2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Merhaba canım iiyiym işteyim şuan.

sen nasılsın düğün yakında sanırım

İyi yaptın canım daha çok gel, evet dediğin gibi herkes dönem dönem yaşıyor, Allah kolaylıkla atlatmayı nasip etsin.
Sevdiğin gelecekmiş epeydir görememişsin, Allah kavuştursun canım

Görev için nehircim. 20sinde sadece haftasonu için gelecek. Onda da zaten cumartesi ben akşam 5e kadar çalışıyorum, pazar günü de 6da binip gidiyor. Olsun buna da şükür diyelim. Gelsin de yeter ki...

Anladım canım inşallah kısa sürede tamamen kavuşursunuz bir daha ayrı düşürmesin Rabbimİnsan sevdigini bir dakika görse bile yetiyor dünyalara degiyor gerçekten

İNşallah canım... Allah büyüktür diyorum sadece...

İyi diyelim iyi olsun perimmm, sen nasılsın?
Muticim canım senin keyfin nasıl?

Benden de iyi canım nasıl olsun, klima açtım oturdum...
Canım sıkılıyor .

Yok canım nerde... 1 buçuk 2 yıl var.
Bende iyiyim çok şükür...

İyi yaptın canım daha çok gel, evet dediğin gibi herkes dönem dönem yaşıyor, Allah kolaylıkla atlatmayı nasip etsin.
Sevdiğin gelecekmiş epeydir görememişsin, Allah kavuştursun canım

Amin canım, Allah hepimzi kavuştursun bir an önce...

Efulicim hoşgeldin, yoktun ne zamandır. Keyfin yerinde mi?

hoşbuldukk :)

kısa dönem gidecek canım inşallah. ama şimdi sistem değişmiş 4 yıllık üniverste mezunu olsa bile kura çekiliyormuş, inşallah şans bizden yana olur...

kaderdaşız desene canım.. Allah yardımcımız olsun, sabır versin bize. 5 ay beklenir elbet, sağlığımız yerinde olsun varsın bekleriz.

olsun, zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır :))

canım ben de fotoğrafla uğraşıyorumm:)

canonun orjinal eğitim videoları var bende, sana ulaştırmamı ister misin?

inşallah kısa zamanda tüm sıkıntıların üstesinden gelirsiniz... hayat o kadar kısa ki, çok fazla sağlık sorunu yaşamış biri olarak hayattan öğrendiğim en önemli şey hergün halimize bolca şükretmek....

slmmm
nihan kuşummm nden canını sıkıyosun sen bakimmmm
sıkıkldıgımızda bunaldıgımızda dualara sığındık biz. birbirimiz için dua ettik..
tüm kalbim seninle biliosun Allahım bu mübarek günlerde alsın hepimizin sıkıntılarını
üzülme nolur daha fazlaa

Anladım canım inşallah kısa sürede tamamen kavuşursunuz bir daha ayrı düşürmesin Rabbimİnsan sevdigini bir dakika görse bile yetiyor dünyalara degiyor gerçekten

Aynen canım yaa, hepimizi temelli kavuştursun.

çok sıcak di mi oralar? Ankara da sıcak ama o kadar fena değil hala.

Sağ ol sorduğun için canım...Ama boşver, inan konuşacak, yazacak halim bile yok, sabaha kadar uyumadım.
Hep aynı şeyler zaten.

Canım inan seni o kadar iyi anlıyorum ki aynı derdi paylaşıyoruz resmen...
Ben kafama takmayayım aman ne olursa olsun moduna giriyorum bazen sonra yine uykularım kaçıyor.

Amin canım, Allah hepimzi kavuştursun bir an önce...

Efulicim hoşgeldin, yoktun ne zamandır. Keyfin yerinde mi?

merhaba canımm Ablam zorlu bi ikiz hamilelik süreci geçirdi onunla lglendim bebekler için alışveriş flan derken 8 9 ay kendimi onlara adadım resmen 2 Hafta önce sağsalim doğum yaptı ve teyzelik mertebesine erdim sonunda

Sen nasılsın görüşmeyeli yolundamı herşey

çok sıcak kızlar yaa.. evin içinde serin bir yer araya araya bir hal oldum
nasıLsınız

hoşbuldukk :)

kısa dönem gidecek canım inşallah. ama şimdi sistem değişmiş 4 yıllık üniverste mezunu olsa bile kura çekiliyormuş, inşallah şans bizden yana olur...
[/B]

Biliyorum canım bizimde öyle oldu sınava girildi sonra kısa dönem çıksın niye nekadar dua ettim ahtırlamıyorum bile inşallah 12 degilde 5 ay yapar askerin Safranboluda yaptık biz internet cafedeydi askerim rahattıkta çok şükür inşallah sizinde böyle biryer nasip olur orası çıkarsa seve sevede yardımcı olurum
Aynen canım yaa, hepimizi temelli kavuştursun.

Amin canım inşallah

Yolunda canım çok şükür, arada aksamıyor değil ama onlar hepimizin hayatında var. Bebişlere çok sevdim. Allah analı babalı büyütsün. Ablanın sağlığı da iyidir umarım. Şimdiden sonra da işiniz zordur sizin. Allah kolaylık versin.

Kızlarrrrr sonunda bitti valla yarısında pes ettim gecmisi okuyamadım
Nasılsınız bakalım
Ben bugün cok uyudum gece erken yatıp yarın erken kalkmam gerek sersem gibiyim yine

Kızlarrrrr sonunda bitti valla yarısında pes ettim gecmisi okuyamadım
Nasılsınız bakalım
Ben bugün cok uyudum gece erken yatıp yarın erken kalkmam gerek sersem gibiyim yine

Edoşum sen bizim uykucu şirinimiz oldun valla :) yarın iş görüşmesi mi vardı?

Canım benim, geçmiş olsun tatlım, ve teşekkür ederim dualarını eksik etme olur mu?

Sen fotoğrafta mı çekiyorsun mutella..
Nişan-düğün fotoları da çekiyor musunuz, ne çekimi bu?

sen de sağol tatlım.. dualarım hep seninle.. ama nolur üzülmemeye çalış, vardır her şeyde bir hayır, bir şekilde yoluna girecek her şey.. Rabbim en hayırlı zamanda nasip etsin dilediklerini kuzumm...

Çok geçmiş olsun canım... Kıyamam ya, Allah'ım şifa versin en kısa zamanda iğleş İnşallah.
Çok sağolasın bu arada

Ebisimmm Öptüm seni de nasılsın

sağol kuzumm.. atlatırım inşallah çabucak...

amin canım, inşallah.. sana da geçmiş olsun.. pencere açık uyumaktan diyorum ben de.. bir de dışarısı sıcak terliyoruz, otobüste de klima çarpıyor gibi.. otobüse biner binmez hapşrmaya başlıyorum zaten.. bugun hiç bitmeyecekmiş gibi geliyor :/

Envymeeeemmmmmm canım benim çok geçmiş olsun. İnşallah hemencecik geçer gribin. Oruç halde çok zor ya... Nasıl kafanda netleşti mi yer konusu? ikramlık yapacak mısın?elbise nasıl olacak? Bi de tarihi bizden bir hafta önce miydi sonra mıydı? Ne çok sormuşum yaniii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…