Peki canım sıkma canını, inşallah düzelirsin en kısa zamanda
Sağ ol sorduğun için canım...Ama boşver, inan konuşacak, yazacak halim bile yok, sabaha kadar uyumadım.
Hep aynı şeyler zaten.
Sağ ol canım, kırılmadın ama değil mi? Kırdıysam çok üzülürüm:26:
Canım olayın ciddiyetini bilemem ama canını sıkma inan bu hayatta çözülmüycek hallolmuycak hiçbirşey yok bazen hayat üzerimize gelir ama çözülür biraz sabır biraz zamanla düzelir herşey inşallah demek gelir elimden sadece bilmedigim için sadece üzme kendini lütfen
Yok canım neden kırılayım olur mu öyle şeyAnlayabiliyorum bazen hepimiz senin durumunda olabiliyoruz. Sıkma canını.
selamlar kızlar, günaydınlar
dün ne çok uyazışmışsınız bakamadım hepsine maalesef
ohh iyi işte canım o bile bişiy keşke bizde şu ramazan boyunca en azından 1 saat erken çıksak 6da çıkıyoruz çok geç deil gerçi ama bazen dakkalar geçmek bilmiyor
bende bgn biraz değişiğim midem fln kötü inşallah hayırlısıyla geçiririm zamanı
bende öyle 6da çıkıyorumsen ne iş yapıyorsun bide yanlız mı yaşıyorsun
kesinlikle katılıyorum ya öğle arası olmasın 2 hatta 3 e bile razıyım yaRamazanda hele işyerinde geçmek bilmiyor zaman insan ayaklarını uzatıp yatıp dinlenmek istiyor
selam canım merhaba,
benmde kısmet olursa 14 haziranda düğünüm var
bizde baktık tarihlere kısmet olursa çift düğün yapacagız şehirlerimiz uzak oldugu için Ramazan başlangıcı 28Haziran diye biliyorum
henüz anlaşma yapmadık ama ben geçen gün bikaç yerle görüştüm fakat biz normal bi düğün düşünüyoruz
2 yerde düğün yapcaz kısmet olursa
biri 600 kişi yemeksiz 6500TL diğer şehirde 600 kişilik yemeksiz 5250TL fiyat verdi
kara kara düşünüyoruz anlıcagın bunlar bile bize çok geldi
izmirde yaşıyorum bende ama hiç duymadım o gemiyi neresinde? bence biraz fazla değil mi 55TL kişi başı gerçi ben izmir fiyatlarını bilmiyorum ama sordugum yerlerde yemekli fiyatları kişi başı 30-35TL civarıydı
inşallah gönlünüze göre biyer bulursunuz sizin nezaamndı düğün?
Erken uyu desem bu sefer işten gel yemek ye direk uyu gibi oluyorbende yine görüşmeye gittim aslında aynı gün içinde 2 yere gittim pazartesi 1 tanesi dün aradı cagırdı aslında orasıda iyiydi ama ben aklıma 2. koydum cuma günü olumlu yada olumsuz haber vericem dedi aslında konusurken hep işe alınmısım gibi konustu ama ben alındım mı diye sorunca görüşmem gereken bir kac kisi daha var cuma karar vericem dedi bakalım ne olacak aklımda tek soru işareti var 3 erkek ve tek bayan ben olucam..ama görüşme sırasında aklıma takılacak hic bir harekette bulunmadılar ama yinede korkuyor insan cumaya az kaldı bakalım ne olacak
Ohh cok şükür canım inşallah iyi olur tez zamandaiyi bak damada tamam canım öptümmm
kızlar günaydın hepinize. düğün için bir yerle anlaşan var mı ya da bir araştırma yapan. biz teknede düğün yapmak istiyoruz İzmir'de Lamia Gemisi var bilen bilir dün 300 kişi için kokteyl fiyatı aldım kişi başı 55 TL fiyat verdiler ama tekneyi kiralamak için ayrıca ücret ödenmiyormuş :)) 16500 TL yapar. yemekli düğün yapılır o fiyata çok pahalı geldi. daha önce topiklerden okumuştum teknede düğün daha ucuza geliyormuş aslında gerçi daha araştırıcam ama sizin de fikrinizi alayım dedim. farklı bir düğün olsun istedik çok hoşumuza gitti bu fikir.
