çok doğru söylüyorsun canım çok da haklısın. ben de senin gibi düşünüyorum, bütün gün zaten işte oluyoruz kim ne laf ediyorsa etsin diyorum. yeni evli insanın evine çat kapı gelecek değillerdir herhalde diyorum, hatta deneyelim olmazsa ondan sonra kiraya çıkarız şeklinde bile düşündüm.
Yok canım, Sağ omzu, göğüs kafesi nefes aldıkça batıyor, ağrı şiddetleniyor duruyor , nefes alamıyorum diyor ağrı arttığında...
Araba kullanırken klimada çarpmış olabilir diye düşnüüyorum...
kızlar günaydın hepinize. düğün için bir yerle anlaşan var mı ya da bir araştırma yapan. biz teknede düğün yapmak istiyoruz İzmir'de Lamia Gemisi var bilen bilir dün 300 kişi için kokteyl fiyatı aldım kişi başı 55 TL fiyat verdiler ama tekneyi kiralamak için ayrıca ücret ödenmiyormuş :)) 16500 TL yapar. yemekli düğün yapılır o fiyata çok pahalı geldi. daha önce topiklerden okumuştum teknede düğün daha ucuza geliyormuş aslında gerçi daha araştırıcam ama sizin de fikrinizi alayım dedim. farklı bir düğün olsun istedik çok hoşumuza gitti bu fikir.
Çok fazla geldi bana da canım, hoşgeldin bu arada
bana da öyle geldi, hoşbulduk :) dün gece ben de sahurda mide ağrısından 2 lokma bişey yiyebildim anca ya 3 gündür bütün vücut dengem alt üst oldu resmen..
iyiyim sen nasılsın? 28 yaşındayım İzmirde yaşıyorum çalışıyorum 5 yıldır nişanlımı bekliyorum geçen temmuzda nişanlandık 2014 yazında da Allah kısmet ederse evlenmeyi düşünüyoruz:) o da eskişehirde okuyor.. sen napıosun sen de anlatsana kendini biraz
Kızlar çok çabuk ilerliyorsunuz hızınıza yetişemiyorum daha tam kimseylede tanışamadım ben fransız kalıyorum hep
iyiyim sen nasılsın? 28 yaşındayım İzmirde yaşıyorum çalışıyorum 2 yıldır nişanlımı bekliyorum geçen temmuzda nişanlandık 2014 yazında da Allah kısmet ederse evlenmeyi düşünüyoruz:) o da eskişehirde okuyor.. sen napıosun sen de anlatsana kendini biraz
iyiyim sen nasılsın? 28 yaşındayım İzmirde yaşıyorum çalışıyorum 5 yıldır nişanlımı bekliyorum geçen temmuzda nişanlandık 2014 yazında da Allah kısmet ederse evlenmeyi düşünüyoruz:) o da eskişehirde okuyor.. sen napıosun sen de anlatsana kendini biraz
bu arada ben de geldim direkt muhabbete daldım.
herkes birbirini tanıyor sanırım ben de tanıtayım kendimi
26 yaşındayım, İstanbulda yaşıyorum. çalışıyorum. Mayıs ayında nişanlandım 8 haziran 2014 te evleneceğiz kısmetse... nişanlım ağustos ayında askere gidecek, asker yolu bekleyeceğim
Aslında biz biraz erken davrandıkben baya geç kalmışım desene :)) o çalışıyor mu peki
gerisi çok hızlı gelir canım ne oldugunu anlayacak fırsatın bile olmuyor gerçekten:)ne güzel hiç sene kaybım yok sanırım 21 yaşında mezun olacaksın üniversiteden.
Herkese selamlar, nasılsınız?
Benim pek tadım yok bugün, bir selam vereyim dedim.
Pericim
çok çok geçmiş olsun, tahlillerinin temiz çkmasına sevindim, soğuk almış olabilir, dönem dönem benim de oluyor.
Ammavelakin
seni burda görmek ne güzel, gel artık ve gitmeBu arada mesaj kutun doluymuş canım, cevap yazamadım:26:
Mutellacım
Ben de çok az yedim bugün, inşallah dayanırız. Çok da eğlenceli olmuş sizin
Ceylin, yeşilfare hoşgeldiniiiz
Asker yareni mi olcan sen
Aslında biz biraz erken davrandık
Evet çalışıyor, 657 kendisi
22 yaşında mezun olcam canım, inşallah gerisi gelir sonra söylediğin gibi
26 yaşındayım, İstanbulda yaşıyorum. çalışıyorum. Mayıs ayında nişanlandım 8 haziran 2014 te evleneceğiz kısmetse... nişanlım ağustos ayında askere gidecek, asker yolu bekleyeceğim
evet canım asker yareni oalcagım, içim daralıuyor düşündükçe, sağlıcakla yapıp gelsin de başka birşey istemiyorum.
Neyin var canım?
Sağ ol sorduğun için canım...Ama boşver, inan konuşacak, yazacak halim bile yok, sabaha kadar uyumadım.
Hep aynı şeyler zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?