- 18 Temmuz 2013
- 1.059
- 749
- 133
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #31.321
Canım sen biraz kendi kendini etkiliyorsun belli. Preeklampsi öyle uzun sürede gelişen bişi değil. Benim herşey 3 hafta içinde oldu bitti. Tansiyonum da son 4-5 gün yüksek çıktı ve hiç azalmadı çıktıktan sonra. Gönlünü ferah tut lütfen. Bol bol dua et, vesveselerinden kurtul inşallah. Proteinin de iyi çıkmış, tansiyonun da fena değil, tahmin ediyorum heyecandan sen yükseltiyorsun biraz. Bebeğin için biraz sakin olmalısın annesi. Bak ne güzel karnınfa kıpır kıpır sevebildiğin, okşadığın, konuştuğun bir evladın var, kıymetini bil, boş yere canını sıkma. Bana da dua et nolur
iyice paranoyak oldum bebeğim hareket etmesin bir süre ödüm patlıyor çok korkuyorum doğuma kadar böyle olursa yandım. annemın ve k.validemin israri üzerine yarın başka bir doktora daha gideceğiz onlar öyle deyince esim de tutturdu gidelim diye.inşallah bir sorun çıkmaz dua edin kızlar. inşallah hepimiz sağ salim aliriz yavrularımizi kucağımiza
şimdi normal doğumda 40. haftadan sonra başlayacak ya doğum iznimiz (eğer bebekler o kadar beklerse tabi)) ama sezeryanda 38. haftada alıyorlar 38. haftamızdan sonra mı başlayacak doğum iznimiz yaz tatiline denk geldiği için 8 haftalık doğum iznim var benim 38. de doğum yaptığım sistemde gözükecek ve o haftadan sonra 8 hafta mı izinli olacağım sonrasında :44:
kızlar ben evden dışarı çıkmıyorum.. çıkamıyorumda gezerken, yürürken vs. çok ağrım oluyor belimde falan
kaç gündür sürekli evdeyim ramazandan beri sadece bikaç akşam iftara gittim o da evde ve sadece bayanlar olduğu için çünkü baktım
ağrım olcak gibi hooop yatıyorumvar mı benim gibi olan..
ALLAH tan çocuğun eksikleri tamamlandı yoksa yapabilcek durumda değilim iyice ağırlaştım artık..
gebelikten önce doğuracağım son güne kadar gezicem diyordum ama kapı dışarı çıkamıyorum şimdi
sizler napıosunuz çıkıp dolaşabiliyor musunuz? ne durumdasınız?
sen içini rahat tut canım en geç ben kaldım galiba daha bebişimin beşiği gelmedi cıldırıcam her an doğabilir doğum cantası hazır değil..ay bana bişiler oluyor yapayım derken herşey birbirine karışıor ...keşke önceden haletseydim şimdi hem daha sıcak hem daha ağırlaştım..bilmiyorum ne yapacam
Kızlar günaydın herkesi telaş basmış inanın sizden ziyade benim daha hiçbirşeyim hazır değil bazen böyle gerginlikten çatlıyorum bebeğimin kıyafetleri yıkanmadı yerleşmedi çantamız hazır değil pusetimz yok beşiğimiz yok dün gece acildeydik eşim bi anda iftara yakın sancılandı acile gittik taş sancısıymış şaştım kaldım onu ztn öyle kıvranır halde görünce çok üzüldüm karnım semsert oldu eve geldik sancısı gelcek diye çok korktum bugün doktora götürcem onu üstüne birde eşim işe yerleşicrkti imzalaması gerekn bi sözleşmesi var ve insan kaynaklarındaki adam bi türlü Arıyamadı sözleşme imzalamaya iş olayımız ayrı bi stres oldu zaten bize üstüne doktorumdan randevu alamıyorum muhakkak kontrol olmam gerekiyo herkes yığım yığım ona yıkılmış anlıcagnz çıldırmış durumdayım yani siz suan çok iyisinz emin olun daha arada sölemediğim bi çok problem var kızlar
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar günaydın herkesi telaş basmış inanın sizden ziyade benim daha hiçbirşeyim hazır değil bazen böyle gerginlikten çatlıyorum bebeğimin kıyafetleri yıkanmadı yerleşmedi çantamız hazır değil pusetimz yok beşiğimiz yok dün gece acildeydik eşim bi anda iftara yakın sancılandı acile gittik taş sancısıymış şaştım kaldım onu ztn öyle kıvranır halde görünce çok üzüldüm karnım semsert oldu eve geldik sancısı gelcek diye çok korktum bugün doktora götürcem onu üstüne birde eşim işe yerleşicrkti imzalaması gerekn bi sözleşmesi var ve insan kaynaklarındaki adam bi türlü Arıyamadı sözleşme imzalamaya iş olayımız ayrı bi stres oldu zaten bize üstüne doktorumdan randevu alamıyorum muhakkak kontrol olmam gerekiyo herkes yığım yığım ona yıkılmış anlıcagnz çıldırmış durumdayım yani siz suan çok iyisinz emin olun daha arada sölemediğim bi çok problem var kızlar
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben normal doğumdan korkuyorum sezeryan olucam. Burda dalga geçiyoduk bide bebek dönerse olağan üstü bir durum olurda ben normal doğum yapmak zorunda kalırsam diye:)))) korktuğum başıma gelirse siz ozaman görün:)))Mucarcım dönmesi için erken bir haftada değil, inşallah dönmüştür
Saat başı 10 hareket değil bunu hem biyerden okudum hem de yeni doğum yapan arkadasım anlattı ona doktoru söylemiş
Tok karnına her gün belirli bi saatte sessiz bi yerde 1 saat boyunca hareketlerini sayıyoruz. 10 olmalı buyuk ve küçük hareketler dahil. Zaten bebişlerin belirli bi rutuni var mesela bnmki gündüzleri değilde geceleri daha hareketli o yuzden akşamları sayıyorum.
