2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

tatlım cereyanda kalma çünkü bende bi kere dikkat etmedim aynen ishal karın ağrısı gaz fena yapıyor.. o değil bebekte üşütürse karnımızda o sakat onlarda gazlı olabilirler ALLAH korusun.. bende camı tek açıyorum klimada maf ediyor onuda açamıyorum artık napçaz mecbur katlancaz.. sahurdan sonraki serinlikte uyuyorum azcık... kollarıma falan soğuk su sürüyorum

Al benden de o kadar...Ev işleri bile o kadar ağır geliyor ki

ev işlerini hiç sorma yaa.. kardeşim yanımda o yine yardımcı oluyor bana ama çok zor.. geçen gün doğru dürüst sileyim süpüreyim dedim
bu seferde ağrıdan doğurcam sandım çok zor yaa

evet bende bu ay bu kadar zor durumdayım.. daha önce iyi kötü gezebiliyordum.. yemek bana da işkence gibi :26:

h
ben de çıkamıyorum. zaten tuvalette yaşıyorum. hemen yoruluyorum. yemek yapmak bile zulüm. gece zaten uyuyamıyorum gündüz 3 saat uyuyorum ancak.
.

bende tuvalete bi yatak atmayı düşünüyorum canım. gebelikten önce de en çok bu konuda daralcağımı biliyordum yanılmadım.. bide bu gebelikte 9 aydır kesilmedi artık canıma doyurdu.. tuvalet kağıdı baş etmez oldu

canım bu çok uygunmuş..acaba nasıl yaa bende mi bundan alsam tek eksiğimiz bu kaldı..
inş lazım olmaz ama ister istemez lazım oluyor, çok işe yarıyor..
normal dereceleri kullanmak çok zor bebeklerde..

Saol canim cevabin icin,fiyati gercekten uygunmus.temas olfugu zaman bebegi uyandirir diye duydum.medisanada annelutfende indirimde suyun ve odanin sicakliginida olcuyo.bende onu alicam sanirim.

canım bu çok uygunmuş..acaba nasıl yaa bende mi bundan alsam tek eksiğimiz bu kaldı..
inş lazım olmaz ama ister istemez lazım oluyor, çok işe yarıyor..
normal dereceleri kullanmak çok zor bebeklerde..

Valla canım bende bilmiyorm ki, kulaktan ölçmesi zor oluyormuş kimi bebek izin vermiyormuş. Başka markalar için (arzum) yanlış ölçüyor filan dediler. En son buna karar verdik işte. Deneyip göreceğiz.

Saol canim cevabin icin,fiyati gercekten uygunmus.temas olfugu zaman bebegi uyandirir diye duydum.medisanada annelutfende indirimde suyun ve odanin sicakliginida olcuyo.bende onu alicam sanirim.

Tabi hangisi kafana yattıysa onu al sen. Az kullanırız inşallah.

Genelde sıcağı hiç sevmem, zaten oturduğum yerde şıpır şıpır terliyorum. Sütyen taksam terlediğim zaman altlar pişik oluyor, bacak aramda o şekilde pişik oluyor. Bebe doğmadan sudokremini açtım, eşim çocuğa mı aldık sana mı bitireceksin diye dalga geçiyor. Gene de demek ki bizim ev biraz esiyor. Sabah altıya kadar hiç uyanmadan yatıyorum ben. Altıda bir sıkışıyorum, gözler yarı kapalı wc'ye gidip geliyorum. 7:30'da eşimle beraber kalkıyorum. Bazen arada da uyuyorum, mesela bugün 9:30 gibi uyumuşum eşim telefon etti ona uyandım saat 11:30

kizlar bebisleriniz basasagi kacinci haftada dondu 34 arti 3 hala donmedi doktor donebilir daha dedi ama endişelendiriyor beni normal dogum istiyorum

kizlar bebisleriniz basasagi kacinci haftada dondu 34 arti 3 hala donmedi doktor donebilir daha dedi ama endişelendiriyor beni normal dogum istiyorum

Benim 27 den beri asagida.dr.um dogum pozisyonunda bi degisiklik olmaxsa cocugun durumu musait normal dogum icin dedi.tabi benim durumum ve cocugun durumuda onemle daha 1 ay var neler olacak bakalim

herkese selamlar kızlarrr
salı günü kontrolum vardı dr.um yüzün şişmiş biraz şu testleri de yaptır deyip bikaç kan testi istedi neyse dr.dan çıkınca rutin kahvaltıya geçtik tostumdan daha yudum almıştım dr. aradı test sonuçların çok kötü şu dk.dan itibaren oruçlu gibi davranıyosun saat 6 da doğum var. şimdi evdeyiz kızım uyuyo

Sezeryan istiyosan zaten 10-12 gün önceden oluyo , isteğin çok normal ama doktorun niye seni dinlemiyor ki, doktoru mu değiştirsen acaba...

