- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #31.401
kizlar bebisleriniz basasagi kacinci haftada dondu 34 arti 3 hala donmedi doktor donebilir daha dedi ama endişelendiriyor beni normal dogum istiyorum
pşştttt hamişler napıyosunuz bakalım.Biz geldik şimdi hastaneden.Aynen tahmin ettiğim gibi bizim oğlan dönmüş baş aşağı doğum pozisyonu almışdoktor bu haftalarda dönmesi normal korkacak bişey yok henüz kanala girmez merak etme dedi.Boyu 42 cm kilosu 1840.Hareketleri falanda çok iyi dedi.Ultrasonda bakarken oğluşum ayağını kafasına koymuş tek alide ağzındaydı çok şaşırdık ya doktor akrobasi yapıyo resmen maşallah 10 puan aldı benden gelişimi çok iyi dedi.Bu haftalarda bebeğin gelişimi için omega 3 veriyormuş doktorum bana da verdi aldık eczaneden günde 1 tane içeceğim.Coraspirin kullanıyorum ben 3 hafta sonra onu kesmem gerekiyormuş artık.Sonraaa emzirme eğitimi veriiyormuş hastanede yenidoğan katında doktorum beni oraya gönderdi.Hemşire benimle konuştu epey bilgi verdi.Doğum hakkında sezeryan hakkında bilgiler verdi.Hastaneye gelirken çantama neler koymam gerekiyor,anneden süt nasıl ve nezaman gelir bunları anlattı.Birde doğuma babaları almıyorlarmış bizim hastanede yasakmış çünkü fenalaşan ayılan bayılanlar falan oluyormuş.Sonra korse olayını sordum evet alıcaksınız dedi.Ama alırken sezeryan olanlar için satılan korse alacaksınız dedi.Normal doğum yapanlarla sezeryan olanların korsesi ayrıymış onu kullanabilirsiniz dedi.Sonra yenidoğan katını gezdik odalara baktık pediatri doktoruyla tanıştık.Memnun kalırsak doğumdan sonra onunla devam edeceğiz.Kiloma yine taktı doktorum ama artık oda gülüyor espriler yapıyor.Benden umudunu kesti sanırım. İşte böyle kızlar bizde durum bu.
Aaaa sen dogummu yaptin ay supriz ne guzel banada soylesrler hadi doguma kosa kosa giderdim:))) tebrik ederim darisi bawimiza insallah ay bende istiyorumm sagsalim alayim kucagima insallah dogum yapsamda icim rahatlasa :)mis kokulumu alsam kucahima biran onceevet şaka gibi bende hala inanamıyorum zaten. preeklemsiden dolayı erken olacaktı ama bu kadar değildi tabi tam bi ay önceden olmuş oldu.
maşallah maşallah maşalalhpşştttt hamişler napıyosunuz bakalım.Biz geldik şimdi hastaneden.Aynen tahmin ettiğim gibi bizim oğlan dönmüş baş aşağı doğum pozisyonu almışdoktor bu haftalarda dönmesi normal korkacak bişey yok henüz kanala girmez merak etme dedi.Boyu 42 cm kilosu 1840.Hareketleri falanda çok iyi dedi.Ultrasonda bakarken oğluşum ayağını kafasına koymuş tek alide ağzındaydı çok şaşırdık ya doktor akrobasi yapıyo resmen maşallah 10 puan aldı benden gelişimi çok iyi dedi.Bu haftalarda bebeğin gelişimi için omega 3 veriyormuş doktorum bana da verdi aldık eczaneden günde 1 tane içeceğim.Coraspirin kullanıyorum ben 3 hafta sonra onu kesmem gerekiyormuş artık.Sonraaa emzirme eğitimi veriiyormuş hastanede yenidoğan katında doktorum beni oraya gönderdi.Hemşire benimle konuştu epey bilgi verdi.Doğum hakkında sezeryan hakkında bilgiler verdi.Hastaneye gelirken çantama neler koymam gerekiyor,anneden süt nasıl ve nezaman gelir bunları anlattı.Birde doğuma babaları almıyorlarmış bizim hastanede yasakmış çünkü fenalaşan ayılan bayılanlar falan oluyormuş.Sonra korse olayını sordum evet alıcaksınız dedi.Ama alırken sezeryan olanlar için satılan korse alacaksınız dedi.Normal doğum yapanlarla sezeryan olanların korsesi ayrıymış onu kullanabilirsiniz dedi.Sonra yenidoğan katını gezdik odalara baktık pediatri doktoruyla tanıştık.Memnun kalırsak doğumdan sonra onunla devam edeceğiz.Kiloma yine taktı doktorum ama artık oda gülüyor espriler yapıyor.Benden umudunu kesti sanırım. İşte böyle kızlar bizde durum bu.
