2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Sağol canım onlardan gerçekten hep firmadada var klima oda yaptı galiba bugün bitmedi bitmiyor daha 4 saat var işten çıkmama

aa benim memlketimde yapmış canım :)

şimdi ilk defa bu dönem sınav da olmayacakmış... mezuniyet puanına göre filan belirlenecekmş gideceğin bölge..inşallah bizimki de rahat, rahat olmasa da güvenli bi yerde yapar da gelir.

Tarih henüz kesinleşmedi ama ay olarak mayıs sonu kararlaştırdık tarih ramazandan sonra kesinleşicek

Merhaba kızlar 2014 mayıs sonu benide arnıza alırsanız sevinirim :)

canım ben ismini çeyiz topiclerinde görmüştüm epey, peşpeşe evleniyoruzz desene.. ben de haziranın ilk haftasında evleniyorum kısmetse.
Sorma ya ben bu durumu hic sevmiyorum
Yok canım yarın haber gelicek işe alınsamda alınmasamda arıyoruz dediler bakalım hayırlısıysa olur inşallah

inş. hakkında hayırlısı olur canım.

çok teşekkür ederim canım hepside çok iyi çok şükür. Tatlılıkları herşeye bedel onların :)

Hooşbulduk nehircim
Nasılsın canım görüşemedik uzun zamandır
Tesadüfe bakÇok güzel bir yer Safranbolu ben bayıldım dogrusu havası falan mis mis kışa denk geldik ama karlar içinde bile çok güzeldi tam gezemedim hep askerimle zaman geçirmek istedim birgün belki gezmeye gitmek nasip olur ama sık sık gittim 5 ay içerisinde bir askeriyeye götürdük sonra çıktıgında gidip aldık onun dışında 3 kerede ziyarete gittim İstanbul-Safranbolu arası azıcık yol katetttimBu sefer çok ilginç yapmışlar canım inşallah haklarında hayırlısı olur işlerine yarar bu sistem öteki türlüde sınavın bir anlamı yoktu zaten bilgisayar kendi atıyordu oraya buraya belki böyle daha anlamlı olur
Tarih henüz kesinleşmedi ama ay olarak mayıs sonu kararlaştırdık tarih ramazandan sonra kesinleşicek

Olsun canım sonu diye kararlaştırdıysanız tarihte kesinleşir elbet 2014 birde ona göre hazırlıgınız yapılır bak bizim 2015 ama ay belli bile degil nasıl olsun çok uzak bir tarih gibi geliyor gözüme zatenbir bahar gelini olmak var hayalimde bakalım nolucak öyle hayal ettigimle kalmıyımdaNisan-Mayıs-Haziran-Temmuz-Eylül

Merhabalar kızlar yazdıklarınıza kısa bir göz attım ve arada aklıma takılanlara bodoslama dalıyorum.
16500 tl mi Ben de teknede kına gecesi düşünüyordum ama bu fiyatı gördükten sonra bir kez daha düşünsem iyi olacak sanırım.:18: Gerçi kınada yemek olmayacak ve kişi sayısı çok daha az olacak ama yine de bir araştırmak lazım.

Kuzucanım boşalttım posta kutumu. Moralini yüksek tutmaya çalış lütfen, Rabbimden ümit kesilmez, hele bir sonuçlar gelsin de o zaman kendinize en doğru yolu çizmeye çalışırsınız nihanımm. Bekliyorum, mutlaka yaz bana

Canım merhaba, bilgin var sanırım bu yeni askerlik yönetmeliği hakkında. 5 ay veya 12 ay yapacakları neye göre belirlenecek ki acaba?:26:

çok sağol kuzuuummm... inşallah.. evet oruçluyken daha bir zor, hem orucun, hem gribin halsizliği... zaman geçsin diye bekliyorum işte..
haftasonu inşallah aklımda olan yerlere bir gidip bakacağız sevgilimle, bir aksilik çıkmazsa..daha çok gölbaşı tarafında yerler hep, uzaklık biraz düşündürüyor ama çok da sıkıntı değil..
elbise konusunda 3 farklı model var aklımda, bir deneyip bakmam lazım.. biri(çok klasik ve bilindik olan:) ) prenses model ama kabarık değil tabi çok, tarlatansız sadece tüllerle kabartılmış bir şey, üst kısmı da dantel.. (bu model için de iki alternatifin var etekleri tenk renk mi olsa yoksa, farklı renk tüllerden kat kat yapıp çok renkli mi olsa bilemiyorum)
ikinci model de balık gibi ama tam balık da değil, değişik bir şey nasıl tarif edeceğim bilmiyorum... :) resmi bulursam gönderirim
üçüncü de , aslında pronoviasın bir gelinlik modeli vardı ona benzer bir şey ama o resmi bulamadım şimdi..
etekleri buna benzeyen ama üstü omuzları açık yarım kol gibi bir şeydi.. görmüşsündür muhtemelen...
böyle işte, alternatifler bunlar.. aslında en ağır basan ikinci, yani tarif edemediğim :)
yemekli olacak, hediyelik olarak da anneanneme reçel yaptırıp minik kavanozlara koyup süslesem mi ki diyorum (anneannemin reçelleri pek güzel olur da) :) ya da kurabiye (ama ona hazırlayacak vakit bulabilir miyim bilmiyorum)

tarih olarak da eylül olacak da tam tarihi mekana göre belirleyeceğiz artık...

Sağol canım onlardan gerçekten hep firmadada var klima oda yaptı galiba bugün bitmedi bitmiyor daha 4 saat var işten çıkmama

bugun bana da çook uzun geldi... neyse son 3 saat ...

kızlar beyazeşyanızı ilk baştamı alcaksınız yoksa en sona mı bıraktınız

Eki Görüntüle 753000
bugun bana da çook uzun geldi... neyse son 3 saat ...
O kadar konuştuk 1 saat geçmiş ya zaman durdu sanki bugün:95:Gelinlik modelini tahmin ettim canım çok güzel bir model yakışıcaktırda inşallah
kızlar beyazeşyanızı ilk baştamı alcaksınız yoksa en sona mı bıraktınız

Biz en son 6 ay içerisinde almayı planlıyoruz bir aksilik çıkmazsa inşallahGaranti ve yeni çıkan model sürekli degiştiginden en son alınırsa daha iyi gibi geldi gözümüze bakalım

Bizde kararsız kalsız çok şimdiden mi alsak yükünden kurtulsakmı yoksa beklesek mi bilemedik. Bide ben Alanyadan Antalya ya gidicem beyaz eşyaları nişanlılık döneminde antalyadan almak daha mantıklı olucak sanırım bide taşıma işi olmasın o telaşede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…