Nasıl yani canım, sen doğum mu yaptın???

Benim 24. Haftada dönmüştü sonra 32. Haftada yan döndü doktor bu bebeğin çok komik bir duruşu var demişti :) ama ben o zaman uzulmustum tabi normal doğum pozisyonundaydi niye böyle yaptı diye doktorda daha zamani var merak etme demişti 34de kontrole gittigimde tekrar normal doğum pozisyonuna girmişti. Hiç belli olmuyor yani her an dönebilir. Hatta doktorum 39. Haftada dönen bir hastasinin bile olduğunu söyledi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
canım onu indirdim ben app store den daha karışık oluyor boşver böyle idare edeceğim artık napıyım:)

evet şaka gibi bende hala inanamıyorum zaten. preeklemsiden dolayı erken olacaktı ama bu kadar değildi tabi tam bi ay önceden olmuş oldu.

Bebeğin ömürlü olsun tatlım , bi sorun olmamasına sevindim , sen sağsalim aldın kucağına ne güzel , maşallah , bakalım biz ne zaman alcaz,,. Kaç hafta kaç günlük doğdu???kaç kilo ??? Çok merak ettim...Allah sağlık versin canım...

Ayyy hayiirli olsun cok devindim :)) darisi bizim basimiza insallah

39 da mucize...suyu azalana kadar donme ihtimali var diyo doktor ama insallh doner benim sipa cok bekletmeden

pşştttt hamişler napıyosunuz bakalım.Biz geldik şimdi hastaneden.Aynen tahmin ettiğim gibi bizim oğlan dönmüş baş aşağı doğum pozisyonu almışdoktor bu haftalarda dönmesi normal korkacak bişey yok henüz kanala girmez merak etme dedi.Boyu 42 cm kilosu 1840.Hareketleri falanda çok iyi dedi.Ultrasonda bakarken oğluşum ayağını kafasına koymuş tek alide ağzındaydı çok şaşırdık ya doktor akrobasi yapıyo resmen maşallah 10 puan aldı benden gelişimi çok iyi dedi.Bu haftalarda bebeğin gelişimi için omega 3 veriyormuş doktorum bana da verdi aldık eczaneden günde 1 tane içeceğim.Coraspirin kullanıyorum ben 3 hafta sonra onu kesmem gerekiyormuş artık.Sonraaa emzirme eğitimi veriiyormuş hastanede yenidoğan katında doktorum beni oraya gönderdi.Hemşire benimle konuştu epey bilgi verdi.Doğum hakkında sezeryan hakkında bilgiler verdi.Hastaneye gelirken çantama neler koymam gerekiyor,anneden süt nasıl ve nezaman gelir bunları anlattı.Birde doğuma babaları almıyorlarmış bizim hastanede yasakmış çünkü fenalaşan ayılan bayılanlar falan oluyormuş.Sonra korse olayını sordum evet alıcaksınız dedi.Ama alırken sezeryan olanlar için satılan korse alacaksınız dedi.Normal doğum yapanlarla sezeryan olanların korsesi ayrıymış onu kullanabilirsiniz dedi.Sonra yenidoğan katını gezdik odalara baktık pediatri doktoruyla tanıştık.Memnun kalırsak doğumdan sonra onunla devam edeceğiz.Kiloma yine taktı doktorum ama artık oda gülüyor espriler yapıyor.Benden umudunu kesti sanırım.İşte böyle kızlar bizde durum bu.

evet şaka gibi bende hala inanamıyorum zaten. preeklemsiden dolayı erken olacaktı ama bu kadar değildi tabi tam bi ay önceden olmuş oldu.

aaaaaaa bi bebişimiz daha oldu canımm gözünüz aydın Allah bağışlasın nasıl bebeişin durumu herşey yolunda mı???

Aaaaa doğum mu yaptın hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün nasıl kuzun iyidir inşallah çok heyecanlı inşallah biz de sağlıkla kucagimiza alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…