2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım odasını tam takım dolap şifonyer oyuncak sandığı duvar rafı cibinliği yatağı demirkapıdan 3200 aldım mdf malzeme

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çok güzelmiş güle güle kullanın,fiyatı çok iyi ama tan takım olmuş:)

Mucarcım dönmesi için erken bir haftada değil, inşallah dönmüştür

Saat başı 10 hareket değil bunu hem biyerden okudum hem de yeni doğum yapan arkadasım anlattı ona doktoru söylemiş

Tok karnına her gün belirli bi saatte sessiz bi yerde 1 saat boyunca hareketlerini sayıyoruz. 10 olmalı buyuk ve küçük hareketler dahil. Zaten bebişlerin belirli bi rutuni var mesela bnmki gündüzleri değilde geceleri daha hareketli o yuzden akşamları sayıyorum.

Tamam canım Sağol, zaten kipirtilar filan onu geçiyor teşekkür ederim

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Çok güzelmiş güle güle kullanın,fiyatı çok iyi ama tan takım olmuş:)

Teşekkür ederim valla benim yatak odamdan güzel oldu cadının odası :)

Benim belim kasiklarim alt bolgeler hepsi agriyo benim bebegimin basi yukarda bilmiyorum onunla bir ilgisi varmi haraket edince cok. agri veroyor karnimi tekmelerin yeri agriyor sanki

Bebeklerinin basi yukarda olan anneler size dr nuz egzersiz ve ya herangi birsey onerdimi? benim oglanda bu hafta basini yukari kaldirdi ve hemde gobek kordonu bogazina yakinmis cok korkuyorum inse de basi asagi icim rahatlasa bir haftaya hastaneye yatiricaklar benni 38 haftamda donmezse sezeryan dogum yapacagimm insallah sagsalim kucagimiza alalim evlatlarimizi amin

Kızlar bugun basıma hiç olmicak bişey geldi

Bir çoğunuz almışssınızdır büyüyebilen beşiklerden. Onların yan korumaları aşağıya inip kalkabiliyor ya bugun benim kızımı öğle uykusundan beşiğinden alıyım derken uzanamadım o korumayı aşağıya indirdim ve tak o koruma ayakbaş parmağıma düştü. Beşiği ankara sitelerden bi mağazadan almıştık ve kızım 1,5 yaşında yanı en fazla 1 yıldır kullanıyoruz. Neyse röntgende cektiremedik parmağımı atele aldılar basmakta zorlanıyorum allahtan kızımın üstüne düşmedi yada ne bileyim o korkuluğa yaslanırken onunla beraber düşmedi

Yani diyeceğim o ki bu aldığımız eşyaları uzun ömürlük alıyoruz bebeklerimizin güvenliği için çok dikkatli seçmeliyiz.

Dünyanın en yakışklı, zengin, başarlı adamı da olsan;
Bir kadın seni çocuklarının babası olarak hayal edemiyorsa sıfırsın...

Bendede başladı bel ve sırt ağrısı kız annesiyin bence artık normal ağırlaştık az kaldı

Benim bdt normalde 23 agustos ama erken gelicek sanirim...hazirliklarim bitmedi henüz...ne yapcam ben yaa

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Oooo çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun bidaha göstermesin

Benim bdt normalde 23 agustos ama erken gelicek sanirim...hazirliklarim bitmedi henüz...ne yapcam ben yaa

Benimde tam bitmedi ama çok az kaldı sende hızlan derim artık 😉

Benim belim kasiklarim alt bolgeler hepsi agriyo benim bebegimin basi yukarda bilmiyorum onunla bir ilgisi varmi haraket edince cok. agri veroyor karnimi tekmelerin yeri agriyor sanki

Benim oglusun basi asagida onunla bi ilgisi oldugunu sanmiyorum canim

Benimde tam bitmedi ama çok az kaldı sende hızlan derim artık 😉

Haftaya her isim bitmis olmasi lazim...hafta sonu buyuk bi kismini halletmemiz gerekiyor nasil yetistirecegim bilmiyorum...

Haftaya her isim bitmis olmasi lazim...hafta sonu buyuk bi kismini halletmemiz gerekiyor nasil yetistirecegim bilmiyorum...

İnsanın başlamadan çok gözünde büyüyorda sonra bir başlayınca hepsi haloluyor merak etme birazda gaz veriyim 😜 hadi kızım yaparsın sen senin elinden ne kurtulur evelallah hepsinin üstesinden gelirsin

sen içini rahat tut canım en geç ben kaldım galiba daha bebişimin beşiği gelmedi cıldırıcam her an doğabilir doğum cantası hazır değil..ay bana bişiler oluyor yapayım derken herşey birbirine karışıor ...keşke önceden haletseydim şimdi hem daha sıcak hem daha ağırlaştım..bilmiyorum ne yapacam

geçmiş olsun canım.ben ilk kızıma o takımlardan almıştım.hiç kullanamadı.bebeğin başını beklemek gerekiyor.çünkü 8-9 ayda bebek ayağa kalkıyor ve başaşağı oradan bakıyor.düşecek diye kız hareketlenince park yatak almıştık.büyüdü de onu normal yatak haline getirdik biraz kullandık bu seferde açılmış hali küçük gelmeye başladı bu seferde gidip genç odası takımına değiştirdik 5 yaşında.1 yıldır kullanıyoruz yeni takımı eskisi şimdi kileri bekliyor.ikinciye direk park yatak aldım.bir daha doğurma fikrim yoktu büyüğün park yatağını da vermiştik artık yenisini aldık

Geçmiş olsun canım. Dediğin gibi iyi çocukla beraber aşağı düşmemiş Allah korusun. Her eşyayı yaparken dikkat etmeli ama bebek-çocuk eşyalarına daha bir özen gösterilmeli yani. Hamileliğin son zamanı parmağına olanlarda ne diyim nazar değdi herhalde, bununla gelmiş geçmiş olsun inşallah...

Eki Görüntüle 1192119

Dünyanın en yakışklı, zengin, başarlı adamı da olsan;
Bir kadın seni çocuklarının babası olarak hayal edemiyorsa sıfırsın...

Valla doğru. Şahsen ben eşimden çok iyi bir baba olacağını düşünüyordum.
Yalnız dolaplarda filan hep çocuk kilidi var farkettim, epey dikkatli bir aileymiş. Bizde emeklemeye başlayınca bu kilitlerden alıp, kilitliycez çekmece ve dolapları.

Benimde hazır değildi. En son bebeğin herşeyini salondaki masaya yığdım. Çantayı da koydum. Geldim gittim birşeyler yaptım. Hastane çıkışlarını ütüledim bir gün... Bir gün bezlerini alt değiştirme örtülerini koydum.. Öteki gün biberon, emzik, mama kaşığı onları yıkayıp ayarladım. Bugünde iki tane battaniyesini ütüleyip koydum. Biri penye biri pazen.. birde pişik kremi işte.. Kendi çantam için iki gecelik ve sabahlığımlığımı ütüledim. Çamaşır çorap onları ayarladım. Yarın kendi çantam da bitmiş olur kısmetse

Yani malzemeleri gözünün önüne koyarsan seni rahatsız ediyor mecbur yapıyorsun, onu demek istedim.

amin... elbette bebiş sağlıklı olsun diye bekliyorum zaten ama 42 yi sanki görmeyecek gibiyim bugünlerde ağrım arttı kasıklardan da aşağıda yani sanki hopp diye geliverecek gibi ürkütüyor beni bazen kuzum:18: varmı ki böyle olan ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…