2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canim Allah yardimcin olsun.. yardim edecek kimse yok mu 38 haftalik hamilesin nasil topluyosun evi... ben evi supururken mahvoluyorum gun boyu kendime gelemiyorumm.. aman dikkat et kendine cnm

Canim anne karnında ne kadar kalırsa o kadar iyi eğer bir sorun yoksa mesela benim doktorumda 36-37. haftada sezeryan için gün veriyor ve genelde 39. Hafta oluyor. .Yani zor ama beklemelisin.

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Günaydın , canım Allah yardımcımız olsun...taş sancısının da doğum sancısından aşağı kalır yanı yok eşine Allah yardımcısı olsun...bizlere kesinlikle yardımcı şart olmuyor başka türlü

Ay Maşallah annene tütütüt ..ben annemle evdeyim yapamıyoruz, annem oruçlu haliyle kıyamıyorum yine bana hep bana kalıyor...aman sağlık olsun da

hiç sormaaaaa.( düşünmek istemiyorum ya doktor seni sezeryan yapmam ben diyor normal doğuracaksın diyor..ben kendime hiç güvenmiyorum..şu doğum sancısı gelirse nasıl başedicem...Cok kan akacak cok can yanacak:18:

canım anne karnında ne kadar kalırsa o kadar iyiymiş bebek için... teyzeminkini erken aldı doktor sırf tatalie cıkacak diye bebek bayaa küçük çıktı ..sütü gelmedi..cok sıkıntı yaşadı..anne karnında 1 gün kalması dışarıda 3 güne bedelmiş...insan cook bunalıyor amaaa bence doktoruna bırak

sen nasıl topluyorsun bu halde kimse yok mu yardıma...kendine dikkat et üşütme ishal zaten kasılmalar yetiyor üstüne ishal cok kötüü ..dediğin gibi insan hareket bile edemiyor sıcaktan...bence sen hiç uğraşma son haftalar zaten zorlanırsın erken olur falan ne biliimm

Gunaydinnn arkadaslarimmmne yapıyorsunuz.. ter problemi bende de var ne gece ne de gunduz uyuyamiyorum. Atletimi siksam sapir sapir su akar o kadar yani.vantilator ile ask yasiyorum resmen.sokakta yururken bile yanimda tasiyasim var.ufagindan minyatur tarzda pille calisan bulsam alacam yani o dereceye geldim.size bisey soracam ilk zamanlar icin bebege kac tane zibin almak lazim acaba malum sicaklar var vedogduktan sonra masallah hemen buyuyolar. Bi giydiklerini i daha giydirmedi benim arkadaslarim. Simdilik zibin ideal gibi geliyo bana diger kiyafetler eylül ekim duruma bagli olarak alinir diye düşündüm (kilo boy sicaklik vs)

canım kıyafetleri cok cabuk kirleniyorlarmış bende 6-7 tane zıbın var ama teyzemin bebeği doğdu gecen ay o da üşütüyorlar bebekler diye ilk doğduğunda uzun patikli kıyafetleri varya kapalı onlardan giydirdim diyor ilk 2 hafta üşütebiliyorlarmış ben de zıbınların altına pantolaon aldım kapalı olsun die

Canim benim de sezaryen olacak doktorum 1 ağustosta olacak dedi bayramdan hemen sonra dayanilmiycak gibi oluyor artık ama tam vaktinde doğsun lar yeter bizim için. Hem kilosu da 3 kilonun üstünde doğar. 1 ağustos a çekme ihtimalin varsa zorla doktoru Günlerimiz aynı senle.

Keşke canım ya...Doktor her gittiğimde doğumla ilgili konuşmak için erken diyor. 40. haftada doğum olur diyo ve bende sıkıldım artık erken kelimesinden .. 1 ağustosa da razıyım fakat benim ki 11 ağustos yani 40. haftanın bitimi diyo... sıkıldım artık

valla ben de sıcaklardan yürüyemiyorum.ama iftar sonrası serinlikte 1 saat yürüyorum iyi gel,yo.geçen alışverişe gittim emzirme atleti südyeni falan alacaktım,emzirme südyeninin bedeni kalmamıştı 1 tane buldum.emzirme atleti hiç yoktu.halbuki samsundaki magzasında bir sürü vardı :) eşim de oruçtu başka bir dükkana bakmadım hiç alacaklarımı aldım çıktım.artık bidahaki sefere.ama önceden böylemiydim erzurumda ne kadar magza varsa girerdim.ama bu ay çok ağırlaştım.yemek yapasın hiç gelmiyor (