Geçen sene bildiğim kadarıyla alsancak tarafında duruyordu ama dün internetten baktım bostanlıda duruyormuş. fiyatı zaten çok fazla biz tutamayız tutsalar bile istemem günah o paraya evime eşya alırım ben fikir olsun diye yazdım ama teknede olmasını çok istiyoruz umarım öyle bir şey denk gelir hem teknede olunca dışardan catering firmasıyla anlaşmak daha kolaymış gibi gelio tabi bilemiorum
Çok geçmiş olsun kuzum, en kısa zamanda düzelir inşallah, çok zor o kas spazmları ya. Benim de omzumda vardı, 6 ay kolumu yukarı kaldıramadım. Yüzerek geçirdim. Hele ani giren ağrılar, gece ağlayarak uyanırdım. Allah kimseye vermesin
Herkese selamlar, nasılsınız?
Benim pek tadım yok bugün, bir selam vereyim dedim.
Pericim
çok çok geçmiş olsun, tahlillerinin temiz çkmasına sevindim, soğuk almış olabilir, dönem dönem benim de oluyor.
Kızlar Merhaba nasılaınızGirmeyeli uzun zaman oldu
günaydın güzellerim... Nasılsınız bakalım bugün?
ben birazcık grip olmuşum yinehem sıcak, hem grip hele de oruçluyken çekilmiyor hiç neyse çabucak atlatırım inşallah..
Nihanımın canı sıkkınmış amaüzülme ama sen tatlım, biz sana kıyamayız kiiii ne zaman istersen o zaman anlatırsın canım, ama sıkma canını lütfen...
Perim, geçmiş olsun sevdiğine, önemli bir şey değildir inşallah, kızların da dediği gibi kas spazmı filandır muhtemelen, sıkmayın canınızı..
devlette çalışıyorum canım.. yok yalnız yaşamıyorum, ailemin yanındayım.. sevdiğim de burada işe başladı dün ona yemek yaptım iş çıkışı.. neyse ki evde yemek hazırlama derdim yok, annem her şeyi hazırlamış oluyor gittiğimde.. ama bu saltanatım çok sürmeyecek başka şehre gidiyorum yakın bir zamanda... sen yalnız mısın canım?
düğün yeri muhabbetleri olmuş, benim aklımdaki yerler de çok pahalıbir de bizim de iki düğün olacak ne yapacağız nasıl olacak bilmiyorum valla... şimdi nişan için bakıyorum mekan, 5000'den aşağı olmuyor yemekli, 100 kişilik... nişan hadi az kişi de düğünde ne yapacağız bakalım...
Perim geldi ben gidiyorum
Gitmem gerek yoksa bu sıcakta çıkmazdım ama, kendinize iyi bakın kızlar, akşama fotoğraf getirebilirim size çekime çıkarsak
Öpüyorum iyi sohbetleer
Ebisim de gelmiş ama ya tüh şimdi
Perim geldi ben gidiyorum
Gitmem gerek yoksa bu sıcakta çıkmazdım ama, kendinize iyi bakın kızlar, akşama fotoğraf getirebilirim size çekime çıkarsak
Öpüyorum iyi sohbetleer
Ebisim de gelmiş ama ya tüh şimdi
günaydın güzellerim... Nasılsınız bakalım bugün?
ben birazcık grip olmuşum yinehem sıcak, hem grip hele de oruçluyken çekilmiyor hiç neyse çabucak atlatırım inşallah..
Perim, geçmiş olsun sevdiğine, önemli bir şey değildir inşallah, kızların da dediği gibi kas spazmı filandır muhtemelen, sıkmayın canınızı..
Canım benim, geçmiş olsun tatlım, ve teşekkür ederimdualarını eksik etme olur mu?
Sen fotoğrafta mı çekiyorsun mutella..
Nişan-düğün fotoları da çekiyor musunuz, ne çekimi bu?
Maşallah topiğimizin kızlarına, geçmişi okumaya yetişmek ne mümkün :)
Kızlar okuyamadım valla, kaç sayfaydı.. Umarım herkes iyidir, her şey yolundadır. Nihancığımın morali bozukmuş, umarım kolay hallolacak bir şeydir canım.
Benim sevdicek bu haftasonu gelecekti ama olmadı, önümüzdeki haftasonu burda olacak inşallah. 53 gündür görmüyoruz birbirmizi...
Edoşum çok sevindim, inşallah hayırlısı olsun...
Canım hayırdır senin neden tadın yok
Bu arada sağolasın canım
Oo Hoş geldin canımm :))
Nasılsın
Canım 2 senedir amatörce kendi kendime çekiyordum, makinam da var çok profesyonel değil ama, yarı-pro, abim evleniyor ya Ağustos'ta kısmetse, fotoğraflarını benim çekmemi istediler, pro makina ayarladı abim bana çekim için, biraz daha teknik öğreneyim diye kursa gidiyorum yeni başladım. İnşallah daha çok profesyonelleşerek daha güzel fotoğrak çekmeyi amaçlıyorum. Hatta işe dökmeyi bileTabiki hayalim açık hava çekimleri yapabilen fotoğrafçı olmak. Bakalım kısmet inşallah. Şimdi çıkmam lazım derse geç kalmayım canım. Akşama da davet var ama gece mutlaka gelirim. Öpüyorum canım kendine iyi bak.
