- 19 Kasım 2011
- 1.428
- 90
- 78
- 45
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #31.301
amin... elbette bebiş sağlıklı olsun diye bekliyorum zaten ama 42 yi sanki görmeyecek gibiyim bugünlerde ağrım arttı kasıklardan da aşağıdayani sanki hopp diye geliverecek gibi ürkütüyor beni bazen kuzum:18: varmı ki böyle olan ?
Doktor vermek isterse tabi ki olur, bazı doktorlar vermeyebiliyor...inşallah alabilirsin...bu arada heyet raporlu olan benim , sen yeşil sis nickli arkadaşa yazmışsın , ben 7 aydır heyet raporluyum , heyet raporunda sonır yok,ama geçerli bi sebep gerekir, heyet almak kolay değil bildiğim kadarıyla...
Ben 34.haftamdayım ama bebeğin hareketleri heryerde hatta kasıklarımdan daha aşağıda resmen vajinamın üstünde , bu erken doğum habercisi mi bilemiyorum...
teşekkür ederim evet yanlış yazmışım tamam araştırayım bakalım ...:44:
mrhaba kizlar benim oglumda donmedi daha oturuyo pozisyonda hep bende sezeryan olcm galiba
kizlar gunes kremi hangisini kullaniyosunuz acaba?
cnm hiç bir sorun olmaz. ben de doğum sonrası depresyon raporu alıcam. depresyon memur için sıkıntı yaratacak bi hastalık deil. şizofreni vs gibi ruhsal rahatsızlıklar problem yaratır. sgk ya bi bakılsa memurların yarısı antidepresan kullanıyo:)
psikiyatri heyet raporları uzun süre işimizi görür. ama söyleyelim ilçe miili eğitim müdürümüze bilgisi olsun yeter.
Merhaba kizlar ben eylul annesiyim ama sizide takip ediyodum 32.haftalik hamileyim simdiye kadar herşey güzeldi dun kontrolum vardi bebisimin kilosu 1400 geriden geliyo.ben 3 haftada tam 5 kilo almisim ellerim ayaklarim balon gibi sis halbuki 2gun once evde tartilmistim 2kiloydu tansiyonumda 14/9 cikti hemen idrar testi yaptirdim protein kacagi +1 pozitif cikti.1 hafta tansiyon takibi verdi doktor bu sabah olctum 15 / 9 cikti :18: korkutuyor beni bu durum sanirim agustos annesi olacam yada temmuzne olur banada dua edin dualarinizla defne bebegi yalniz birakmadiniz benide birakmayin
Canım ben de aynı senin gibi birden kilo aldım ve öncesinde herşey iyiyken bebeğimin 2 hafta geri kaldığını öğrendim. Doktorum tansiyon takibi yapmamı söyledi ve tansiyonlar da yüksek çıkınca iş işten geçmişti. İdrarıda protein de çıkmış, Preeklampsi nin neredeyse bütün belirtilerine sahipsin. Lütfen iş işten geçmeden ya bir profesöre görün ya da bir araştırma hastanesine git. Seni gereksiz endişelendirmek istemem ama iş işten geçtikten sonra ağlamak fayda etmiyor.
1 hafta tansiyon takibi vermiş doktorun ama inanki 1 hafta geri dönüşü olmayan sonuçlar doğurur. Zaten tansiyonun yüksek çıkmış, preeklampsi değilse bile gitmen gerekir. Benim tansiyonum evde 16-10 çıktığında bir sonraki gün kontrolum var diye o gün doktora gitmedim, limon içtim vs. kendim halletmeye çalıştım. Ama inanki dakikaların bile önemi var
Lütfen geç kalmadan, yarın ilk iş hastaneye git. Ama kendi doktoruna değil daha iyi bir yere. Çünkü bu durumdayken beni hastaneye yatırmışlardı, yaşamayan bilmez. Durumun ciddi değilse de emin olmuş olursun. İnşallah ta değildir.
Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah
Canim sen tansiyonun düşüyor muydu sonra kendiliğinden. ..benim bugün 14/10 oldu evde hemen gittim 14/9 oldu sonra 12/7.5 oldu gece olduğu için protein kucağına bakilmadi ama benim nerdeyse bir aydır böyle 13/9 oluyor ilk defa böyle çıktı. .24 saatlik idrar toplama istedi doktorum 257 çıktı hamilelerde 300un üstü olunca sorun dedi. ..takipler iyiydi iyi dediğim 12/8 en fazla 13 /9 du ama aksamalari genelde yüksek olduğu zaman
Kendi doktorum tip Fakültesinde Prof. Ama bilmiyorum artık yoruldum ben bu gel gitlerden seni bildiğim için korkuyorum. .
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
heyet raporunu isterse verir ki özel hastanede sezeryan olacaksan sen ısrar et,onca para vericeksin istediğini yapsın , sonuçta devletten de para verip alabilirsin tanıdık dr bulursan.. artık kolaylaştı almak o kdr sıkma canını...biriyle anlaş şimdiden.
şimdi normal doğumda 40. haftadan sonra başlayacak ya doğum iznimiz (eğer bebekler o kadar beklerse tabi)) ama sezeryanda 38. haftada alıyorlar 38. haftamızdan sonra mı başlayacak doğum iznimiz yaz tatiline denk geldiği için 8 haftalık doğum iznim var benim 38. de doğum yaptığım sistemde gözükecek ve o haftadan sonra 8 hafta mı izinli olacağım sonrasında :44:
mrhaba kizlar benim oglumda donmedi daha oturuyo pozisyonda hep bende sezeryan olcm galiba
kizlar gunes kremi hangisini kullaniyosunuz acaba?
Bebeklerinin basi yukarda olan anneler size dr nuz egzersiz ve ya herangi birsey onerdimi? benim oglanda bu hafta basini yukari kaldirdi ve hemde gobek kordonu bogazina yakinmis cok korkuyorum inse de basi asagi icim rahatlasa bir haftaya hastaneye yatiricaklar benni 38 haftamda donmezse sezeryan dogum yapacagimm insallah sagsalim kucagimiza alalim evlatlarimizi amin
İnsanın başlamadan çok gözünde büyüyorda sonra bir başlayınca hepsi haloluyor merak etme birazda gaz veriyim 😜 hadi kızım yaparsın sen senin elinden ne kurtulur evelallah hepsinin üstesinden gelirsin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sen içini rahat tut canım en geç ben kaldım galiba daha bebişimin beşiği gelmedi cıldırıcam her an doğabilir doğum cantası hazır değil..ay bana bişiler oluyor yapayım derken herşey birbirine karışıor ...keşke önceden haletseydim şimdi hem daha sıcak hem daha ağırlaştım..bilmiyorum ne yapacam
canım aradaki o kullanamadığın 2 hafta doğum sonrasına ekleniyor, bir kaybın olmuyor yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?