi gelio tabi bilemiorum
günaydın canım
anladım canım araştır bakalım belki başka tekne bulursunbostanlıda var biçok tekne restaurant belki onlarda yapıyordur
catring şirketleriyle anlaşabilirsin ama onlarda çok istemezler mi:26:
bide bu kişi başı 55TL nin içine neler dahildi?
Kızlar çok çabuk ilerliyorsunuz hızınıza yetişemiyorum daha tam kimseylede tanışamadım ben fransız kalıyorum hep
Tekne kiralama parası ve kişi başı kokteyl menüsü dahil 55 TL. catering şirketinde tanıdığımız var ondan çok pahalı olucanı sanmıyorum bakalım o zamana kadar daha ne fikirler değişir :) peki sizin 6000 TL'ye tuttuğunuz yer ne veriyor neler dahil?
meraba, hoş geldin öyle hissetme ben de dün konunun alakasız bir yerinden katıldım sohbete :)
Hoşbulduk canım hoşgeldin sendeBende yeni katıldım sayılırda fazla kaynaşamadık genelde bir konuda herkesle tanışır konuşurum alışık olmadıgımdan oldu sanırım canım
Kızlar çok çabuk ilerliyorsunuz hızınıza yetişemiyorum daha tam kimseylede tanışamadım ben fransız kalıyorum hep
Tekne kiralama parası ve kişi başı kokteyl menüsü dahil 55 TL. catering şirketinde tanıdığımız var ondan çok pahalı olucanı sanmıyorum bakalım o zamana kadar daha ne fikirler değişir :) peki sizin 6000 TL'ye tuttuğunuz yer ne veriyor neler dahil?
Alışılır herhalde canım zamanla ben hangi topik geliyorsa önüme yorum yapılıcak şeyler yapıyorum birde kendimin yemek topikcigi var orda paylaşım yapıyorum önceden asker yolu bekledim kısa dönem ordaydım artık herkes hazırlık derdinde pek ugrayan yok tek başıma yazılmıyor ordaben de henüz yabancılık çekiyorum pek alışık değilim biraz da tuhaf geliyor ama sürekli yazanları takip ediyorum uzun zamandır daha yazmaya yeni başladım :) çünkü bu evlilik konusu beni çok sıkıyor ne zor şeymiş düğün yapmakhiç böyle düşünmemiştim ama bunu yaşamak da güzel sıkıntıları olsa da..
evet canım çok çabuk ilerliyor, bende yetişemiyorum
biz tutmadık henüz canım ben sadece fiyat öğrenmek için bikaç yeri arayıp tlfda sordum ortalama fiyatlar 5500-7000 arası değişiyordu sorduğum yerlerde.
6500liralık sordugum yerde pasta,kuru pasta,içecek, orkestra, 180dk kamera ve 50 tane fotoğraf var
5250liralık sordugum yerde kampanya varmış pasta,kuru pasta,kamera,orkestra,fotoğraf,dış çekim albüm, süsleme
buarada senin koktely ve tekne kiralama diosun fotoğraf, orkestra flnda olcak onlarıda düşün çok tutuyor orkestra fotografçı pasta fln ayrı ayrı olunca çok yüksek bi rakam oluyor
biz kısmet olursa 1 ay sonra nişan yapcaz 300 kişilik yeri tuttuk 3500lira pasta ve kuru pasta ve içeçek var bide burası tanıdıktı indirimli hali yanive onun dışında yaklaşık 1000lira fotografçı (albüm ve kamera) ayarladık yani bi nişan 5000liraya mal oldu daha hiçbişeysiz
evet canım çok çabuk ilerliyor, bende yetişemiyorum
biz tutmadık henüz canım ben sadece fiyat öğrenmek için bikaç yeri arayıp tlfda sordum ortalama fiyatlar 5500-7000 arası değişiyordu sorduğum yerlerde.
