2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben 34.haftamdayım ama bebeğin hareketleri heryerde hatta kasıklarımdan daha aşağıda resmen vajinamın üstünde , bu erken doğum habercisi mi bilemiyorum...

teşekkür ederim evet yanlış yazmışım tamam araştırayım bakalım ...:44:

Ben 34.haftamdayım ama bebeğin hareketleri heryerde hatta kasıklarımdan daha aşağıda resmen vajinamın üstünde , bu erken doğum habercisi mi bilemiyorum...

önceden hissettiğim kramplardan farklı bu kez başı tam kemiğimde :18: okşayınca hareket ettiriyor oyy çok korkutuyo beni hemde heyecanlanıyorum artık ciddi ciddi gelicek gibi,bundan öncekiler adet ağrısındaki vajina ağrısına benziyordu cıss cıss edip geçiyordu muhtemelen seninki öyledir,erken doğum öyle kolay kolay olan birşey değil diye biliyorum birçok faktör var,allah korusun hiç kimseye yaşatmasın.herkesin sağlıkla gelsin bebişleri

teşekkür ederim evet yanlış yazmışım tamam araştırayım bakalım ...:44:

heyet raporunu isterse verir ki özel hastanede sezeryan olacaksan sen ısrar et,onca para vericeksin istediğini yapsın , sonuçta devletten de para verip alabilirsin tanıdık dr bulursan.. artık kolaylaştı almak o kdr sıkma canını...biriyle anlaş şimdiden.

nasıl adamı mı arayacağız ??ben istanbuldayım adam ne yapayım demez mi:)) siz küçük bir yerdemisiniz ya da?? yani öyle bir durum mu var ilçe miili eğitim müdürümüzü aramak gibi???asistanıyla anca görüşülür istanbulda sanırım...

Canım ben de aynı senin gibi birden kilo aldım ve öncesinde herşey iyiyken bebeğimin 2 hafta geri kaldığını öğrendim. Doktorum tansiyon takibi yapmamı söyledi ve tansiyonlar da yüksek çıkınca iş işten geçmişti. İdrarıda protein de çıkmış, Preeklampsi nin neredeyse bütün belirtilerine sahipsin. Lütfen iş işten geçmeden ya bir profesöre görün ya da bir araştırma hastanesine git. Seni gereksiz endişelendirmek istemem ama iş işten geçtikten sonra ağlamak fayda etmiyor.
1 hafta tansiyon takibi vermiş doktorun ama inanki 1 hafta geri dönüşü olmayan sonuçlar doğurur. Zaten tansiyonun yüksek çıkmış, preeklampsi değilse bile gitmen gerekir. Benim tansiyonum evde 16-10 çıktığında bir sonraki gün kontrolum var diye o gün doktora gitmedim, limon içtim vs. kendim halletmeye çalıştım. Ama inanki dakikaların bile önemi var
Lütfen geç kalmadan, yarın ilk iş hastaneye git. Ama kendi doktoruna değil daha iyi bir yere. Çünkü bu durumdayken beni hastaneye yatırmışlardı, yaşamayan bilmez. Durumun ciddi değilse de emin olmuş olursun. İnşallah ta değildir.
Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah

Canim sen tansiyonun düşüyor muydu sonra kendiliğinden. ..benim bugün 14/10 oldu evde hemen gittim 14/9 oldu sonra 12/7.5 oldu gece olduğu için protein kucağına bakilmadi ama benim nerdeyse bir aydır böyle 13/9 oluyor ilk defa böyle çıktı. .24 saatlik idrar toplama istedi doktorum 257 çıktı hamilelerde 300un üstü olunca sorun dedi. ..takipler iyiydi iyi dediğim 12/8 en fazla 13 /9 du ama aksamalari genelde yüksek olduğu zaman
Kendi doktorum tip Fakültesinde Prof. Ama bilmiyorum artık yoruldum ben bu gel gitlerden seni bildiğim için korkuyorum. .

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Ve ben her 13/9 olduğunda evdeki alet dijital hemen hastaneye gidiyorum orada 13/8 çıkıyor sınırin az altında ama artık herkes bıktı eşim filanda kavga ediyoruz bundan dolayı bugün nst ye bağladılar ilk çok attı kalbi ben sakinleyince oda normale döndü. ..kan aldı birazdan gidip sonuçları alacağım

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Canım sen biraz kendi kendini etkiliyorsun belli. Preeklampsi öyle uzun sürede gelişen bişi değil. Benim herşey 3 hafta içinde oldu bitti. Tansiyonum da son 4-5 gün yüksek çıktı ve hiç azalmadı çıktıktan sonra. Gönlünü ferah tut lütfen. Bol bol dua et, vesveselerinden kurtul inşallah. Proteinin de iyi çıkmış, tansiyonun da fena değil, tahmin ediyorum heyecandan sen yükseltiyorsun biraz. Bebeğin için biraz sakin olmalısın annesi. Bak ne güzel karnınfa kıpır kıpır sevebildiğin, okşadığın, konuştuğun bir evladın var, kıymetini bil, boş yere canını sıkma. Bana da dua et nolur

şimdi normal doğumda 40. haftadan sonra başlayacak ya doğum iznimiz (eğer bebekler o kadar beklerse tabi)) ama sezeryanda 38. haftada alıyorlar 38. haftamızdan sonra mı başlayacak doğum iznimiz yaz tatiline denk geldiği için 8 haftalık doğum iznim var benim 38. de doğum yaptığım sistemde gözükecek ve o haftadan sonra 8 hafta mı izinli olacağım sonrasında :44:

sağolasın zaten benimki tüp bebek ne yıprandım ne paralar döktüm doktor biliyor bunları söyleyim bakalım ne diyecek

canım aradaki o kullanamadığın 2 hafta doğum sonrasına ekleniyor, bir kaybın olmuyor yani...

Evet canim benim oglanda donmedi dun dr'um bi kac egzersiz gosterdi ayaktayken ellerini yere dogru uzatmamiz lazimmis karnin sikisiyor o zaman cocukta ister istemez bu durumdan rahatsiz oluyor hemen hareketleniyor o arada donebilirse donuyor birde surt ustu yatip totonun altina yuksek bir yastik koyup ayaklari dik bir sekilde duvara dayamak gerek

Sent from my iPhone 5 S

Umarim bu verdigin gaz bi ise yarar zira zaman hizla geciyor...yarin basliyorum...

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Aynen valla bende ayni durumdayim...ne cantam ne odasi yani kisaca hicbirsey hazir degil...

Temizlik ayri bir dert...herseyi kisitli yapabiliyorum...asil yapilmasi gerekenlerse hala beni bekliyor...

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

kızlar ben evden dışarı çıkmıyorum.. çıkamıyorumda gezerken, yürürken vs. çok ağrım oluyor belimde falan
kaç gündür sürekli evdeyim ramazandan beri sadece bikaç akşam iftara gittim o da evde ve sadece bayanlar olduğu için çünkü baktım
ağrım olcak gibi hooop yatıyorum var mı benim gibi olan..
ALLAH tan çocuğun eksikleri tamamlandı yoksa yapabilcek durumda değilim iyice ağırlaştım artık..
gebelikten önce doğuracağım son güne kadar gezicem diyordum ama kapı dışarı çıkamıyorum şimdi
sizler napıosunuz çıkıp dolaşabiliyor musunuz? ne durumdasınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…