2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

oh çok şükür.
peki canım sebep neydi?

oh çok şükür.
peki canım sebep neydi?

Canim biz geçen sene Mayısta evlendik ve eşyalar ayıplı çıktı leke ve çatlak vardı salon ve oturma odasında değiştirmek için çok telefon ettik adamlar çok kaba davrandı mahkemeye verdik..Bir seneyi geçti ama olsun çünkü ben salonu mu filan hiç yerleştirmedim bizden bişey olmasin diye. ..

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

çok sinir bozucu gerçekten. neyse ki kazanmışssınız şimdi onlar düşünsün.
ben üç sene önce bekar evim için koltuk almıştım. güya lila-beyaz istemiştim.bi geldi kahverengi. nefret ederim koyu renk eşyadan. allahtan parasını teslim alınca vericem demiştim ve vermedim parasını. lila beyaz gelene kadar bunları kullancam dedim çirkefleştim nereye oturcam sonuçta:) bu salaklar 2 ay sonra lila-siyah yapmış getirmiş. içeri bile almadım eşyalarıaylarca onların eşyalarına bedavadan oturdum sonra da evlendim zaten teslim ettim.

Son düzenleme:
Cok tsk ederim canim bunlari yapayim bende en iyisi belki doner benim kerata:)

Gözünüz wydın canım

Şimdi annişler size hazırladıklarımı anlatıcam hastane için çokmu abartı olacak şimdi çikolataları gördünüz birde annemin arkadaşı hediye kavanoz yaptı lohusa şerbetide vericem şimdi hastanede hem kavanoz hem çikolata hem şerbet fazlamı acaba kavanozları mevlüttemi dağıtsam lokumla birlikte kararsız kaldım 😶 ne dersiniz ?????

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aynen canim şu gün verme konusu beni acayip verdi ve ben devlette spinal olmaya karar verdim... İyi bi Dr var bakalim 22 sinde kontrole gidicem oönceki kontrolumdede sorun çikmazsa 39 u bekliycez dedi ve benim ilki sezeryan oldugu halde... Bayram sonu hatta 4.8.2014 u bekliycez ... Diger dr da 23-24 u gibi aliriz diyordu simdi cok sıkıldım...

Gözünaydın canım , oh olsun onlara , çok güzel olmuş , ödesinler geri paşa paşa...

Gözünaydın canım , oh olsun onlara , çok güzel olmuş , ödesinler geri paşa paşa...

canım belki telefonun otomatik göndermiştir meşgule düşürünce.benimde eşimle evlenmeden önce aramıştım onu,meşgule düşürdü bikaç saniye sonra mesaj geldi müsait deilim diye.ben de bi ton laf saymıştım.insan neden müsait olamadığını yazar falan diye megersem garibimin bi suçu yokmuş telefonu otomatik olarak atmış.daha önce öle olmamıştı ama şaşaırdık ikimizde :)
başka bi ihtimalde başka bişi yazarken bazen sözlük otomatik olarak kelime yazıyo ya öyle olmuştur.o kadar dalgınlaşmamışsındır bence korkma :)

Ben her kontrole gittiğimde çok erken doğum için diyor...Ben 36+4 günlük gebeyim hala doğumla ilgili şey konuşmadık...Tarihle ilgili ısrar edince 40. hafta bitimi 41. haftayı söyledi.. Veçok bozuldum..Zaten bulunduğum şehir çok sıcak, sıcaktan bunalıyorum doktora GÖRE daha çok var ve ben çok sıkıldım...Etrafıma soruyorum 37 ve artılarında sezerya için gün veriyorlar, 38 ve artılarına da razıyım...Niye 41. haftaya atıyor... doktor mu değiştirsem diyorum, gerçi 3 defa doktor değiştirdim...Bir defa daha doktor değiştirmek son haftalarda ? offff ne yapsam, çok mu abartıyorum bilmiyorum ama çok sıkıldımmmm

merhaba kızlar.ben de geçen yıl bu zamanlarda sizinle aynı sıkıntıları ve heyecanları yaşıyordum. şimdi oğlumun bir yaş heyecanını yaşıyorum.
2013 ağustos annesiyim. zaman nasıl da hızlı geçmiş. yavaş yavaş doğumlar başlamıştır. hepiniz inşallah sağlıcakla ve kolaylıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız

40 veya 41 de sezeryan hiç duymadım valla , çok ilginçmiş doktorun, benimki de içerde tutabildiği kadar tutmak istiyor , 30 ağustos normal tarihim 20-25 arası alırız dedi ,benimkiyle seninkinin kafaları tutuyo , ama benimki en azından 39 da alcak , 41 e kadar normal doğurursun zaten...

Teşekkürederiz canım , inşallah biz de senin gibi nice yaş günlerini görürüz bebişlerin...

zaten sezeryan istediği falan yok, ben sezaryan istiyorum...Ama doktorumun beni dinlediği falan yok kendi tutturdu 40. hafta bitimi diye... ben bayramdan önce doğum yapamaz mıyım ? bayramdan hemen sonra da olur 1 ya da 2 ağustos erken mi...

kızlarr tabanca tipi alından temassız ateş ölçerlerde medisana mı yoksa weewell mi daha iyi?

Valla biz bugün weewell marka sipariş verdik. Yorumlar iyiydi fiyatı da indirimli. Bu olmasa braun kulak tipi alacaktık. Ama bizimki temazsız değil galiba alnına koyuyorsun sanırım. Kullanmaya gerek kalmaz inşallah. Evde iki tane de normal ateş ölçer var, gelince kıyaslıycam bakayım doğru ölçüyor mu?

http://www.hepsiburada.com/liste/we...ctId=oyunweewtf340&categoryId=303172#Yorumlar

Doğum yapınca bunalman azalmayacak ki canım. Aksine dikişler, ödem, lohusa psikolojisi, süt durumları, uykusuzluk daha bir bunalacaksın. Gerçi sezaryanlar benim bildiğim 1-2 hafta erken oluyor ama belki doktorun normal doğum yapmanı filan istiyordur. Bebeğinin gelişimi nasıl haftasıyla uyumlu mu?

gözüm aydın canım da ben konuyu kaçırmisim ne mahkemesiydı bu

Sağol canım doktorda aynı dedi 3 sancı vardır biri diş biri taş düşürme diğeri doğum sancısı bunlara birbirine aynıdır dedi o yüzden Allah kolaylık versin dedi şimdi doktordan geldik sancısı halen var eşimin yardımcı muhakkak şart tabi hele böyle durumlar olunca inan daha zor oluyo ve anca yemek yiyorum şuan Allah yardımcımız olsun ....

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

doktorum sezaryan istemiyor doğru...Sezeryanı ben istiyorum lakin alttan normal muayenede bile kasım kasım kasılıyorum, normal doğuma hiç cesaretim yok.... yok mu bunun çaresi, ben istemesem de beni zorla mı normal doğurtacak doktor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…