6500liralık sordugum yerde pasta,kuru pasta,içecek, orkestra, 180dk kamera ve 50 tane fotoğraf var
5250liralık sordugum yerde kampanya varmış pasta,kuru pasta,kamera,orkestra,fotoğraf,dış çekim albüm, süsleme
buarada senin koktely ve tekne kiralama diosun fotoğraf, orkestra flnda olcak onlarıda düşün çok tutuyor orkestra fotografçı pasta fln ayrı ayrı olunca çok yüksek bi rakam oluyor
biz kısmet olursa 1 ay sonra nişan yapcaz 300 kişilik yeri tuttuk 3500lira pasta ve kuru pasta ve içeçek var bide burası tanıdıktı indirimli hali yanive onun dışında yaklaşık 1000lira fotografçı (albüm ve kamera) ayarladık yani bi nişan 5000liraya mal oldu daha hiçbişeysiz
Alışılır herhalde canım zamanla ben hangi topik geliyorsa önüme yorum yapılıcak şeyler yapıyorum birde kendimin yemek topikcigi var orda paylaşım yapıyorum önceden asker yolu bekledim kısa dönem ordaydım artık herkes hazırlık derdinde pek ugrayan yok tek başıma yazılmıyor ordaZor ama tatlı telaşlar heyecanlar sıkıntılar bunlar napalım bunlar atlatılcak geriye dönüp baktıgımızda bir gülümsemeyle kalır herşey inşallah
Amin inşallah :)
kızlar merhaba bende 14 haziran 2014te evleniyorum ramazan tam olarak hangi günlere geliyoki gerçi biz hesapladık ama yanlış olmasın
haklısın aslında video ve fotoğraf konusunda babamın en yakın arkadaşlarından biri yardımcı olucak saolsun nişanda bile para almadılar düğün fotoğrafların da benden dedi bu konuda şansım var galiba biraz:) bi orkestra tutmak gerekecek pastayı ve diğer tüm yiyecek içeceği de catering firmasıyla çözmek istiyorum ama tabi bakalım kısmetimizde ne olacak. bu arada biz nişanı geçen sene temmuzda yemekli yaptık öğretmenevinde 2000 TL tuttu (içkisiz) müziği de biz evde oturduk internetten bir sürü şarkı indirdik sonra nişan gecesi biri sadece bilgisayarın başında durdu ve duruma göre çaldı şarkıları hiç sorun yaşamadık. ben nişanda pasta kesmedim çok hoşlanmıyorum zaten. ama siz çok para veriyorsunuz bence biz 75 kişiye yemek verdik ya..
Alışılır herhalde canım zamanla ben hangi topik geliyorsa önüme yorum yapılıcak şeyler yapıyorum birde kendimin yemek topikcigi var orda paylaşım yapıyorum önceden asker yolu bekledim kısa dönem ordaydım artık herkes hazırlık derdinde pek ugrayan yok tek başıma yazılmıyor ordaZor ama tatlı telaşlar heyecanlar sıkıntılar bunlar napalım bunlar atlatılcak geriye dönüp baktıgımızda bir gülümsemeyle kalır herşey inşallah
Evet yetişmek imkansız akşam takip edemiyorum Ramazandan dolayı iftara hazırlık biraz toparlanma yemekten sonra kendimi nereye atıyorsamDügün mekanları çok pahalı gerçekten dügün salonu istemiyorum bende kır dügünü istiyorum açık mekan onlarda dedigin rakamlarda yemeksiz bile 7000den aşagı çok nadir bulunuyor İstanbulda bakalım inşallah hepimiz gönlümüze göre yerler bulabiliriz
kızlar günaydın hepinize. düğün için bir yerle anlaşan var mı ya da bir araştırma yapan. biz teknede düğün yapmak istiyoruz İzmir'de Lamia Gemisi var bilen bilir dün 300 kişi için kokteyl fiyatı aldım kişi başı 55 TL fiyat verdiler ama tekneyi kiralamak için ayrıca ücret ödenmiyormuş :)) 16500 TL yapar. yemekli düğün yapılır o fiyata çok pahalı geldi. daha önce topiklerden okumuştum teknede düğün daha ucuza geliyormuş aslında gerçi daha araştırıcam ama sizin de fikrinizi alayım dedim. farklı bir düğün olsun istedik çok hoşumuza gitti bu fikir.
Canım ama 75 kişi diosun bizim sadece arkadaşlarımız o kadar bide 2 ailede baya kalabalık
ilk başta bizde yemekli yapmayı düşündük ama yemekli yapınca illaki birilerini çağırmaman gerekiyor oda benim içime sinmiyor kendimi ayrım yapar gibi hissediyorum
evet pahalıya mal oldu bizimki biraz ama bende düğün salonu istemedim o yüzden oldu
inşallah hepsi gönlümüze göre olur
tabiki de inşallah.. benim demek istediğim yemekli yapmıyorsunuz ya ondan biraz fazla geldi bana.. aslında ben nişanı dışarda yapmak istememiştim biraz gereksiz buluyorum ama erkek tarafı kalabalık gelmek isteyince mecbur kaldık. .gönül daha çok şeyler yapmak ister Allah herkesin gönlüne göre versin canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?