herkese selamlar kızlarrr
salı günü kontrolum vardı dr.um yüzün şişmiş biraz şu testleri de yaptır deyip bikaç kan testi istedi neyse dr.dan çıkınca rutin kahvaltıya geçtik tostumdan daha yudum almıştım dr. aradı test sonuçların çok kötü şu dk.dan itibaren oruçlu gibi davranıyosun saat 6 da doğum var. şimdi evdeyiz kızım uyuyo
herkese selamlar kızlarrr
salı günü kontrolum vardı dr.um yüzün şişmiş biraz şu testleri de yaptır deyip bikaç kan testi istedi neyse dr.dan çıkınca rutin kahvaltıya geçtik tostumdan daha yudum almıştım dr. aradı test sonuçların çok kötü şu dk.dan itibaren oruçlu gibi davranıyosun saat 6 da doğum var. şimdi evdeyiz kızım uyuyo
gözüm aydın canım da ben konuyu kaçırmisim ne mahkemesiydı bu
Herkese merhaba bugün ani bir kararla doktora gittik. Aslında randevum Pazartesiydi ama ben dün gece stres oldum. Forumda laf arasında karaciğer enzimlerimin (alt-ast)yükseldiğini söylemiştim. Gece sanki kaşıntı tuttu beni. Kaşıntı bu enzimlerle ilgili olabilir diye düşündüm sabaha kadar kurdum içimi kararttım, kalktık dra gittik.Allaha binlerce kez hamdolsun değerlerim düşmüş:) şeker sonucum da iyi çıktı.. İlk kes nst girdim:) ben biraz panik olunca doktor bu haftadan nst verdi. Çok şükür onda da bi sorun çıkmadı. Ama idrar yolu iltihabı çıktı yaben de yoktu. Monurol verdi inşallah geçer.. Doktor bayramdan sonra gel dedi ben bi an geç olur diye düşünüp geç olmazm mı dedim o da o zman haftaya gel dedi. Ama düşününce bayrama da çok yok aslında.. Buarada bugün34+5 inşallah ama bizim de göbek çevremiz 1 hafta geri çıktı. Dr 2 haftaya kadar olan ileri-geriler sorun değil dedi. Hepimizin bebeği Allah'a emanet olsun inşallah en hayırlı zamanda sağlıkla kucağımıza alalım yavruları...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İyi gözün aydın sevindim..dün akşam benimde karaciğer enzimlerine bakıldı iyiydi. ..kolesterol yüksek baya ama hamilelikte normal
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
aa nasi yani yaa bi bebisimiz daha mi olduuu..gozunaydin Allah anali babali buyuttmeyi nasip etdin..herkese selamlar kızlarrr
ooh masallah yawruya..pşştttt hamişler napıyosunuz bakalım.Biz geldik şimdi hastaneden.Aynen tahmin ettiğim gibi bizim oğlan dönmüş baş aşağı doğum pozisyonu almışdoktor bu haftalarda dönmesi normal korkacak bişey yok henüz kanala girmez merak etme dedi.Boyu 42 cm kilosu 1840.Hareketleri falanda çok iyi dedi.Ultrasonda bakarken oğluşum ayağını kafasına koymuş tek alide ağzındaydı çok şaşırdık ya doktor akrobasi yapıyo resmen maşallah 10 puan aldı benden gelişimi çok iyi dedi.Bu haftalarda bebeğin gelişimi için omega 3 veriyormuş doktorum bana da verdi aldık eczaneden günde 1 tane içeceğim.Coraspirin kullanıyorum ben 3 hafta sonra onu kesmem gerekiyormuş artık.Sonraaa emzirme eğitimi veriiyormuş hastanede yenidoğan katında doktorum beni oraya gönderdi.Hemşire benimle konuştu epey bilgi verdi.Doğum hakkında sezeryan hakkında bilgiler verdi.Hastaneye gelirken çantama neler koymam gerekiyor,anneden süt nasıl ve nezaman gelir bunları anlattı.Birde doğuma babaları almıyorlarmış bizim hastanede yasakmış çünkü fenalaşan ayılan bayılanlar falan oluyormuş.Sonra korse olayını sordum evet alıcaksınız dedi.Ama alırken sezeryan olanlar için satılan korse alacaksınız dedi.Normal doğum yapanlarla sezeryan olanların korsesi ayrıymış onu kullanabilirsiniz dedi.Sonra yenidoğan katını gezdik odalara baktık pediatri doktoruyla tanıştık.Memnun kalırsak doğumdan sonra onunla devam edeceğiz.Kiloma yine taktı doktorum ama artık oda gülüyor espriler yapıyor.Benden umudunu kesti sanırım. İşte böyle kızlar bizde durum bu.
