Sağolasın canım
Ooo baya varmış canım. Bende İzmir'deyim...
Lamia Pasaportta diye biliyorum ben :44:
Cumhuriyet meydanına gelmeden biraz önce duruyor...
Tabi bundan 2 tane gemi yoksa
Hatta Kahvaltı Falan yapmak için birgün Hep gitmek istemiştik
Canım çok sağolasın, bende 3 yıl kas spazmı geçirdim... Boyundan.
Boynumda damarlar şişlikten boynumda hafif yamukluk var elleyince tammen anlaşılıyor, sağ tarafımda.
Canım hayırdır senin neden tadın yok
Bu arada sağolasın canım
Oo Hoş geldin canımm :))
Nasılsın
Kızlar bu arada İzmir'de düğün Mekanı için istediğim 1 2 yer var...
1- Concorde Düğün Salonu (Gönlümde yer etmiş bir yer...2 Yıldır burayı istiyorum Fotoğraflardan beğendim . Hem bucada yakında... Arkadaşımda Eylülde evlenecek, daha hiç gitmemiştim ilk o zaman gideceğim...)
2- Aşk Olsun Kır/Düğün Salonu...
Aslında kır düğününü istemiyorum. Çünkü misafirler arasında soğuk bir hava oluyor...
Geçen Hancı Kır düğününe gittik hiç memnun kalmadık...
Masalar uzak, genişlikte etki olunca insanlar birbirlerini görmüyorlar...
Birde Maksimum 4000'e kadar çıkmak istiyoruz fiyat konusunda...
İyi diyelim iyi olsun perimmm, sen nasılsın?
Muticim canım senin keyfin nasıl?
İşte geldim burdayım :) Bazen herkesein böyle dönemleri oluyor, hayat sanki seni sınıyor, her şey üst üste geliyor. Ama bunlar da geçiyor bir gün gelip...
Görev için nehircim. 20sinde sadece haftasonu için gelecek. Onda da zaten cumartesi ben akşam 5e kadar çalışıyorum, pazar günü de 6da binip gidiyor. Olsun buna da şükür diyelim. Gelsin de yeter ki...
Görev için nehircim. 20sinde sadece haftasonu için gelecek. Onda da zaten cumartesi ben akşam 5e kadar çalışıyorum, pazar günü de 6da binip gidiyor. Olsun buna da şükür diyelim. Gelsin de yeter ki...
Alım olsun, atan da canım varsın bir şeyler borçla olsun. Zamanla ödersiniz, onun huzuru güvencesi bile başka.
Benim için de onu üzgün, bitmiş, çaresiz görmek ayrı dert, maddiyat ayrı dert, beklemek, özlemek ayrı dert, orada yalnız başıma yıllarca yaşamaya devam edecek olmak ayrı dert, ailem ayrı dert, sağlığımızdan olacağız bu gidşle o ayrı dert... Şükürsüzlük mü ediyorum bilmiyorum ama çok yoruldum gerçekten çok yoruldum
İyi diyelim iyi olsun perimmm, sen nasılsın?
Muticim canım senin keyfin nasıl?
Merhaba canım iiyiym işteyim şuan.
sen nasılsın düğün yakında sanırım
İyi yaptın canım daha çok gel, evet dediğin gibi herkes dönem dönem yaşıyor, Allah kolaylıkla atlatmayı nasip etsin.
Sevdiğin gelecekmiş epeydir görememişsin, Allah kavuştursun canım
Merhaba canım iiyiym işteyim şuan.
sen nasılsın düğün yakında sanırım
Herkese selamlar, nasılsınız?
Benim pek tadım yok bugün, bir selam vereyim dedim.
Pericim
çok çok geçmiş olsun, tahlillerinin temiz çkmasına sevindim, soğuk almış olabilir, dönem dönem benim de oluyor.
Ammavelakin
seni burda görmek ne güzel, gel artık ve gitmeBu arada mesaj kutun doluymuş canım, cevap yazamadım:26:
Mutellacım
Ben de çok az yedim bugün, inşallah dayanırız. Çok da eğlenceli olmuş sizin
Ceylin, yeşilfare hoşgeldiniiiz
Bende 23 yaşındayım İstanbulda yaşıyorum canım aynı şekilde çalışıyorum2015 yılında düşünüyoruz canım kısmetse inşallah bizde ben asker yolu bekledim 5 ay kısa dönem yaptık askerligi canım nişanlın uzun dönemmi gidicek kısa dönemmi Allah sabır versin canım bunuda çabucak atlatırsınız inşallah
Hayırlısıyla çabucak geçicek kuzum. Ben de Aralık'ta gönderiyorum sevgilimi askere kısmetse, yüksek lisans olmasa senin gibi Ağustos'ta asker yareni olcaktım. Seni çok iyi anlıyorumZor ama bitince bitiyor, aradaki engeller kalkıyor ne güzel.
Ne çok kişi gelmiş zamanla bu topiğe girmeyeli büsürü arkadaş gelmiş
Kendimi tanıtayım kızlar size yeniden Alanyada yaşıyorum 24 yaşındayımm 2 yılık bi ilişkim var hayallerimize göre bu sene düğünümüz vardı ama okulu takınca ikimizde malesef hayaller ertelendi gene.
