2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Günaydın kızlaaar
Bu gece sahura yetişemedik biz 7 dakika vardı uyandığımızda, o 7 dakikada ne yediysem ne içtiysem onla duruyorum bugün.
Ama çok komikti ya, hepimiz koşa koşa mutfağa daldık, adrenalinden uyku falan kalmadı tabi, zamanla yarıştık resmen çok eğlendim ben çok güldüm halimize
Bakalım ne kadar tutar yediklerim, öğlenin sıcağında fotoğraf çekimine çıkacağım bi de

Canım beni yanlış anlamadığına çok sevindim
Bence de kimseye laf söylemek düşmez.Deneyin madem kuzucum, gönlünüze göre olsun inşallah.

Çok geçmiş olsun kuzum, en kısa zamanda düzelir inşallah, çok zor o kas spazmları ya. Benim de omzumda vardı, 6 ay kolumu yukarı kaldıramadım. Yüzerek geçirdim. Hele ani giren ağrılar, gece ağlayarak uyanırdım. Allah kimseye vermesin

Çok fazla geldi bana da canım, hoşgeldin bu arada

Çok fazla geldi bana da canım, hoşgeldin bu arada [/QUOTE]

bana da öyle geldi, hoşbulduk :) dün gece ben de sahurda mide ağrısından 2 lokma bişey yiyebildim anca ya 3 gündür bütün vücut dengem alt üst oldu resmen..

Çok fazla geldi bana da canım, hoşgeldin bu arada

bana da öyle geldi, hoşbulduk :) dün gece ben de sahurda mide ağrısından 2 lokma bişey yiyebildim anca ya 3 gündür bütün vücut dengem alt üst oldu resmen..[/QUOTE]

Alışır alışır
Nasılsın canım? Tanıtır mısın kendini biraz?

bana da öyle geldi, hoşbulduk :) dün gece ben de sahurda mide ağrısından 2 lokma bişey yiyebildim anca ya 3 gündür bütün vücut dengem alt üst oldu resmen..

Alışır alışır
Nasılsın canım? Tanıtır mısın kendini biraz?[/QUOTE]

iyiyim sen nasılsın? 28 yaşındayım İzmirde yaşıyorum çalışıyorum 5 yıldır nişanlımı bekliyorum geçen temmuzda nişanlandık 2014 yazında da Allah kısmet ederse evlenmeyi düşünüyoruz:) o da eskişehirde okuyor.. sen napıosun sen de anlatsana kendini biraz

Aaa doğru dün okumuştum pardon
21 yaşındayım Sosyoloji okuyorum 4.sınıfım bu yıl.
3,5 senedir süperkahramanım var
İşte kpss'den sonra bişeyler olur diye ümit ediyorum
Evlilik teklifimi aldım ama o kadar yani gerisi gelmedi

Son düzenleme:
Kızlar çok çabuk ilerliyorsunuz hızınıza yetişemiyorum daha tam kimseylede tanışamadım ben fransız kalıyorum hep

bu arada ben de geldim direkt muhabbete daldım.

herkes birbirini tanıyor sanırım ben de tanıtayım kendimi

26 yaşındayım, İstanbulda yaşıyorum. çalışıyorum. Mayıs ayında nişanlandım 8 haziran 2014 te evleneceğiz kısmetse... nişanlım ağustos ayında askere gidecek, asker yolu bekleyeceğim

Evlilik teklifimi aldım ama o kadar yani gerisi gelmedi [/QUOTE]

ben baya geç kalmışım desene :)) o çalışıyor mu peki

Son düzenleme:

Evlilik teklifimi aldım ama o kadar yani gerisi gelmedi [/QUOTE]

gerisi çok hızlı gelir canım ne oldugunu anlayacak fırsatın bile olmuyor gerçekten:)ne güzel hiç sene kaybım yok sanırım 21 yaşında mezun olacaksın üniversiteden.

Asker yareni mi olcan sen

ben baya geç kalmışım desene :)) o çalışıyor mu peki
Aslında biz biraz erken davrandık
Evet çalışıyor, 657 kendisi

gerisi çok hızlı gelir canım ne oldugunu anlayacak fırsatın bile olmuyor gerçekten:)ne güzel hiç sene kaybım yok sanırım 21 yaşında mezun olacaksın üniversiteden.

22 yaşında mezun olcam canım, inşallah gerisi gelir sonra söylediğin gibi

Herkese selamlar, nasılsınız?
Benim pek tadım yok bugün, bir selam vereyim dedim.

Pericim
çok çok geçmiş olsun, tahlillerinin temiz çkmasına sevindim, soğuk almış olabilir, dönem dönem benim de oluyor.

Ammavelakin
seni burda görmek ne güzel, gel artık ve gitme Bu arada mesaj kutun doluymuş canım, cevap yazamadım:26:

Mutellacım
Ben de çok az yedim bugün, inşallah dayanırız. Çok da eğlenceli olmuş sizin

Ceylin, yeşilfare hoşgeldiniiiz

Neyin var canım?

Asker yareni mi olcan sen

Aslında biz biraz erken davrandık
Evet çalışıyor, 657 kendisi

22 yaşında mezun olcam canım, inşallah gerisi gelir sonra söylediğin gibi

evet canım asker yareni oalcagım, içim daralıuyor düşündükçe, sağlıcakla yapıp gelsin de başka birşey istemiyorum.

hoş geldin :) bi de askerlik var dimi Allah sabır versin valla biz askerliği beklemicez ne benim annem ne onun annesi ne ben, kimse istemio şimdi askere gitmesini zaten 2 sene nişanlı kalmış olucaz bi de askerliği beklersek çok zor. çok uzatmak da hiç iyi deil..

Bende 23 yaşındayım İstanbulda yaşıyorum canım aynı şekilde çalışıyorum2015 yılında düşünüyoruz canım kısmetse inşallah bizde ben asker yolu bekledim 5 ay kısa dönem yaptık askerligi canım nişanlın uzun dönemmi gidicek kısa dönemmi Allah sabır versin canım bunuda çabucak atlatırsınız inşallah

evet canım asker yareni oalcagım, içim daralıuyor düşündükçe, sağlıcakla yapıp gelsin de başka birşey istemiyorum.

Hayırlısıyla çabucak geçicek kuzum. Ben de Aralık'ta gönderiyorum sevgilimi askere kısmetse, yüksek lisans olmasa senin gibi Ağustos'ta asker yareni olcaktım. Seni çok iyi anlıyorum Zor ama bitince bitiyor, aradaki engeller kalkıyor ne güzel.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…