2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

iyice paranoyak oldum bebeğim hareket etmesin bir süre ödüm patlıyor çok korkuyorum doğuma kadar böyle olursa yandım. annemın ve k.validemin israri üzerine yarın başka bir doktora daha gideceğiz onlar öyle deyince esim de tutturdu gidelim diye.inşallah bir sorun çıkmaz dua edin kızlar. inşallah hepimiz sağ salim aliriz yavrularımizi kucağımiza

Sağol canım işte doktorum korkuttu tehlikesi açısından hemen git durma o ara panik oluyorum. Canım benim Allah sana sabırni kat be kat verisin hamile olmasam seni hiç anlamazdim,inşallah birdaha ki sefere Rabbim seni güzelikleriyle mükafatlandirsin

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

İnşallah canım en güzeli ikinci bir görüş güzel haberlerle gel inşallah. .

Yok canım 38 de yaparsan kalan 2 hafta doğum sonrasına aktarılır 10 hafta olur iznin

aynen ayça ben de öyleyim.ramazanın başından beri dışarı çıkmıyorum arabayı eşime veriyorum hep.dün aldım bir tek annemle çarşıya çıktım.eziyet oldu bana resmen.sıcak+ağırlaşma+ramazan dışarıda su içememek.bitirdi beni.işlerimi bitirmeden geri eve zor attım kendimi.
bir de evde camlar açık,geceleri uyku yok,gündüzleri sıcaktan uyku yok.hep sırılsıklamım.
sanırım ıslanıp durmaktan ve cereyanda kalmaktan olsa gerek afedersniz ishal başladı ben de biraz da mide bulantısı.
lohusa pijamam da uzun kolluydu oğlumdan kalan.gidip önü çıtçıtlı yazlık kolsuz bişey bakiim dedim.bulamadım.bu gün son bi gayret sosyete pazarına (kapalı mekan) bakıcam.sıcaklar gelince o pijamayı giyemiycem dank etti bana.bir de yavrum oğlum çok sıkılıyor evde e ben de her dk ilgilenemiyorum,biyere götüremiyorum.ona lego alcam oynayıp oyalanması için..

Kızlar günaydın herkesi telaş basmış inanın sizden ziyade benim daha hiçbirşeyim hazır değil bazen böyle gerginlikten çatlıyorum bebeğimin kıyafetleri yıkanmadı yerleşmedi çantamız hazır değil pusetimz yok beşiğimiz yok dün gece acildeydik eşim bi anda iftara yakın sancılandı acile gittik taş sancısıymış şaştım kaldım onu ztn öyle kıvranır halde görünce çok üzüldüm karnım semsert oldu eve geldik sancısı gelcek diye çok korktum bugün doktora götürcem onu üstüne birde eşim işe yerleşicrkti imzalaması gerekn bi sözleşmesi var ve insan kaynaklarındaki adam bi türlü Arıyamadı sözleşme imzalamaya iş olayımız ayrı bi stres oldu zaten bize üstüne doktorumdan randevu alamıyorum muhakkak kontrol olmam gerekiyo herkes yığım yığım ona yıkılmış anlıcagnz çıldırmış durumdayım yani siz suan çok iyisinz emin olun daha arada sölemediğim bi çok problem var kızlar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım Allah işlerini rast getirsin , işlerin hep sıra sıra yoluna dizilsin hallolsun inşallah , işlerini tamamlayamayan arkadaşlar bence de çok büyütüyosunuz , 2 günlük iş hepsi , bi doğrulun yerinizden hallolur merak etmeyin , kendinize dert yaratmayın , valla benim işlerimi 65 yaşındaki annem 2 gün içinde halletti , siz daha sağlamsınız annemden , hadi bi gayret...

Geçmiş olsun canım ama inan herkesin derdi var bende anlatsam her problem bizi buluyor gibi geliyor ama boşver onlara üzülmüyorum artık su akar yolunu bulur...bende daha hazırlanamadim hastalık filandan dolayı telaş yapama olur hallolur herşey..

