- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #31.281
ceydacim odasini nerden kaca aldin cok begendimmm
Canım odasını tam takım dolap şifonyer oyuncak sandığı duvar rafı cibinliği yatağı demirkapıdan 3200 aldım mdf malzeme
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben de uyuyamıyorum uyusam da yarım saat sürüyor terden uyanıyorum özellikle boğaz bölgem uyuyunca terliyor v3 kaşınıyor banyoyla bütünleştim
Canım ben 32. Haftamdayım. Aynen dediğin gibi bu haftaya kadar okadar çok hareket ediyordu ki canım acıyodu artık biraz uyusa da rahatlasam diyordum. Şimdi de hareket ediyor ama eskisi gibi değil. Benim aklıma da ilk bebiş acaba döndümü diye geldi ama erken mi bilmiyorum. Yarın doktora sorucam umarım iyidir.
Canim benimki 25.haftadan itibaren döndü yani dönmesi engel değil. ...genelde baş asagida, sırtı sola dönük pozisyon alıyorlar bu seferde ayaklar sağ tarafta sürekli oralara vuruyor dönüyor gibi ama hergün hergünune uymuyor ...birde saat başı mi 10 hareket diye sayılacak. .
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
Mucarcım dönmesi için erken bir haftada değil, inşallah dönmüştür
Saat başı 10 hareket değil bunu hem biyerden okudum hem de yeni doğum yapan arkadasım anlattı ona doktoru söylemiş
Tok karnına her gün belirli bi saatte sessiz bi yerde 1 saat boyunca hareketlerini sayıyoruz. 10 olmalı buyuk ve küçük hareketler dahil. Zaten bebişlerin belirli bi rutuni var mesela bnmki gündüzleri değilde geceleri daha hareketli o yuzden akşamları sayıyorum.
Çok güzelmiş güle güle kullanın,fiyatı çok iyi ama tan takım olmuş:)
Bendede başladı bel ve sırt ağrısı kız annesiyinbence artık normal ağırlaştık az kaldı
Kızlar bugun basıma hiç olmicak bişey geldi
Bir çoğunuz almışssınızdır büyüyebilen beşiklerden. Onların yan korumaları aşağıya inip kalkabiliyor ya bugun benim kızımı öğle uykusundan beşiğinden alıyım derken uzanamadım o korumayı aşağıya indirdim ve tak o koruma ayakbaş parmağıma düştü. Beşiği ankara sitelerden bi mağazadan almıştık ve kızım 1,5 yaşında yanı en fazla 1 yıldır kullanıyoruz. Neyse röntgende cektiremedik parmağımı atele aldılarbasmakta zorlanıyorum allahtan kızımın üstüne düşmedi yada ne bileyim o korkuluğa yaslanırken onunla beraber düşmedi
Yani diyeceğim o ki bu aldığımız eşyaları uzun ömürlük alıyoruz bebeklerimizin güvenliği için çok dikkatli seçmeliyiz.
Benim bdt normalde 23 agustos ama erken gelicek sanirim...hazirliklarim bitmedi henüz...ne yapcam ben yaa
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
Benim belim kasiklarim alt bolgeler hepsi agriyo benim bebegimin basi yukarda bilmiyorum onunla bir ilgisi varmi haraket edince cok. agri veroyor karnimi tekmelerin yeri agriyor sanki
Benimde tam bitmedi ama çok az kaldı sende hızlan derim artık 😉
Haftaya her isim bitmis olmasi lazim...hafta sonu buyuk bi kismini halletmemiz gerekiyor nasil yetistirecegim bilmiyorum...
Haftaya her isim bitmis olmasi lazim...hafta sonu buyuk bi kismini halletmemiz gerekiyor nasil yetistirecegim bilmiyorum...
Benim bdt normalde 23 agustos ama erken gelicek sanirim...hazirliklarim bitmedi henüz...ne yapcam ben yaa
Bir çoğunuz almışssınızdır büyüyebilen beşiklerden. Onların yan korumaları aşağıya inip kalkabiliyor ya bugun benim kızımı öğle uykusundan beşiğinden alıyım derken uzanamadım o korumayı aşağıya indirdim ve tak o koruma ayakbaş parmağıma düştü. Beşiği ankara sitelerden bi mağazadan almıştık ve kızım 1,5 yaşında yanı en fazla 1 yıldır kullanıyoruz. Neyse röntgende cektiremedik parmağımı atele aldılarbasmakta zorlanıyorum allahtan kızımın üstüne düşmedi yada ne bileyim o korkuluğa yaslanırken onunla beraber düşmedi
Yani diyeceğim o ki bu aldığımız eşyaları uzun ömürlük alıyoruz bebeklerimizin güvenliği için çok dikkatli seçmeliyiz.
Eki Görüntüle 1192119
Dünyanın en yakışklı, zengin, başarlı adamı da olsan;
Bir kadın seni çocuklarının babası olarak hayal edemiyorsa sıfırsın...
sen içini rahat tut canım en geç ben kaldım galiba daha bebişimin beşiği gelmedi cıldırıcam her an doğabilir doğum cantası hazır değil..ay bana bişiler oluyor yapayım derken herşey birbirine karışıor ...keşke önceden haletseydim şimdi hem daha sıcak hem daha ağırlaştım..bilmiyorum ne yapacam
Ayy ne güzel , 40.haftandasın , Allahım bize de nasip etsin inşallah...bebeğin sağlıkla gelsin inşallah canım , 36 haftayla uyumlu bile olsa o haftadan sonra risk yok çok şükür , 42 ye kadar gidersin belki ne dersin???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?