kızlar ben evden dışarı çıkmıyorum.. çıkamıyorumda gezerken, yürürken vs. çok ağrım oluyor belimde falan
kaç gündür sürekli evdeyim ramazandan beri sadece bikaç akşam iftara gittim o da evde ve sadece bayanlar olduğu için çünkü baktım
ağrım olcak gibi hooop yatıyorumvar mı benim gibi olan..
ALLAH tan çocuğun eksikleri tamamlandı yoksa yapabilcek durumda değilim iyice ağırlaştım artık..
gebelikten önce doğuracağım son güne kadar gezicem diyordum ama kapı dışarı çıkamıyorum şimdi
sizler napıosunuz çıkıp dolaşabiliyor musunuz? ne durumdasınız?
Hamişler herkese günaydın. Nasılsınız bakalum?? Bakıyorumda herkesi bi telaş sarmış. Sakin olun doğumlar yaklaştı. Sancılar, ağrılar olacak tabi bunlar normal. Bebeğinin hiç birleyini hazırlamayan anneler sizde telaş yapmayın hemen başlarsınız 2 günde bitiyor. Bu arada ben artık evdeyim ya kızlar. Okadar şey aldım da şu eve bi lap top almadığıma kızıyorum.;(( telefondan girmek çok sinir bozucu ve hamilelik takvimimde görünmüyor telefonda öffbu arada bugün 15:30 da kontrolüm var bakalım oğlumun kilosu boyu falan ne durumda. Dönüşte yazarım size canlarr:)))
aynen ayça ben de öyleyim.ramazanın başından beri dışarı çıkmıyorum arabayı eşime veriyorum hep.dün aldım bir tek annemle çarşıya çıktım.eziyet oldu bana resmen.sıcak+ağırlaşma+ramazan dışarıda su içememek.bitirdi beni.işlerimi bitirmeden geri eve zor attım kendimi.
bir de evde camlar açık,geceleri uyku yok,gündüzleri sıcaktan uyku yok.hep sırılsıklamım.
sanırım ıslanıp durmaktan ve cereyanda kalmaktan olsa gerek afedersniz ishal başladı ben de biraz da mide bulantısı.
lohusa pijamam da uzun kolluydu oğlumdan kalan.gidip önü çıtçıtlı yazlık kolsuz bişey bakiim dedim.bulamadım.bu gün son bi gayret sosyete pazarına (kapalı mekan) bakıcam.sıcaklar gelince o pijamayı giyemiycem dank etti bana.bir de yavrum oğlum çok sıkılıyor evde e ben de her dk ilgilenemiyorum,biyere götüremiyorum.ona lego alcam oynayıp oyalanması için..
canım Allah işlerini rast getirsin , işlerin hep sıra sıra yoluna dizilsin hallolsun inşallah , işlerini tamamlayamayan arkadaşlar bence de çok büyütüyosunuz , 2 günlük iş hepsi , bi doğrulun yerinizden hallolur merak etmeyin , kendinize dert yaratmayın , valla benim işlerimi 65 yaşındaki annem 2 gün içinde halletti , siz daha sağlamsınız annemden , hadi bi gayret...
Geçmiş olsun canım ama inan herkesin derdi var bende anlatsam her problem bizi buluyor gibi geliyor ama boşver onlara üzülmüyorum artık su akar yolunu bulur...bende daha hazırlanamadim hastalık filandan dolayı telaş yapama olur hallolur herşey..
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
günaydın kızlar,herpimizin işi zor aa benim daha da zorlaştı stres yapmammak için sürekli başka şeyler düşünmeye çlışıyrum.eşimin tayini çıktı kaç gündür ev topluyorum heryer açık sıcaktan çatlıcam dünde üşütmüşüm galiba bugün karın ağrısı ile başladım günedaha da bitmiyor tabi ben doğum yapıp evime gelmeyii düşünürken herşey sarpa sardı (çok üzülüyorum daha diğer evi bile ayarlayamadık bana dua edin kızlar çokkk ihtiyacım varrr çokkk (((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?