Son düzenleme:
Ben normal doğumdan korkuyorum sezeryan olucam. Burda dalga geçiyoduk bide bebek dönerse olağan üstü bir durum olurda ben normal doğum yapmak zorunda kalırsam diye:)))) korktuğum başıma gelirse siz ozaman görün:)))

Bugün eşya mahkememiz sonuçlanacak,inşallah güzel karar çıkar. ..tazminat verilir umarım çektiğimiz sıkıntıya değer

Al benden de o kadar...Ev işleri bile o kadar ağır geliyor ki

Hamişler herkese günaydın. Nasılsınız bakalum?? Bakıyorumda herkesi bi telaş sarmış. Sakin olun doğumlar yaklaştı. Sancılar, ağrılar olacak tabi bunlar normal. Bebeğinin hiç birleyini hazırlamayan anneler sizde telaş yapmayın hemen başlarsınız 2 günde bitiyor. Bu arada ben artık evdeyim ya kızlar. Okadar şey aldım da şu eve bi lap top almadığıma kızıyorum.;(( telefondan girmek çok sinir bozucu ve hamilelik takvimimde görünmüyor telefonda öff bu arada bugün 15:30 da kontrolüm var bakalım oğlumun kilosu boyu falan ne durumda. Dönüşte yazarım size canlarr:)))

Canim laptop var bende ama ondan girmesi daha gıcık yatarken nereye koyacağini bilmiyorsun. ..Google play ya da iTunes Store den kadınlarkulubunu indirsene daha kolay oluyor:).

bende aynı durumdayim allahtan alisverise erken başlamısim hemen hemen iki aydır doğru düzgün carsiya felan gitmedim.evde bende öyleyim. her yer acik bu seferde karnım ağrıyor ishkkal. oluyorum. sürekli üzerimi değiştiriyorum yine de sürekli ter

Âmin inş canım ya Rabbim bu güzel duanı kabul etsin inş o kadar çok duaya ihtiyacım var ki herşey maddiyatla oluyo bu devirde yani bi anda bütün sıkıntılarda üst üste gelince insan Rabbinr sığınmakdan başka bişey yapamıyor valla o yüzden gerçekten şuan koyverdimm herşey elbet halolucak ama şuan herşeyden önce sağlık Allah'ın izniyle diyorum ... Eşim iyi olsun yeter

Valla aynen öyle oldu bu haftam benimde herşeyden bi polyanacılık çıkarmaya çalıştım sabreyledim ama en son eşimin rahatsızlanması beni çok üzdü dedim kendi kendime neye üzülüyomuşum herşeyin başı saglık halolur herşey yani bol dua ediyorum Rabb'ime eşim iyi olsun yeter onu gözümün önünde sancı çekmesi kadar kötü bişey yok malesef

günaydın kızlar,herpimizin işi zor aa benim daha da zorlaştı stres yapmammak için sürekli başka şeyler düşünmeye çlışıyrum.eşimin tayini çıktı kaç gündür ev topluyorum heryer açık sıcaktan çatlıcam dünde üşütmüşüm galiba bugün karın ağrısı ile başladım güne daha da bitmiyor tabi ben doğum yapıp evime gelmeyii düşünürken herşey sarpa sardı(çok üzülüyorum daha diğer evi bile ayarlayamadık bana dua edin kızlar çokkk ihtiyacım varrr çokkk(((

Bayanlar bir sorum olacak? Şu anda 36+4 günlük oldu kızım... Ve Bayramdan önce de 37+4 gibi olacağım...İşin açıkcası sıcaklar o kadar bunalttı ki ...Doktorumdan bayramdan önce sezeryan olmaz mı diye sordum..Bayramdan sonraya doğum olur 5 ağustos gibi dedi... Ve her hafta gittiğimde aynı cümleyi söylüyor: Daha çok erken...Gerçekte sabırsız olan ben miyim... Bayramdan önce erken mi sezeryan için

Canım kendini yormadan yap şu dediğin durum bizdede var ama daha Eylül'de belli olacak...eşya değişecek bebek doğacak ooo sen üzülme Allah sırasına koyuyor. ..banada bugünlere kv kalmak işkence gibi gelmeye başladı. ..zararları yok ama kendi evimi istiyorum. ..
Hormonlarim berbat durumda böyle değildim herşeye ağlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…