2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Sağ ol sorduğun için canım...Ama boşver, inan konuşacak, yazacak halim bile yok, sabaha kadar uyumadım.
Hep aynı şeyler zaten.

Canım olayın ciddiyetini bilemem ama canını sıkma inan bu hayatta çözülmüycek hallolmuycak hiçbirşey yok bazen hayat üzerimize gelir ama çözülür biraz sabır biraz zamanla düzelir herşey inşallah demek gelir elimden sadece bilmedigim için sadece üzme kendini lütfen

Perim geldi ben gidiyorum
Gitmem gerek yoksa bu sıcakta çıkmazdım ama, kendinize iyi bakın kızlar, akşama fotoğraf getirebilirim size çekime çıkarsak
Öpüyorum iyi sohbetleer

Ebisim de gelmiş ama ya tüh şimdi

Son düzenleme:

Yok canım neden kırılayım olur mu öyle şey Anlayabiliyorum bazen hepimiz senin durumunda olabiliyoruz. Sıkma canını.

Desteğiniz için çook teşekkürler kızlar, artık hiçbir şey için gücüm kalmadı. Suyun akışına bırakım kendimi...

Ne çok kişi gelmiş zamanla bu topiğe girmeyeli büsürü arkadaş gelmiş

Kendimi tanıtayım kızlar size yeniden Alanyada yaşıyorum 24 yaşındayımm 2 yılık bi ilişkim var hayallerimize göre bu sene düğünümüz vardı ama okulu takınca ikimizde malesef hayaller ertelendi gene.

Umarım bu bekleme süresince güzel günler yaşarız Sınanmadan

günaydın güzellerim... Nasılsınız bakalım bugün?

ben birazcık grip olmuşum yine hem sıcak, hem grip hele de oruçluyken çekilmiyor hiç neyse çabucak atlatırım inşallah..

Nihanımın canı sıkkınmış ama üzülme ama sen tatlım, biz sana kıyamayız kiiii ne zaman istersen o zaman anlatırsın canım, ama sıkma canını lütfen...

Perim, geçmiş olsun sevdiğine, önemli bir şey değildir inşallah, kızların da dediği gibi kas spazmı filandır muhtemelen, sıkmayın canınızı..

devlette çalışıyorum canım.. yok yalnız yaşamıyorum, ailemin yanındayım.. sevdiğim de burada işe başladı dün ona yemek yaptım iş çıkışı.. neyse ki evde yemek hazırlama derdim yok, annem her şeyi hazırlamış oluyor gittiğimde.. ama bu saltanatım çok sürmeyecek başka şehre gidiyorum yakın bir zamanda... sen yalnız mısın canım?

düğün yeri muhabbetleri olmuş, benim aklımdaki yerler de çok pahalı bir de bizim de iki düğün olacak ne yapacağız nasıl olacak bilmiyorum valla... şimdi nişan için bakıyorum mekan, 5000'den aşağı olmuyor yemekli, 100 kişilik... nişan hadi az kişi de düğünde ne yapacağız bakalım...

Maşallah topiğimizin kızlarına, geçmişi okumaya yetişmek ne mümkün :)
Kızlar okuyamadım valla, kaç sayfaydı.. Umarım herkes iyidir, her şey yolundadır. Nihancığımın morali bozukmuş, umarım kolay hallolacak bir şeydir canım.
Benim sevdicek bu haftasonu gelecekti ama olmadı, önümüzdeki haftasonu burda olacak inşallah. 53 gündür görmüyoruz birbirmizi...

Edoşum çok sevindim, inşallah hayırlısı olsun...

Son düzenleme:
Ohh cok şükür canım inşallah iyi olur tez zamanda iyi bak damada tamam canım öptümmm

Sağolasın canım

Ooo baya varmış canım. Bende İzmir'deyim...

Lamia Pasaportta diye biliyorum ben :44:
Cumhuriyet meydanına gelmeden biraz önce duruyor...
Tabi bundan 2 tane gemi yoksa
Hatta Kahvaltı Falan yapmak için birgün Hep gitmek istemiştik

Canım çok sağolasın, bende 3 yıl kas spazmı geçirdim... Boyundan.
Boynumda damarlar şişlikten boynumda hafif yamukluk var elleyince tammen anlaşılıyor, sağ tarafımda.

Canım hayırdır senin neden tadın yok
Bu arada sağolasın canım

Kızlar Merhaba nasılaınız Girmeyeli uzun zaman oldu

Oo Hoş geldin canımm :))
Nasılsın

Kızlar bu arada İzmir'de düğün Mekanı için istediğim 1 2 yer var...
1- Concorde Düğün Salonu (Gönlümde yer etmiş bir yer... 2 Yıldır burayı istiyorum Fotoğraflardan beğendim . Hem bucada yakında... Arkadaşımda Eylülde evlenecek, daha hiç gitmemiştim ilk o zaman gideceğim...)
2- Aşk Olsun Kır/Düğün Salonu...

Aslında kır düğününü istemiyorum. Çünkü misafirler arasında soğuk bir hava oluyor...
Geçen Hancı Kır düğününe gittik hiç memnun kalmadık...
Masalar uzak, genişlikte etki olunca insanlar birbirlerini görmüyorlar...
Birde Maksimum 4000'e kadar çıkmak istiyoruz fiyat konusunda...

Son düzenleme:

Canım benim, geçmiş olsun tatlım, ve teşekkür ederim dualarını eksik etme olur mu?

Sen fotoğrafta mı çekiyorsun mutella..
Nişan-düğün fotoları da çekiyor musunuz, ne çekimi bu?

