- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
amin canım, inşallah.. sana da geçmiş olsun.. pencere açık uyumaktan diyorum ben de.. bir de dışarısı sıcak terliyoruz, otobüste de klima çarpıyor gibi.. otobüse biner binmez hapşrmaya başlıyorum zaten.. bugun hiç bitmeyecekmiş gibi geliyor :/
Edoşum sen bizim uykucu şirinimiz oldun valla :) yarın iş görüşmesi mi vardı?
Merhaba kızlar 2014 mayıs sonu benide arnıza alırsanız sevinirim :)
Hooşbulduk nehircimCanım hoşgeldin
Edoşum sen bizim uykucu şirinimiz oldun valla :) yarın iş görüşmesi mi vardı?
Biliyorum canım bizimde öyle oldu sınava girildi sonra kısa dönem çıksın niye nekadar dua ettim ahtırlamıyorum bile inşallah 12 degilde 5 ay yapar askerin Safranboluda yaptık biz internet cafedeydi askerim rahattıkta çok şükür inşallah sizinde böyle biryer nasip olur orası çıkarsa seve sevede yardımcı olurum
Amin canım inşallah
Sorma yaben bu durumu hic sevmiyorum
Yok canım yarın haber gelicek işe alınsamda alınmasamda arıyoruz dediler bakalım hayırlısıysa olur inşallah
canım ben ismini çeyiz topiclerinde görmüştüm epey, peşpeşe evleniyoruzz desene.. ben de haziranın ilk haftasında evleniyorum kısmetse.
inş. hakkında hayırlısı olur canım.
Yolunda canım çok şükür, arada aksamıyor değil ama onlar hepimizin hayatında var. Bebişlere çok sevdim. Allah analı babalı büyütsün. Ablanın sağlığı da iyidir umarım. Şimdiden sonra da işiniz zordur sizin. Allah kolaylık versin.
Nasılsın canım görüşemedik uzun zamandırHooşbulduk nehircim
Tesadüfe bakaa benim memlketimde yapmış canım :)
şimdi ilk defa bu dönem sınav da olmayacakmış... mezuniyet puanına göre filan belirlenecekmş gideceğin bölge..inşallah bizimki de rahat, rahat olmasa da güvenli bi yerde yapar da gelir.
Tarih henüz kesinleşmedi ama ay olarak mayıs sonu kararlaştırdıktarih ramazandan sonra kesinleşicek
16500 tl mikızlar günaydın hepinize. düğün için bir yerle anlaşan var mı ya da bir araştırma yapan. biz teknede düğün yapmak istiyoruz İzmir'de Lamia Gemisi var bilen bilir dün 300 kişi için kokteyl fiyatı aldım kişi başı 55 TL fiyat verdiler ama tekneyi kiralamak için ayrıca ücret ödenmiyormuş :)) 16500 TL yapar. yemekli düğün yapılır o fiyata çok pahalı geldi. daha önce topiklerden okumuştum teknede düğün daha ucuza geliyormuş aslında gerçi daha araştırıcam ama sizin de fikrinizi alayım dedim. farklı bir düğün olsun istedik çok hoşumuza gitti bu fikir.
Herkese selamlar, nasılsınız?
Benim pek tadım yok bugün, bir selam vereyim dedim.
Pericim
çok çok geçmiş olsun, tahlillerinin temiz çkmasına sevindim, soğuk almış olabilir, dönem dönem benim de oluyor.
Ammavelakin
seni burda görmek ne güzel, gel artık ve gitmeBu arada mesaj kutun doluymuş canım, cevap yazamadım:26:
Mutellacım
Ben de çok az yedim bugün, inşallah dayanırız. Çok da eğlenceli olmuş sizin
Ceylin, yeşilfare hoşgeldiniiiz
aa benim memlketimde yapmış canım :)
şimdi ilk defa bu dönem sınav da olmayacakmış... mezuniyet puanına göre filan belirlenecekmş gideceğin bölge..inşallah bizimki de rahat, rahat olmasa da güvenli bi yerde yapar da gelir.
Envymeeeemmmmmm canım benim çok geçmiş olsun. İnşallah hemencecik geçer gribin. Oruç halde çok zor ya... Nasıl kafanda netleşti mi yer konusu? ikramlık yapacak mısın?elbise nasıl olacak? Bi de tarihi bizden bir hafta önce miydi sonra mıydı? Ne çok sormuşum yaniii..
Sağol canım onlardan gerçekten hep firmadada var klima oda yaptı galiba bugün bitmedi bitmiyor daha 4 saat var işten çıkmama
O kadar konuştuk 1 saat geçmiş ya zaman durdu sanki bugün:95:Gelinlik modelini tahmin ettim canım çok güzel bir model yakışıcaktırda inşallahEki Görüntüle 753000
bugun bana da çook uzun geldi... neyse son 3 saat ...
kızlar beyazeşyanızı ilk baştamı alcaksınız yoksa en sona mı bıraktınız
O kadar konuştuk 1 saat geçmiş ya zaman durdu sanki bugün:95:Gelinlik modelini tahmin ettim canım çok güzel bir model yakışıcaktırda inşallah
Biz en son 6 ay içerisinde almayı planlıyoruz bir aksilik çıkmazsa inşallahGaranti ve yeni çıkan model sürekli degiştiginden en son alınırsa daha iyi gibi geldi gözümüze bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?