gozun aydin..Herkese merhaba bugün ani bir kararla doktora gittik. Aslında randevum Pazartesiydi ama ben dün gece stres oldum. Forumda laf arasında karaciğer enzimlerimin (alt-ast)yükseldiğini söylemiştim. Gece sanki kaşıntı tuttu beni. Kaşıntı bu enzimlerle ilgili olabilir diye düşündüm sabaha kadar kurdum içimi kararttım, kalktık dra gittik.Allaha binlerce kez hamdolsun değerlerim düşmüş:) şeker sonucum da iyi çıktı.. İlk kes nst girdim:) ben biraz panik olunca doktor bu haftadan nst verdi. Çok şükür onda da bi sorun çıkmadı. Ama idrar yolu iltihabı çıktı yaben de yoktu. Monurol verdi inşallah geçer.. Doktor bayramdan sonra gel dedi ben bi an geç olur diye düşünüp geç olmazm mı dedim o da o zman haftaya gel dedi. Ama düşününce bayrama da çok yok aslında.. Buarada bugün34+5 inşallah ama bizim de göbek çevremiz 1 hafta geri çıktı. Dr 2 haftaya kadar olan ileri-geriler sorun değil dedi. Hepimizin bebeği Allah'a emanet olsun inşallah en hayırlı zamanda sağlıkla kucağımıza alalım yavruları...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim iyi olmana cok sevindim neh neh insallahtum rahatsizliklar gecsin gitsin hepimiz sagsalim kucaklarimiza alalim evlatlarimizi aminÇok sağol canım benim:) allahım tüm hamilelere de bizlere de yardım etsin.. Bazı arkadaşlar yazmışlar tek tek alıntılayıp yazamadım ama ne kadar zorluk yaşayan dua bekleyen hamile varsa Rabbim yardım etsin hepsine.. iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim iyi olmana cok sevindim neh neh insallahtum rahatsizliklar gecsin gitsin hepimiz sagsalim kucaklarimiza alalim evlatlarimizi amin
Canim aldığımız eşyalar ayıplıydi bir sene oldu bugün karar verildi. .. sen doktora gidecektin ne oldu
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
aa nasi yani yaa bi bebisimiz daha mi olduuu..gozunaydin Allah anali babali buyuttmeyi nasip etdin..
azcik detayli annat ama yaaa:)
ooh masallah yawruya..
gozun aydin..
arkadaşlar bugün dr gittim.nst de ağrı çıkmadı.erken doğum demişti çünkü daha önce çıkmıştı.kan testi yaptı.kahvaltı yapıp gitmiştim.şeker 132 çıktı ve ldh 205 çıktı.dr 3 beyazdan uzak dur dedi.bunlar çok mu anormal .bilgisi olan arkadaşlar cevap yazar mısınız lütfen
arkadaşlar bugün dr gittim.nst de ağrı çıkmadı.erken doğum demişti çünkü daha önce çıkmıştı.kan testi yaptı.kahvaltı yapıp gitmiştim.şeker 132 çıktı ve ldh 205 çıktı.dr 3 beyazdan uzak dur dedi.bunlar çok mu anormal .bilgisi olan arkadaşlar cevap yazar mısınız lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?