Zamana bırakmak bazı durumlarda en güzeli canım hakkımızda hayırlısı neyse o belli eder kendini inşallah gönlünce olsun herşey çözülsün sıkıntılarında şu mübarek Ramazan ayında kabul olsun dualarımız inşallahDesteğiniz için çook teşekkürler kızlar, artık hiçbir şey için gücüm kalmadı. Suyun akışına bırakım kendimi...
Ne çok kişi gelmiş zamanla bu topiğe girmeyeli büsürü arkadaş gelmiş
Kendimi tanıtayım kızlar size yeniden Alanyada yaşıyorum 24 yaşındayımm 2 yılık bi ilişkim var hayallerimize göre bu sene düğünümüz vardı ama okulu takınca ikimizde malesef hayaller ertelendi gene.
Günaydın canım aynı kaderi paylaşıyoruz bugün sanırım bende grip olmuşum nasıl oldum farkedemedengünaydın güzellerim... Nasılsınız bakalım bugün?
Maşallah topiğimizin kızlarına, geçmişi okumaya yetişmek ne mümkün :)
Kızlar okuyamadım valla, kaç sayfaydı.. Umarım herkes iyidir, her şey yolundadır. Nihancığımın morali bozukmuş, umarım kolay hallolacak bir şeydir canım.
Benim sevdicek bu haftasonu gelecekti ama olmadı, önümüzdeki haftasonu burda olacak inşallah. 53 gündür görmüyoruz birbirmizi...
Zamana bırakmak bazı durumlarda en güzeli canım hakkımızda hayırlısı neyse o belli eder kendini inşallah gönlünce olsun herşey çözülsün sıkıntılarında şu mübarek Ramazan ayında kabul olsun dualarımız inşallah
Ebiiiss özlettin kendini, Evet kızlar moralim çok bozuk,sizi de meraklandırdımağlamaktan gözlerim yine şiş ama aynı şeyler işte,atama, işsizlik ve bir sürü maddi manevi sıkıntı.Ne diyeyim Rabbim sevdiği kullarına dert verirmiş.
Ah canım ya nedir bu çektiğimiz...
Benimde canım bu konuda çok sıkkın çoook...
Yedekten ümidimi kestim tamamen...
Diğer alımda işe başlasam bile 2-3 Maaş ile Aralığa nasıl yetişilir bilmiyorum...
Aileme borç bırakmadan evlenmek istiyorum...
Çok zor bu işler gerçekten...
Allah'ım yardım etsin..
Canım görüşürüz akşama gene
Fotoğraf getir canım bakalım
Güzel bir gün diliyorum canım
Çok geçmiş olsun canım... Kıyamam ya, Allah'ım şifa versin en kısa zamanda iğleş İnşallah.
Çok sağolasın bu arada
EbisimmmÖptüm seni de nasılsın
Ebiiiss özlettin kendini, Evet kızlar moralim çok bozuk,sizi de meraklandırdımağlamaktan gözlerim yine şiş ama aynı şeyler işte,atama, işsizlik ve bir sürü maddi manevi sıkıntı.Ne diyeyim Rabbim sevdiği kullarına dert verirmiş.
Zamana bırakmak bazı durumlarda en güzeli canım hakkımızda hayırlısı neyse o belli eder kendini inşallah gönlünce olsun herşey çözülsün sıkıntılarında şu mübarek Ramazan ayında kabul olsun dualarımız inşallah
Hoşgeldin canım herşeyde vardır bir hayır belkide seneye çok çok daha güzel bir dügünle mutlulugunuz ikiye katlanır bellimi olur kader kısmet bu işler gerçekten elinize diplomanızı mesleginizi aldıktan sonra kim tutar sizi degilmi23 yaşındayım bende İstanbuldayım çalışıyorum öyle böyle yaşıyoruz işte
Günaydın canım aynı kaderi paylaşıyoruz bugün sanırım bende grip olmuşum nasıl oldum farkedemedensoguk sular pencerelerde açık uyuyoruz okadar sıcakki hem grip hem oruç bende hafiften diş agrısıda var daha bir çekilmiyor yani Rabbim akşama kadar sabrını verir inşallah:2:
Hoşgeldin canım inşallah kavuşursun sevdigine canım 53 gün dile kolay okuyormu görev içinmi farklı bir yerde canım hasretlik çok zor asker yareniydim Mayısa kadar 5 ay ayda bir gitsemde yanına o hasretligi bilirim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?