- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #31.381
aynen ayça ben de öyleyim.ramazanın başından beri dışarı çıkmıyorum arabayı eşime veriyorum hep.dün aldım bir tek annemle çarşıya çıktım.eziyet oldu bana resmen.sıcak+ağırlaşma+ramazan dışarıda su içememek.bitirdi beni.işlerimi bitirmeden geri eve zor attım kendimi.
bir de evde camlar açık,geceleri uyku yok,gündüzleri sıcaktan uyku yok.hep sırılsıklamım.
sanırım ıslanıp durmaktan ve cereyanda kalmaktan olsa gerek afedersniz ishal başladı ben de biraz da mide bulantısı.
lohusa pijamam da uzun kolluydu oğlumdan kalan.gidip önü çıtçıtlı yazlık kolsuz bişey bakiim dedim.bulamadım.bu gün son bi gayret sosyete pazarına (kapalı mekan) bakıcam.sıcaklar gelince o pijamayı giyemiycem dank etti bana.bir de yavrum oğlum çok sıkılıyor evde e ben de her dk ilgilenemiyorum,biyere götüremiyorum.ona lego alcam oynayıp oyalanması için..
Al benden de o kadar...Ev işleri bile o kadar ağır geliyor ki
valla ben de sıcaklardan yürüyemiyorum.ama iftar sonrası serinlikte 1 saat yürüyorum iyi gel,yo.geçen alışverişe gittim emzirme atleti südyeni falan alacaktım,emzirme südyeninin bedeni kalmamıştı 1 tane buldum.emzirme atleti hiç yoktu.halbuki samsundaki magzasında bir sürü vardı :) eşim de oruçtu başka bir dükkana bakmadım hiç alacaklarımı aldım çıktım.artık bidahaki sefere.ama önceden böylemiydim erzurumda ne kadar magza varsa girerdim.ama bu ay çok ağırlaştım.yemek yapasın hiç gelmiyor(
h
ben de çıkamıyorum. zaten tuvalette yaşıyorum. hemen yoruluyorum. yemek yapmak bile zulüm. gece zaten uyuyamıyorum gündüz 3 saat uyuyorum ancak.
.
Valla biz bugün weewell marka sipariş verdik. Yorumlar iyiydi fiyatı da indirimli. Bu olmasa braun kulak tipi alacaktık. Ama bizimki temazsız değil galiba alnına koyuyorsun sanırım. Kullanmaya gerek kalmaz inşallah. Evde iki tane de normal ateş ölçer var, gelince kıyaslıycam bakayım doğru ölçüyor mu?
http://www.hepsiburada.com/liste/we...ctId=oyunweewtf340&categoryId=303172#Yorumlar
?
Valla biz bugün weewell marka sipariş verdik. Yorumlar iyiydi fiyatı da indirimli. Bu olmasa braun kulak tipi alacaktık. Ama bizimki temazsız değil galiba alnına koyuyorsun sanırım. Kullanmaya gerek kalmaz inşallah. Evde iki tane de normal ateş ölçer var, gelince kıyaslıycam bakayım doğru ölçüyor mu?
http://www.hepsiburada.com/liste/we...ctId=oyunweewtf340&categoryId=303172#Yorumlar
Doğum yapınca bunalman azalmayacak ki canım. Aksine dikişler, ödem, lohusa psikolojisi, süt durumları, uykusuzluk daha bir bunalacaksın. Gerçi sezaryanlar benim bildiğim 1-2 hafta erken oluyor ama belki doktorun normal doğum yapmanı filan istiyordur. Bebeğinin gelişimi nasıl haftasıyla uyumlu mu?
canım bu çok uygunmuş..acaba nasıl yaa bende mi bundan alsam tek eksiğimiz bu kaldı..
inş lazım olmaz ama ister istemez lazım oluyor, çok işe yarıyor..
normal dereceleri kullanmak çok zor bebeklerde..
Saol canim cevabin icin,fiyati gercekten uygunmus.temas olfugu zaman bebegi uyandirir diye duydum.medisanada annelutfende indirimde suyun ve odanin sicakliginida olcuyo.bende onu alicam sanirim.
yok sat a göre değil hastaneden aldığın doğum belgesindeki tarihten itibaren başlıyor.. ama ne kadar erken doğmuşsa o doğum sonrasına aktarılıyoraaa çok sevindim yani bebişler ne zaman gelirse gelsin sat a göre 40. haftadan başlıyor yani ne güzel
kizlar bebisleriniz basasagi kacinci haftada dondu 34 arti 3 hala donmedi doktor donebilir daha dedi ama endişelendiriyor beni normal dogum istiyorum
zaten sezeryan istediği falan yok, ben sezaryan istiyorum...Ama doktorumun beni dinlediği falan yok kendi tutturdu 40. hafta bitimi diye... ben bayramdan önce doğum yapamaz mıyım ? bayramdan hemen sonra da olur 1 ya da 2 ağustos erken mi...
herkese selamlar kızlarrr
salı günü kontrolum vardı dr.um yüzün şişmiş biraz şu testleri de yaptır deyip bikaç kan testi istedi neyse dr.dan çıkınca rutin kahvaltıya geçtik tostumdan daha yudum almıştım dr. aradı test sonuçların çok kötü şu dk.dan itibaren oruçlu gibi davranıyosun saat 6 da doğum var. şimdi evdeyiz kızım uyuyo
kizlar bebisleriniz basasagi kacinci haftada dondu 34 arti 3 hala donmedi doktor donebilir daha dedi ama endişelendiriyor beni normal dogum istiyorum
Nasıl yani canım, sen doğum mu yaptın???
canım onu indirdim ben app store den daha karışık oluyor boşver böyle idare edeceğim artık napıyım:)Canim laptop var bende ama ondan girmesi daha gıcık yatarken nereye koyacağini bilmiyorsun. ..Google play ya da iTunes Store den kadınlarkulubunu indirsene daha kolay oluyor:).
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
evet şaka gibi bende hala inanamıyorum zaten. preeklemsiden dolayı erken olacaktı ama bu kadar değildi tabi tam bi ay önceden olmuş oldu.
Ayyy hayiirli olsun cok devindim :)) darisi bizim basimiza insallahherkese selamlar kızlarrr
salı günü kontrolum vardı dr.um yüzün şişmiş biraz şu testleri de yaptır deyip bikaç kan testi istedi neyse dr.dan çıkınca rutin kahvaltıya geçtik tostumdan daha yudum almıştım dr. aradı test sonuçların çok kötü şu dk.dan itibaren oruçlu gibi davranıyosun saat 6 da doğum var. şimdi evdeyiz kızım uyuyo
Benim 27 den beri asagida.dr.um dogum pozisyonunda bi degisiklik olmaxsa cocugun durumu musait normal dogum icin dedi.tabi benim durumum ve cocugun durumuda onemle daha 1 ay var neler olacak bakalim
Benim 24. Haftada dönmüştü sonra 32. Haftada yan döndü doktor bu bebeğin çok komik bir duruşu var demişti :) ama ben o zaman uzulmustum tabi normal doğum pozisyonundaydi niye böyle yaptı diye doktorda daha zamani var merak etme demişti 34de kontrole gittigimde tekrar normal doğum pozisyonuna girmişti. Hiç belli olmuyor yani her an dönebilir. Hatta doktorum 39. Haftada dönen bir hastasinin bile olduğunu söyledi.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
evet şaka gibi bende hala inanamıyorum zaten. preeklemsiden dolayı erken olacaktı ama bu kadar değildi tabi tam bi ay önceden olmuş oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?