Canım görüşürüz akşama gene
Fotoğraf getir canım bakalım
Güzel bir gün diliyorum canım

Çok geçmiş olsun canım... Kıyamam ya, Allah'ım şifa versin en kısa zamanda iğleş İnşallah.
Çok sağolasın bu arada

Ebisimmm Öptüm seni de nasılsın

Canım benim, geçmiş olsun tatlım, ve teşekkür ederim dualarını eksik etme olur mu?

Sen fotoğrafta mı çekiyorsun mutella..
Nişan-düğün fotoları da çekiyor musunuz, ne çekimi bu?

Canım 2 senedir amatörce kendi kendime çekiyordum, makinam da var çok profesyonel değil ama, yarı-pro, abim evleniyor ya Ağustos'ta kısmetse, fotoğraflarını benim çekmemi istediler, pro makina ayarladı abim bana çekim için, biraz daha teknik öğreneyim diye kursa gidiyorum yeni başladım. İnşallah daha çok profesyonelleşerek daha güzel fotoğraf çekmeyi amaçlıyorum. Hatta işe dökmeyi bile Tabiki hayalim açık hava çekimleri yapabilen fotoğrafçı olmak. Bakalım kısmet inşallah. Şimdi çıkmam lazım derse geç kalmayım canım. Akşama da davet var ama gece mutlaka gelirim. Öpüyorum canım kendine iyi bak.

Son düzenleme:

Canım hayırdır senin neden tadın yok
Bu arada sağolasın canım

Oo Hoş geldin canımm :))
Nasılsın

Ebiiiss özlettin kendini, Evet kızlar moralim çok bozuk,sizi de meraklandırdım ağlamaktan gözlerim yine şiş ama aynı şeyler işte,atama, işsizlik ve bir sürü maddi manevi sıkıntı.Ne diyeyim Rabbim sevdiği kullarına dert verirmiş.

Seni bana Allah mı gönderdi Mutiii.Ben de konyada fotoğrafçı arıyordum. Sen ilerlet, öğren iyice müşterin olurum belki Tabi taaa 2-3 yıl sonrasında

Desteğiniz için çook teşekkürler kızlar, artık hiçbir şey için gücüm kalmadı. Suyun akışına bırakım kendimi...
Zamana bırakmak bazı durumlarda en güzeli canım hakkımızda hayırlısı neyse o belli eder kendini inşallah gönlünce olsun herşey çözülsün sıkıntılarında şu mübarek Ramazan ayında kabul olsun dualarımız inşallah

Hoşgeldin canım herşeyde vardır bir hayır belkide seneye çok çok daha güzel bir dügünle mutlulugunuz ikiye katlanır bellimi olur kader kısmet bu işler gerçekten elinize diplomanızı mesleginizi aldıktan sonra kim tutar sizi degilmi 23 yaşındayım bende İstanbuldayım çalışıyorum öyle böyle yaşıyoruz işte
günaydın güzellerim... Nasılsınız bakalım bugün?

ben birazcık grip olmuşum yine hem sıcak, hem grip hele de oruçluyken çekilmiyor hiç neyse çabucak atlatırım inşallah..
Günaydın canım aynı kaderi paylaşıyoruz bugün sanırım bende grip olmuşum nasıl oldum farkedemedensoguk sular pencerelerde açık uyuyoruz okadar sıcakki hem grip hem oruç bende hafiften diş agrısıda var daha bir çekilmiyor yani Rabbim akşama kadar sabrını verir inşallah:2:

Hoşgeldin canım inşallah kavuşursun sevdigine canım 53 gün dile kolay okuyormu görev içinmi farklı bir yerde canım hasretlik çok zor asker yareniydim Mayısa kadar 5 ay ayda bir gitsemde yanına o hasretligi bilirim canım

]

Amiiin nehircim inşallah

Ben çıkıyorum kızlar, kusura bakmayın.
Öpüyorum hepinizi
İyi günler hepinize

Bu arada ammavelakiiiiiiiinnn posta kutun dolu canım

Ah canım ya nedir bu çektiğimiz...
Benimde canım bu konuda çok sıkkın çoook...
Yedekten ümidimi kestim tamamen...
Diğer alımda işe başlasam bile 2-3 Maaş ile Aralığa nasıl yetişilir bilmiyorum...
Aileme borç bırakmadan evlenmek istiyorum...
Çok zor bu işler gerçekten...
Allah'ım yardım etsin..

Alım olsun, atan da canım varsın bir şeyler borçla olsun. Zamanla ödersiniz, onun huzuru güvencesi bile başka.

Benim için de onu üzgün, bitmiş, çaresiz görmek ayrı dert, maddiyat ayrı dert, beklemek, özlemek ayrı dert, orada yalnız başıma yıllarca yaşamaya devam edecek olmak ayrı dert, ailem ayrı dert, sağlığımızdan olacağız bu gidşle o ayrı dert... Şükürsüzlük mü ediyorum bilmiyorum ama çok yoruldum gerçekten çok yoruldum

İyi diyelim iyi olsun perimmm, sen nasılsın?
Muticim canım senin keyfin nasıl?

İşte geldim burdayım :) Bazen herkesein böyle dönemleri oluyor, hayat sanki seni sınıyor, her şey üst üste geliyor. Ama bunlar da geçiyor bir gün gelip...

Görev için nehircim. 20sinde sadece haftasonu için gelecek. Onda da zaten cumartesi ben akşam 5e kadar çalışıyorum, pazar günü de 6da binip gidiyor. Olsun buna da şükür diyelim. Gelsin de yeter ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…