Umarım bu bekleme süresince güzel günler yaşarız Sınanmadan
Canım 2 senedir amatörce kendi kendime çekiyordum, makinam da var çok profesyonel değil ama, yarı-pro, abim evleniyor ya Ağustos'ta kısmetse, fotoğraflarını benim çekmemi istediler, pro makina ayarladı abim bana çekim için, biraz daha teknik öğreneyim diye kursa gidiyorum yeni başladım. İnşallah daha çok profesyonelleşerek daha güzel fotoğraf çekmeyi amaçlıyorum. Hatta işe dökmeyi bileTabiki hayalim açık hava çekimleri yapabilen fotoğrafçı olmak. Bakalım kısmet inşallah. Şimdi çıkmam lazım derse geç kalmayım canım. Akşama da davet var ama gece mutlaka gelirim. Öpüyorum canım kendine iyi bak.
Ebiiiss özlettin kendini, Evet kızlar moralim çok bozuk,sizi de meraklandırdımağlamaktan gözlerim yine şiş ama aynı şeyler işte,atama, işsizlik ve bir sürü maddi manevi sıkıntı.Ne diyeyim Rabbim sevdiği kullarına dert verirmiş.
Anladım canım inşallah kısa sürede tamamen kavuşursunuz bir daha ayrı düşürmesin Rabbimİnsan sevdigini bir dakika görse bile yetiyor dünyalara degiyor gerçekten
İNşallah canım... Allah büyüktür diyorum sadece...
Benden de iyi canım nasıl olsun, klima açtım oturdum...
Canım sıkılıyor .
Yok canım nerde... 1 buçuk 2 yıl var.
Bende iyiyim çok şükür...
Sağ ol sorduğun için canım...Ama boşver, inan konuşacak, yazacak halim bile yok, sabaha kadar uyumadım.
Hep aynı şeyler zaten.
Sağolasın canım
Ooo baya varmış canım. Bende İzmir'deyim...
Lamia Pasaportta diye biliyorum ben :44:
Cumhuriyet meydanına gelmeden biraz önce duruyor...
Tabi bundan 2 tane gemi yoksa
Hatta Kahvaltı Falan yapmak için birgün Hep gitmek istemiştik
valla bilmiyorum ama telefonda falan da bostanlıdayız dediler ama görüşmeye bile gitmicem çok pahalı
Amin canım, Allah hepimzi kavuştursun bir an önce...
Efulicim hoşgeldin, yoktun ne zamandır. Keyfin yerinde mi?
çok sıcak kızlar yaa.. evin içinde serin bir yer araya araya bir hal oldum
nasıLsınız
çok sıcak kızlar yaa.. evin içinde serin bir yer araya araya bir hal oldum
nasıLsınız
hoşbuldukk :)
kısa dönem gidecek canım inşallah. ama şimdi sistem değişmiş 4 yıllık üniverste mezunu olsa bile kura çekiliyormuş, inşallah şans bizden yana olur...[/B]
Aynen canım yaa, hepimizi temelli kavuştursun.
merhaba canımmAblam zorlu bi ikiz hamilelik süreci geçirdi onunla lglendim bebekler için alışveriş flan derken 8 9 ay kendimi onlara adadım resmen 2 Hafta önce sağsalim doğum yaptı ve teyzelik mertebesine erdim sonunda
Sen nasılsın görüşmeyeli yolundamı herşey
Kızlarrrrr sonunda bitti valla yarısında pes ettim gecmisi okuyamadım
Nasılsınız bakalım
Ben bugün cok uyudumgece erken yatıp yarın erken kalkmam gerek sersem gibiyim yine
Canım benim, geçmiş olsun tatlım, ve teşekkür ederimdualarını eksik etme olur mu?
Sen fotoğrafta mı çekiyorsun mutella..
Nişan-düğün fotoları da çekiyor musunuz, ne çekimi bu?
Alım olsun, atan da canım varsın bir şeyler borçla olsun. Zamanla ödersiniz, onun huzuru güvencesi bile başka.
Benim için de onu üzgün, bitmiş, çaresiz görmek ayrı dert, maddiyat ayrı dert, beklemek, özlemek ayrı dert, orada yalnız başıma yıllarca yaşamaya devam edecek olmak ayrı dert, ailem ayrı dert, sağlığımızdan olacağız bu gidşle o ayrı dert... Şükürsüzlük mü ediyorum bilmiyorum ama çok yoruldum gerçekten çok yoruldum
Çok geçmiş olsun canım... Kıyamam ya, Allah'ım şifa versin en kısa zamanda iğleş İnşallah.
Çok sağolasın bu arada
EbisimmmÖptüm seni de nasılsın
Günaydın canım aynı kaderi paylaşıyoruz bugün sanırım bende grip olmuşum nasıl oldum farkedemedensoguk sular pencerelerde açık uyuyoruz okadar sıcakki hem grip hem oruç bende hafiften diş agrısıda var daha bir çekilmiyor yani Rabbim akşama kadar sabrını verir inşallah:2:
sen de sağol tatlım.. dualarım hep seninle.. ama nolur üzülmemeye çalış, vardır her şeyde bir hayır, bir şekilde yoluna girecek her şey.. Rabbim en hayırlı zamanda nasip etsin dilediklerini kuzumm...
sağol kuzumm.. atlatırım inşallah çabucak...
amin canım, inşallah.. sana da geçmiş olsun.. pencere açık uyumaktan diyorum ben de.. bir de dışarısı sıcak terliyoruz, otobüste de klima çarpıyor gibi.. otobüse biner binmez hapşrmaya başlıyorum zaten.. bugun hiç bitmeyecekmiş gibi geliyor :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?