Sementa mağazalarında indirim var arkadaşlar.gecelik ve sabahlık 60₺ ya aldım.haber edeyim dedim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ya kızlar aksam enterasan bırsey oldu..esım dısarı cıkmıstı bende 12 de yattım oda 1de gelmıs..asagıdakı kapının otomatıgı calısmadıgı ıcın benı arar genelde anahtar at dıye..yıne aramıs ama ben onu alarm sandım mesgule verdım..sonra kendıme gfeldım hemen aradım nerdesın dıye..mesgule attın ya asagıdayım dedı..neyse anahtar attım vs actı gırdı..yattım uyudum oda yattı uyudu..sabah kaldırmısım onu ıs ıcın o gıtmıs ne gecırmısım ne kalkmısım uyumusum normalde gecırırım mutlaka..ama ısın ılgınc yanı telımı karıstırıyordum gcece 01.05 te esıme msj atmısım sınemadayım dıye..o benı aradıgında mesgule attıgımda ben o ara ona msj atmısım sınemadayım dıye.kesınlıkle hatırlamıyorum :)dokumatık telefon uykumun arasında tek harf hatası yapmadan nasıl ve ne alaka boyle bır msj attım en ufak bır fıkrım yok korktum yahuuu

Haklisin canim ama yavas yavaş dua ede ede ypiyorum ,Allh yardimcimz olsun

canim Allah yardimcin olsun.. yardim edecek kimse yok mu 38 haftalik hamilesin nasil topluyosun evi... ben evi supururken mahvoluyorum gun boyu kendime gelemiyorumm.. aman dikkat et kendine cnm

Saol canim oturduğum yden yorulmadan yapmaya čalısiyorum zorlmiyorum ama yinede yoruluor insan o zamanda birakip uzaniyorum ,yadima glseler benim isteiğim gibi olmaz aklim kalir en azndan doguma rahat gidebiliyim diye uğrasiyrum

Aman Allahım,bu halde ev mi topluyosun,yok mu yardımcı olacak biri?KEndine yüklenme bak.Valla çok duyuyorum vileda kovasını kaldırdı,ertesi gün doğurdu vs tarzı hikayeleri.Aman dikkat et.Allah yardımcın olsun.

Garip olmuş ama komikmiş :) hazır mesajlar varya akıllı telefonlarda onlardan göndermiş telefonun.eşin çok şaşırmıştır kesin.gecenin 1 i ne sineması diye:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

(malesef canım benim çağırmamla mı herkes gelelim diyor ama çıkıp gelen yok bende kimseye minnet etmemek için yavaştan başladım,dr bana da dedi stres yaparsan heran olur diye Rabbim yardımcımız olsun

Kizlar rüyamda esimle iliskiye girmisiz doktor yasakladigi halde birsey olmaz diyerek...kisa bi süre sonra benden affedersiniz boyle kanla karisik bi yag parcasi gibi birsey geliyor ama ben korkudan hastaneye gidemiyorum...internetten arastiriyorum...

Bu nasil bi rüya...

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

(malesef canım benim çağırmamla mı herkes gelelim diyor ama çıkıp gelen yok bende kimseye minnet etmemek için yavaştan başladım,dr bana da dedi stres yaparsan heran olur diye Rabbim yardımcımız olsun

Amin canım yaaa.Bir yardımcı tutabilirsen iyi olur aslında.Sağlığın daha kıymetli sonuçta.Az da kalmış doğuma.Az kocana naz yapsana sen.Naz da olmazki.Hakkın bu senin.Kıyamam yaa...

Saol canim oturduğum yden yorulmadan yapmaya čalısiyorum zorlmiyorum ama yinede yoruluor insan o zamanda birakip uzaniyorum ,yadima glseler benim isteiğim gibi olmaz aklim kalir en azndan doguma rahat gidebiliyim diye uğrasiyrum

vallahi isin zor. tabi senin evini kimse senin istedigin gibi yapamaz da.. yine de çok dikkat et. genelde hep duyuyoruz supurgeyi actim ikinci gun doguma gittim toz aldim suyum geldi diye..

haklısın canım ben küçük bi ilçede çalışıyorum adımız soyadımıza kadar ezbere biliyorlar. ankarada yaşıyoruk eskiden orda dediğin gibi asistanlarıyla bile görüşülmezdi:)
ben de çıkamıyorum. zaten tuvalette yaşıyorum. hemen yoruluyorum. yemek yapmak bile zulüm. gece zaten uyuyamıyorum gündüz 3 saat uyuyorum ancak.
canım bi arkadaşım geçen sene aynen böyle bayrama denk gelmesin diye 37+0 da sezaryen oldu.
canım son haftalarda olabiliyormuş. hatta sanrılar bile olabiliyormuş.

Kızlar eşyamiz mahkemelikti karar çıktı...çok sevindim bütün eşya bedeli , mahkeme masraflari,benim içinde tazminat davası açmıştık onuda vermiş hakim çok çok sevindim...inşallah parayi alabilirizde eşyaları alırız hemen

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…